Şimdi Ara

2013 model panasonic plazma bekleyenler.. zt60-vt60-gt60-st60 karşılaştırması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
13.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lazaruz çok haklısın dostum.....bekleyelim....2013 serisi 42 st 60 gt 60 vt 60 lar sadece avrupada satıldı türkiyeye hiç giriş yapmadı henüz disribütör sorunu nedeniyle...belki yıl sonuna gelebilir
  • PANASONİC de stw ile st arasındaki fark nedir bende 55 inç alacam ama halen karar veremediim hatta hala 55f800 ve55pfl8008k ile panasonic plazma arasında gidip geliyorum 5000 tl kadar bir bütçem var önerilere açığım.
  • Neden bu Japonlar Turkiye de dogru durust distributor bulamiyorlar? Mazda oyle Subaru oyle, Panasonic de nasil bir stratejiyle urun gaminda cok buyuk bir gap olusturabilir anlasilir gibi degil.

Tamam GT50 yi kaldirdin, VT50 nin de premium oldugunu dusundun 60 inin en yuksegini getirdin; peki st ile VT arasindaki musterilerine ne sunacaksin?

STW60 GT50 iki gomlek asagida , VT50 den de 2,5 gomlek asagida. En alinasi vt50 ve gt50 iken musterisini kendi olusturmus ve fiyati olgunlasmisken surumle bir cok unite satabilecekken, sen 11000 lik ile 3000 lik arasinda bir sey sunamiyorsun haliyle potansiyel musterini kaciriyorsun.

Yerine koydugun stw60 modeli ile yarisi kirpilmis plasma ile eski modeli aratan bir yaklasimla nereye gidiyorsun geriye mi? Iddia ediyorum vt50 ile gt50 yi 50liklerinden getirilse oldukca satis yapar cunku o segmentte rakibi yok, cogu kisiyi alternatifsiz birakip teshir mallarina kadar dusuruyor bu dagitimci.

Tipki Subaru ve Mazda nin distirbutorlerinin yaptigi gibi dunyanin en iyi markalarindan birinin bu pazarda bocalamasina sebep oluyorlar.

Bir P50VT50 bulsam mezardan ciksa bile alirim, bu kadar iyi bir kombinasyonu hicbir yerde goremedim tabi belli sinirlari asmadan. GT50 ye bile razi olabilirim ama bu STW60 cok ayri sinifin paneli.

Acaba yurtdisindan getirilebiliniyor mu kargoyla , bun da import/export sertifikasi isterler mi? Vergisi ne ise oderiz de mesele varinca sertifikan yok diye acik arttirmayla baskasina satmasinlar.

Bir yolunu bilen var mi bunun?

• June8meran J kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bu soruyu yaklaşık 2 hafta önce Distribütör firmaya sormuştum verdikleri cevabı aynen ekliyorum.Size STW60 yeter diyor adamlar

Panasonic müşteri hizmetlerine yazdığınız ve Panasonic ürününü tercih ettiğiniz icin teşekkür ederiz.

Görüş ve önerileriniz ilgili birimlere iletilmiştir.

Türkiye'ye ithal edilen ürünler önceki yılların satış rakamları, tüketici profili ve pazar beklentisi gibi birçok kıstas ele alınarak belirlenmektedir. Üst segment ürün kullanıcılarının cihazları daha geniş alanlarda kullanmayı tercih ettikleri, 42" yada 50" gibi boyutlarda ürün kullanıcılarının ise orta segment ürünlere ilgi gösterdikleri pazar araştırmalarında ortaya çıkan bir gerçektir. Ayrıca Türkiye'de HD yayının hala yeterince yaygın olmaması sebebiyle orta segment ürünlerin büyük inç modellerinde cihazın görüntü kalitesi tam olarak yansıtılamamakta; bu da cihazlarımızdan tüketicilerimizin istediğimiz verimi alamamasına sebep olmaktadır. Şu an için ne yazık ki GT serisinin veya VT serisinde 65" boyuttan ufak Plazmaların Türkiye'ye ithalatı planlanmamaktadır.

