plaka seçimine de dikkat ediyorum. halen daha beğenemedim. gerçekten ikinci el fiyatları çok yüksek
quote:
Orijinalden alıntı: alpagut813
plaka seçimine de dikkat ediyorum. halen daha beğenemedim. gerçekten ikinci el fiyatları çok yüksek
Ben de alacağım bekliyorum belki yıl sonuna doğru kampanya olur sıfır alırız.
quote:
Orijinalden alıntı: efhendyman
quote:
Orijinalden alıntı: alpagut813
Ben de alacağım bekliyorum belki yıl sonuna doğru kampanya olur sıfır alırız.
o zaman honda türkiye yetkilisine kampanya yapmaları için baskı kuralım.
alpagut813A
kullanıcısına yanıt
Yapalım ama bizim gibi aracını değiştirecek olanları nerede bulacağız. A @alpagut813 slında birkaç kere bayime söyledim bize sadık müşteri indirimi olmalı diye ama nafile. Bunu merkezin halletmesi lazım. Yoksa focus powershift alacağım ya da golf, jetta belki de 2. el bakacağım. hayırlısı...
ikinci elde güven kalmaması gibi fiyatları da çok yüksek, 2-3 yaştan büyük araçların çoğunun hasar kaydı var. 10-15.000 fazla verip sıfır almak daha iyi. bayiler kampanya düzenlemeli
Benim 2008 premiumum var kız gibi 54 bin km. satmaya kıyamıyorum ama artık otomatiğe geçme zamanım geldi onun için. Kia sportage bakacağım elegance fiyatına hem de otomatik. Honda şu sadık müşteri sistemine geçemedi. Honda kullanıcılarına ekstra bir indirim yapsa kaybetmeyecek aslında bu rekabette. dediğniz gibi ikinci el kurtlar vadisi sanki :)
quote:
Orijinalden alıntı: efhendyman
Benim 2008 premiumum var kız gibi 54 bin km. satmaya kıyamıyorum ama artık otomatiğe geçme zamanım geldi onun için. Kia sportage bakacağım elegance fiyatına hem de otomatik. Honda şu sadık müşteri sistemine geçemedi. Honda kullanıcılarına ekstra bir indirim yapsa kaybetmeyecek aslında bu rekabette. dediğniz gibi ikinci el kurtlar vadisi sanki :)
satsan kaça satarsın ayrıca kia kesmez hondadan sonra
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme