Şimdi Ara

2013 Hyundai Elantra Coupé Resmi Olarak Tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: modifix06

Bir kapı eksiltmiş Coupe Diye satmaya başlamış. Olacak iş degil. İnsan biraz tasarımla oynar yahu.

+1 Ne fark var bende çözemedim.
  • Fakir Kupesi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Fakir Kupesi olmuş

Bu "fakir kupesi" 65bin den aşağı gelmez ama ... Nasıl fakir "kupesi" olacak ?
  • çirkin 0lmuş vwye rakip dediler şimardımı netti
  • Bu araçta bir orantısızlık var sanki ; çamurluklar çok şişik, jantlar küçük kalmış ve iç tasarımın sedan modelden hiçbir farkı yok. Ben beğenmedim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Fakir Kupesi olmuş

Bu "fakir kupesi" 65bin den aşağı gelmez ama ... Nasıl fakir "kupesi" olacak ?

+1 katılıyorum gariban için uzak bir seçenek zengin otomobilseverleride pek cezbedeceğe benzemiyor. hiç değilse ön arka tamponda bi değişiklik kokpitte daha farklı bir alan daha çekici olabilirdi

• Görmemişin oğlu olmuş, tutmuş çükünü koparmış.
  • Maşallah...
  • 15 liralık Jantlar gibi duruyor.Çok kötü jant tasarımı.
  • Araçta pek fazla coupe havası sezemedim. Olmamış.
  • yakışmış ama zaten normal sedan versiyonuda coupe gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 6 Temmuz 2012; 21:10:19 >
  • Kia Cerato Koup çok daha güzel.
  • quote:

Bir kapı eksiltmiş Coupe Diye satmaya başlamış. Olacak iş degil. İnsan biraz tasarımla oynar yahu.

+1903
  • önceki kasası ,zamanına göre, daha etkili bir görünüme sahipti, farklıydı yani. bu bildiğimiz elentra tek kapısı eksik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

+1 Ne fark var bende çözemedim.

+1
    bari çerçevesiz cam yapsalarmış.
  • fazla ovalli , fazla yumuşak , fazla çizgisi var , süslü kokonalara benziyor..
  • corsa van gibi olmuş :D
    yani mantık aynı tek kapı:D
  • Cerato Koup terk.
  • Hyundai son 2 senedir ciddi gelişme içinde bence, güzel arabalar yapıyolar. Ama pahalı be hyundai kardeş. Sen kırmızı ışıktaki arabaya çarpıpta komple ön tarafı yolcu kabinine geçirebilen bi arabasın gözünü sevdiğim. ( Bu olay önümde oldu araç hyundai accent )

Kısaca honda varken olmaz..
  • aştı abi kendini helal olsun adamlar abanmış donanıma e dış görünüşte iyi sağlamlık konusuna pek bişey diyemiycem ama parasını hakkeder. ben öyle düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.