Şimdi Ara

2013 Ford Fiesta 1.5 TDCI Titanium X Paket Sipariş Verdik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uniqlo

quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

Orijinalden alıntı: nosascomp

doğuş'a gittim vw polo sormak için.

hem polo'nun kasası çok büyük ihtimalle bu sene değişecek. hem kasım aralıkta olmamıza rağmen 44 küsür bin lira istediler bomboş dizel polo için. dijital klimayı, sensörleri geçtim çelik jant, sis farı gibi şeyler bile yok. indirim sorduğumda %1 dedi, o da 450 liraya falan denk geliyo heralde. iki aracı da çok iyi kıyasladığımı düşünüyorum. bir takım ayrıcalıklardan vazgeçtim. (yalıtım, süspansiyonlar falan) fiesta'yı seçtim. bakalım ilerleyen zamanlarda pişman olacak mıyım?

Hocam Polo'da bu sene kasa değişeceğine dair kaynağınız nedir ? Ufak bir makyaj geçirir diye düşünüyorum.

Aracınız hayırlı olsun.

Poloya makyajla yeni motor geliyor, avrupada satilan TSI 85hp gelecek.

Makyajlı haline dair görsel var mı ?

• @cihanair aynı şekilde düşünüyorum. dolu bir dizel polo ile yanyana olsaydı polo'yu tercih ederdim sanırım.

@pegasuson, hocam aracı kullanan birisi olarak sizi üzen bir problemi oldu mu? polo'ya bindiniz mi? polo'ya kıyasla nasıl?

@ersinbektas, hocam ankara'da üç showroom'da uzun pazarlıklar yaptım. ikisinde en düşük verdikleri fiyat 42 bin (opak renk fiyatı) oldu. benim aldığım fiyata göre 41 bin olmuş oldu. ama diğer ikisi indirim yapacak gibi durmuyodu. sınırları zorladım baya. hatta bir tanesi park sensörünü bile hediye etmiyodu.

@207m, powershift'in çok övgüsünü duydum. hayırlı olsun size de.

@eraser79, şehir içi için çok uygun olduğunu düşünüyorum. küçük olması, düşük yakıt tüketimleri gibi. sadece arka koltuklar c sınıfı bir araca göre çok çok dar. ya da bana öyle geldi, bilemiyorum.

@The Evil Dead, eyvallah hocam.

@akıllıdeli06, teşekkürler.

@hard_hacker, eyvallah, teşekkür ederim. bomboş polo'yu 45'e, çağ dışı kalmış corsa'yı 44'e satarlarken bu fiyat çok da abartı değil bence. zira c segmentine geçtiğiniz zaman, en idealinden bir focus bile 55 - 60 bin lira dolaylarında geziniyor. ha tabi onlar da çok yüksek rakamlar, vergiler çok abartı. orası ayrı bi konu. :)

@onder46, hocam bi kaynağım yok. öngörüm sadece. önceki kasa değişiklikleri, golf'ün kasa değişikliği falan göz önüne alınınca mayıs gibi yeni polo bekliyorum ben. en olmadı ekim gibi kesin gelir. umarım sadece makyajlanır da ben de polo'yu beklemediğim için üzülmem. :)

@uniqlo, ben de güvenlik paketini sordum fakat dediğim gibi fabrika çıkışından araç istemeleri lazımmış ellerinde yokmuş. sony paketlisi bile yokmuş.

@35turka, ford satışları düşük mü hocam? (bilmediğimden soruyorum, yanlış anlaşılmasın)

@alikeles, @AvalancHe_86, teşekkürler.

@'Sefa, babamda renault megane 2, 1.5 dci 80 beygir var. 2008 model olmasına 110 bin km'de olmasına rağmen bu araç bana megane kadar atik gelmedi. tabi arada 5 beygir fark var bir de tork farkı var. fiesta'nın torku 185 olması lazım. megane'ın tam verilerini bilmiyorum ama 200'den fazlaydı diye hatırlıyorum. (200 de olabilir, tam emin değilim)

@Gokhan G., aynı şekilde düşünüyorum. benim de bir arkadaşım 2010 model titanium paketlisini 34'ten aşağı vermem diye tutturmuştu. 70 bin dolaylarındaydı. 34 üzerine 8 bin lira daha verip sıfırını almak daha cazip sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nosascomp -- 26 Kasım 2013; 16:52:20 >

