Şimdi Ara

2013 Ford Fiesta 1.5 TDCI Titanium X Paket Sipariş Verdik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5-6 aydır araç bakıyorduk. en sonunda aldık. artık cam açma-kapama düğmelerinden arabaları tanır hale geldim, gına geldi.

ikinci el bakıyorduk. 2010-11 fiesta titanium 1.4 tdci olanlar için 34-35 bin gibi fiyatlar istiyolardı. sıfır fiyatları da fazlaydı ama şu sıralar ford indirim yapmış liste fiyatları üzerinden. opak rengi için 46 bin liradan 44 bin liraya düşmüş. bayi adı vermeyeceğim ama opak rengi için 41 bin lira fiyat aldık.

41 bin tl + 880 tl (metalik renk fiyatı) + park sensörü hediye.

bunlar haricinde kasko ve bandrol için para vereceğiz sanırım.

sizce fiyat nasıl? araç nasıl? kronik problemleri falan var mıdır ne diyorsunuz?

bi de son sorum var. araç 10 ila 15 gün içinde elimizde olacak. 2013'ün bitmesine 20 gün falan kalmış olacak yani. 20 gün boyunca trafiğe çıkmasak, temmuz vergisinden yırtabilir miyiz? 20 gün için 400 lira vermek can sıkıcı biraz. :/

şimdiden teşekkür ederim.

• iyi seçim yapmışsınız hayırlı olsun, bi arkadaşta toyota dan buna geçiş yapmış onada hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

iyi seçim yapmışsınız hayırlı olsun, bi arkadaşta toyota dan buna geçiş yapmış onada hayırlı olsun
    doğuş'a gittim vw polo sormak için.

hem polo'nun kasası çok büyük ihtimalle bu sene değişecek. hem kasım aralıkta olmamıza rağmen 44 küsür bin lira istediler bomboş dizel polo için. dijital klimayı, sensörleri geçtim çelik jant, sis farı gibi şeyler bile yok. indirim sorduğumda %1 dedi, o da 450 liraya falan denk geliyo heralde. iki aracı da çok iyi kıyasladığımı düşünüyorum. bir takım ayrıcalıklardan vazgeçtim. (yalıtım, süspansiyonlar falan) fiesta'yı seçtim. bakalım ilerleyen zamanlarda pişman olacak mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: nosascomp

doğuş'a gittim vw polo sormak için.

hem polo'nun kasası çok büyük ihtimalle bu sene değişecek. hem kasım aralıkta olmamıza rağmen 44 küsür bin lira istediler bomboş dizel polo için. dijital klimayı, sensörleri geçtim çelik jant, sis farı gibi şeyler bile yok. indirim sorduğumda %1 dedi, o da 450 liraya falan denk geliyo heralde. iki aracı da çok iyi kıyasladığımı düşünüyorum. bir takım ayrıcalıklardan vazgeçtim. (yalıtım, süspansiyonlar falan) fiesta'yı seçtim. bakalım ilerleyen zamanlarda pişman olacak mıyım?

Alıntıları Göster
    güzel seçim yapmışsınız hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

güzel seçim yapmışsınız hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Çok iyi bir tercih olmuş, fiyatıda baya uygun. Hangi şehirden aldınız? Bir de yalıtım + süspansiyon demişsiniz ama Fiesta yol tutuş olarak bunu hanesine yazıyor. Ayrıca aralarında fark yok denecek kadar.
  • Aldığınız fiyat peşin fiyatı mı
  • Hayırlı olsun.fiyata mtv dahil değil sanırım.
    Aracı Ocak 1 den sonra almak için bayi ile konuşun.yeni vergi farkını vererek yırtmış olursunuz.ben 2 araç bu şekilde aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Aldığınız fiyat peşin fiyatı mı
    Mantıklı bir tercih ve fiyat gayet uygun titanium ve x paket ile şahane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Aldığınız fiyat peşin fiyatı mı
    @tacox, @Master_Evil, @kahraman202, teşekkür ederim hepinize.

@kahraman202, ankara'dan aldık. rüzgar ve motor yalıtımı polo'da bence daha başarılı. çok az ses duydum içerde. fiesta'yı sadece test aracında kullandım. rüzgar sesi 100 km/h'den sonra hissedilir şekilde artıyodu. süspansiyon olarak da konfor bakımından bi yorum yapmaya çalıştım ama olmadı sanırım. vw araçları nedense daha konforlu geliyo, çukura düşüşler, tümsekten geçişleri falan. ama bu bana mı öyle geldi acaba?

avrupa, amerika'daki testlerin hepsinde b segmentinde önce fiesta sonra polo geliyor. (aynı donanımda polo aynı fiyata olsaydı gözümü kırpmadan alırdım, orası ayrı) skidpad (yol tutuşu testleri sanırım bu) puanları olarak segmentinin en yüksek puanı fiesta'da. yol tutuş olarak sadece hissedilen değil, kağıt üstünde de bi ölçümü varmış. özet olarak, polo'yu alsam donanım, eski kasa açısından üzülecektim. pek de kötü bi tercih yapmadığımı sanıyorum. umarım öyle olur.