• birkaç gündür panasonic plazma araştırıyorum her kafadan bir ses valla aklım karıştı size bir danışmak istadim sizce teşhir 55vt50 mi (4129tl)
    http://www.teknosa.com/urunler/110012386/panasonic-tx-p55vt50e-fhd-3d-smart-plazma-tv#f
    yoksa 50gt50 mi
    http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/panasonic-tx-p50gt50e-tx-p50gt50e-3d-full-hd-127cm-plazma-tv,-2500-hz,4xhdmi,3xusb,2d3d,wi-fi/productdetails.aspx?I_ID=60737
    yoksa kapalı kutu 55stw60 mı almak mantıklı plazmalarda başka önerin varsa dinlerim 55den büyük olmaz 500tl bütçe teşekkürler

• Yılın sorusu kafa kurcalayan bu STW60 mı? yoksa Teşhir yada ikinci elden vt50 mi?

Benim buna hala bir cevabım olmamasına rağmen ki STW60 da çifte tuner gibi bir çok özellik yok. Ancak görüntü kalitesinin oldukça iyi ve siyah seviyelerinin vt50 yi aratmadığı konuşuluyor. Öncelikler Sinema , spor karşılaşmaları gibi smart özelliklerin ilerisindeyse sıfır 55" stw60 daha iyi bir seçim gibi. en azından içinde bir acaba olmadan izlersin 5 yıl sonra teknoloji gelişiyor upgrade zamanı gelince yenilersin. yıllığı 1000 tl ye gelmiş olur, aylığı 80 TLye en anlaşılırı ayda 4 kere sinemaya gitmiş gibi olursun. 10000 lik VT60 a paranı yatırırsan, onu 10 yılda zor çıkarırsın elden çünkü verdiğine acırsın.

Böyle düşününce sanki STW60 daha mantıklı gibi geldi, TV gibi TV kullanacaklar için, ama smart ın en üst seviyesi olmayacak, bazı kilit özellikler olmayacak , o olmayacak özellikleri de kağıt üstünde görünce insan diyor ki VT50 olsun. Ama yok hiçbir yerde aramadğım yer kalmadı. Teşhir bile bulamadım. Duty Free de var mıdır gelirken bakacağım artık o da sorun olur mu girerken bilemeyeceğim.

öyle yazdığıma bakmayın hala bu sorunun cevabını bulabilmiş değilim. Sıfır STW60 mi yoksa Kullanılmış VT50 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: June8meran

Yılın sorusu kafa kurcalayan bu STW60 mı? yoksa Teşhir yada ikinci elden vt50 mi?

Benim buna hala bir cevabım olmamasına rağmen ki STW60 da çifte tuner gibi bir çok özellik yok. Ancak görüntü kalitesinin oldukça iyi ve siyah seviyelerinin vt50 yi aratmadığı konuşuluyor. Öncelikler Sinema , spor karşılaşmaları gibi smart özelliklerin ilerisindeyse sıfır 55" stw60 daha iyi bir seçim gibi. en azından içinde bir acaba olmadan izlersin 5 yıl sonra teknoloji gelişiyor upgrade zamanı gelince yenilersin. yıllığı 1000 tl ye gelmiş olur, aylığı 80 TLye en anlaşılırı ayda 4 kere sinemaya gitmiş gibi olursun. 10000 lik VT60 a paranı yatırırsan, onu 10 yılda zor çıkarırsın elden çünkü verdiğine acırsın.

Böyle düşününce sanki STW60 daha mantıklı gibi geldi, TV gibi TV kullanacaklar için, ama smart ın en üst seviyesi olmayacak, bazı kilit özellikler olmayacak , o olmayacak özellikleri de kağıt üstünde görünce insan diyor ki VT50 olsun. Ama yok hiçbir yerde aramadğım yer kalmadı. Teşhir bile bulamadım. Duty Free de var mıdır gelirken bakacağım artık o da sorun olur mu girerken bilemeyeceğim.

