Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paradoks_82

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

quote:

79 TL değerindeki Ozon Temizliği tam olarak nedir? (Önceki sayfalara bakmadim)

Ozon temizliği = Vatandaşı kazıklamanın asortik yolu.

biz bedava yaptiracağiz o yüzden problem yok

Ben de merak ediyorum, TEB'in kampanyasında ki ozon temizliği tam olarak nedir?

www.cinarlisonax.com/uygulama/302

hikaye , ben sonax'ta yaptırmıştım. arabanın içine bir makine koyuyorlar 30dk. duruyor makine... makine gerçekten çalışıyor mu orası bile muamma.. hatta yaptıran başka bir arkadaş söylemişti, adamlar makineyi arabaya koymuşlar beklemişler 30dk. sonra arkadaş işlem bittiğinde farketmiş ki makinenin fişini takmayı unutmuşlar sonra hikayeden bir 15 dk. daha tutmuşlar makineyi.. al sana ozon temizliği ..

:D Hiç gülcem yoktu demek fişi bile takmamışlar ha.

fişi takmadan o kadar temizlemiş ya fiş takılı olsa düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk-elektronik8606 -- 15 Ocak 2013; 19:38:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Orijinalden alıntı: omentum

quote:

Orijinalden alıntı: Ozgur42

Acaba MTV'yi paraf card'la belirlediği "paraf günü"nde ödeyip (30 tl'ye kadar) %5 indirim alabilen oldu mu acaba? Bir arkadaş konu içinde bu şekilde ödeyeceğini yazmış ama soncu konusunda bilgi vermemiş.

Eğer bu şekilde ödeme mümkünse muhtemelen en karlı ödeme biçimlerinden biri oluyor...

bu sekilde bugün odemeyi gerceklestirdik. islem hala acik provizyonda . sonuclanir sonuclanmaz bilgilendirme yapacam.

Babamın tüm vergilerini Paraf ile yaptım %5 diye. Hepsini 6 taksit yapmış zorunlu olarak. Hiç uyarı vs. vermedi de taksit olacak diye. Cart diye çekti 6 taksiti.

bizim hedefimiz yüzde5 indirimle beraber 6 taksit zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ozgur42

Acaba MTV'yi paraf card'la belirlediği "paraf günü"nde ödeyip (30 tl'ye kadar) %5 indirim alabilen oldu mu acaba? Bir arkadaş konu içinde bu şekilde ödeyeceğini yazmış ama soncu konusunda bilgi vermemiş.

Eğer bu şekilde ödeme mümkünse muhtemelen en karlı ödeme biçimlerinden biri oluyor...

bu sekilde bugün odemeyi gerceklestirdik. islem hala acik provizyonda . sonuclanir sonuclanmaz bilgilendirme yapacam.

Babamın tüm vergilerini Paraf ile yaptım %5 diye. Hepsini 6 taksit yapmış zorunlu olarak. Hiç uyarı vs. vermedi de taksit olacak diye. Cart diye çekti 6 taksiti.

bizim hedefimiz yüzde5 indirimle beraber 6 taksit zaten.

İste parafin sikintisi da 6taksit zorunlu iptal ettirme gibi bir sans yok. Sahsen taksiti pek tutmuyorum. 6 ya bolunce her ay arabaya para gitmis gibi hissediyorum. En guzeli at unut sistemi 1senelik pesin ode bir daha dusunme...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

Orijinalden alıntı: enorton

quote:

Orijinalden alıntı: cLk

sayın yetkili sitenizde,

GM 10w-40 1 lt 10,62 tl

GM 10w-40 4 lt 59 tl

ikisi de alman menşei yazıyor.

bu fiyatlandırma biraz saçma değilmi? 4 tane 1 lt lik alsam 42,5 tl ye geliyor. benim kaçırdığım başka bir durum mu var?

Dostum adamları uyandırdın.. %80 zam yamışlar fiyata :)))

http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=urun&syf=OPEL-MOTOR-YAGI-PO11149551LT-GM-3&ref=s

uyarıniçin teşekkürler. bu nasıl firmadır diğerinin fiyatını indireceğine bunu yükseltmiş.

ben yağ alacaktım. 1 lt lik 4-5 tane. cevap bekliyordum yetkiliden. adamlar fiyat yükseltmiş.

sayın otostart yetkilisi 1lt lik gm yağın fiyatını neden artırdınız? %80 zam olur mu?

http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=urun&syf=MOTOR-YAGI-SPORTITXI10W40-ELF-19

elf'in yağında fiyat aynı hocam. otostart card ile 37 tl. yalnız bu ürünler birlikte aldığım 5w-40 elf'in fiyatı 41 tl. iken 73 tl olmuş
    bir de filtre setini almıştım. yağ filtresi bosch marka geldi, diğer iki filtre bilmediğim bir marka ama idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 15 Ocak 2013; 23:31:46 >

• Arkadaşlar sizlere birşey soracaktım. Bu Vw Caddy için en uygun yağ hangisidir? Geçen sefer 5W40 koyulmuş. Bu uygun mudur? Yoksa daha iyisi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 16 Ocak 2013; 0:01:39 >
  • Akbank sonunda acikladi: 500 tlye kadar 3, uzeri 5 taksit.

• Parafcard'ın ilk ekstrede % 25 indiriminden faydalanacağım ben.
  • world kartla bugün ödeme yapsam hemen otosatrattan sipariş geçebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERENGETİ ASLANI

world kartla bugün ödeme yapsam hemen otosatrattan sipariş geçebilirmiyim

1 GÜN sonra diye yazmışlar.
  • mobil 10w 40 46tlden 66tl ye çıkmış
    otostart bu ne zammı 50tl veriyorsunuz ama harşey kazık
  • Dişe dokunur tek world mtv kampanyası otostart'tı; onlar da profesyonellikten uzak çıktılar.
  • yeni açılan Rodeobank ın kampanyası yok mu?
  • "ROOODEOBANK", MTV sini bankasından ödeyeni, İspanya da ki rodeo gösterisine yolluyormuş ...

Yazın da domates festivaline ...
  • "ROOODEOBANK", MTV sini bankasından ödeyeni, İspanya da ki rodeo gösterisine yolluyormuş ...

Yazın da domates festivaline ...
  • bende world card arıyordum otostart kampanyasından yararlanmak için , böyle uyanık firmadan bir şey alınmaz . yetkilisi buralarda bazen uğruyordu eminim bir açıklaması vardır . ( iyiki yapıkredi ile ödememişim )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

Arkadaşlar sizlere birşey soracaktım. Bu Vw Caddy için en uygun yağ hangisidir? Geçen sefer 5W40 koyulmuş. Bu uygun mudur? Yoksa daha iyisi var mı?

Castrol edge 5-30

• Paraf kartim gelirse ocak sonuna kadar 100 tl ekstre indiriminden yararlanarak odemeyi planliyorum ben de.

%5 indirim olayi bitti mi peki? Ya da ikisi bir arada olur muydu ki acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: poman

bende world card arıyordum otostart kampanyasından yararlanmak için , böyle uyanık firmadan bir şey alınmaz . yetkilisi buralarda bazen uğruyordu eminim bir açıklaması vardır . ( iyiki yapıkredi ile ödememişim )

oda uğramaz oldu kayıplarda
  • Garanti bonusla ödeyen oldumu 415 lira diyor 1.taksit ama taksit seç ekranı falan yok arkadaşlar gelir başkanlıgının sitesinde ?
  • Kampanyalar tırt.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.