Şimdi Ara

2013 model panasonic plazma bekleyenler.. zt60-vt60-gt60-st60 karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
13.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TX-P60ZT65B-TX-P65VT65B -TX-P50GT60B-TX-P50ST60B modellerinin bütün özelliklerini görebilirsiniz.. 42" gt60 ı gözüme kestirdim ama yurtdışı fiyatı 1100 euro civarında

link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloska -- 15 Haziran 2013; 18:24:11 >

• St60 icin ozellikle halefine gore siyah olarak cok iyi gelismeler oldugunu ve eski referans seri vt50 ye yaklastigi soyleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih_avcı

St60 icin ozellikle halefine gore siyah olarak cok iyi gelismeler oldugunu ve eski referans seri vt50 ye yaklastigi soyleniyor
    vt serisi st nin iki üst serisi... bi öncekine göre iki nesil seviye atlaması zor.. bence belki gt serisi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

vt serisi st nin iki üst serisi... bi öncekine göre iki nesil seviye atlaması zor.. bence belki gt serisi olabilir

Alıntıları Göster
    forumda plazma cı kalmadı sanırım
  • carloska kullanıcısına yanıt
    plazmacı cok varda alanlar cekiliyor yavastan ondan dolayı
    vesrap arkadaşımız gecen hafta vt50 aldı eğer takip ediyorsanız haberiniz vardır panasonic'ciler konusundan.
    fotograf istemistik dedi atıcam 2 güne hala atacak
    görüntüye ne kadar daldıysa hocam daha fotograf atacak :)
    anlatılmaz yaşanır diyodu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

vesrap arkadaşımız gecen hafta vt50 aldı eğer takip ediyorsanız haberiniz vardır panasonic'ciler konusundan.

hocam plazma alan evde hanımla bile ilişkiyi kesiyor bu hale düşüyor forumdan ilişki kesmesi gayet normal..

son yıllarda artan boşanmalarin nedeni plazma olsa gerek :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 22 Haziran 2013; 23:29:15 >
  • quote:

st60 henüz kusurları ne seviyede bilmiyoruz ama görüntü perf. vt50 yi aratmadığı belli gibi
    42st60 3000
    50st60 4500 lira
    65vt60 - maglüm 5 rakamlı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

st60 henüz kusurları ne seviyede bilmiyoruz ama görüntü perf. vt50 yi aratmadığı belli gibi
    42st60 3000
    50st60 4500 lira

Alıntıları Göster
    42st60 3000 mi... 1500-2000 arası bişi beklerken en düşük 3d plazma 3000 liradan başlıyor

• quote:

42st60 3000 mi... 1500-2000 arası bişi beklerken en düşük 3d plazma 3000 liradan başlıyor

panasonic 2013 60 serileri ile plazma üretimine sor verdiğini açıkladı artık oled teknolojisi ile ilgilenecekler o yüzden her yıl yeni bir seri değil birkaç yıl 60 serilerini tutacaklar piyasada
    panellerin uzun süre standlarda olacağından yüksek fiyattan giriş yaptı ve yakın zamanda kımıldama olmaz gibi düşünüyorum..
    tabi bu dogru bir satış stratejisi değil tüketici gözü ile ama durum böyle :)
    65vt60 12 bin lira
    zt henüz türkiyede yok sanırım 14-15 ten aşağıya olmaz :)

• quote:

quote:

hocam plazma alan evde hanımla bile ilişkiyi kesiyor bu hale düşüyor forumdan ilişki kesmesi gayet normal..

son yıllarda artan boşanmalarin nedeni plazma olsa gerek :))

evlenmeden bizi bi boşatsaydın

• AHMETSELCUK A kullanıcısına yanıt
    Allah korusun
    bu hafta 22 hazıranda düğünü olan iki yakın arkadaşımın aynı günde kına gecesi gündüzü düğünleri iptal oldu
    deme öyle! :S
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm hocam gerçekten, nasip kısmet işi bunlar. olmuyosa zorlamıcaksın bi yerde
  • quote:

Üzüldüm hocam gerçekten, nasip kısmet işi bunlar. olmuyosa zorlamıcaksın bi yerde

bu arada vatandaşın biri 50vt50 sini satılıga cıkarmış
    ilgilenen varsa değerlendirebilir
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    soruyum arkadaşlara ama sanmıyorum, herkes kapalı kutu alma peşinde :) ille o kartonun bandını ben açacam diyo
  • quote:

soruyum arkadaşlara ama sanmıyorum, herkes kapalı kutu alma peşinde :) ille o kartonun bandını ben açacam diyo
    Bu seri Türkiyeye çok geç gelmiyormu neden halen satışlarda değil ? Birde ST60 modeli bu nesilde VT50 serisinin kalitesini yakalama şansı varmı ? Yukardaki grafiğe göre çok ciddi farklar var gibi üst modelleri ile bunun haricinde plazma tvlerin üretim maliyeti çokmu yüksek neden daha uygun fiyatlarda satılmıyorki st-gt-vt serisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 24 Haziran 2013; 22:59:05 >
  • quote:

quote:

42st60 3000
    50st60 4500 lira

Bu fiyatlar çok çok fazla 50st60 2500tl olsa iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

quote:

42st60 3000
    50st60 4500 lira

Bu fiyatlar çok çok fazla 50st60 2500tl olsa iyiydi

Alıntıları Göster
    GT60 serisine yoğunlaştım bende ürün şu an inanılmaz inceleme sonuçları almakta. 42 si tahminim tr ye 4000 tl lerden girecek 3000 seviyesine düşer düşmez bende almayı düşünüyorum bir adet.

• quote:

Orijinalden alıntı: zohahahaha

GT60 serisine yoğunlaştım bende ürün şu an inanılmaz inceleme sonuçları almakta. 42 si tahminim tr ye 4000 tl lerden girecek 3000 seviyesine düşer düşmez bende almayı düşünüyorum bir adet.

Alıntıları Göster
    Dizi ile maç çakışırsa diye endişelenmeyin
    Twin HD Tuner özelliği sayesinde artık televizyon keyfiniz çok daha esnek. Bu özellik sayesinde artık bir programı izlerken diğerini de kaydedebilirsiniz. Maç veya dizi arasında kalan aile üyelerinden biri televizyonda maçı izlerken diğeri de Dokun ve Paylaş özelliği sayesinde diziyi mobil cihazına aktarıp seyredebilir.

Panasonic’in bulut tabanlı internet servisi VIERA Connect, yeni Smart VIERA TV’lerde şimdi daha fazla uygulama, video içeriği ve benzersiz sosyal ağ seçenekleri sunuyor. Artık her modelde internet keyfi için tarayıcı ve dahili Wireless LAN özelliği bulunuyor. VT60 modelinde bulunan dahili kamera ise Yüz Tanıma ve görüntülü arama özelliklerinde ayrıcalık sağlıyor.

iyiymiş :)

• quote:

Dizi ile maç çakışırsa diye endişelenmeyin
    Twin HD Tuner özelliği sayesinde artık televizyon keyfiniz çok daha esnek. Bu özellik sayesinde artık bir programı izlerken diğerini de kaydedebilirsiniz. Maç veya dizi arasında kalan aile üyelerinden biri televizyonda maçı izlerken diğeri de Dokun ve Paylaş özelliği sayesinde diziyi mobil cihazına aktarıp seyredebilir.

Panasonic’in bulut tabanlı internet servisi VIERA Connect, yeni Smart VIERA TV’lerde şimdi daha fazla uygulama, video içeriği ve benzersiz sosyal ağ seçenekleri sunuyor. Artık her modelde internet keyfi için tarayıcı ve dahili Wireless LAN özelliği bulunuyor. VT60 modelinde bulunan dahili kamera ise Yüz Tanıma ve görüntülü arama özelliklerinde ayrıcalık sağlıyor.

iyiymiş :)

Alıntıları Göster
    linkteki TX-P42STW60 ile TX-P42ST60 ın farkı var mı bide gt50 ile st60 arasında hangisi tercih edilir

http://webdensiparis.com/urun/panasonic-tx-p42stw60-106-ekran-neoplasma-3d-televizyon_1100972.aspx?CatId=6607&ref=akakce&v=1.15

• carloska kullanıcısına yanıt
    sanırım stw ile st aynı modeller
    yanlış anlamadıysam *W - (GW) регионален код - Швейцария и Германия
    almanya ve isviçre için üretilen anlamını taşıyyormuş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.