öyle yazdığıma bakmayın hala bu sorunun cevabını bulabilmiş değilim. Sıfır STW60 mi yoksa Kullanılmış VT50 mi?

50stw60 sahibiyim
    almadan önce 1 sene gibi bir süre hem bütce acısından hemde yeni modelleri beklemek acısından bekledim.
    stw60 ile sonlandırdım
    vt50 ye yakın değil birebir aynı
    neden dersen arkadaşımdada 65vt50 var onda cok film seyrettik
    aynı filmleri bunda actım aklımda kaldığı kadarı ile siyah detaylar ile hemen hemen aynı
    smartı iyi youtube ve birkac uygulama gayet stabil calısıyor
    video formatında desteklemediği tür yok altyazılarda hicbir problem yok
    1080p film izliyorum günde bi kac tane hergün film actığımda vt50 olmasada st60 kafa kafaya gider
    farkınıda söyleyim vt50 deki yüksek kalibrasyon ayarları ile kişiye özel tonlama yapabiliyorsun
    ha bunu st60 da yapıyorsun ama renk kalibrasyonları bunu o kadar desteklemediği icin vt50 de daha belli oluyor
    şimdilik bukadar eğer aalacaksanız ve aklınızda sorun var ise yazabilirsiniz forumda konu acmıştım okuyabilirsiniz

• AHMETSELCUK A kullanıcısına yanıt
    Ahmet Bey ,

Öncelikle teşekkürler vakit ayırıp cevapladığınız için bu değerli karşılaştırma ile.

Şunu sormak istiyorum STW60 da çift tuner olmadığı için ; bir yayını tablete aktarıp tv de başka bir kanal seyredebiliyor musunuz? Sanırım en çok özendiğim özelliği bu VT serisi ve üstünün.
  • Dün yaklaşık 1,5 saate yakın belli başlı bütün led ve plazmaları tek tek inceledim. Hepsi birbirine yakın ve aynı görüntüyü kullanıyorlardı bu bir nebze karşılaştırma yapabilme imkanı verdi. İçlerinde sony W905 dışında öyle aradaki fiyat farkını hak edecek bir görüntü kalitesi hiç birinde yok. Sanırım henüz görüntüde istediğimiz kaliteyi piyasada bulunan bu tv ler ile yakalama şansımız yok. Kısaca ben 50-55inç aralığında fiyatı uygun bir model alıp bir kaç sene bekleyeceğim. DTS lisi smartlısı osu busu düşünmemek için yanına bir adet media player alacağım iyi bir de uydu alıcısı böylece defteri bir kaç yıllığına kapatacağım. Piyasadaki bu paneller 4000 TL ler 5000 TL ler vermenin bana kalırsa hiç bir anlamı yok. Bir kaç kullanımdan sonra öyle ahım şahım bir fark olmadığını anladığımız da büyük bedeller vermenin pişmanlığını yaşayacağız. Aradaki farka iyi bir uydu alıcısı ve media player alıp ilerisi için piyasanın oturmasını bekleyip ona göre seçim yapmak sanırım en doğrusu olacak. Sony 905 i diğerlerinden ayrı bir yere koyuyorum yalnız 5000-6000 TL leri bu tv de hak ediyor mu bana kalırsa orasıda ayrı bir soru işareti. Ben nefsime yenik düşmeyeceğim. Bu piyasada şu an en iyisi diye bir şey yok. Kötünün iyisi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: June8meran

Ahmet Bey ,

Öncelikle teşekkürler vakit ayırıp cevapladığınız için bu değerli karşılaştırma ile.

