Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingcobra33

quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01
    sıfır arac aldım dıyorsunuz 480 servıs parası verdım dıyorsunuz ne cabuk bakıma gırdınız 4-5 aylık aracta servıs harıcıde 500 vermıssınız yazlık lastık ne oluyor aracın ustunde lastık verılmıyormu lastıksızmı aldınız yada aldıgınız lastık ne cabuk eskıdı
    bende sıfır arac aldım

800mtv
    250yakıt
    1100lira kasko

bunları aylıga bolunce
    75lıra mtv
    100lıra kasko
    250 lıra yakıt

Yok hocam bi kaç mesaj yukarıda yazdım.Aracı sıfır aldım demedim ki

quote:

Orijinalden alıntı: kingcobra33

quote:

Orijinalden alıntı: harun3542

trafik sigortası 700 mü.....niye bu kadar zamlandı bu sigorta,? adamlar vampir gibi resmen kanımızı emiyor..

Eski aracımızın (1983 280 SEL) vergisi 200 TL bile tutmuyordu ama yeni aracım (2007 FORD TOURNEO CONNECT) ticari geçtiği için ve babamın değil de kendi üzerime sigorta yaptırarak aracı aldığım için vergisi daha fazla tutuyor.Mecburen yaptırmak gerekiyor.

hım anladım dostum ozamn normal ıkıncı el aldınmı ıllakı degıstırıyorsunuz bıseylerı

• quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

quote:

Orijinalden alıntı: harun3542

Bu 50 tlik otostarti kullanmak icin son gun nezaman acep

quote:

Motorlu Taşıtlar vergisini, Worldcard ile ya da Yapı Kredi ATM'sinden veya internet şubesinden ödeyen ve 31 Ocak 2013 tarihine kadar otostart.com'da kampanyaya katılan herkese 28 Şubat 2013'e kadar kullanmak şartıyla, Lastik sayfalarında kullanmak üzere 50 TL ve diğer alımlarında kullanmak üzere 50 TL Toplam 100 TL indirim.

Siteye baktım ama yedek parça ihtiyacım ve bakımı geçenlerde yaptırdığım için fazla bir şey bulamadım.

bence al kenarda bulunsun 10000km sonra yine ihtiyacın olacak.ama lastik almadan sadece diğer ürünlerdeki 50 liralık indirimi kullanabiliyormuyuz alan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk-elektronik8606 -- 5 Ocak 2013; 18:18:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

vay anasını arkadaş ya. burayı görmedim gittim vakıfın internet sitesinden ilk taksiti ödedim. ne güzel world card ile 50 tl indirim alacaktım. araca da bir ton şey ekleyecektim. kriko, trafik seti, buji anahtarı, paspas. ne kötü oldu ya. hiç yoktan 1 tanesi beleşe gelecekti. işlemi de iptal edemiyorum.

hocam biz buraya bakmadan bakkala bile gitmez olduk..

• quote:

Orijinalden alıntı: eggeli

quote:

quote:

vay anasını arkadaş ya. burayı görmedim gittim vakıfın internet sitesinden ilk taksiti ödedim. ne güzel world card ile 50 tl indirim alacaktım. araca da bir ton şey ekleyecektim. kriko, trafik seti, buji anahtarı, paspas. ne kötü oldu ya. hiç yoktan 1 tanesi beleşe gelecekti. işlemi de iptal edemiyorum.

+1453

• quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

quote:

Orijinalden alıntı: eggeli

quote:

quote:

+1453

• vakifin 5 adet internet alışverişine MTV dahil mi? Kesin net olarak bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan50

quote:

Orijinalden alıntı: 2008_008

quote:

world otostartan 100 e 50 tl indirim veriyor en iyisi şimdilik bu

Kardeş alt limit var mı?

100

vakıfbank world ıcın gecerlımı
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2008_008

quote:

world otostartan 100 e 50 tl indirim veriyor en iyisi şimdilik bu

Kardeş alt limit var mı?

100

vakıfbank world ıcın gecerlımı

yk world
  • akbanktan ödeme yaptım piranha fiyatlarını yarın yazarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: manovar

akbanktan ödeme yaptım piranha fiyatlarını yarın yazarım...

axess 3 taksit yapıyor arkadaşlar
  • Sonunda buldum bir world kart. Şu yedek parça ve yağımı kapatayım bari ucuza

Megane II Yağ+Filtresi+Ön Fren Diski = 130 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Sonunda buldum bir world kart. Şu yedek parça ve yağımı kapatayım bari ucuza

otostartdan aldıklarımızıdamı world kartla almamız gerekiyor
  • quote:

quote:

Öyle bir zorunluluk yok. Sadece MTV'yi world ile ödemek yeterli. Şu OtoStart kartı da çıkarınca %5 indirim veriyor. Güzel fiyata denk geliyor böylelikle parçalar. Hiç birşey alamıyorsanız 18 TL'ye filtre paketi var. Onu alın yanına da yağ koyun tamamdır. 5-6 ay sonra zaten alacaktınız 50 TL daha ucuza kapatmış olursunuz...

