Şimdi Ara

2013 Jailbreak sonrası iOS 6.1/6.1.1/6.1.2 ile Uyumlu Cydia Uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
5
Favori
9.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sayfada sadece iOS 6.1 ve sonrası jailbreak ile uyumlu Cydia uygulamalarını açıklamalarıyla paylaşalım.

iPhone'u severek kullanmamı sağlayan iOS 6.1 jailbreak ile sorunsuz çalışan Cydia uygulamaları;

1) NCSettings
    Açıklama: Bildirim ekranından tek dokunuşla wifi, 3g, bluetooth, titreşim, ekran aydınlığı, led flaş gibi özellikleri açıp kapatmaya yarayan tweak.

2) Photo Info
    Açıklama: Fotoğrafların boyutu, dosya büyüklüğü, çekildiği tarih gibi bilgileri görmenizi sağlayan faydalı bir tweak.

3) TVLocker
    Açıklama: Tuş kilidine geçerken ekranın eski televizyonlar gibi kararmasını sağlayan tweak.

4) Cyntact
    Açıklama: Telefon rehberinde isimlerin yanında kişi resimlerini görmenizi sağlayan tweak.

5) Barrel
    Açıklama: Ekran geçişlerine efekt verebilmenizi sağlayan tweak. Çok sayıda güzel efekt seçenekleri var.

6) Auxo
    Açıklama: Arkaplanda çalışan uygulamaları tek seferde kapatmanızı sağlayan, multitasking'i değiştiren ve güzelleştiren tweak.

Lütfen tavsiye ettiğiniz iOS 6.1/6.1.1/6.1.2 jailbreak sürümleriyle sorunsuz çalışan Cydia uygulamalarını burada paylaşın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehlidost -- 21 Şubat 2013; 0:59:56 >

• Arkadaşlar biteyourapple reposunu eklemeyin bir süre sonra cydiadaki herşeyi kaybediyor... Bu sorunu yaşayan arkadaşlarda repoyu silsinler düzelecektir...Bu konu güncel olduğu için burada paylaşmanın faydalı olacağını düşündüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet abiler tavsiyeleri bekliyorum. Bu tweaklar güzele benziyor, Ücretsiz oyun nereden indirebilirim cydia' da ? Ve app store' da ki bütün uygulamalar var mı bunun içinde
  • iOS 6.1.2 kullandıklarım

Appcent : AppStore dan indirmelerde % olarak gösteriyor
    Bitesms : Daha kullanışlı bir mesaj uygulaması
    Camera Tweak : kameraya yeni özellikler ekliyor
    Double At : mail adresini girmek için kısa yol
    Multi icon mover : uygulamaları çoklu olaral taşıma
    Swipeselection : yazıların arasında kaydırarak istediğin yere gitme
    Springtomize 2 : tüm telefonla ilgili bir sürü ufak tweaklerin yaptığını tek başına yapıyor
    Showcase : klavye de büyük harf küçük harf gösteriyor
    Tapdewiggle : icon sildikten veya taşıdıktan sonra home tuşuna basmadan ekranın herhangi bir yerıne basarak dönme
    Zeppelin: operatör logosu değiştirme
    Batterydoctorpro : sbsettings ve nc settings özellikleri ve artı özelliklerin bulunduğu birprogram

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dydnlee

Arkadaşlar biteyourapple reposunu eklemeyin bir süre sonra cydiadaki herşeyi kaybediyor... Bu sorunu yaşayan arkadaşlarda repoyu silsinler düzelecektir...Bu konu güncel olduğu için burada paylaşmanın faydalı olacağını düşündüm

Hocam ben söylemekten siz insanları yanıltmaktan bıkmadınız sanırım.o sorunun biteyourapple reposuyla alakası yok.çünkü Cydia 6000 küsür repo verisinden sonra kaldıramıyor ve o hatayı veriyor ve sizde en son biteyourapple reposunu yüklediğiniz içino repoyu suçluyorsunuz :) . Sorunu çözmek için o kırmızı yazı çıkana kadar repoları yükleyin ve kırmızı yazı çıktıktan sonra beğenmediğiniz herhangi bir reposu silin sorun düzelecektir.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likable_21 -- 21 Şubat 2013; 8:17:47 >

• Sağlam repomu istediniz alın size kaya gibi repo
    cydia.myrepospace.com/kalora/

• quote:

Orijinalden alıntı: likable_21

quote:

Orijinalden alıntı: dydnlee

Arkadaşlar biteyourapple reposunu eklemeyin bir süre sonra cydiadaki herşeyi kaybediyor... Bu sorunu yaşayan arkadaşlarda repoyu silsinler düzelecektir...Bu konu güncel olduğu için burada paylaşmanın faydalı olacağını düşündüm