@blank42, değil nakit + kredi şeklinde. peşin olunca fiyat farkı olmuyor sanırım. sadece dosya masrafından kurtulursunuz 577 lira.

• quote:

@kahraman202, ankara'dan aldık. rüzgar ve motor yalıtımı polo'da bence daha başarılı. çok az ses duydum içerde. fiesta'yı sadece test aracında kullandım. rüzgar sesi 100 km/h'den sonra hissedilir şekilde artıyodu. süspansiyon olarak da konfor bakımından bi yorum yapmaya çalıştım ama olmadı sanırım. vw araçları nedense daha konforlu geliyo, çukura düşüşler, tümsekten geçişleri falan. ama bu bana mı öyle geldi acaba?

avrupa, amerika'daki testlerin hepsinde b segmentinde önce fiesta sonra polo geliyor. (aynı donanımda polo aynı fiyata olsaydı gözümü kırpmadan alırdım, orası ayrı) skidpad (yol tutuşu testleri sanırım bu) puanları olarak segmentinin en yüksek puanı fiesta'da. yol tutuş olarak sadece hissedilen değil, kağıt üstünde de bi ölçümü varmış. özet olarak, polo'yu alsam donanım, eski kasa açısından üzülecektim. pek de kötü bi tercih yapmadığımı sanıyorum. umarım öyle olur.

@blank42, değil nakit + kredi şeklinde. peşin olunca fiyat farkı olmuyor sanırım. sadece dosya masrafından kurtulursunuz 577 lira.

Alıntıları Göster
    Aracınız hayırlı uğurlu olsun. PM den verdiğiniz cevap için de ayrıca teşekkürler.

• Hayırlı olsun güzel tercih.Umarım güvenlik paketi dahildir.
  • quote:

Alıntıları Göster
    @icemy,

hocam peki diyelim aracı aldık. evin otoparkına getirdik. 20 gün trafiğe çıkmadık. bu şekilde yırtabilir miyiz mtv'den?

@enpisagor,

rakiplerine kıyasla nasıl bi tercih hocam sizce?

• quote:

@icemy,

hocam peki diyelim aracı aldık. evin otoparkına getirdik. 20 gün trafiğe çıkmadık. bu şekilde yırtabilir miyiz mtv'den?

@enpisagor,

rakiplerine kıyasla nasıl bi tercih hocam sizce?

Alıntıları Göster
    Fiyat çok iyi bence, güle güle kullanın.
  • nosascomp N kullanıcısına yanıt
    Hayır.aracın trafiğe çıkış tarihi 1 ocaktan sonra olacak.aracın yüzünü bile göremezsin:).aracı şimdi çıkarman demek Aralık'ta trafiğe çıkışlı demektir bırak otoparkı evinin içine bile alsan fayda etmez.önerim 20 gün daha bekle.400 tl az para değil.
    Yanlız bu işlemler birkaç gün sürdüğü için aracı en erken hafta sonu durumuna göre4-5-6 Ocak gibi alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 25 Kasım 2013; 22:58:33 >
  • Piyasa şartlarında 41 bin lira bu araç için gayet iyi aracınız hayırlı olsun eski bir Fiesta kullanıcısı olarak Fiesta pişman etmez sizi gayet memnun eder. Fiestadan ayrılalı 6 ay oluyor özledim vallahi keratayı.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Hayır.aracın trafiğe çıkış tarihi 1 ocaktan sonra olacak.aracın yüzünü bile göremezsin:).aracı şimdi çıkarman demek Aralık'ta trafiğe çıkışlı demektir bırak otoparkı evinin içine bile alsan fayda etmez.önerim 20 gün daha bekle.400 tl az para değil.
    Yanlız bu işlemler birkaç gün sürdüğü için aracı en erken hafta sonu durumuna göre4-5-6 Ocak gibi alırsın
    @scan, ne demek hocam, teşekkür ederim.

@Yavuz., maalesef. hem 3 bin lira gibi bir fiyat istiyorlar hem de 3 ay sonrasına atıyolar. o zaman da fiyatı değişebilir.

@Donald Draper, teşekkürler hocam.

@icemy, hadi ya. hakkaten az para değil 400 tl. bi düşünelim hocam bunu. eyvallah yorumlarınız için.
  • Hayirli olsun mantikli bir arac

Sahsen polo zaten alinmaz bu hali ile 1.6 tdi crome editon olsa idi belki olurdu sadece benzinli donanimda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

6 aydır Titanum 1.5 tdci kullanıyoruz çok memnun kalacaksınız hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasuson

6 aydır Titanum 1.5 tdci kullanıyoruz çok memnun kalacaksınız hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Memnun kalacağınız araç. Ancak o indirimi her gerçek alıcıya yapıyorlar...
  • Polo ile birlikte sınıfının en iyi 2 aracından biri ;) aynı aracın 1.6 powershift olanını kullanıyorum. Çok memnunum. Hayırlı uğurlu olsun.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.