Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berke_han

ay sonu yaklaşıyor halen puan kampanyası yok,boşuna bekliyoruz

30una kadar beklerim :)

otostart komdan lastik alacaktım siparişi vedim parayı çektiler ama tırt lastik yokmuş 225 65 17 pirelli scorpion winter .tamam dedim yokohamada olabilir oda yok dedim sizde 225 60 17 215 60 17 225 65 17 15 tane lastik var koymuşsunuz sitenize kemküm parayı iade ettirdim vakit kaybı oldu bana.

nankang verelim diyorlar .sanki biz lastik nedir bilmiyoruz 240 tl ye aldım hankook 215 60 17 kış lastiğini ankaradan petlas bayisinden adamlar 10 numara 4te havale yaptim ertesi sabah elime ulaştırdılar lastiği. aydoğanlar lastik ankara şaşmazda.

• quote:

Orijinalden alıntı: jaqquine

Yapı krediyle ödeyip bosch car service'te aracını check-up yaptıran varmı ? İşleyiş nasıl oluyor

ödeme çıktısı ile bosch servisine gidip kağıdı gösteriosun o kadar..ama gideceğin servisi önceden arayıp randevu almanda fayda var..
    bu arada çok detaylı bi araştırma bekleme ama arabadan pek anlamayan biriysen en azından arabının durumunu üstün körü öğrenirsin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07chn -- 19 Ocak 2013; 0:35:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: test_engineer

ben de otostart kampanyasından faydalanacaktım ancak sitenin kampanya devam ederken sonradan bindirdiği zamlar yakışmadı sitenin profosyonelliğini görmüş olduk böylece

+1071
  • vakif world kartim var vakif bankin internet sitesinden sadece vadesisz hesabimdan ödeyebiliyorum.Kredi kartiyla bankamatikten deneyecegim bakalim fakat bu sekildede taksit yapmaz herhalde.
  • Gelir idaresinin sitesinin ekranında taksit seçenekleri çıkmıyor daha sonra gelen mesajla mı taksiti belirliyoduk emin olamadım da o yüzden sormak istiyorum.
    kart: vakıfworld
  • quote:

Orijinalden alıntı: test_engineer

ben de otostart kampanyasından faydalanacaktım ancak sitenin kampanya devam ederken sonradan bindirdiği zamlar yakışmadı sitenin profosyonelliğini görmüş olduk böylece

en az 10 AR LİRA BİNDRİMİŞ LASTİKLERE

bende tam ykb ile ödedim lastik bakayım dedim

işe bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 19 Ocak 2013; 19:46:24 >
  • otostartı kullanmayacak varsa özelden kredi kartının ilk 6 ve son 4 numalarını atarsa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulyunus

Şu anda en iyi kampanya kesinlikle PARAF...

PARAF GÜNÜM %5 indirim günü ile en avantajlı seçenek bu şimdilik..

413 Lira vergi ödedim. Ertesi gün 21 lira kartıma iade edildi. Üstelik 6 taksit..

Nereden ödeme yaparak indirimi kazandınız?
  • en iyisi maximum olmuş onunla ödeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrop

en iyisi maximum olmuş onunla ödeyelim

ne veriyorki
  • Arkadaşlar gib.gov.tr den ödeyince taksitlendirmeyi banka otomatik kendisi mi yapıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxF@t@l1TYxx

Arkadaşlar gib.gov.tr den ödeyince taksitlendirmeyi banka otomatik kendisi mi yapıyor ?

evet banka otomatik yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: poman

bende world card arıyordum otostart kampanyasından yararlanmak için , böyle uyanık firmadan bir şey alınmaz . yetkilisi buralarda bazen uğruyordu eminim bir açıklaması vardır . ( iyiki yapıkredi ile ödememişim )

Sorunuz tam olarak nedir. Cevap vermeye çalışalım.

Saygılarımızla
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostart_com

quote:

bende world card arıyordum otostart kampanyasından yararlanmak için , böyle uyanık firmadan bir şey alınmaz . yetkilisi buralarda bazen uğruyordu eminim bir açıklaması vardır . ( iyiki yapıkredi ile ödememişim )

Saygılarımızla

Son 3 sayfayı okursanız kampanya sürecinde bir çok kalemin fiyatlarının zamlandığına dair şikayetlerin olduğunu göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Orijinalden alıntı: otostart_com

quote:

Saygılarımızla

Son 3 sayfayı okursanız kampanya sürecinde bir çok kalemin fiyatlarının zamlandığına dair şikayetlerin olduğunu göreceksiniz.

