Şimdi Ara

2013 Kasa Mercedes Cla lpg takılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
8.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni araba almayı düşünüyoruz araç şehir içi 8 litre yakıyor deniyor ve ülkemizde benzin 6 tl oldu. eskişehir de okudugum için sürekli eskişehir izmir arası gidip geliyorum yapılabilir mi yapabilirsek lpg sistemi bize kaça patlar araç 2013 sonrası cla serisidir dizel almayı düşünüyoruz araba konularında çok bilgisizim yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar.

Özellikle yardım istememe rağmen kendi istediğimle kendi isteğime göre kullanacağım araba ki burası laf sokma yeri değil cevap vermek istemiyorsaniz vermeyin geçin gerçekten böyle insanlar fazlalık bu foruma

Cevap verip ilgilenen insanlara ayrıca teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OznBzt -- 8 Mayıs 2018; 14:18:36 >

• Dizellerde sıralı sistem iyi is goruyor...

Bence siz araba almayin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel almayı düşünüp ve LPG takilirmi diye soruyorsunuz csb sindir inşallah

• Dizel arabaya benzini bedava veriyolar zaten :)) boşuna lpg masrafı yapmanıza gerek yok :)

• O kasada dizellerin lpgsi içinde oluyor, taktırmanıza gerek yok. Hayırlı olsun

• Benim a ya taktım oldu sıralı sistem

Ama makyajlı kasa benimkisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de biyodizel araç aldım hibrit taktırdım sonra daha tasarruflu olsun diye pil attırdım sonra da araca rüzgar paneli attırıverdim araç hiç yakmıyo sizde deneyin falan filan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    BMW 320İ Alınır Mı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yav yapmayın şöyle işleri şu arabalara ya. Az yakan dizel al geç.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 19 Nisan 2021; 18:13:45 >
  • Yav tamam da adam bi soru sormuş. Herkes trollemek zorundamı? Hakkaten forumun b... çıktı. Muhabbetlere bakın.

Meselenin araba almak değil yürütmek olduğu şu zamanda claya lpg uygulama sorusu bana mantıksız gelmiyor?

Olur olmaz orası ayrı.

• musetea kullanıcısına yanıt
    O gülenlere çok şey soylenirde neyse..

Gulen gulsun kardeşim 6 lira olmus benzin cla dedigin araba suanki piyasada cok lüks bi araba degil.

Ki c180 e gelirsek lpgsiz bulunmuyor artik neredeyse 2008-2013 arası.

Haa diyeceksin -kardeşim ekonomi istersen git dizel al

Ben dizel arabayla uğraşmak istemiyorum sevmiyorum.

Vallahi şuan c180 alsam giderim prins'in en kaliteli lpgsini takarim bakarim keyfime.(ki benzinli binecek imkanim ve maddi durumum var fakat neden 100 km de 30 lira lpg yakacagima 60 lira benzin parasi vereyim ?

Ayrica izmirde yasiyorum elimden sayisiz araba geciyor cogunda simit tank lpg oluyor ve giremedigim Avm yok.Simit tank olursa problem olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DntRx

Yav tamam da adam bi soru sormuş. Herkes trollemek zorundamı? Hakkaten forumun b... çıktı. Muhabbetlere bakın.

Meselenin araba almak değil yürütmek olduğu şu zamanda claya lpg uygulama sorusu bana mantıksız gelmiyor?

Olur olmaz orası ayrı.
    Aynen hocam soruya cevap vermemiş arkadaşlar ki özellikle bilgisizim bu konuda dedim herkes sanki herşeyi bilmek zorunda insanlardaki bu algıyı anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldplay3517

O gülenlere çok şey soylenirde neyse..

Gulen gulsun kardeşim 6 lira olmus benzin cla dedigin araba suanki piyasada cok lüks bi araba degil.

Ki c180 e gelirsek lpgsiz bulunmuyor artik neredeyse 2008-2013 arası.

Haa diyeceksin -kardeşim ekonomi istersen git dizel al

Ben dizel arabayla uğraşmak istemiyorum sevmiyorum.

Vallahi şuan c180 alsam giderim prins'in en kaliteli lpgsini takarim bakarim keyfime.(ki benzinli binecek imkanim ve maddi durumum var fakat neden 100 km de 30 lira lpg yakacagima 60 lira benzin parasi vereyim ?

Ayrica izmirde yasiyorum elimden sayisiz araba geciyor cogunda simit tank lpg oluyor ve giremedigim Avm yok.Simit tank olursa problem olmuyor.
    yani cla 200 e takabilir miyiz hocam çok teşekkür ederim cevabınız için

• barantula kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam siz nasıl isterseniz
  • Hocam izmirdeyseniz eğer benim youtube da izledigim adam var yusuf koparan diye e200e c180 e yeri geliyor porche jeep e bile takıyor adam muhtemelen cla ya da olur

• youtube
    MERCEDES E180 CGI PRİNS SIVI SİSTEM LPG Montajı
    https://youtu.be/6AvXtkpAOT8

Ornek e180

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Coldplay3517

Hocam izmirdeyseniz eğer benim youtube da izledigim adam var yusuf koparan diye e200e c180 e yeri geliyor porche jeep e bile takıyor adam muhtemelen cla ya da olur
    Hocam çok teşekkür ederim ilgilendiginiz için arayacagım arkadaşı
  • Dizellerde lpg standart bilmiyor musunuz?
  • Mercedes c'lerde 1.8 kompressorlere lpg takilabiliyor. Yeni nesil cgi motorlara lpg takilmiyor takilsada pahali oluyor ve standart lpgliler gibi sadece gazla calismiyorlar diye biliyorum. Ysni gazdanda benzindende gidiyor.

Mazotla benzinin yanma sekli bir olmadigi icin motor sistemleri ayni olmadigi icin lpg sadece benzinli araclara takilabiliyor. Dizel araca lpg takilmiyor.

Lpg,benzinden %20 daha cok yakar diye biliyorum. Bi kac yerde boyle okumustum. Lpg nin litre basi tuketimde zarari olsada litre fiyati bakimindan benxindende mazottanda daha ucuza mal oluyor.

Umuram faydamdokunmustur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.