Şimdi Ara

2013 Honda City 1.5 ve Diesel i-Dtec (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
11.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cadillaccts

tipi çok kötü arkadan vurmuşlarda toplanmış gibi lastikler ufak albea dan daha tipsiz
    ..Aynı mesaj iki kere yazıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 25 Ocak 2013; 14:11:22 >
  • türkiye'ye amaze gelmeyecek. o tipsiz araç uzak doğuda satılacak. türkiye'de 2011 modeli satılan city dizel motoruyla satılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

tipi çok kötü arkadan vurmuşlarda toplanmış gibi lastikler ufak albea dan daha tipsiz

Albea ünlü tasarımcı giorgetto giugiaro tarafından tasarlanmıştır

Tipsiz olan senin bakış açın

Ek olarak zevkler ve renkler tartışılmaz

Beğenmediğin hondayı başkası beğenir ve alma sebebi farklı olabilir

sen ne çelişkili bir adamsın.madem zevkler ve renkle tartışılmassa sanane benim yorumumdan bakış açımın tipsizliğinden.zoruna gitti galiba ??

• Senin yaptığın direk tü kaka yorumu olduğu için yazdım sen beğenmediğinden değil de tofaşın arabalarını karaladığın için yazdım çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz lafı senin için anlam ifade etmiyor bu yüzden

Tekrar mesaj yazma okul talebeleri ile uğraşacak zamanım yok

bye
  • Bakalım sorunsuz dizel motor nasılmış ?
    Tasarım diplerde geziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar berbat tasarım ancak honda dan çıkardı.

ı ıh.. olmamış yine..şaşırtmadı honda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 25 Ocak 2013; 14:35:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıf küçüldükçe sedan arabalar çirkinleşiyor. Brio hb sanırım A sınıfı ve ben görünüşünü çok seviyorum. Bu ise o küçük platforma sedan uydurmaya çalışınca ortaya çıkmış :) . Mesela pug 207 sedan çok çirkin ama hb'si güzel ve bence sw'si daha güzel. Sedan arabalar görünüşünü ancak C sınıfta topluyor. Tabiki D sınıfta ve sonraları daha güzel oluyor.
  • Fazla çirkin
  • amaze bildiğin çöp , eski City (senersongur kasa ) onun yanında beş-on çağ atlamış gibi resmen
  • Motor yok satar ancak bu kasayla birlikte değil.
  • peki emin misiniz bir dayanağınız var mı
    eğer öyle olursa bu araç hemen hemen ilk tercihim olacak
    yeni motorun hızlanması nasıl olacak peki
    peki city b sınıfı mı c sınıfı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maradidi123 -- 25 Ocak 2013; 17:40:00 >
  • Gelmiş geçmiş en kötü araç tasarımı konusunda kesinlikle oscar alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 25 Ocak 2013; 19:33:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

2.videodaki araç honda mı

2013 Honda City 1.5 ve Diesel i-Dtec
    Şu EK'lara 1.5d-tec motor koysalar ve güncel güvenlik donanımlarına sahip olsa eminim city'den daha fazla satar

+Ters yatmış sekiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yekici

senersongur

+40
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikayaoglu

Ucuza dizel araç satmak için yapılmış bir strateji. Dizeli her bütçeye uyarlıyorlar gibi geldi bana. Civic HB, CR-V, Amaze(City). Belki de ileride Civic Sedan, Jazz, Suv'da da 1.6 i-DTEC'li üretime geçeler. Ama ülkemiz için en büyük şaşayı Accord 1.6 i-DTEC le yapar D Segementte, ancak pek ihtimal vermiyorum yine 2.2 i-DTECle devam ederler gibi geliyor. Bakalım bekleyelim görelim.

Hocam o kasaya 2.4 190 hp zor yetiyor 1.6 şaka gibi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. videodaki araç city değil, brio sedan hindistan için üretiliyor.
  • 3.video da bir şey dikkatimi çekti: hondanın dizel motor üretiminde çekilen görüntülerin hiç bir yerinde japon biri gözükmüyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

3.video da bir şey dikkatimi çekti: hondanın dizel motor üretiminde çekilen görüntülerin hiç bir yerinde japon biri gözükmüyor....

fabrika ingilterede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Orijinalden alıntı: ikayaoglu

Ucuza dizel araç satmak için yapılmış bir strateji. Dizeli her bütçeye uyarlıyorlar gibi geldi bana. Civic HB, CR-V, Amaze(City). Belki de ileride Civic Sedan, Jazz, Suv'da da 1.6 i-DTEC'li üretime geçeler. Ama ülkemiz için en büyük şaşayı Accord 1.6 i-DTEC le yapar D Segementte, ancak pek ihtimal vermiyorum yine 2.2 i-DTECle devam ederler gibi geliyor. Bakalım bekleyelim görelim.

Hocam o kasaya 2.4 190 hp zor yetiyor 1.6 şaka gibi olur

CRV için 1.6 yeterli geliyorsa, Accord için fazlasıyla yeterli gelir bence.(En basit mantıkla sadece ağırlıktan yola çıkarak konuşuyorum). 2.2 i-DTEC 150 hp, 1.6 i-DTEC 120 hp, TYPE-S lerde de 2.2 i-DTEC 190 hp. Arada 30hp var. fark fazla gibi gözükse de 300nm tork bu açığa bir nebze sürüş dinamikleri için ilaç olabilir. Yani bence bir şekilde Accorda uyumlu bir 1.6 kullanımı olabilir ama Honda dizeli Avrupa kıtası ağırlıklı düşündüğü için ve Accord'un pazarlama stratejisini Amerika ve Kanada bazlı aldığı için Accord 1.6 i-DTEC şu an için en geri planda bir düşünce olarak kalacak gibi duruyor.

• tasarım yaparken ne kullanıyorlar acaba diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.