Şimdi Ara

2013 model Dacia Stepway Dizel mi, yoksa 2008 lpg'li civic mi?( değerli yorumlarınız önemli...) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Stepway fotoğraflarda gözüktüğü kadar güzel bi araç değil yakından gidip incelersen birazcık mıncıklarsan arabayı anlarsın zaten demek istediğimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 20 Ocak 2013; 21:29:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

aklıma başka bir şey de geliyo stepway için sadece görsellik değil. Mesela tatile gittim hadi memlekette yol durumunu biliyorum ona göre giderim ya da gitmem ama tatilde bilmediğim biraz sıkıntılı yollar filan olursa civicle sorun yaşar mıyım tabii ki doğrudan dağ tepe çıkacak değilim ama biraz da kırsal yerlere de gitme durumları olabilir bu benim seyahat özgürlüğümü kısıtlar mı civic'in yere yakın olması asfalt dışına çıkarmaz mı beni?

Arada bir yerden yüksek araç gerekecekse Civic den vazgeçilmez ancak sıklıkla ailenizle birlikte seyahat edip düzgün olmayan yollara vb giriyorsanız Civic alçak yapısıyla zorluk çıkaracaktır.

Misal bir arkadaşım Toros ve muadili modeller kullanırken ısrarla aldırdığım Corolla dan çok memnun kalmıştı ancak ailesiyle sık gittiği köy ve tarlaları yüzünden fazla da kullanamamıştı.

Sizin böyle bir durumunuz yoksa hayalinizdeki araçtan vazgeçmeyin derim; otomobil anında değiştirilebilen birşey değildir malumunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Biraz iddialı olacak ama stepway isterse 2018 olsun ben bu kiyasta civic derim.

Biraz iddialı olacak ama ben de size katılıyorum hocam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

aklıma başka bir şey de geliyo stepway için sadece görsellik değil. Mesela tatile gittim hadi memlekette yol durumunu biliyorum ona göre giderim ya da gitmem ama tatilde bilmediğim biraz sıkıntılı yollar filan olursa civicle sorun yaşar mıyım tabii ki doğrudan dağ tepe çıkacak değilim ama biraz da kırsal yerlere de gitme durumları olabilir bu benim seyahat özgürlüğümü kısıtlar mı civic'in yere yakın olması asfalt dışına çıkarmaz mı beni?

Arada bir yerden yüksek araç gerekecekse Civic den vazgeçilmez ancak sıklıkla ailenizle birlikte seyahat edip düzgün olmayan yollara vb giriyorsanız Civic alçak yapısıyla zorluk çıkaracaktır.

Misal bir arkadaşım Toros ve muadili modeller kullanırken ısrarla aldırdığım Corolla dan çok memnun kalmıştı ancak ailesiyle sık gittiği köy ve tarlaları yüzünden fazla da kullanamamıştı.

Sizin böyle bir durumunuz yoksa hayalinizdeki araçtan vazgeçmeyin derim; otomobil anında değiştirilebilen birşey değildir malumunuz.

yok çok sık gitmem senede birkaç kez ama stepway da böyle bir kısıtlama hissetmemek güzel olacak ama dediğiniz gibi hayalimi gerçekleştirmek için acele etmem lazım sanırım yeni kasa civicler hoşuma gitmiyo benim sıfır stepway alırsam ondan sonra temiz eski kasa civic bulmam zor olur...

