Şimdi Ara

2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
26
Favori
199.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orhan abi e serisi şuan hangi ülkede yola çıktı ? hala video sitelerinde adamlar daha testlerini tanıtımlarını yapıyor. glc serisi eski adı glk oda zaten az satan bi modeldi yeni kasasını günde 1-2 kere falan görüyorum ben o araçtan patlamasını beklemek zaten düşük ihtimal
  • w212 E 180 mi yoksa E 200 yeni kasamı? e180 için motorda bir şeyler yapılıp yakıt ve güç değiştirilebilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öndeki çıkan araç W213, arkasındaki de W212 FL
    Artık ben de ihtiyarlayıp bitmez tükenmez nerede o günler temalı muharip gazi hikayelerine mi başlıyorum bilmiyorum ama önden W212 FL daha güzel, hatta özellikle far yapısı. 2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp
  • Beyler merhaba, E180 alma arifesindeyim 2013 E180 Premium ile 2015 E180 Elite arasında elle tutulur ne gibi farklar vardır ? Bilenler yardımcı olabilir mi ?
  • mengerler bize yeni e broşür yollamış internette varmı bilmiyorum sorusu olan varsa ordan bakıp cevaplayabilirim ayrıca 15 mayısa test sürüş randevu aldık eğer 15 inde test olursa detaylı bir şekilde yazıcam buraya ilgilenenler varsa
  • orhansen O kullanıcısına yanıt
    Hocam şu sıralar e180 almak mantıklımı yoksa yeni E serilerini beklemek mi lazım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cortexiphan03 C kullanıcısına yanıt
    Ne kadar süre kullanacaksınız bilmiyorum ama geçen hafta w213 ile istanbula gittim, ertesi gün w212 fl ile geri döndüm, bence w212 fl alınır. 3 yıl binilir, w213 fl çıkınca da durum değerlenirilir diye düşünüyorum ama son karar tabiki sizin.
  • e180 nin donanımların içeriği konusunda beni aydınlatabilecek varmı

elite ,style ve edition e paketlerinin içerikleri nedir internette araştırmama rağmen bulamadım

teşekkürler
  • orhansen O kullanıcısına yanıt
    merhabalar fl nedir ? onu anlayamadım :)
  • FaceLift...makyajlı yani...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasanın arka görüntüsünü beğenen var mı? E serisi olduğunu ancak dikkatlice bakanlar söyleyebilir. Aksi halde C serisi bu diye düşündürtüyor.

• dymmt D kullanıcısına yanıt
    Mercedes sitesine girip aracı satın alıyormuş gibi konfigüratöre gir. Seçtiğin versiyonda ne var ne yok yazıyor. Ayrıca eklemek istediklerin extra fiyat olarak araca yansıyor.

• Bendede 2012 avensis var bu eylülde satacağım.
    E serisi almayı düşünüyorum e180.
    Engelli raporumuz var.önerisi olan arkadaşlarım.
    Fikirleriniz nelerdir.
    Dün Bi arkadaşım almış 20 km kadar kullandım.
    Biz bugüne kadar arabaya binmemişiz.
    Böyle bir keyif yok.Gerçekten başka bişe.
    Avensisi bilen bilir toyotanın amiral gemisidir.
    Kaç yıldır kullanırım bir kere servis yüzü göstermedi bana. Ama bu e180 1.6 motoru hakikaten fena bişe olmuş.
    İlk kullanan biri olarak aldığım ilk izlenimi söyliyim.
    Gaza bastığında yapabileceğinin sınırı olmadığını sana hissettiriyor.
    Süspansiyona bittim.
    Bayram'da mahalleye gittim o arabayla kasislerden geçerken hiç kasis yokmuş hissi veriyor.
    Hızlanma değeri inanılmaz vites geçisini farketmek için 3-5 dk odaklandım ama sonra farketmekten vazgeçtim çünkü anlaşılmıyor :)
    İyi bir arabası olana bir bakan bir daha bakarya.
    Buna bir bakan bir daha bakıyor sonra dönüp birdaha bakıyor hatta eminim arkadan Bi daha bakıyordur :)
    Araba müthiş hayran kaldım.
    Ben 520i kullanmıştım. Herkes bununla e180 İ karşılaştırmış . Omu bumu diye .
    Şu kader diyim yanına yaklaşamaz 520i Mercedes'in.
    Şimdi hesap kitap yapmaya başladım avensis 55-60 civarı gidiyor .
    Engelli muafiyetimizle 100bin TL civarına alabiliyoruz.
    Uykularımı kaçırmaya yetecek kadar bile güzel bir heyecan.
    Bazen diyorum keşke kullanmasaydım.
    Tekrar 17 avensis almayı düşünüyordum.
    Ama beni mest etti borca sokacak gibi gözüküyor.
    Ama Bir büyüğüm şöyle Dedi.
    "Mercedes al oğlum o arabalar altın gibidir değer kaybetmez yatırım dır" o açıdan bakıp düşünüyorum.
    Sizin fikirleriniz nelerdir arkadaşlar
    Yardımcı olana +1 ile teşekkürü borç bilirim.
    Burada sahibi olup kullanan arkadaşlarıma Kazasız belasız günler dilerim.