• Bir inceleme de bekleriz sizden.
  • Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
  • hayırlı olsun şimdiden.. allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin..

bende aynı aracı sipariş ettim yarın teslim alıyorum ay tozu gri x paket sony müzik sistemi 42,500 tl teklif ettliler nakit olarak. 44.000 tl ye 25.00 peşin kalanı 16 ay vadeli anlaştık.

bu segmentin en iyi aracı fiesta bencede bomboş poloya o kadar para vermek bide üstüne beklemek bana çok mantıklı gelmiyor donanım açısından bariz fiesta poloya fark atıyor yol tutuşu malzeme kaliteside bence polodan üstün anlayacağınız seçiminiz çok başarılı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser1983 -- 27 Kasım 2013; 20:48:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser1983

hayırlı olsun şimdiden.. allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin..

bende aynı aracı sipariş ettim yarın teslim alıyorum ay tozu gri x paket sony müzik sistemi 42,500 tl teklif ettliler nakit olarak. 44.000 tl ye 25.00 peşin kalanı 16 ay vadeli anlaştık.

bu segmentin en iyi aracı fiesta bencede bomboş poloya o kadar para vermek bide üstüne beklemek bana çok mantıklı gelmiyor donanım açısından bariz fiesta poloya fark atıyor yol tutuşu malzeme kaliteside bence polodan üstün anlayacağınız seçiminiz çok başarılı..

Hocam güvenlik paketi olanindan yok muydu? Fiyat olarak sanirim 3-4bin TL indirim yapiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

quote:

Orijinalden alıntı: eser1983

hayırlı olsun şimdiden.. allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin..

Hocam güvenlik paketi olanindan yok muydu? Fiyat olarak sanirim 3-4bin TL indirim yapiyorlar

Ellerinde yokmuş sipariş verdiğinizdede 1 aydan fazla beklemek zorundasınız

Küçük arabalarda esp ne kadar gerekli tartışılır heleki öle agresif sürücü değilseniz hillholder çokda gerekli değil sadece ekstra hava yastıkları mantıklı geliyor güvenlik paketinde

• Valla siz çok uyguna almışsınız.

Biz de aynı fikirlerle yola çıktık Polo veya Fiesta dedik,
    43.600 Beyaz comf. Polo vardı
    44.300 Bluemotion vardı.
    En son bir tane de teslimatta tamponu çizilmiş beyaz bir polo vardı 42.500'e ama çok da istemedik açıkcası tamam VW iyi hoş ama donanımı az.Yüzü eskidi.
    Allah kısmet ederse bu arabayı en az 5 yıl kullanmak gibi bir niyetimiz var.Şu an 2. sınıfa geçtim 6. sınıfa kadar okul ev hastane arası git gel yapacağım inşallah.
    En son Fiesta'da karar kıldık.

İstanbul'da Titanium + X paket + Güvenlik Paket + Metalik Gri için 44.000 peşin istediler + muhtemelen park sensörü hediye Gece grisi renk için.
    İçi kahverengi olunca vazgeçtik.
    44.750 + park sensörü hediyeli Elektrik kırmızısı bir araç vardı buna niyetlenmişken tam, başka araba da yok GP'li fena renk de değil hani derken,

Ocak teslimli tüm bunlara ek Sony Radyolu Aytozu gri bir araç bulundu. 45.800 dediler.
    Eniştem vasıtasıyla bayiye gitmeden anlaştık.
    Park sensörü vs hediye etsinler dedim enişteme fakat etmiyorlar ben sana hediye yaparım onu dedi.
    Ama olmaz arkadaş o park sensörünü vereceksiniz ayıp yani olmaz.
    Ya ben mi yanlış hesapladım acaba ya da Ankara İstanbul arasında bu kadar fiyat fark olur mu?

Bugün zam gelmiş 400Tl kadar ama şöyle de bir şey yapmışlar 250Tl daha fazla verirsen zamma ek +1 yıl garanti uzatma ve 0 Km Ford Güvencesi yazmışlar.(Bu nedir bilmiyorum.)

Herkese hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Gule gule kullanin. B segmentinin en iyi arabasink cok uygun fiyata almissiniz. Sorum olacak, guvenlik paketi ekletmediniz mi? Fiyati hangi bayiiden aldiniz?

