Şimdi Ara

2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
26
Favori
199.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı problem birkaçkez bendede oldu nedenini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Birde benim sormak istediğim bişey var arkadaşlar otomatik park ederken araç dikinede park edebiliyormu ediyorsa nasıl ettirebiliriz....
  • Arkadaşlar şehir içinde normal hızlarda kombine gösterge ya da ön camdan gelen bir cızırtı var.Sebep ne olabilir?Böyle bir sorun yaşayan,sorununu çözen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.Saygılar,teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpbatur A kullanıcısına yanıt
    Dikine ediyor ne taraf boş ise o tarafa sinyal yakarak giderseniz edebiliyor yatay parkta olduğu gibi yavaş park ediyor ama çok iyi şekilde park ediyor beklerim derseniz.
  • Herkese merhaba 2013 model 2.0 benzinli kullanan var mı acaba ? Şehir içi ne kadar tüketir merak ediyoruz yarın alabilirizde

Edit: aracı aldık 2 senedir bizde istanbul şehiriçi ortalama hız 23 km ile 11litre yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sünnetçi34 -- 16 Mayıs 2019; 1:28:40 >
  • Yakın zamanda E180 15.000 km için bakım yaptıran veya fiyat alan oldu mu?Teşekkürler.

• e180 kullanıcıları terk etmiş konuyu:)

• 2016 E 180 2.bakım için 2.320 TL istediler.Rutin bakıma ek fren hidroliği eklenecek dediler.

Yuhhhh,dedim.

Yakın zamanda fiyat alan oldu mu?

• 2 hafta önce satın aldım, ilk Mercedes'im olmuş oldu.

Gerçekten farklı bir dünyaymış, deneyimledikçe anlıyorum..

• Hayırlı olsun. Model ve donanım nedir?
  • burakkucuk B kullanıcısına yanıt
    Fazlasıyla geç verilmiş bir cevap olacak, ama bu kadar uzun süre girmediğime ben de şaşırdım. Şu an arabam 110.000 kilometreye geldi, yaşı da 6 oldu. Dışarıdan bakınca tasarım olarak çok daha şık modeller, daha düşük yakıtlılar da piyasaya çıktı. Ama bu seri, gerek malzeme kalitesi, gerekse konfor olarak ileride bir klasik olacak diye düşünüyorum. Arada değiştirme sevdasına kapılsam da, 2 katı para verip benzer bir aracın yeni modelini almaktansa, değiştirmemeyi tercih ediyorum. Çünkü arabamı çok seviyorum. Ayrıca ilk sahibi olmam ve de istediğim donanımla almış olmam da bu kararımda etkili oluyor. Maalesef yeni E serisi, içi güzel olsa da, dışarıdan çok cazip değil. Deri koltuğu bile olmamasını ise bence Mercedes'in yanlış uyguladığı bir politika olduğunu düşünüyorum
  • sonyabi S kullanıcısına yanıt
    5 yıl boyunca kaza yapmadığım için, kaskom da ucuz tuttu demek istemiştim. Birkaç sene gecikmeli cevabım için özür dilerim :)
  • Forum terkedilmiş ama belki bakan olur diye yazıyorum w212fl aracın arka LED stoplar söndü bagaj kapağındakiler yanıyor sadece internette baktım kronik sorun olduğunu gördüm başına gelen var mı sorunu nasıl çözdü İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edilecek yer var mı teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.