Şimdi Ara

2013 Model Sıfır ayarında Suzuki Inazuma'lar. 2 adet. (Ankara'dan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun yol turlara çıkmak için aldığımız motorlarımızı Enduro tarz motor alacağımızdan dolayı satıyoruz.

İlgilenenler aşağıdaki ilanları inceleyebilirler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-975-km-de-rodaji-itinayla-yapilmis-inazuma-151966580/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sifirdan-farksiz-rodaji-ve-rodaj-bakimi-yapilmis-inazuma-152215365/detay

Tel: 0 536 616 15 63

• Kullanmak istediğim bir motosiklet ama fakirim malesef :( Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdiaroS

Kullanmak istediğim bir motosiklet ama fakirim malesef :( Hayırlı satışlar
    Hocam biraz pahalı değilmi ? 2014ü ötv zammına rağmen 11450
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkke_3319

Hocam biraz pahalı değilmi ? 2014ü ötv zammına rağmen 11450

Alıntıları Göster
    Enterasan b ir durum....5o günlük makinalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbayraktar

Merhabalar,

Uzun yol turlara çıkmak için aldığımız motorlarımızı Enduro tarz motor alacağımızdan dolayı satıyoruz.

İlgilenenler aşağıdaki ilanları inceleyebilirler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-975-km-de-rodaji-itinayla-yapilmis-inazuma-151966580/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sifirdan-farksiz-rodaji-ve-rodaj-bakimi-yapilmis-inazuma-152215365/detay

Tel: 0 536 616 15 63

Biraz daha indirim yaparsanız görüşelim Pm bekliyorum.

• Motorlar çok güzelmiş. Ruhsat ve plaka masrafları 200 lirayı buluyor, ugrasmasi da cabası. Ancak en zoru da rodaj aşaması. Rodaji sağlıklı yapıldıysa bir miktar da indirimle bu motorlar çok çok mantıklı duruyor. Hayırlı satışlar diliyorum.
  • Bu arada mart ayında sezon açılıyor. 2014 modeller için ciddi zamlar soz konusu. Motor almayı düşünenler acele etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariyeron

Bu arada mart ayında sezon açılıyor. 2014 modeller için ciddi zamlar soz konusu. Motor almayı düşünenler acele etsin.
    Çok istiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

Çok istiyorsun.

Alıntıları Göster
    En fazla 10 bine aksesuar paketliler varken...
    Rodajı düzgün yapıldı diye yakında sıfırından fazla para istemeye başlayacak motosiklet satıcıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

En fazla 10 bine aksesuar paketliler varken...
    Rodajı düzgün yapıldı diye yakında sıfırından fazla para istemeye başlayacak motosiklet satıcıları

Alıntıları Göster
    Pahalı diyen arkadaşlar neye göre pahalı olduğunu da açıklasalar güzel olacak. Ama ben neden bu fiyatı istediğimi yazayım. Motorun sıfır fiyatı 11450 Hadi sıkı bir pazarlık yaptın 11000'e aldın diyelim. 250tl gibi ruhsat plaka masrafı var. Rodaj bakımı 140TL. Toplamda 11390TL, pazarlık yapmadan alırsan toplamda 11840 para ödeyeceksin sıfır alırsan.

Biz bu motorları alırken amacımız Türkiye turu yapmaktı. Turda araziye de girelim diye sonradan karar değiştirdik. Motorların zaten sıfırdan farkı yok. 11390'a alacağın makineye 10700 fiyat istemişiz nesi çok???

Kesinlikle motorlardan memnuniyetsizlik söz konusu değil. Asfalt ve uzun yol için biçilmiş kaftan diyebilirim. Ama araziye girmeyecek kadar ağır (180kg) bu motorlar.

• kkke_3319 kullanıcısına yanıt
    2013 modelinin şu anki fiyatı 11450. 2014 modeli zaten zamlı gelecek.
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    Enteresan bir durum yok. Sadece araziye de girmek istiyoruz ve farklı bir motor (HONDA CRF 250L) alacağız.
  • quote:

Enteresan bir durum yok. Sadece araziye de girmek istiyoruz ve farklı bir motor (HONDA CRF 250L) alacağız.
    Neye göre pahalı dediğimi açıklayayım,son 3-4 ay içerisinde kendiminki dahil el değiştiren en az 5-6 inazuma'dan haberdarım,hemen hepsi aksesuar paketli idi (sizin motorlar+1000 lira yani) Bunların hepsi 9.300-10.000 lira arasında alıcı buldu.10.500'den bi kuruş aşşağı düşmem diyen satıcılar da satamadı.
    Satış işi sizin için elzem değilse istediğiniz fiyatı yazmakta özgürsünüz zaten ona kimse birşey diyemez.Ama motoru gerçekten satmak istiyorsanız bu paralara satma şansınız sıfıra yakın.
  • quote:

Pahalı diyen arkadaşlar neye göre pahalı olduğunu da açıklasalar güzel olacak. Ama ben neden bu fiyatı istediğimi yazayım. Motorun sıfır fiyatı 11450 Hadi sıkı bir pazarlık yaptın 11000'e aldın diyelim. 250tl gibi ruhsat plaka masrafı var. Rodaj bakımı 140TL. Toplamda 11390TL, pazarlık yapmadan alırsan toplamda 11840 para ödeyeceksin sıfır alırsan.