• Arkadaşlar bende 2016 e180 elit aldım benim sormak istediğim bu araçta yolcu hava yastığını kapatabiliyormuyuz

• ergungun kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle aynı fikirdeyim

• Birde yeni alan arkadaşlar elit ile Edition arasında ne kadar fiyat farkı vardı bilen varsa yazarsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Babynute

Bendede 2012 avensis var bu eylülde satacağım.
    E serisi almayı düşünüyorum e180.
    Engelli raporumuz var.önerisi olan arkadaşlarım.
    Fikirleriniz nelerdir.
    Dün Bi arkadaşım almış 20 km kadar kullandım.
    Biz bugüne kadar arabaya binmemişiz.
    Böyle bir keyif yok.Gerçekten başka bişe.
    Avensisi bilen bilir toyotanın amiral gemisidir.
    Kaç yıldır kullanırım bir kere servis yüzü göstermedi bana. Ama bu e180 1.6 motoru hakikaten fena bişe olmuş.
    İlk kullanan biri olarak aldığım ilk izlenimi söyliyim.
    Gaza bastığında yapabileceğinin sınırı olmadığını sana hissettiriyor.
    Süspansiyona bittim.
    Bayram'da mahalleye gittim o arabayla kasislerden geçerken hiç kasis yokmuş hissi veriyor.
    Hızlanma değeri inanılmaz vites geçisini farketmek için 3-5 dk odaklandım ama sonra farketmekten vazgeçtim çünkü anlaşılmıyor :)
    İyi bir arabası olana bir bakan bir daha bakarya.
    Buna bir bakan bir daha bakıyor sonra dönüp birdaha bakıyor hatta eminim arkadan Bi daha bakıyordur :)
    Araba müthiş hayran kaldım.
    Ben 520i kullanmıştım. Herkes bununla e180 İ karşılaştırmış . Omu bumu diye .
    Şu kader diyim yanına yaklaşamaz 520i Mercedes'in.
    Şimdi hesap kitap yapmaya başladım avensis 55-60 civarı gidiyor .
    Engelli muafiyetimizle 100bin TL civarına alabiliyoruz.
    Uykularımı kaçırmaya yetecek kadar bile güzel bir heyecan.
    Bazen diyorum keşke kullanmasaydım.
    Tekrar 17 avensis almayı düşünüyordum.
    Ama beni mest etti borca sokacak gibi gözüküyor.
    Ama Bir büyüğüm şöyle Dedi.
    "Mercedes al oğlum o arabalar altın gibidir değer kaybetmez yatırım dır" o açıdan bakıp düşünüyorum.
    Sizin fikirleriniz nelerdir arkadaşlar
    Yardımcı olana +1 ile teşekkürü borç bilirim.
    Burada sahibi olup kullanan arkadaşlarıma Kazasız belasız günler dilerim.

Hocam siz e65 amg ye falan bindiniz sanırım

• Arkadaşlar merhabalar. 3.20d konusundan sonra bir de sizlere danışayım dedim. Halihazırda 2012, 1.6TDI, Otomatik, Comfortline Passat sahibiyiz. Passatımızı alalı yaklaşık 5 ay oldu. 2. araba olarak aldık, daha öncesinde 2012 Megane vardı (Hala kullanıyoruz 2. araba olarak) ve Megane'dan Passat'a "i-na-nıl-maz" bir konfor farkı var. Mercedes'i düşünemiyorum bile.