Hocam ben söylemekten siz insanları yanıltmaktan bıkmadınız sanırım.o sorunun biteyourapple reposuyla alakası yok.çünkü Cydia 6000 küsür repo verisinden sonra kaldıramıyor ve o hatayı veriyor ve sizde en son biteyourapple reposunu yüklediğiniz içino repoyu suçluyorsunuz :) . Sorunu çözmek için o kırmızı yazı çıkana kadar repoları yükleyin ve kırmızı yazı çıktıktan sonra beğenmediğiniz herhangi bir reposu silin sorun düzelecektir.saygılar

haklısındır hocam ama en son o repoyu yüklemedim bende o hata vardı sadece o repoyu yükleyince kendine geldi başka repo yükledim ondan sonra hata olmadıı siz 6000 sınırı diyorsunuz ama onla bi alakası olduğunu düşünmüyorum tabi kesin bi fikrimin olmadığınıda belirteyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Backtodeb arkadaşlar bu tweek i yeni keşfettim. Backup programı cydia dan indirdiğiniz tweek leri sorunsuzca yedekliyor. Dili İtalyanca yalnız xbackup ve pkgbackup dan daha iyi bence şiddet le tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 21 Şubat 2013; 19:51:10 >
  • Aşağıdaki Tweaklerden Hangileri

AppCrash'e
    Restart Springboard'a
    Bazen ram'in 40 mb'a kadar düşmesine neden oluyor ?

Hangisi oluyorsa telefondan sileceğim.

iPhone 4S - 6.1.1 Evais0n

Yüklü Cydia Tweakleri :

Accelerate
    Activator
    Auxo
    Barrel
    iBlacklist (Orjinal Satın Alındı)
    Insomnia Pro
    iProtect
    NoSpot
    PasswordPilot
    RingerX VIP
    SBSettings
    SwipeSafari
    Torch
    WeeKillBackground
    Zephyr
    Zeppelin

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Aşağıdaki Tweaklerden Hangileri

AppCrash'e
    Restart Springboard'a

Yüklü Cydia Tweakleri :

Accelerate
    Activator
    Auxo
    Barrel
    Insomnia Pro
    iProtect
    NoSpot
    PasswordPilot
    RingerX VIP
    SBSettings
    SwipeSafari
    Torch
    WeeKillBackground
    Zephyr
    Zeppelin

torch u sil, en son günvellendiyse bilmiyorum ama %90 torch tur
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Aşağıdaki Tweaklerden Hangileri

AppCrash'e
    Restart Springboard'a

Yüklü Cydia Tweakleri :

Accelerate
    Activator
    Auxo
    Barrel
    Insomnia Pro
    iProtect
    NoSpot
    PasswordPilot
    RingerX VIP
    SBSettings
    SwipeSafari
    Torch
    WeeKillBackground
    Zephyr
    Zeppelin

torch u sil, en son günvellendiyse bilmiyorum ama %90 torch tur

Az önce bir güncelleme geldi yaptım sanırım. Devam ederse silip deneyeceğim.. Başka fikri olan ?

• güzel konu
  • Önce torchu sil yuzde 99 sebebi odur. Eger sıkınti hala devam ederse ki azda olsa buyuk ihtimal edecektir, sbsettings i sil. Sbsettings torch kadar olmasada zaman zaman guvenli moda atiyor. Cunki Sbsettings hala stabil degil.(sbsettings alternatifi olarak batterydoctorpro yukleyebilirsin)

• Bu Torch ne kadar sorunluymuş yahu.. Torch'un alternatifi var mı arkadaşlar ?
  • 2-3 tweak ezberleyen konu açıyo i

• Beyler download miktarını gösteren tweak neydi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

2-3 tweak ezberleyen konu açıyo i

Konu açabilmek için kaç tweak ezberlemek gerekiyor? Ya da sizden izin mi almak gerekiyor? Lüzumsuz kaprislere girmenin manası yok.
    Ben dahil bir çok kişi "sadece" iOS 6.1 sonrası jailbreak sürümleriyle sorunsuz çalışan tweakleri bilmek istiyor.
    İhtiyace binaen açıldı. Çok biliyorsanız daha önceden açsaydınız.

Kullandığı tweakleri öneren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    İOS 6 sürümleriyle sorunsuz çalışan Cydia uygulamalarını paylaşmaya devam...

• repo.appleyardim.org

Arkadaşlar bu repoyu duyanınız var mı ? Batterydoctorpro tweakini türkçe olarak buldum. Şimdilik bir sorun yok gibi ... Tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palimpa

repo.appleyardim.org

Arkadaşlar bu repoyu duyanınız var mı ? Batterydoctorpro tweakini türkçe olarak buldum. Şimdilik bir sorun yok gibi ... Tavsiye ediyorum.

son surumu dırek türkçe mi hocam benin repoya ekleyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: palimpa

repo.appleyardim.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 22 Şubat 2013; 0:13:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.