Şimdi Ara

2013: Infected Wars'ı denedik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Action Mobile Games tarafından iOS platformu için geliştirilen 2013: Infected Wars, Appstore'daki yerini aldı. Biz de yaklaşık iki yıldır geliştirilen bu yapımı donanimhaber.com ailesi adına denedik.

Mobil oyuncuları zombilerle dolu kıyamet sonrası bir dünyaya götüren yapım, Unreal Engine grafik motoruyla geliştirilen kaliteli grafikleriyle dikkat çekiyor. 2013: Infected Wars başarılı bir görselliğe sahip olsa da, karakter animasyonları pek de bekleneni veremiyor. Bu duruma zombi çeşitliliği konusunda yaşanan sıkıntılar da eşlik ediyor. 

2013: Infected Wars'da hikaye modunun yanı sıra, çok oyunculu bir modda bulunuyor. Oyunun Game Center entegrasyonu sayesinde, en fazla bir kişiyi yanınıza alarak zombilere karşı mücadele verebiliyorsunuz. Oyunda Marine, Sapper, Sniper ve Fire Support olarak adlandırılan dört farklı sınıf bulunuyor. Bu sınıflar arasında atak hızı ve atak gücü gibi çeşitli farklılıklar bulunuyor. 2013 Infected Wars'da 14 farklı silah oyuncuların beğenisine sunulurken, bu silahlar çeşitli yükseltmeler ile güçlendirilebiliyor.

Aksiyon odaklı bir TPS oyunu olan 2013: Enfected Wars'da kontroller sanal butonlar yardımıyla sağlanıyor. Daha önce dokunmatik ekranlı cihazlarda TPS ve FPS türündeki oyunları deneyen oyuncuların zorluk çekmeyeceği bir yapıda olan kontroller, bazı oyuncular için kısa bir alışma süreci gerektirebilir. Kontrol ayarlarında ise, hassasiyet ayarlarının dışında herhangi bir kontrol özelleştirme seçeneği yer almıyor.

Bölüm sonu canavarları dışında genelde aynı zombi inlemelerini duyduğumuz oyunun hikaye anlatımındaki seslendirmelerin kulağımızı tırmaladığını söylemek yanlış olmayacaktır. Kimi zaman gitarın eşlik ettiği oyunun müzikleri ise, oldukça başarılı. Genel olarak baktığımızda 2013: Infected War'ın ses unsurları mükemmel olmasa da, tatmin edici bir deneyim sunuyor. 

Mobil cihazınız için aksiyonun ön planda olduğu zombi temalı bir shooter oyunu arıyorsanız, 2013: Infected Wars'a göz atmanızda fayda var. Yapıma aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz.

• Demir çubukla canavara girişmek,o da güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Demir çubukla canavara girişmek,o da güzel.

biraz türk lük olabilir, canavarların birbirlerine girmesi hoşuma gitti :)
  • Bu ne ya 8-9 tl ye oyun kalmamış. Çıkan oyunların hepsi 12,99
  • 13 liraya mobil oyun mu olur? Steam den Dishonored i 10 dolara aldım. Ondan sonra neden jailbreak neden root yapılıyor diye ağlasınlar.

Keike trailer yerine oynanış videosu koysaydınız. Oynanış hakkında hiç fikir vermiyor. Ayrıca ana karakter sempati olarak sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 7 Eylül 2013; 13:57:13 >
  • Arkadaşlar ipad mini almayı düşünüyorum bu tip 3d oyunlar mini de kasar mı ?

teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuforhan

Arkadaşlar ipad mini almayı düşünüyorum bu tip 3d oyunlar mini de kasar mı ?

teşekkür ederim.

Eski iPad Mini bir denemeydi, herseyi dandik. Bekle yeni Ipad Mini al, en az 3-4 katli guclu olucak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Moribito kullanıcısına yanıt
    Herşeyi dandik derken açıklayabilir misiniz acaba aydınlatmak amacıyla ?
  • quote:

Herşeyi dandik derken açıklayabilir misiniz acaba aydınlatmak amacıyla ?