• quote:

quote:

pekı vakıfbank world kartlada kampanyayay katılınabılıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

Yapı kredi'nin kampanyası :
    Kampanya Koşulları
    1 - 31 Ocak 2013 tarihleri arasındawww.gib.gov.tr adresinden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 3 taksit uygulanacaktır. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları ve Albaraka, Anadolubank Worldcard'lar dahildir.TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmayacaktır. 3 taksit imkanı 31 Ocak 2013 tarihine kadar geçerlidir. 31 Ocak 2013 tarihine kadar motorlu taşıtlar vergisi ödemeleriniwww.gib.gov.tr adresinden gerçekleştiren kart sahipleri 28 Şubat 2013 tarihine kadar otostart.com adresine girerek kampanya banner'ından ulaşacakları ortak kampanya sayfasından vergi ödemesini yaptıkları Worldcard'larının ilk 6 son 4 hanesini girerek, en az 100 TL'lik ilk işlemlerinde, tüm ürünlerde 50 TL indirimden ve 8 taksit imkanından faydalanacaklardır. Aynı 50 TL'lik indirim kuponu ayrıca en az 2 lastik alımında da kullanılabilecektir. İndirimden yararlanılması için ödemenin Worldcard ile yapılması gerekmektedir. Bosch Car Service bayilerinden ücretsiz check-up hizmetinden yararlanılması içinwww.gib.gov.tr adresinden yapılmış olan ödemenin dekontu ile Bosch Car Service bayisine gidilmesi gerekmektedir. Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Yapı Kredi ATM'leri aracılığı ile vadesiz hesaptan ödeme yapan müşterilerimiz dewww.otostart.com adresinden 50 TL indirim alabileceklerdir. İnternet Bankacılığından ödemeyi gerçekleştirdikten 2 gün sonra araç plakalarını giriş yaparak alım yapabilecekler.
    http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/motorlu-tasitlar-verginizi-oderken-kazanin/s-23/c-958.aspx

arkadaş 3-4 kişi aynı soruyu sormuş... önceki sayfalarda ve world'un sitesinde ayrıntı var zaten..

1 - 31 Ocak 2013 tarihleri arasındawww.gib.gov.tr adresinden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 3 taksit uygulanacaktır. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları ve Albaraka, Anadolubank Worldcard'lar dahildir. TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar kampanyaya dahil değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 6 Ocak 2013; 1:18:15 >

• quote:

quote:

quote:

pekı vakıfbank world kartlada kampanyayay katılınabılıyormu

World kredi kartı sahipleri 2013 Mtv 1. taksit ödemelerinizi kampanyaya özel 3 taksit kolaylığı, ücretsiz check-up ve 50 TL oto start indirim fırsatı sizleri bekliyor. 2013 World kart mtv kampanyasında ödemeleriniziwww.gib.gov.tr adresinde yapabilirsiniz.

-Bosh Card Service’ten ücretsiz check-up,
    -Otostart.com’da 100 TL ve üzeri işlemlerde 50 TL indirim

Kampanya Detayları

1 – 31 Ocak 2013 tarihleri arasındawww.gib.gov.tr adresinden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 3 taksit uygulanacaktır.
    Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları ve Albaraka, Anadolubank Worldcard’lar dahildir.
    TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı’ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmayacaktır.
    3 taksit imkanı 31 Ocak 2013 tarihine kadar geçerlidir. 31 Ocak 2013 tarihine kadar motorlu taşıtlar vergisi ödemeleriniwww.gib.gov.tr adresinden gerçekleştiren kart sahipleri 28 Şubat 2013 tarihine kadar otostart.com adresine girerek kampanya banner’ından ulaşacakları ortak kampanya sayfasından vergi ödemesini yaptıkları Worldcard’larının ilk 6 son 4 hanesini girerek, en az 100 TL’lik ilk işlemlerinde, tüm ürünlerde 50 TL indirimden ve 8 taksit imkanından faydalanacaklardır.
    Aynı 50 TL’lik indirim kuponu ayrıca en az 2 lastik alımında da kullanılabilecektir.
    İndirimden yararlanılması için ödemenin Worldcard ile yapılması gerekmektedir.
    Bosch Car Service bayilerinden ücretsiz check-up hizmetinden yararlanılması içinwww.gib.gov.tr adresinden yapılmış olan ödemenin dekontu ile Bosch Car Service bayisine gidilmesi gerekmektedir.
    Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Yapı Kredi ATM’leri aracılığı ile vadesiz hesaptan ödeme yapan müşterilerimiz dewww.otostart.com adresinden 50 TL indirim alabileceklerdir.
    İnternet Bankacılığından ödemeyi gerçekleştirdikten 2 gün sonra araç plakalarını giriş yaparak alım yapabilecekler.

Kaynak : Alisverisrehberi.com

BURADA DENİLENE GÖRE TEBLE VAKIF OLMUYOR

• quote:

quote:

quote:

Öyle bir zorunluluk yok. Sadece MTV'yi world ile ödemek yeterli. Şu OtoStart kartı da çıkarınca %5 indirim veriyor. Güzel fiyata denk geliyor böylelikle parçalar. Hiç birşey alamıyorsanız 18 TL'ye filtre paketi var. Onu alın yanına da yağ koyun tamamdır. 5-6 ay sonra zaten alacaktınız 50 TL daha ucuza kapatmış olursunuz...

evet hocam alın dursun nasılsa lazım olacak

• otostart.com'da deneme yapıyorum. aynı üründen sepete neden 2 adet eklenmiyor mesela? 2 farklı browser''da da denedim ama güncelle deyip, sayfa yenilendiğinde yine miktar 1'e düşüyor... bunu deneyen oldu mu? 2 adet aynı üründen eklemeyi başaran var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

otostart.com'da deneme yapıyorum. aynı üründen sepete neden 2 adet eklenmiyor mesela? 2 farklı browser''da da denedim ama güncelle deyip, sayfa yenilendiğinde yine miktar 1'e düşüyor... bunu deneyen oldu mu? 2 adet aynı üründen eklemeyi başaran var mı acaba?

aynı kartla 2 arkadaş ödeme yapsak indirimleri kullanabilirmiyiz aceba
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.