Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mmavcu

quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ramazan50

en iyisi yine paraf parafgünü öderim yüzde 5 indirim

paraf 6 ya bölüyor haberiniz olsun.
    paraf günüm ise toplam fiyat üzerinden hesaplanıyor.
    520 TL'lik MTV ilk taksidi için 26 TL paraf günüm indirimi yansımış hesabıma.

Hocam bende şimdi gib.gov.tr den parafkart ile ödedim. Ne puan ne taksit mesajı geldi(zaten gelmiyorda olabilir). İnternet şubesinde de provizyonda görünüyor. Acaba dönem içi işlemlerde göründüğü zaman mı puan ve taksitleri görürüz.

Puan verilmiyor Parafgünüm'de %5 indirim şeklinde yansıyor. Ha siz Parafgünüm'ü puan şeklinde tanımladıysanız ona lafım yok. İndirim tutarı da ekstre kesilince düşüyormuş.

Hocam yanlış yazmışım, bende %5 indirimi tercih ettim. Ben ödemeyi sabah yaptım fakat işlem hala provizyonda.

Yarin provizyondan donem ici islemlere gecer, indirimi de gorursun. Indirim icin ekstre kesilmesini beklemiyorsun.

Hocam cevapların için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kentacdis

quote:

Orijinalden alıntı: acemi07

arkadaşlar bende yapı kredi ile ödemeyi düşünüyorum ve arabayı yeni (2.el) aldım
    aracın nesi var nesi yok kontrol ettirmeyi düşünüyordum,
    bosch ücretsiz check up benim işimi görür mü? kontrolden sonra eksiklikleri sanayide yaptırmayı düşünüyorum

evet BOSCH cek up bir ise yarıyormu? giden goren varmı bende merak ediyorum....

?

Geçen sene ilk taksit sonrasında randevu alark gitmiştim.

Arabayı bilgisayara bağlayarak kontrol etmek istediler, bağlayamadılar.
    Kalan kısmı yağı eksik mi, suyu eksik mi, farları yanıyor mu, far ayarı düzgün mü, sinyalleri kontrol edelim gibi basit uygulamalardı.
    İşime yarayan tek kısmı far ayaraını yapmaları oldu, ek bir ücret talep etmediler.
    Kalan kısmı benim kendi kendime arada yaptığım basit kontroller.
    Hatta geçen sene 2. taksiti de Yapı krediden yatırmıştım, check up için gitmedim bile.

Pek bir işe yaramıyor. Lakin bir başkasının gittiği ya da sizin gideceğiniz bakım noktası daha iyidir, daha detaylı bakabilir vs vs, bilemem pek tabi.

Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kentacdis

quote:

Orijinalden alıntı: acemi07

arkadaşlar bende yapı kredi ile ödemeyi düşünüyorum ve arabayı yeni (2.el) aldım
    aracın nesi var nesi yok kontrol ettirmeyi düşünüyordum,
    bosch ücretsiz check up benim işimi görür mü? kontrolden sonra eksiklikleri sanayide yaptırmayı düşünüyorum

evet BOSCH cek up bir ise yarıyormu? giden goren varmı bende merak ediyorum....

?

2 yıl önce bi kere yararlanmıştım..izmir-gaziemirdeki boosch cardan..randevu aldım,gittim , çok yoğunuz diye sonra gel dediler..2..gidişimde de istemeye istemeye şöyle bi baktılar arabanın altına üstüne,eleman elindeki kağıda işaretledi falan.bilgisayara bağladılar.toplam 15 dk.sürdü. ...içeride hep arızalı ya da vuruk mercedes, bmw gibi lüks arabaları tamir ediyorlardı..tabi bu hengamede benim kıytırık astra ile hele de hiç para vermeden uğraşmak istemiyorlar...kısacası tavsiye etmem.git sanayindeki ustana 10 numara cek up yapar.arızayı da tamir eder hesaplısından..bosch servisi arıza bulursa zaten onlara yaptırılmaz,dünyanın parasını isterler...yani tırt bi kampanya bu bosch servis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 4 Ocak 2013; 21:36:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcınar

vorldkart taksit ve vorldpuan istiyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingcobra33

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Akbank çok tırt çıktı. Piranha da ne indirimli görme şansı yok illa kod gerekiyor misal tablet nekadar, değer mi Axess ile ödemeye vs.. Geçen senelerde var mıydı ve indirimler nasıldı?

