Şimdi Ara

2013 MODEL CHEVROLET AVEO 1.3 D LT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SON VİRAJI ALMAMA YARDIMCI OLUN 2013 MODEL CHEVROLET AVEO 1.3 D LT ALINIR MI?

BENİ BİR TEK DÜŞÜNDÜREN (SÜSPANSİYON) KONFORLU ARAÇ OLMADIĞI SÖYLENTİSİ

• Arabayı kullanış amacın belirleyici olacaktır. Ağırlıklı olarak şehir içi ulaşım için kullanacaksan ve güvenlik donanımlarını önemsiyorsan bence kaçırma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle şehir içi kesinlikle güvenlik yılda 2 defa şehir dışında tatil diyelim

• Hocam ben yaklaşık 5 aydır 2012 model 1.3 D ls kullanıcısıyım. Ankara şehir içi her gün iş-ev arası kullanıyorum (ev - iş arası 1.8 km). Haftasonu ise çocuklarla ya avm ya park aracımı 24.000 km.de iken almıştım. iki çocuk olduğu için araba bakarken önceliğim, onları (en azından testler ve kağıt üzerinde)en çok hangi araçta güvenle taşıyabileceğimi bulmaktı. Euroncap testinde aveo'nun çocuk güvenliğinde 87 puan alarak sınıfında rekor puan almış olduğunu gördüm. diğer verileri de oldukça etkileyici idi. Detaylarına şu linkten bakabilirsin.
    http://www.euroncap.com/files/437_datasheet.pdf
    Bu raporu görünce daha detaylı bakmaya başladım. Start stop, ESP , ABS, 8 hava yastığı, yokuş kalkış desteği gibi üst düzey donanımların baz modelde bile standart olduğunu gördüğümde yavaş yavaş kararımı vermiştim bile. Son olarak yakıt değerlerini de görünce almaya karar verdim. Allah kaza bela vermesin oldukça mutluyum kararımdan. Ev ve iş yeri arası oldukça yakın olduğu için araba daha ısınmadan iş yerime gelmiş oluyorum. Ayrıca 4 adet ışık var yol üstünde. 100 km ortalama yakıt tüketimim 6 litre mazot, yani 25 kuruş (Damla Petrol 4,17 1 litre mazot).
    Araç sedan ve bagajı inanılmaz geniş. bebek arabası, bebek çantası, 2 büyük bir küçük bavul ve poşetler sığdırdım en son.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaninkilici

Hocam ben yaklaşık 5 aydır 2012 model 1.3 D ls kullanıcısıyım. Ankara şehir içi her gün iş-ev arası kullanıyorum (ev - iş arası 1.8 km). Haftasonu ise çocuklarla ya avm ya park aracımı 24.000 km.de iken almıştım. iki çocuk olduğu için araba bakarken önceliğim, onları (en azından testler ve kağıt üzerinde)en çok hangi araçta güvenle taşıyabileceğimi bulmaktı. Euroncap testinde aveo'nun çocuk güvenliğinde 87 puan alarak sınıfında rekor puan almış olduğunu gördüm. diğer verileri de oldukça etkileyici idi. Detaylarına şu linkten bakabilirsin.
    http://www.euroncap.com/files/437_datasheet.pdf
    Bu raporu görünce daha detaylı bakmaya başladım. Start stop, ESP , ABS, 8 hava yastığı, yokuş kalkış desteği gibi üst düzey donanımların baz modelde bile standart olduğunu gördüğümde yavaş yavaş kararımı vermiştim bile. Son olarak yakıt değerlerini de görünce almaya karar verdim. Allah kaza bela vermesin oldukça mutluyum kararımdan. Ev ve iş yeri arası oldukça yakın olduğu için araba daha ısınmadan iş yerime gelmiş oluyorum. Ayrıca 4 adet ışık var yol üstünde. 100 km ortalama yakıt tüketimim 6 litre mazot, yani 25 kuruş (Damla Petrol 4,17 1 litre mazot).
    Araç sedan ve bagajı inanılmaz geniş. bebek arabası, bebek çantası, 2 büyük bir küçük bavul ve poşetler sığdırdım en son.

teşekkür ederim çok doğal bir açıklama ile beni bilgilendirdiniz

• ylmzdlm Y kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Hakkınızda hayırlısı olsun...

• amin cümlemize
  • Hocam imkan varsa ltz alın hem motor daha güçlü hem dolu araç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benimde aklım fikrim ltz ama ,ama ışte

• ylmzdlm Y kullanıcısına yanıt
    Konforlu araç mı? Sayılır. En azından biz memnunuz. Fakat Süspansiyonlardan bahsedeceksek. Süspansiyonları çok sert. Kasisleri hissedersiniz kesinlikle. Fakat bu size yol tutuş ve güven olarak geri dönecektir.
    Son olarak imkan varsa Ltz kovalayın. Daha güçlü motor, 6 ileri çok daha rahat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.