• Bir tarafta 5 sene ne idügü belirsiz insanlar tarafindan kullanilmis bir arac bir taraftada sifir km.bir arac egerki diyorsan ben hevesimi alir satma derdine düserim civic al ama yok ben bir 5 sene kullanirim araci diyorsan dacia al suda var civic daga bayira dayanmaz ama stepway cok rahat dayanir öyle yollara ben stepway derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Bir tarafta 5 sene ne idügü belirsiz insanlar tarafindan kullanilmis bir arac bir taraftada sifir km.bir arac egerki diyorsan ben hevesimi alir satma derdine düserim civic al ama yok ben bir 5 sene kullanirim araci diyorsan dacia al suda var civic daga bayira dayanmaz ama stepway cok rahat dayanir öyle yollara ben stepway derim.

hangi aracı alırsam alıyım 5 seneden önce gereklilik olmadığı sürece satmayı düşünmüyorum. Genelde böyle o mu bu mu diye yola çıkanlar hiç alakasız bir arabayla işi sonlandırıyo ama bakalım bende durum nasıl olcak:)
  • Torosa bakım yaptırıp evlendikten sonra 0 civic al. Bol ve kolay kazanclar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir honda civic 3 tane sanderoya bedeldir bence , kesinlikle civic. Yalnız öyle farı değişmiş yok tamponu kırılmış yok komple boyanmış birşey falan almayın ki sıkıntı yaşamayasınız orjinal hatasız boyasız bulun keyfini sürün.
  • hocam dacia stepway eşek niyetine binilecek araba aynen sizin TOROS gibi. Civic sağlam arabadır sorunsuzdur ama dağda bayırda zorlamaya gelmez, o hırpalandıkça sizde üzülürsünüz. Ayrıca lpg dönüşümüde öyle yada böyle illa soruna gebedir bunu da aklınızın bir köşesine yazın.

Ben ekonomiye önem veririm yakıtı düşünmek istemem dizel stepway alır keyfime bakarım dağa bayıra sürer kendimi üzmem. Ama birde bu bütçelere 0 km olarak 1,3 elegance paket Mıtsubıshı Colt falanda var, onlarıda bir inceleyin gerçi B sınıfı bir araç ama iç mekanı Stepwayla aynıdır diye tahmn ediyorum emin olamayarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enrique.xs -- 21 Ocak 2013; 2:00:13 >
  • Aklınızda kalacağına emeğinizde kalsın. Dünyaya 1 kere geliyoruz, hayalinizi gerçekleştirip civic alın

• Yerinizde olsam Stepway alırdım, sıfır aracın keyfi başkadır.

Ama Civic hayalinizmiş, özellikle evlendikten sonra; hayallerinizi gerçekleştirmek istediğinizde maddi durum karşınıza çıkacak sürekli. Bu nedenle Civic almanızı tavsiye ederim, bir süre sonra satmak isterseniz de maddi açıdan küçük bir kayıpla atlatırsınız. Fakat Sandero'yu satmak istediğinizde her sıfır km araçta olduğu gibi bunda da kayıbınız görece büyük olacaktır.
  • quote:

bağ bahçe olunca Toros elzem

Şu cümlenizden direkt almanız gereken araç çıkıyor zaten ortaya.
    Size kesinlikle duster tarzı bir şey lazım.
    Bağa bahçeye civice yazık edersiniz.
  • Civic elegance alırım.

• Tartışmasız civic derim.Ama yok hasar kaydı,pert kaydı varmış,gibi ilanlardan uzak durun.
  • civic tercih ederdim ben ama bağ bahçe işlerine gitmez sanırım..
  • civic her yönden ağır basıyor.
  • Yapacağınız yolun çoğu dağ bayır ise Stepway. Ama ara sıra kırsal yüzü görecekseniz kesinlikle Civic.

• quote:

Bu msjı görmemişim iddiayı destekliyorum
  • sıfır araba sıfır arabadır, üstelik çok da güzel bir görünümü var. 5 sene kafanız hiç ağrımadan binersiniz, satarken belki biraz mağdur edebilir ama işin ticaretini yapmadıktan sonra tek bir araba mağdur etse ne kadar eder ?
    stepway
  • quote:

Yanlış anlaşılan birşey var. Burada 2 aracı kıyaslamıyoruz. 2 araç kıyaslanacaksa elbette tartışmasız civic.
    Ama arkadaşın ihtiyaçlarını karşılayacak araç stepwaydir.
    Ben stepway diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.