Şunu sormak istiyorum STW60 da çift tuner olmadığı için ; bir yayını tablete aktarıp tv de başka bir kanal seyredebiliyor musunuz? Sanırım en çok özendiğim özelliği bu VT serisi ve üstünün.

malesef olmuyor hocam, cünkü tv den aktardığnız veya tv ye aktaracağınız bir görüntü olduğu zaman direkt o görüntüye geciyor ikinci bi ekran yaratmıyor malesef. onu su sekilde cözebilirsiniz ben öyle yapıyorum laptopdan digiturkwebplayden izlicem kanalı acıyorum tvdende bakacağım kanala :D mantıklı , tablettende izlenebiliyor zaten
  • tarih 11.10.2013 optimum outlette mediamarket te 2013 model plazma yok!!!... pendorya mediamarket te 42stw60 2500 küsür, 50stw60 3800 küsür
  • Arkadaşlar acaba bu bahsettiğniz modeller son Panasonic plazma modellerimi olacak?Panasonic de bu işi bırakırsa bence plazma olayı büyük darbe alır diye düşünüyorum,en çok bu iş ile ilgilenen firmanın bu hamlesi biz gibi plazma severleri üzecek galiba

Kaynak:
    http://www.bbc.co.uk/news/technology-24458805
  • Beyler bu iki ürün arasindaki fark ne ? Ben bulamadim hic bir sey ondan sizlerede sorayim dedim.

http://www.redcoon.de/B466429-Panasonic-TX-P50GT60E_Plasma-TV

http://www.redcoon.de/B454718-Panasonic-TX-P50GTW60_Plasma-TV
  • W olanlarda dahili uydu alıcısı var. Bizim ülkemize GT serisi gelmiyor zaten. Çok zenginiz ya direk ZT VT geliyor. Ara modele gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

W olanlarda dahili uydu alıcısı var. Bizim ülkemize GT serisi gelmiyor zaten. Çok zenginiz ya direk ZT VT geliyor. Ara modele gerek yok.

Yanilmiyorsam ikisinde de mevcut o ya da ?
  • andy1 in yazısını okumuştum. W olanlarda uydu alıcısı var diyordu
  • AHMETSELCUK A kullanıcısına yanıt
    HOCAM BEN DE PANASONİC 55 STW60 ALACAĞIM TAVSİYE EDERMİSİN ÇOK KARARSIZIM BİR ARA LED TV ALMAYI DÜŞÜNDÜM ŞİMDİ TEKRAR PLAZMAYA DÖNDÜM GÖRÜNTÜ KALİTESİ ÖNEMLİ BENİM İÇİN
  • W kasanın beyaz/metalik (siyah olmayan renk) oldugunu ifade ediyordu diye biliyorum bende?
    donanımsal farkları varmıdır bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cimbomlu16

HOCAM BEN DE PANASONİC 55 STW60 ALACAĞIM TAVSİYE EDERMİSİN ÇOK KARARSIZIM BİR ARA LED TV ALMAYI DÜŞÜNDÜM ŞİMDİ TEKRAR PLAZMAYA DÖNDÜM GÖRÜNTÜ KALİTESİ ÖNEMLİ BENİM İÇİN

hocam yaklasık 1.5 aydır kullanıyorum gayet memnunum, görüntü kalitesi olarak led tv lerin üst sınıf panellerine fark atar diyorum,
    kendi uydu alıcısını kullanıyorum , para suyunu cekince harici uydu alıcı alamadım :) ama düşünüyorum detaycı birisi olarak,
    andy1 in sitesindekihttp://www.anlayanbiri.com/panasonic-tx-p50st60-plazmatest-detay-sonuc kısmına bakabiilrsin, örnek fotograflar herşey yazıyo yorumlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

quote:

Orijinalden alıntı: Cimbomlu16

hocam yaklasık 1.5 aydır kullanıyorum gayet memnunum, görüntü kalitesi olarak led tv lerin üst sınıf panellerine fark atar diyorum,
    kendi uydu alıcısını kullanıyorum , para suyunu cekince harici uydu alıcı alamadım :) ama düşünüyorum detaycı birisi olarak,
    andy1 in sitesindekihttp://www.anlayanbiri.com/panasonic-tx-p50st60-plazmatest-detay-sonuc kısmına bakabiilrsin, örnek fotograflar herşey yazıyo yorumlarda.

TEŞEKKÜRLER HOCAM HARİCİ UYDU DAHA MI İYİ OLUR BİRDE PLAZMALARIN ELEKTRİK SARFİYATI FAZLA SİZCE

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.