Babam avukat, işinden dolayı maalesef prestij bizim için ön planda. 1 yıl içerisinde aracı yükseltmeyi istiyoruz, 130 bin (Belki 140 bin)'e kadar çıkabileceğimizi umuyorum. Önce 3.20D düşünmüştük, içinin 4 kişilik aile için Passat kadar geniş olmayacağını söylediler biz de vazgeçtik. BMW 5 - Mercedes E dizellerine de maalesef bütçemiz yetmediği için, gözümüzü benzinlilere çevirdik. Yılda yaklaşık 25bin km yapıyoruz, dizel araçların benzinlilere nazaran yaşlandıkça daha fazla değer kaybetmesi, kaskosu, sigortası, mtv'si derken benzinli araçtan cebimizin çok da fazla yanmayacağını ummak istiyoruz. Yakıt tüketimi konusunda, çekiş konusunda herkes çok farklı şeylerden bahsetmiş, ben de biraz bizden bahsedeyim. Babam da ben de oldukça sakin kullanırız. Uzun yollarda 120'yi geçmeyiz. Bilenler bilir, Ankara Çayyolu Yaşamkentte oturuyoruz, trafiğimiz çok sakin, şehir içinde zaten çok trafiğe girmiyoruz (Genelde Eskişehir yolunu kullanırız), ortalama 80-100km ile gider geliriz. Passatla 5 ayda karma tüketim 19 kuruş ortalamamız olmuş (5.2L/100km) aklınızda şekillenmesi adına. Passat'ın performansı bizi tatmin ediyor diyeyim, siz araçtan performans beklentimizi anlarsınız sanırım. Bu kullanımla ortalama 8-9 litreleri yakalamak hayal mi? Kimi arkadaşlar 5.20i ile E180 aynı yakar, yaktığından az gider, 14-15 litrenin altına düşmez demişler. İnsanlar mı performanslı kullanıyor yoksa araçlar gerçekten çok mu yakıyor kestiremiyorum.

Arabaya 100küsür bin TL gömdükten sonra 8 litre yakmış 10 litre yakmış çok fark etmez ancak 14-15 litreler de açıkçası benim içimi cız ettirir. Önceliklerimiz prestij ve konfor. 2013 model 5.20i ile E180 kıyasladığınızda, hangisini tavsiye edersiniz? Beklentilerimizi karşılar mı? Yürütmesi çok masraflı mıdır? Kronik arızaları var mıdır, baş ağrıtır mı? Passat'tan sonra E180'e binmek nasıl hissettirir :) ?

Yorum ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erotomaniac -- 31 Ağustos 2016; 10:55:27 >

• Erotomaniac kullanıcısına yanıt
    Sizin kullanımınızla 14-15 lt ler nereden çıktı?
    2013 yılında ben E180, ortakda 5.20i aldı. Yaklaşık 100k km her ikisini de kullandım, sizin kullanımınızla o rakamlar olamaz.
    Birkaç gün önce C topiğinde bilgi olarak yazmıştım, bir şeyahat dönüşü yanımda oğlum da vardı, araçta uyudu, rahatsız etmemek için havalanı çeşme arası sinirleri alınmış halde araç kullndım, tüketim 6.6 lt/100 km.
    Bu herzaman böyle olmaz, sanırım 10k km öncesi yazılımları serviste güncelletmiştim, verileri silmem, bu kadar yolda 9.5 lt/100 km. Buna şehir içi 20 km altı da dahil, otobanlarda 200 km üstü hızlarda. BMW de bundan 2 lt/100 km fazla yakar. Onun aracı da son kullandığımda 11.7 lt/100 km idi. Daha fazlası değil. Sizin de yakacağınız bu.
    Diyenler konusunda da bu ülke bilgisi olmayan ama fikri olan insanların ülkesidir, hele araç söz konusu olduğunda.

Araçlar arası farka gelince, konfor, sessizlik, opsiyon zenginliği ve güvenlik anlamında MB, serilik anlamında BMW. Zaten 2 lt de onun için fazla yakar.
    Aynı model yılında MB de bulacağınız adaptif led farlar, collusion prevent assist, presafe, sürüş destek paketi vb bir sürü opsiyonu 5 de bulamazssınız. Ben alırken ortak BMW cileri başıma sarmıştı, bende seçtiğim aracın opsiyonlarını verdim, aynısını istedim. 16 opsiyonu verememişlerdi. BMW de olan vakum kapılarda MB de yokyu, bunu da yazayım.
    Her ikisinde de kronik arıza yok, belki çok zorlarsam şunu yazarım, BMW nin genetik kapı fitili sorunu 5 de de var, gacır gacır öter.
    Ama siz 2. el alacaksınız,hangisini alırsanız alın iyice kontrol ettirmeden almayın. Km önemli, bakımlar önemli, Kim ne şartlarla kullanmış önemli. Hele çipli iseler(özellikle BMW) kesinlikle uzak durun.
    Yoksa bakımlarda üzülürsünüz, her ikisinin de parçası pahalı. Başınız ağrır.
    Ama temiz bir araç bulursanız masraflı filan değiller.

Konfor anlamında biraz haksızlık yapıyorsunuz, Megane C, passat D segmenti. Elbette konfor farkı olacak. Şimdi baktığınız araç ta E segmenti.

Son karar sizin
     2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp

• soruu olan varsa alayım..imzadaki araçları hala kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.