Şimdi Ara

2013 honda civic eco mu dizel golf mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar 2013 fabrika çıkışı lpg li ve 6 yıl garantili honda civic elegance otomatik almayı düşünüyordum fakat internette okuduğum hala eski teknoloji motorları kullanıyor işte tasarımı kötü malzeme kalitesi kötü gibi eleştirileri görünce golfe bir eğilim başladı. Golfün gerek malzeme kalitesi gerek dayanıkllığı konusu tartışılmaz ama bütçem ancak ikinci el 15 20 binde dizel comfortline a elveriyor. çok kararsız kaldım.

• forumun söyleceğini ben söylim de kurtulim.
    1.2 benzinli DSG comf. golf pekala alabilirsin lpg ye gerek kalmaz
  • şu an benzinli bir araç kullanıyorum ve aracıma lpg de uygulanamadığı için benzinliden biraz uzak durmaya çalışıyorum yoksa 1.2 tsi değilde 1.4 tsi bile düşünebilirim.
  • Ben civic derim 6 yıl garanti az değil kafanız rahat binersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da civic yakındı hem fiyat hem de donanım olarak golfe göre çok iyi fakat çok olumsuz yorum var kafam allak bullak oldu.
  • çok km yapıyorsanız Golf dizel tabiki.
  • aslında şuan çok yapmıyorum yani yapamıyorum malum benzinli bir araç kullanıyorum ve yılda 8-9 bin fakat böyle bir araba alırsam yılda en az 20 bin yaparım diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • srht6 S kullanıcısına yanıt
    O zaman sizin için en ekonomiği benzinli :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manuel olacaksa bence golf.
  • aslında ben otomatikten yanayım ama golfün dizel otomatiği beni çok aşacağı için manuel . ama golfün kalitesi için düz vitesin kahrı çekilir.
  • Net civic hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.