1. Retina Display yok, yeni versinda olucak
    2. A5 chip kullaniyor, cok gecmiste kaldi, yeni version A6X veya A7X chip kullanicak
    3. Eski model 512 ram (DDR2), yenisi ya 1gb yada 2gb olucak
    4. Ekran karti eskisinde PowerVR SGX543MP2, yenisinde cok daha guclusu olucak
    -
    Kisaca iPad Mini 1 cok geride kaldi bile, su an para vermeye degmez. Ya yeni iPad Mini 2 al, yada Normal iPad 4 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

quote:

Orijinalden alıntı: yusuforhan Herşeyi dandik derken açıklayabilir misiniz acaba aydınlatmak amacıyla ?
    1. Retina Display yok, yeni versinda olucak 2. A5 chip kullaniyor, cok gecmiste kaldi, yeni version A6X veya A7X chip kullanicak 3. Eski model 512 ram (DDR2), yenisi ya 1gb yada 2gb olucak 4. Ekran karti eskisinde PowerVR SGX543MP2, yenisinde cok daha guclusu olucak - Kisaca iPad Mini 1 cok geride kaldi bile, su an para vermeye degmez. Ya yeni iPad Mini 2 al, yada Normal iPad 4 al.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum ancak vatan da incelediğim kadarıyla hala yağ gibi akan bir cihaz yani donanım eskiliğini belli etmiyor browser performansı ile v.s. Çok fazla oyun oynayan biri değilim ancak merak ettiğim konu arada böyle oyunlar alırsam oynayabilir miyim konusuydu. 700 Civarı bir bütçem var ve ipad mini 2 çıkarsa muhtelemen 1000 lira üzeri olacaktır onu almam imkansız gözükmekte.

siz ipad mini kullanıcısı mısınız ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

quote:

Orijinalden alıntı: yusuforhan Herşeyi dandik derken açıklayabilir misiniz acaba aydınlatmak amacıyla ?
    1. Retina Display yok, yeni versinda olucak 2. A5 chip kullaniyor, cok gecmiste kaldi, yeni version A6X veya A7X chip kullanicak 3. Eski model 512 ram (DDR2), yenisi ya 1gb yada 2gb olucak 4. Ekran karti eskisinde PowerVR SGX543MP2, yenisinde cok daha guclusu olucak - Kisaca iPad Mini 1 cok geride kaldi bile, su an para vermeye degmez. Ya yeni iPad Mini 2 al, yada Normal iPad 4 al.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum ancak vatan da incelediğim kadarıyla hala yağ gibi akan bir cihaz yani donanım eskiliğini belli etmiyor browser performansı ile v.s. Çok fazla oyun oynayan biri değilim ancak merak ettiğim konu arada böyle oyunlar alırsam oynayabilir miyim konusuydu. 700 Civarı bir bütçem var ve ipad mini 2 çıkarsa muhtelemen 1000 lira üzeri olacaktır onu almam imkansız gözükmekte.

siz ipad mini kullanıcısı mısınız ?

Ben iPad 4 kullaniyorum.

Simdi sunu demek istiyorum. Su an alicagin iPad Mini seni 1 yil goturur, sonra sikinti yasabilirsin oyunlarda vsvs... Ama iPad Mini 2 alirsan seni 4 yila kadar goturur emin olabilirsin. iPad 4 alirsan seni 3 yil goturur.

Yani genele vurunca aslinda iPad Mini 2 alarak kar etmis oluyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

13 liraya mobil oyun mu olur? Steam den Dishonored i 10 dolara aldım. Ondan sonra neden jailbreak neden root yapılıyor diye ağlasınlar. Keike trailer yerine oynanış videosu koysaydınız. Oynanış hakkında hiç fikir vermiyor. Ayrıca ana karakter sempati olarak sıfır.

Dishonored i 10dolara alabilmek icin bekledigim zamani bu oyun icin beklersen 2-3 dolara alabilirsin bu oyunuda.

• Android kullanıcısı olarak OIS a özel olduğunu görünce üzüldüm, sonra fiyatı gördüm gülmeye başladım.

• quote:

13 liraya mobil oyun mu olur? Steam den Dishonored i 10 dolara aldım. Ondan sonra neden jailbreak neden root yapılıyor diye ağlasınlar.