Otostart.com 2007 yılından beri faaliyet gösteren ve Türkiye'de otomotiv piyasasına getirdiği her uygulamayla çığır açan ve araç sahiplerini her geçen gün yepyeni hizmetlerle tanıştıran bir hizmet modeli.

Bu yüzden forum donanım haber'de "otostart" diye aratınca onlarca mesaja ulaşabilirsiniz. Kimi mesajlar olumludur kimi mesajlar olumsuz. Ancak önemli olan otostart.com'un müşteri odaklı düşünmesi ve olumsuz yargıları en aza indirecek uygulamalar yapması. Ve bunu da mecrasından kopmadan yapabilmesi. Sonuç olarak parmaklarınızın ucundayız. Ekranlarınıza 24 saat bilgi aktarıyoruz. Bunun sorumluluğu var üzerimizde. Sadece Türkiye'nin en büyük online yedek parça ve lastik marketi değil aynı zamanda alanında tüm Avrupa bölgesinin en büyük ilk 5 e-ticaret hizmet modeliyiz. Ve bu da sorumluluğumuzu artırıyor.

Kendi bünyesinde sosyal mecra ekibi bulunduran, müşteri hizmetleri departmanına satınalma ve satış ekibi kadar yatırım yapan, yenilikleri hep ilk deneyen ve yol açıcı olan otostart.com için yapılan TÜM eleştirileri, olumlu ya da olumsuz raporlayan ve buna göre hareket eden bir ekibiz biz.

Yapı Kredi Worldcard ile yaptığımız anlaşmayla MTV ödemelerini Worldcard ile yapan müşterilerimize 50 TL yedek parça bakım aksesuar ve akü'de 50 TL de lastikte olmak üzere 100 TL indirim veriyoruz.
    Bu ve buna benzer indirimler yaptığımız dönemlerde TEK kârımız "internetten araçlar için de bir şeyler satın alınabileceğini" fark eden yeni müşterilerimizdir. Bu yeni müşterilerimize hem sanal ticaretin bu alanda da var olduğunu göstermek hem de bundan sonraki ticaretlerini sanal ortamdan yürütmelerinin mümkün olduğunu göstermek istiyoruz.

Otostart'ın tek kampanyası Yapı Kredi ile yaptığı MTV ödemesi değildir.

Söz gelimi aynı zamanda motor yağlarında süper fiyatlar sunuyoruz. Bunun MTV kampanyasıyla ilgisi yok. Motor Yağı kampanyamız stoklarla sınırlı bir kampanyadır. Bundan yaklaşık 2-3 ay öncesinde 10W40 Motor yağını 29 TL'ye sattığımız bir kampanyamız da vardı. Biz kampanyalrımızı tedarikçilerimizle birlikte yapıyoruz. Ve tabii ki amacımız bir bilinirlik yaratmaktır. Ve elbette ki kampanyalı ürün fiyatları stoklarla sınırlıdır.

Otostart.com sürekli ucuz ürün satın alınabilen bir "fiyat fırsat sitesi" değildir. Otostart.com kimi zaman stoklarla sınırlı kampanyalı ürünler de satan ama asıl amacı modern, müşteri odaklı hizmet çözümleri sunmak için gayret eden ve araç sahiplerine uzun süreli hizmet etme amacı güden bir iş modelidir.

Umuyoruz ki bizimle bu MTV döneminde tanışıp hizmet kalitemizi fark eden forum donanım habercilere daha uzun yıllar hizmet etme fırsatı buluruz.

Saygılarımızla

• Gayet açıklayıcı bir cevap olmuş bence yağlar hala uygun fiyatlı.
  • lastik bakıyodum araca

10ar tl zam yapmışlar lastiklere

totalde 20 tl

takması sökmesi 40 tl oluyor

yani indirim güme gidiyo

o paraya piyasada var zaten ne diye uğraşacam artık
  • Arkadaşlar yapıkredi world kartla ödemeye çalışıyorum hata veriyor en sonunda 0876 diye sms le bile doğrula geliyor başarılı falan diyor böle bi hata alan varmı? bankanızı arayın diyor aradık siteden kaynaklanıyordur diyorlar gib.gov.tr den ödeyen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsusturucu

ne açıklayıcı olmuş laf salatasından ibaret ulusa sesleniş gibi olmuş,
    açık ve net olarak yazsanıza neden bu MTV kampanyasıyla eş zamanlı olarak fiyatları yükselttiğinizi?

+1453

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vakıfbank world kartı için taksit kampanyası yok mu ? sitesinde de açıklama yok
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.