• Dizel motora bir otomatik vites ayarlayamadı Ford, ayıp ya. Ne kadar zamandır otomobil bakıyorum sırf bu yüzden kapısından içeri girmedim Ford'un. Benzinli otomatik araçlarda da turbo yok deli gibi yakıyor. Ford'u severim ama sırf bu yüzden koca bir
  • @Speedy9355, hocam zaten güvenlik paketi de sony müzik paketi de yaklaşık 2000 lira civarında. böyle düşününce sizin fiyatlar da pek kötü değil gibi geldi bana?

@Carvajal, güvenlik paketi isteyince ocaktan sonrasına gelir diyolardı. o zaman da fiyatlar değişebilir dedikleri için vazgeçtik. hadi hillholder, EBA gibi sistemleri geçtim de sadece 2 hava yastığı olması can sıkıcı.
  • quote:

@Speedy9355, hocam zaten güvenlik paketi de sony müzik paketi de yaklaşık 2000 lira civarında. böyle düşününce sizin fiyatlar da pek kötü değil gibi geldi bana?

@Carvajal, güvenlik paketi isteyince ocaktan sonrasına gelir diyolardı. o zaman da fiyatlar değişebilir dedikleri için vazgeçtik. hadi hillholder, EBA gibi sistemleri geçtim de sadece 2 hava yastığı olması can sıkıcı.

Haziran gibi ayni araci dusunuyorum keske su an alabilsem x paketi de hediyeyken.. Yazin da kampanyalar olur umarim

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

@Speedy9355, hocam zaten güvenlik paketi de sony müzik paketi de yaklaşık 2000 lira civarında. böyle düşününce sizin fiyatlar da pek kötü değil gibi geldi bana?

Haziran gibi ayni araci dusunuyorum keske su an alabilsem x paketi de hediyeyken.. Yazin da kampanyalar olur umarim

x paket falan hikaye hocam. her zaman hediye ediyolar. sadece bir şey yaptık gibi görünsün diye böyle kampanya gibi gösteriyolar. titanium'a ek olarak x paket diyoruz ama var olan özellikler şunlar:

Otomatik Kararan İç Dikiz Aynası
    Otomatik Yanan Farlar
    Yağmur Sensörü
    Hız Kontrol Sistemi
    Karartılmış Arka Camlar.

bunlar da olmasa dolu donanım diye titanium almanın ne mantığı kaldı ki? geriye 4 cam otomatiği ve dijital klima kalıyo zaten. :D park sensörünü bile zorla hediye ettirdim. ha bi de kauçuk paspas veriyolar mı sıfır alınca? onu da hediye ettirdim ama zaten veriyo olabilirler. tam emin olamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

x paket falan hikaye hocam. her zaman hediye ediyolar. sadece bir şey yaptık gibi görünsün diye böyle kampanya gibi gösteriyolar. titanium'a ek olarak x paket diyoruz ama var olan özellikler şunlar:

Otomatik Kararan İç Dikiz Aynası
    Otomatik Yanan Farlar
    Yağmur Sensörü
    Hız Kontrol Sistemi
    Karartılmış Arka Camlar.

bunlar da olmasa dolu donanım diye titanium almanın ne mantığı kaldı ki? geriye 4 cam otomatiği ve dijital klima kalıyo zaten. :D park sensörünü bile zorla hediye ettirdim. ha bi de kauçuk paspas veriyolar mı sıfır alınca? onu da hediye ettirdim ama zaten veriyo olabilirler. tam emin olamadım.

İyi hocam ben de alirim onlari hediye. Keske guvenlik paketiyle alsaydiniz ancak fiyat da cok uygun gule gule binin hayirli olsun

• Kardeşim söylemeden geçemeyeceğim gule gule kullanın Allah kaza bela dert keder vermesin dedikten sonra ( tamamen şahsi görüşüm ) paraya alınacak en son araba ford fiestadir. benim gözümde o araba üretim bandından kaldır direk pres makinesine at tekrar dökümhaneye gönder cinsinden bir araba.

kafanı ağrıttı isem özür dilerim.

• Hayırlı olsun Fiesta candır, fiyatlar saçma sapan malesef. Ecoboost'a PS gelsin fiyatını dizelden pahalı yapmazlarsa yaza alabilirim. Dış renk iç renk kombinasyonunu tutturmak zor o arabada işi turuncu köyü duruyor bence.
    Diğer yandan B sınıfı arabaya o kadar para verip ESP olmaması can sıkıcı bir durum. Güvenlik paketi bilmemne paketi , yakında direksiyonu vitesi falan da opsiyonel yapacaklar. Bilhassa Vw ve Ford bu konuda cıvıttı.