Keike trailer yerine oynanış videosu koysaydınız. Oynanış hakkında hiç fikir vermiyor. Ayrıca ana karakter sempati olarak sıfır.

telefona 1500-2000 veripte 10 lira için laf mı ediyorsun ? paran yetmiyorsa alma , illa adamın emeğini oyunu beleşe indirip oynayarak boşa mı çıkarıcaksın ? giyecek donu yok ama elinde s3ler ip5ler olan adamlar yapıyor genelde bu tarz yorumları , hele bazıları varki 1 dolar üstü tüm oyunlara aynı yorumu yapıyor. paran yetmiyosa almazsın bu kadar basit.
  • Dead trigger 2 nerdesin.
  • quote:

Arkadaşlar ipad mini almayı düşünüyorum bu tip 3d oyunlar mini de kasar mı ?

teşekkür ederim.

Mini 2 yi bekle,retina,a6 gibi birsürü güzel şey gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence dead trigger 2 ye gerek yok sadece oynanabilir yapsınlar,birde gri-kırmızıdan başka renk kullansınlar yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

13 liraya mobil oyun mu olur? Steam den Dishonored i 10 dolara aldım. Ondan sonra neden jailbreak neden root yapılıyor diye ağlasınlar.

telefona 1500-2000 veripte 10 lira için laf mı ediyorsun ? paran yetmiyorsa alma , illa adamın emeğini oyunu beleşe indirip oynayarak boşa mı çıkarıcaksın ? giyecek donu yok ama elinde s3ler ip5ler olan adamlar yapıyor genelde bu tarz yorumları , hele bazıları varki 1 dolar üstü tüm oyunlara aynı yorumu yapıyor. paran yetmiyosa almazsın bu kadar basit.

Bana bak atarlı ergen bilip bilmeden saçma aspan konuşma. Daha dün Google Play e 9 dolar yatırdım. Ne oldu? Aldığım uygulamaların yarısı videolardaki, incelemelerdeki gibi çıkmadı. Baksak telefonu rootlu kullanıp torrentten app indriyorsundur ama lafa gelince en kral hak arayıcısı olursunuz. Aldığım üründen memnun kalmadığımda iade etme seçeneği olmadığı sürece12-13 liraya oyun almam. En az yarım saat kullanma hakkı olmalı.

Tanımadığın insanlar hakkında insan gibi konuş. Büyüyünce adam sansınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 7 Eylül 2013; 20:12:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

Bana bak atarlı ergen bilip bilmeden saçma aspan konuşma. Daha dün Google Play e 9 dolar yatırdım. Ne oldu? Aldığım uygulamaların yarısı videolardaki, incelemelerdeki gibi çıkmadı. Baksak telefonu rootlu kullanıp torrentten app indriyorsundur ama lafa gelince en kral hak arayıcısı olursunuz. Aldığım üründen memnun kalmadığımda iade etme seçeneği olmadığı sürece12-13 liraya oyun almam. En az yarım saat kullanma hakkı olmalı.

Tanımadığın insanlar hakkında insan gibi konuş. Büyüyünce adam sansınlar.

genel konuşuyorum. root moot işleriyle uğraşmadım andorid deneyimim sadece gün sürdü hafta bile değil. önceden ios kullanıyordum şimdi wp8 kullanıyorum isteidğim uygulamayı satın alıyorum. iosta zaten memnun olmazsan paranı geri veriyorlar , wp8de de deneme şansı var. androidde yoksa bu vay haline , google play zaten çöplükten başka bişey değil. 9 dolar verdin iyi ettin , en azından adamın emeğine hakkına girmedin. aradığın şeyi istiyorsan en az yarım saatk ullanım hakkı vb. iosa geç veya 1 sene sonra wp8e yönel. androidde bişe almadan önce 2 kez düşünmek iyice araştırma yapmak lazım zaten. bi kaç inceleme izleyip , yorumları okumak yeterli oluyor zaten. asla üretici firmanın çıkardığı videoyu izleyipte kanmayın.

• bunlar ne ya mobilde Plant vs zombies,Fruit Ninja,Temple Run,Angry Birds oynanır evrensel gamepad yapın oynayalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.