Biz bu motorları alırken amacımız Türkiye turu yapmaktı. Turda araziye de girelim diye sonradan karar değiştirdik. Motorların zaten sıfırdan farkı yok. 11390'a alacağın makineye 10700 fiyat istemişiz nesi çok???

Kesinlikle motorlardan memnuniyetsizlik söz konusu değil. Asfalt ve uzun yol için biçilmiş kaftan diyebilirim. Ama araziye girmeyecek kadar ağır (180kg) bu motorlar.

Hiçkimse 500 lira için gidip 2. el makine almaz. Yanlış mantıkta bakıyorsun sen. Motor çok çok temiz olabilir ona sözüm yok ama onun üzerine bindiğin anda kafadan 1000 lira düşeceksin. Fiyatı 9900 vs yaparsan alıcısı çıkar diye umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

quote:

Hiçkimse 500 lira için gidip 2. el makine almaz. Yanlış mantıkta bakıyorsun sen. Motor çok çok temiz olabilir ona sözüm yok ama onun üzerine bindiğin anda kafadan 1000 lira düşeceksin. Fiyatı 9900 vs yaparsan alıcısı çıkar diye umuyorum.

Alıntıları Göster
    Makinalar taksitle alınmış..olmalı...Peşin satılıp cash yaratılmak isteniyor diye düşünüyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Makinalar taksitle alınmış..olmalı...Peşin satılıp cash yaratılmak isteniyor diye düşünüyorum....

Alıntıları Göster
    Hayat keşke o kadar kolay olsa. Sıfır fiyatlarının artmış olması 2. ele fazla bir değer katmaz. plaka masrafı motorun ederine dahil birşey değildir. Rodaj da keza öyle. Satıcı eğer gerçekten satmak istiyorsa ederini iyi bilmeli. Herkesin malı kendine kıymetli ona bakarsan.
    Sıfır almanın da dezavantajı böyle kısa sürede elden çıkartmanın zarar ettireceği gerçeği. Ha meraklının biri çıkar üçe beşe bakmaz alır, o ayrı mesele.

• Kafadan 1000 lira düştünmü 11840-1000=10740 eder. Arkadaşın motoru da 10700 TL ilanda. Benim motora 11000 istiyorum. Satılması için acelem olmadığından. Sezon açıldığında bu fiyattan rahat alıcı bulacaktır.

500tl fark varsa ben de sıfır almayı tercih ederim. 500TL farkı nasıl hesapladınız?
  • quote:

Kafadan 1000 lira düştünmü 11840-1000=10740 eder. Arkadaşın motoru da 10700 TL ilanda. Benim motora 11000 istiyorum. Satılması için acelem olmadığından. Sezon açıldığında bu fiyattan rahat alıcı bulacaktır.

500tl fark varsa ben de sıfır almayı tercih ederim. 500TL farkı nasıl hesapladınız?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-erdem-motordan-sookk-fiyat-149199599/detay

• quote:

Kafadan 1000 lira düştünmü 11840-1000=10740 eder. Arkadaşın motoru da 10700 TL ilanda. Benim motora 11000 istiyorum. Satılması için acelem olmadığından. Sezon açıldığında bu fiyattan rahat alıcı bulacaktır.

fazla iyimser bakıyorsunuz, daha önce hiç 2.el motorlu taşıt alıp satmamışsınız anlaşılan. 10,800TL sıfır ilan var. Pazarlık edip peşin veren 10,500 e bile düşerken sizin o fiyatlarda ısrar etmeniz satmak istemediğinizi gösterir. Zaten acelem yok demişsiniz bu aynen satmak istemiyorum anlamına gelir. Telefon eden bile zor bulursunuz. Piyasa hareketlenirse 2.el fiyatları düşer, şimdi 11000 vermeyen 3-4 ay sonra verecek mi zannediyorsunuz.
  • Genel 2. el olarak söyledikleriniz doğru olabilir ancak atladığınız nokta şu. Honda CBR 250R Ocak 2014 fiyatı 11500 iken Şubat 2014'te 1200 oldu. 500TL zam geldi. Inazuma 10800'den 11450'ye çıktı. 2014 fiyatı. Fuardan sonra 2014 modellerin fiyatları açıklanacak ve 12bin küsür seviyelerinde olacağı aşikar. Yani anlatmaya çalıştığım motosikletler dövizdeki farklardan dolayı (dolar 1.77'den 2.3'e çıktı 1 yılda) baya zamlanacak. Biraz daha beklersem istediğim fiyata satılacak bu nedenle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.