• @muaz84, neden öyle dedin hocam? güvenlik anlamında falan mı? rakiplerine kıyasla ne düşünüyosun? polo nasıl mesela?

@we[AGRA], biz yazın başında fiyat aldığımızda ecoboost yine 40 bin civarıydı. fiyatlar inince ben de bi hevesle ecoboost 37-38 olmuşsa ondan alırız diye sordum ama ecoboostlara hiç indirim uygulamıyolarmış ne yazık ki. gece grisi aldık dışı füme içi de turuncu değil de daha kahverengi gibi. farklı biraz herkes tarafından kabul görmüş bi renk değil ama fena gelmedi bana. farklı bile sayılabilir hatta. :)
  • quote:

@muaz84, neden öyle dedin hocam? güvenlik anlamında falan mı? rakiplerine kıyasla ne düşünüyosun? polo nasıl mesela?

@we[AGRA], biz yazın başında fiyat aldığımızda ecoboost yine 40 bin civarıydı. fiyatlar inince ben de bi hevesle ecoboost 37-38 olmuşsa ondan alırız diye sordum ama ecoboostlara hiç indirim uygulamıyolarmış ne yazık ki. gece grisi aldık dışı füme içi de turuncu değil de daha kahverengi gibi. farklı biraz herkes tarafından kabul görmüş bi renk değil ama fena gelmedi bana. farklı bile sayılabilir hatta. :)

Bilmiyorum kardeşim bir türlü icime sinmiyor o araba benim takıntım fiyatta o araba o fiyatı kesinlikle hak etmiyor. o fiyat araliginda polo daha iyi bir tercih diye düşünüyorum.

1. nedeni fiyat
    2. nedeni ford kalitede işi iyice civitti.
    3. nedeni benzinli ile dizel arası fiyat farkı çok fazla ki artık dizelin bir espirisi kalmadı.
    4. nedeni arabada estetik namina hicbirsey yok bildiğin kütük (tamamen benim düşüncem.)

• Zevkler tartışılmaz,

1.Tüm B sınıfı araba fiyatlarının yaklaşık aynı olduğu gözardı edilmemeli.
    Polo için 43.600 istiyorlar mesela.
    2.Kabin kalitesi fena değil gibi, tabi bir VW konsolu aramayın.
    3.Ecoboost benzinli ile dizel arasında fiyat farkı 45.000km'de kapanıyor.
    VW'de de aradaki fiyat farkı yüksek değil mi?
    4.Bunu tartışmıyoruz herkesin görüşü kendine.
    Bana göre VW polo çok normal duruyor yüzü de iyice eskidi, Fiesta daha çok oyna benimle diyen bir bakışa sahip hırçın, daha genç işi gibi.

Güvenlik paketi olmasa ve X paketi de parayla satıyor olsalardı işte o zaman gider Polo bakardım çünkü o zaman fiyatları yaklaşık aynı olacaktır.

Paspas vb şeyleri Gittigidiyor.com'dan bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Zevkler tartışılmaz,

1.Tüm B sınıfı araba fiyatlarının yaklaşık aynı olduğu gözardı edilmemeli.
    Polo için 43.600 istiyorlar mesela.
    2.Kabin kalitesi fena değil gibi, tabi bir VW konsolu aramayın.
    3.Ecoboost benzinli ile dizel arasında fiyat farkı 45.000km'de kapanıyor.
    VW'de de aradaki fiyat farkı yüksek değil mi?
    4.Bunu tartışmıyoruz herkesin görüşü kendine.
    Bana göre VW polo çok normal duruyor yüzü de iyice eskidi, Fiesta daha çok oyna benimle diyen bir bakışa sahip hırçın, daha genç işi gibi.

Güvenlik paketi olmasa ve X paketi de parayla satıyor olsalardı işte o zaman gider Polo bakardım çünkü o zaman fiyatları yaklaşık aynı olacaktır.

Paspas vb şeyleri Gittigidiyor.com'dan bakabilirsiniz.

Zevkleri tartistigimiz falan yok kardeşim şahsi görüşlerim olduğunu parantez içerisine alarak ifade ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.