Geçen senede Piranha için kampanya vardı.Arkadaşlar geçen sene 2 farklı modeli 199 TL ve 249 TL ye indirimli halini almışlardı.
    Akbank kartlarına taksit bilgisi yazmıyor.Acaba yatıran var mı kaç taksit yazıyor?

Ay sonuna Parafcard'ın gelmesini beklesemde öyle mi yatırsam acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: isolayn007

2012 yılı boyunca işe her gün otobüsle gidip gelen birisinin, otobüs durağına doğru giderken otopark'ta duran arabasıyla iç çekerek bakışmasının bedeli;

768 vergi
    980 kasko
    360 trafik sigortası
    320 servis bakımı
    800 kış lastikleri
    200 yediğim 2 ceza
    3000 yakıt

6500 tl/12=550 civarı

1,5 yaşına gelen oğlum için hiçbir ay 550 tl harcamadım ne yazık ki.

Aracımı daha Eylül de aldım.Harcadığım para yaklaşık :

1370 Kasko
    700 Trafik Sigortası
    1200 Yazlık+Kışlık lastik
    480 Servis Bakımı
    500 Bakım (Servis harici)
    250 Yaklaşık Aylık Yakıt
    517 MTV (2013) Ödenecek

Toplamda aylık ortalama 4800/12 = 400 TL + 200-250 TL yakıt = 600-650 TL yuh be

Hiç binmesem bile dünya masraf.En iyisi satıp komple kurtulmak.

trafik sigortası 700 mü.....niye bu kadar zamlandı bu sigorta,? adamlar vampir gibi resmen kanımızı emiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: tunayek

quote:

hocam bi ailenin yıllık gelirinin yarısını araca harcıyorsunuz vay be !!!

Haklısınız.Arabayı almadan önce bu kadar fazla masraf olacağını hesap etmemiştim ki daha alalı 4-5 ay oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun3542

trafik sigortası 700 mü.....niye bu kadar zamlandı bu sigorta,? adamlar vampir gibi resmen kanımızı emiyor..

Eski aracımızın (1983 280 SEL) vergisi 200 TL bile tutmuyordu ama yeni aracım (2007 FORD TOURNEO CONNECT) ticari geçtiği için ve babamın değil de kendi üzerime sigorta yaptırarak aracı aldığım için vergisi daha fazla tutuyor.Mecburen yaptırmak gerekiyor.

• world otostartan 100 e 50 tl indirim veriyor en iyisi şimdilik bu
  • vay anasını arkadaş ya. burayı görmedim gittim vakıfın internet sitesinden ilk taksiti ödedim. ne güzel world card ile 50 tl indirim alacaktım. araca da bir ton şey ekleyecektim. kriko, trafik seti, buji anahtarı, paspas. ne kötü oldu ya. hiç yoktan 1 tanesi beleşe gelecekti. işlemi de iptal edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

vay anasını arkadaş ya. burayı görmedim gittim vakıfın internet sitesinden ilk taksiti ödedim. ne güzel world card ile 50 tl indirim alacaktım. araca da bir ton şey ekleyecektim. kriko, trafik seti, buji anahtarı, paspas. ne kötü oldu ya. hiç yoktan 1 tanesi beleşe gelecekti. işlemi de iptal edemiyorum.

hocam biz buraya bakmadan bakkala bile gitmez olduk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

quote:

vay anasını arkadaş ya. burayı görmedim gittim vakıfın internet sitesinden ilk taksiti ödedim. ne güzel world card ile 50 tl indirim alacaktım. araca da bir ton şey ekleyecektim. kriko, trafik seti, buji anahtarı, paspas. ne kötü oldu ya. hiç yoktan 1 tanesi beleşe gelecekti. işlemi de iptal edemiyorum.

• quote:

quote:

Aynen

• quote:

Benim de Vakıfbank'dan ama sağ olsunlar şöyle bir kıstas koymuşlar;

Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları ve Albaraka, Anadolubank Worldcard’lar dahildir.
    TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.

• quote:

quote:

Sorma hocam gecen gun buraya bakarak netten lıpton cay aldım ya :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Akbank çok tırt çıktı. Piranha da ne indirimli görme şansı yok illa kod gerekiyor misal tablet nekadar, değer mi Axess ile ödemeye vs.. Geçen senelerde var mıydı ve indirimler nasıldı?

