Şimdi Ara

2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.313
Cevap
26
Favori
199.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Arkadaşlar mrb ortalama yakıt tüketimleriniz nasıl acaba paylaşabiliisiniz bu ara e180 bakıyorum

Aracım henüz 4500 km'de.Üzerindeki lastiklerle(245/45/17)şehir içi 13-14 litre,şehir dışı 7-8 litre.Kış lastikleriyle (225/45/17) şehir içi ortalamam bir anda 11 litreye düştü.
  • 245-45-17 lastikleri nasıl 225-45-17 ye cevirdiniz? ben de yeni kış lastikleri aldım ve bana tüm lastikçiler ebatlarda değişiklik olmaz dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: z4a6m5a2n8

quote:

Arkadaşlar mrb ortalama yakıt tüketimleriniz nasıl acaba paylaşabiliisiniz bu ara e180 bakıyorum

Aracım henüz 4500 km'de.Üzerindeki lastiklerle(245/45/17)şehir içi 13-14 litre,şehir dışı 7-8 litre.Kış lastikleriyle (225/45/17) şehir içi ortalamam bir anda 11 litreye düştü.

245 yerine 225 aynı janta oluyor mu?

Bende kış lastiği alacağım 225 alsam olacak mı aynı janta?
  • yilmazeest kullanıcısına yanıt
    arasında 2 cm fark oluşuyor. 4 lastikte 8 cm eder ve aracın kayma riskini artırırsınız, güvenli olmaz dediler. ben de 245-45-17 aldım ve memnunum.
  • Arkadaşlar bu asistan grafiği nedir ne değildir?
  • evet arkadaşlar bu asistan grafiğnin ne olduğunu ne işe yaradığını bir türlü çözemedim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Birde aracınızda sonradan keşfetiğiniz özellikler varmı varsa nelerdir buradan yazarsanız sevinirim.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazeest

quote:

Orijinalden alıntı: z4a6m5a2n8

quote:

245 yerine 225 aynı janta oluyor mu?

Bende kış lastiği alacağım 225 alsam olacak mı aynı janta?

Takabilirsiniz sıkıntı olmaz.Ben aynı janta taktım kışlıkları.225/45/17 continental ts860.

• Arkadaşlar aracım 2016 edititon e standart paket.Ancak 120 km'den sonra araçta rüzgar sesi var.Aynı problemi yaşayan var mı?Yaşayıp da çözüm bulan varsa çözümü de yazarsa sevinirim.
  • İşin Aslı 150 den sonra bile bir ses almıyorum. 2015 model premium paket kullanıyorum. Araçtaki şu iki sıkıntı başlıca sıkıntılarım. Aracı durduktan sonra anlamsız bir sallantı oluyor. 2 vitese geçerken aracı bazen sarsıyor. Bir de burası soğuk aracın el frenini çekmesem Bile sabahları el freni lambası yanık oluyor. Soğuktan dolayı mı yoksa araç arıza mı veriyor anlamadım.Şu asistan grafiğinin ne işe yaradığını bilen yok sınırım.
  • Hava sıcaklığı Sivas'ta eksilerde.Şehir içi ortalamam bu aralar 14-15 litre civarında.Herkesinki mi bu şekilde?Normalde sakin bir kullanıcıyım.
  • tarhunca T kullanıcısına yanıt
    El freni sistemi mekanik, 3 parça tel ve bastığımız pedal grubu var. Mekanik olduğu için ısı değişimlerinden etkileniyor. Sizi rahatsız ediyorsa servis biraz gevşeterek sorunu çözer ama yazın daha fazla basmanız gerekir. Karar sizin.

Sallantıyı bilmiyorum. Ama mutlaka servise gösterin

Asistan grafiği uzun hikaye, telefonunuza göre gerek android gerekse de IOS için MB Guides diye bir uygulama var. Sonrası dilediğiniz model için kullanım kılavuzlarını indirebiliyorsunuz. Dilerseniz bakın.
    Şahsi fikrim araçta sürüş destek paketi olmadıkça o grafik hiçbir işe yaramaz. Veya distronic.
    O zamanlar bunlardan birini alanlar o grafiği kullanabilir.

Edit: İmla hatası giderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhansen -- 5 Ocak 2017; 20:44:45 >
  • tarhunca T kullanıcısına yanıt
    O sallantı bende de oluyor. El frenini çeksem de, çekmesem de, yokuşta bıraktığım zaman aracı, P ye aldıktan sonra ayağımı frenden çekince sanki araç bir şeyin üzerine binip oturuyormuş gibi sallanıyor. bir iler bir geri salınıma giriyor hatta. Çok ilginç bir durum. Tam o sırada araçtan inenler varsa araç kayıyor diye panikliyor hatta.
  • Arkadaşlar merhaba. trafikte seyrederken zaman zaman göstergedeki kırmızı üçgen içinde araba resmi olan uyarı lambası kısa süreliğine yanıp sönüyor. dikkat ettiğimde çevremde hep araç olduğu dönemde yanıp söndü. acaba araçta bilemediğim bir özellik mi var?
  • avguler A kullanıcısına yanıt
    çarpışma önleyici sistem var öndeki araca tehlikeli şekilde yaklaştığınızda uyarı verir önce görsel devam ederseniz sesli uyarı devamında araç frenliyor kendini ama bu frenlemeye güvenmeyin sakın
  • ben kastamonu da yaşıyorum.kastamonu da sivastan pek aşağı kalmaz sıcaklık konusunda. benim aracım 2014 model ve şehir içi 10-12 lt arasında seyrediyor.uzun yolda 8-8,5 lt gibi ama sakin kullanımda. yüklenirseniz o da bize yükleniyor.
  • mituys M kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=BrTOP7D8o-Q
  • 1962rustu 1 kullanıcısına yanıt
    İyi niyetli bir inceleme ama bir sürü hata var.
    İlk aklıma gelenler,
    W211 in en büyük handikabı sbc ile çıkması, güncellediler, fl ile kalktı ama akılda kaldı.
    W212 ilk partiler enjektör hatası yüzünden sıksık yolda kaldı. satışı bunlar etkiledi.
    W212 fL in veri altyapısı FBS4, onun için herşey değişti ve bu kadar büyük paralar ödendi.
    Arka stoplar da adaptif.
    Farlarla ilgili güncelleme var.
    Keza şanzıman ve motor kumanda kutuları için de 2015 de güncelleme var. Yapmamış.
    Aracta comand yok, 6 li cd changer li audio20 var.
    Sonda bahsettiği çarpma testini umarım yapmaz, onun için araçta sürüş destek paketi olması lazım, kullandığı araçta yok.
  • Arkadaşlar benim araçta kamera ipas çizgileri bazen görünmüyor.Bazen de hiç çizgi çıkmıyor.Bu problemi yaşayan oldu mu,nasıl çözüldü?Teşekkürler
  • Bir keresinde benim bagaj kapağı tam oturmamıştı yerine,yükten dolayı.O zaman çizgiler çıkmamıştı.Böyle bir durum olabilir mi acaba..
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.