Bildirim
2013 model panasonic plazma bekleyenler.. zt60-vt60-gt60-st60 karşılaştırması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
St60 icin ozellikle halefine gore siyah olarak cok iyi gelismeler oldugunu ve eski referans seri vt50 ye yaklastigi soyleniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vt serisi st nin iki üst serisi... bi öncekine göre iki nesil seviye atlaması zor.. bence belki gt serisi olabilirquote:
Orijinalden alıntı: semih_avcı
St60 icin ozellikle halefine gore siyah olarak cok iyi gelismeler oldugunu ve eski referans seri vt50 ye yaklastigi soyleniyor -
forumda plazma cı kalmadı sanırımquote:
Orijinalden alıntı: carloska
vt serisi st nin iki üst serisi... bi öncekine göre iki nesil seviye atlaması zor.. bence belki gt serisi olabilir
Alıntıları Göster -
plazmacı cok varda alanlar cekiliyor yavastan ondan dolayı
vesrap arkadaşımız gecen hafta vt50 aldı eğer takip ediyorsanız haberiniz vardır panasonic'ciler konusundan.
fotograf istemistik dedi atıcam 2 güne hala atacak
görüntüye ne kadar daldıysa hocam daha fotograf atacak :)
anlatılmaz yaşanır diyodu :D -
quote:
Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK
vesrap arkadaşımız gecen hafta vt50 aldı eğer takip ediyorsanız haberiniz vardır panasonic'ciler konusundan.
anlatılmaz yaşanır diyodu :D
hocam plazma alan evde hanımla bile ilişkiyi kesiyor bu hale düşüyor forumdan ilişki kesmesi gayet normal..
son yıllarda artan boşanmalarin nedeni plazma olsa gerek :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 22 Haziran 2013; 23:29:15 > -
quote:
vt serisi st nin iki üst serisi... bi öncekine göre iki nesil seviye atlaması zor.. bence belki gt serisi olabilir
st60 henüz kusurları ne seviyede bilmiyoruz ama görüntü perf. vt50 yi aratmadığı belli gibi
42st60 3000
50st60 4500 lira
65vt60 - maglüm 5 rakamlı :) -
42st60 3000 mi... 1500-2000 arası bişi beklerken en düşük 3d plazma 3000 liradan başlıyorquote:
Orijinalden alıntı: hbasaran82quote:
st60 henüz kusurları ne seviyede bilmiyoruz ama görüntü perf. vt50 yi aratmadığı belli gibi
42st60 3000
50st60 4500 lira
65vt60 - maglüm 5 rakamlı :)
Alıntıları Göster
-
quote:
42st60 3000 mi... 1500-2000 arası bişi beklerken en düşük 3d plazma 3000 liradan başlıyor
panasonic 2013 60 serileri ile plazma üretimine sor verdiğini açıkladı artık oled teknolojisi ile ilgilenecekler o yüzden her yıl yeni bir seri değil birkaç yıl 60 serilerini tutacaklar piyasada
panellerin uzun süre standlarda olacağından yüksek fiyattan giriş yaptı ve yakın zamanda kımıldama olmaz gibi düşünüyorum..
tabi bu dogru bir satış stratejisi değil tüketici gözü ile ama durum böyle :)
65vt60 12 bin lira
zt henüz türkiyede yok sanırım 14-15 ten aşağıya olmaz :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: hbasaran82
quote:
anlatılmaz yaşanır diyodu :D
hocam plazma alan evde hanımla bile ilişkiyi kesiyor bu hale düşüyor forumdan ilişki kesmesi gayet normal..