Geçen senede Piranha için kampanya vardı.Arkadaşlar geçen sene 2 farklı modeli 199 TL ve 249 TL ye indirimli halini almışlardı.
    Akbank kartlarına taksit bilgisi yazmıyor.Acaba yatıran var mı kaç taksit yazıyor?

Ay sonuna Parafcard'ın gelmesini beklesemde öyle mi yatırsam acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: isolayn007

2012 yılı boyunca işe her gün otobüsle gidip gelen birisinin, otobüs durağına doğru giderken otopark'ta duran arabasıyla iç çekerek bakışmasının bedeli;

768 vergi
    980 kasko
    360 trafik sigortası
    320 servis bakımı
    800 kış lastikleri
    200 yediğim 2 ceza
    3000 yakıt

6500 tl/12=550 civarı

1,5 yaşına gelen oğlum için hiçbir ay 550 tl harcamadım ne yazık ki.

Aracımı daha Eylül de aldım.Harcadığım para yaklaşık :

1370 Kasko
    700 Trafik Sigortası
    1200 Yazlık+Kışlık lastik
    480 Servis Bakımı
    500 Bakım (Servis harici)
    250 Yaklaşık Aylık Yakıt
    517 MTV (2013) Ödenecek

sıfır arac aldım dıyorsunuz 480 servıs parası verdım dıyorsunuz ne cabuk bakıma gırdınız 4-5 aylık aracta servıs harıcıde 500 vermıssınız yazlık lastık ne oluyor aracın ustunde lastık verılmıyormu lastıksızmı aldınız yada aldıgınız lastık ne cabuk eskıdı
    bende sıfır arac aldım

800mtv
    250yakıt
    1100lira kasko

bunları aylıga bolunce
    75lıra mtv
    100lıra kasko
    250 lıra yakıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu_rock01 -- 5 Ocak 2013; 12:12:05 >

• quote:

world otostartan 100 e 50 tl indirim veriyor en iyisi şimdilik bu

sımdı ben 418 lıra oduycem mtvyı 200lıra ındırımmı kazanıcam lınk felan varmı varsa paylasırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Benim de Vakıfbank'dan ama sağ olsunlar şöyle bir kıstas koymuşlar;

Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları ve Albaraka, Anadolubank Worldcard’lar dahildir.
    TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.

Bu kampanya şartları yılbaşı kampanyasınındı herhalde?

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

quote:

quote:

quote:

en iyisi yine paraf parafgünü öderim yüzde 5 indirim

paraf 6 ya bölüyor haberiniz olsun.
    paraf günüm ise toplam fiyat üzerinden hesaplanıyor.
    520 TL'lik MTV ilk taksidi için 26 TL paraf günüm indirimi yansımış hesabıma.

Hocam bende şimdi gib.gov.tr den parafkart ile ödedim. Ne puan ne taksit mesajı geldi(zaten gelmiyorda olabilir). İnternet şubesinde de provizyonda görünüyor. Acaba dönem içi işlemlerde göründüğü zaman mı puan ve taksitleri görürüz.

Puan verilmiyor Parafgünüm'de %5 indirim şeklinde yansıyor. Ha siz Parafgünüm'ü puan şeklinde tanımladıysanız ona lafım yok. İndirim tutarı da ekstre kesilince düşüyormuş.

Hocam yanlış yazmışım, bende %5 indirimi tercih ettim. Ben ödemeyi sabah yaptım fakat işlem hala provizyonda.

Yarin provizyondan donem ici islemlere gecer, indirimi de gorursun. Indirim icin ekstre kesilmesini beklemiyorsun.

Sabah yatırdığım 310 TL mtv dönem içi işlemlere geçmiş. Sağ olsun paraf 6 taksit ve 15,5 TL indirim yapmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

quote:

world otostartan 100 e 50 tl indirim veriyor en iyisi şimdilik bu

sımdı ben 418 lıra oduycem mtvyı 200lıra ındırımmı kazanıcam lınk felan varmı varsa paylasırmısınız

Hocam öyle bişey olsa burayi yikarlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

o değilde gerçek hayatta alışveriş zor gerçekten 5-10 liraya aldığım kazakları reyonda görünce gidip bakıyorum 30 lira arkama bile bakmadan çıkıyorum.İnsan çok seçici oluyor
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.