Şimdi Ara

2013 Honda City 1.5 ve Diesel i-Dtec (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
11.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yıldızyıldız

bu dizel motor nerede üretiliyor fabrikada bitane japon göremedim

hindistan
    fit(jazz)lerin bir kısmı ve cityler hindistanda üretiliyor
  • Honda tasarım anlamında işi iyice abarttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

Orijinalden alıntı: yıldızyıldız

bu dizel motor nerede üretiliyor fabrikada bitane japon göremedim

hindistan
    fit(jazz)lerin bir kısmı ve cityler hindistanda üretiliyor

peki motorla araç aynı fabrikadamı üretiliyor bana pek öyle gelmedi

• İlk çıkan çirkin city'nin yenisi olmuş. Bir araç bu kaar çirkin yapılamaz artık bunlarda hiç göz nizam yok. Kia aldı yürüdü bunlar geri gidiyor. Çin arabası gibi resmen.
  • bu tiple geleceğine gelmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikayaoglu

quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Orijinalden alıntı: ikayaoglu

Ucuza dizel araç satmak için yapılmış bir strateji. Dizeli her bütçeye uyarlıyorlar gibi geldi bana. Civic HB, CR-V, Amaze(City). Belki de ileride Civic Sedan, Jazz, Suv'da da 1.6 i-DTEC'li üretime geçeler. Ama ülkemiz için en büyük şaşayı Accord 1.6 i-DTEC le yapar D Segementte, ancak pek ihtimal vermiyorum yine 2.2 i-DTECle devam ederler gibi geliyor. Bakalım bekleyelim görelim.

Hocam o kasaya 2.4 190 hp zor yetiyor 1.6 şaka gibi olur

CRV için 1.6 yeterli geliyorsa, Accord için fazlasıyla yeterli gelir bence.(En basit mantıkla sadece ağırlıktan yola çıkarak konuşuyorum). 2.2 i-DTEC 150 hp, 1.6 i-DTEC 120 hp, TYPE-S lerde de 2.2 i-DTEC 190 hp. Arada 30hp var. fark fazla gibi gözükse de 300nm tork bu açığa bir nebze sürüş dinamikleri için ilaç olabilir. Yani bence bir şekilde Accorda uyumlu bir 1.6 kullanımı olabilir ama Honda dizeli Avrupa kıtası ağırlıklı düşündüğü için ve Accord'un pazarlama stratejisini Amerika ve Kanada bazlı aldığı için Accord 1.6 i-DTEC şu an için en geri planda bir düşünce olarak kalacak gibi duruyor.

Şu an size katılıyorum.105 hp passat a yetiyorsa accorda da yeter.ama tabi 190 hp in verdiği keyif de başka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşık 1 yıldır yeni kasa HB Civic ve dizel Honda motoru bekliyoruz..
  • amaze'in tipine takılmayın zaten asya pazarı için var, city gelecek bize... 2013 Diesel Honda yılı olacak buraya yazalım ve takip edelim

City tahmini 43-44bin TL fiyat ile geleceğini söylemek istiyorum üzeri olursa zaten tartışmaları ile birlikte vazgeçenleri göreceğiz, Civic grubunda ise bu fiyat aralığı 55bin TL'ye kadar yolu var burada auris fiyatlarını baz alabiliriz....

2013 Honda City 1.5 ve Diesel i-Dtec
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

eyvah şener songur şehiriçi 2 şehirlerarası 1 litre yaktım diye konu açacak

Çok güldüm yaa...fenomen olmuş Senersongur bey.
  • O motorla su kaldirdiklari city kombine edip satsalar duzgun bir fiyata yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dizel motoru 2005-2006 civic e uygulayıp yeni iç dizayn,ufak tefek görüntüde oynama yapsın o zaman satışları bir görün. civic görünümlü city
  • amaze sen ne çirkin bişeysin biranda hyundai era sandım.
  • anlasilan yine tipsizler listesinde 1. liyi zorlayacak. ancak ismi honda ve dizel olunca bizim ulkemizde cok satanlar listesine girer

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Tasarım=çöp

tatanın daha çok albenisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Tasarım=çöp

tatanın daha çok albenisi var

• quote:

Orijinalden alıntı: fastfoodball

türkiye'ye amaze gelmeyecek. o tipsiz araç uzak doğuda satılacak. türkiye'de 2011 modeli satılan city dizel motoruyla satılacak.

Kaynak?
  • Allah belanızı vermesın bunu harbı harbı urettınızmı tipiini s.. boyle arabamı olur lan Honda kendıne gell

• Fotoğraftaki aracın City ile ilgisi yok gibi, City den bariz küçük bu, City bunu yanında on numara dizayn sahip. Türkiyede city bile satmazken bunun hiç şansı yok
  • http://www.otomobil.com.tr/ilk-surus-test-honda-civic-hb-1-6-i-dtec-dizel/#comment-6011

buyrun neyler ilk test ve araç geldi sadece hb de olacakmış bu motor müthiş az yakıyormuş golften hızlı kaçıyormuş ama honda hb tipsizlik abidesi birde golften pahalı ama bu motor yeni bir teknoloji, şimdi kim verir golf duruken aynı sınıfta daha fazla parayı buna bilmiyorum ama ben manual kullanıcısı olsam gider paşa paşa golf 1.6 tdı ye binerim yani ölü doğru bu araç. Şimdi aynı motoru sedanda şimdilik kullanamıyormuşlar ne demekse bu anlamadım. Bence honda civic tam otomatik dizel 55.000 tl alınır. honda crv 1.6 dizel tam otomatik 6 ileri şanzımanla afedersiniz bok gibi satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertS.Y

quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

1.5 olan motor 80 ps diyor bi başka video da, hüsran mode on

Aynen ama tipsiz yorumlarına önü için katılmıyorum.Önü uzay mekiği gibi çok iyi

Önü uzay mekiği gibi dediğiniz Citiy. fotoda arkası görünen ise çirkin olan amaze ikisi farklı arabalar hintlilere ucuz satmak için yapılmış o tr'ye gelmez.
    Son kasa citiy tasarım olarak iyi bence.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.