son yıllarda artan boşanmalarin nedeni plazma olsa gerek :))
evlenmeden bizi bi boşatsaydın
-
Allah korusun
bu hafta 22 hazıranda düğünü olan iki yakın arkadaşımın aynı günde kına gecesi gündüzü düğünleri iptal oldu
deme öyle! :S -
Üzüldüm hocam gerçekten, nasip kısmet işi bunlar. olmuyosa zorlamıcaksın bi yerde -
quote:
Üzüldüm hocam gerçekten, nasip kısmet işi bunlar. olmuyosa zorlamıcaksın bi yerde
bu arada vatandaşın biri 50vt50 sini satılıga cıkarmış
ilgilenen varsa değerlendirebilir -
soruyum arkadaşlara ama sanmıyorum, herkes kapalı kutu alma peşinde :) ille o kartonun bandını ben açacam diyo -
Bu seri Türkiyeye çok geç gelmiyormu neden halen satışlarda değil ? Birde ST60 modeli bu nesilde VT50 serisinin kalitesini yakalama şansı varmı ? Yukardaki grafiğe göre çok ciddi farklar var gibi üst modelleri ile bunun haricinde plazma tvlerin üretim maliyeti çokmu yüksek neden daha uygun fiyatlarda satılmıyorki st-gt-vt serisi ?quote:
soruyum arkadaşlara ama sanmıyorum, herkes kapalı kutu alma peşinde :) ille o kartonun bandını ben açacam diyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 24 Haziran 2013; 22:59:05 > -
quote:
quote:
42st60 3000
50st60 4500 lira
Bu fiyatlar çok çok fazla 50st60 2500tl olsa iyiydi -
GT60 serisine yoğunlaştım bende ürün şu an inanılmaz inceleme sonuçları almakta. 42 si tahminim tr ye 4000 tl lerden girecek 3000 seviyesine düşer düşmez bende almayı düşünüyorum bir adet.quote:
Orijinalden alıntı: KalemKolikquote:
quote:
42st60 3000
50st60 4500 lira
Bu fiyatlar çok çok fazla 50st60 2500tl olsa iyiydi
Alıntıları Göster
-
Dizi ile maç çakışırsa diye endişelenmeyinquote:
Orijinalden alıntı: zohahahaha
GT60 serisine yoğunlaştım bende ürün şu an inanılmaz inceleme sonuçları almakta. 42 si tahminim tr ye 4000 tl lerden girecek 3000 seviyesine düşer düşmez bende almayı düşünüyorum bir adet.
Alıntıları Göster
Twin HD Tuner özelliği sayesinde artık televizyon keyfiniz çok daha esnek. Bu özellik sayesinde artık bir programı izlerken diğerini de kaydedebilirsiniz. Maç veya dizi arasında kalan aile üyelerinden biri televizyonda maçı izlerken diğeri de Dokun ve Paylaş özelliği sayesinde diziyi mobil cihazına aktarıp seyredebilir.
Panasonic’in bulut tabanlı internet servisi VIERA Connect, yeni Smart VIERA TV’lerde şimdi daha fazla uygulama, video içeriği ve benzersiz sosyal ağ seçenekleri sunuyor. Artık her modelde internet keyfi için tarayıcı ve dahili Wireless LAN özelliği bulunuyor. VT60 modelinde bulunan dahili kamera ise Yüz Tanıma ve görüntülü arama özelliklerinde ayrıcalık sağlıyor.
iyiymiş :)
-
linkteki TX-P42STW60 ile TX-P42ST60 ın farkı var mı bide gt50 ile st60 arasında hangisi tercih edilirquote:
Dizi ile maç çakışırsa diye endişelenmeyin
Twin HD Tuner özelliği sayesinde artık televizyon keyfiniz çok daha esnek. Bu özellik sayesinde artık bir programı izlerken diğerini de kaydedebilirsiniz. Maç veya dizi arasında kalan aile üyelerinden biri televizyonda maçı izlerken diğeri de Dokun ve Paylaş özelliği sayesinde diziyi mobil cihazına aktarıp seyredebilir.
Panasonic’in bulut tabanlı internet servisi VIERA Connect, yeni Smart VIERA TV’lerde şimdi daha fazla uygulama, video içeriği ve benzersiz sosyal ağ seçenekleri sunuyor. Artık her modelde internet keyfi için tarayıcı ve dahili Wireless LAN özelliği bulunuyor. VT60 modelinde bulunan dahili kamera ise Yüz Tanıma ve görüntülü arama özelliklerinde ayrıcalık sağlıyor.
iyiymiş :)
Alıntıları Göster
http://webdensiparis.com/urun/panasonic-tx-p42stw60-106-ekran-neoplasma-3d-televizyon_1100972.aspx?CatId=6607&ref=akakce&v=1.15
-
sanırım stw ile st aynı modeller
yanlış anlamadıysam *W - (GW) регионален код - Швейцария и Германия
almanya ve isviçre için üretilen anlamını taşıyyormuş
Benzer içerikler
- daha fazla bellek kazanmak için bu uygulama şimdi yeniden başlatılacak
- sınırsız iptv kodları
- axen tv android yazısında kalıyor
- samsung tv ücretsiz iptv uygulaması 2024
- philips televizyon sinyal yok nasıl düzelir
- micro led tv
- en iyi televizyon markası
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- bim televizyon ne zaman gelecek
- en iyi beyaz eşya markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X