Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

otostart.com'da deneme yapıyorum. aynı üründen sepete neden 2 adet eklenmiyor mesela? 2 farklı browser''da da denedim ama güncelle deyip, sayfa yenilendiğinde yine miktar 1'e düşüyor... bunu deneyen oldu mu? 2 adet aynı üründen eklemeyi başaran var mı acaba?

aynı kartla 2 arkadaş ödeme yapsak indirimleri kullanabilirmiyiz aceba

şöyle bir ibare var... "vergi ödemesini yaptıkları Worldcard’larının ilk 6 son 4 hanesini girerek," yani işlem kart numarasını bağlı olduğu için indirim aynı kartla 2 defa kullanılamayabilir. bir müşteri hizmetlerine sormak lazım

• Arkadaşlar Vakıfbank'a ait kredi kartı olan WORD KARTLA Motorlu Taşıt vergisi ödeyen varmı?. Çünkü İnternet sitesinde 3 taksit yazsada. Açıklama kısmında 6 taksit yazıyor. Müşteri hizmetlerini aradım onlar daha karışık taksit yok diyor. Ödeyen varsa açıklasın. Kaç taksit yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

otostart.com'da deneme yapıyorum. aynı üründen sepete neden 2 adet eklenmiyor mesela? 2 farklı browser''da da denedim ama güncelle deyip, sayfa yenilendiğinde yine miktar 1'e düşüyor... bunu deneyen oldu mu? 2 adet aynı üründen eklemeyi başaran var mı acaba?

Ben alışveriş yaparken oluyordu, bir malzemeyi iki adet alayım diye düşünüp sonra vazgeçmiştim.
  • aynı kartla 2 araç ödeyen oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: manovar

akbanktan ödeme yaptım piranha fiyatlarını yarın yazarım...

heyecanla bekliyoruz hocam. hangi ürünlerde oluyor çok merak ediyorum bizim oğlana bi tablet almayı düşünüyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostart_com

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

ykbnin otostart indiirm olayı nasıl oluyor acaba

Merhaba,

MTV'yi World ile ödedikten 1 gün sonrahttp://otostart.com/world sayfasında kart bilginiz ya da plakanızla kayıt olduğunuzda anında size 50 TL'lik bir indirim kuponu tanımlanıyor.

Bu indirim kuponu ile yedek parça aksesuar, bakım alımlarınızda minimum 100 TL'ye 1 kez 50 TL
    BUNA ilaveten
    en az 2 lastik alımınızda 50 TL indirim kazanıyorsunuz.

(Toplamda 100 TL)

Detaylar içinhttp://otostart.com/world sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

aksesurada geçerli değil mi. yani sadece yedek parça ve bakım katrgorsi altındaki ürünlerde mi geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

heyecanla bekliyoruz hocam. hangi ürünlerde oluyor çok merak ediyorum bizim oğlana bi tablet almayı düşünüyorum da

piranha sitesinde plaka sisteme 24 saat sonra geçer yazmışlar. Hala giremiyorum girince yazarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

piranha sitesinde plaka sisteme 24 saat sonra geçer yazmışlar. Hala giremiyorum girince yazarım.

geçen ağustosta piranha x type almıştım, bu sene hangi ürünler var bilemiyorum ve bu yüzden takipteyim ((:
  • world otostart kampanyası, otostart.com daki bosch oto bakım (174 tl) ile birleşirse 124 tl ye işçilik dahil bakım yaptırılabilir.
  • quote:

Takip...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vakıf word ile ödeyen yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boorock666

quote:

Takip...

beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm1983

world otostart kampanyası, otostart.com daki bosch oto bakım (174 tl) ile birleşirse 124 tl ye işçilik dahil bakım yaptırılabilir.

cevap bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastik fiyatlarında bindirim,sonra indirim olayı var mı acaba?Lastik tercih edilebilir mi(ford-fiesta 2005) otostartcılar?
  • muayene yaptirmak icin mtv ödemek mi gerek acaba bu ay icin soyluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss480

quote:

quote:

Takip...

beklemedeyim

Merhaba.
    Akbank'tan ödeme yapan arkadaşlar kampanya kodu yazan yere plaka değil kullandığınız kredi kartının son altı hanesini girin. Bu şekilde satın alabileceğiniz ürünler çıkıyor.

139.90 tl 'ye : NOTRAFFIC S TYPE5.0 inç HD TMC RDS GPS Navigasyon Sistemi

139.90 tl ye : PRO II TAB 7.0A13 1.4 GHZ + 4 GB + 512 MB DDR3 + 2.0 MP Arka Kamera + 3G WIFI Tablet PC

229.90 tl'ye : BUSINESS II TAB 9.0 A10 1.4 GHz + 8 GB + 1 GB DDR3 RAM + 2.0 MP Ön ve 2.0 MP Arka Kamera + HDMI + 3G WIFI Tablet PC

bunlar benim dikkatimi çeken ürünler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgungorkem

muayene yaptirmak icin mtv ödemek mi gerek acaba bu ay icin soyluyorum

hyr 31 ocağa kadar rahatça yaptırabilirsin ödemesende
  • Takip
  • daha önceki yıllarda worldcard la benim vergiyi ödedim taksit yaptı aynı kardla arkadasınkini ödedim yani ikinci ödeme yapmış oldum worldcard ona taksit yapmadı tek çekim yaptı bu anlattığım 3 - 4 sene önce oldu belki sistemi değiştirmişlerdir bilmiyorum heberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: htekin74

quote:

Orijinalden alıntı: ss480

quote:

quote:

Takip...

beklemedeyim

Merhaba.
    Akbank'tan ödeme yapan arkadaşlar kampanya kodu yazan yere plaka değil kullandığınız kredi kartının son altı hanesini girin. Bu şekilde satın alabileceğiniz ürünler çıkıyor.

139.90 tl 'ye : NOTRAFFIC S TYPE5.0 inç HD TMC RDS GPS Navigasyon Sistemi

139.90 tl ye : PRO II TAB 7.0A13 1.4 GHZ + 4 GB + 512 MB DDR3 + 2.0 MP Arka Kamera + 3G WIFI Tablet PC

229.90 tl'ye : BUSINESS II TAB 9.0 A10 1.4 GHz + 8 GB + 1 GB DDR3 RAM + 2.0 MP Ön ve 2.0 MP Arka Kamera + HDMI + 3G WIFI Tablet PC

bunlar benim dikkatimi çeken ürünler.

teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.