Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gib.gov.tr den aracima ait bilgiler cikmiyor.Kredi kartiyla taksitli sekilde baska nasil ödeyebilirim arkadaslar.
  • internet şubesinden oluyor ama çıkmaması garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: alobar

Gib.gov.tr den aracima ait bilgiler cikmiyor.Kredi kartiyla taksitli sekilde baska nasil ödeyebilirim arkadaslar.

hangi kredi kartların var? Cardfinans varsawww.vergikolay.com dan ödeyebilirsin..
  • aracımın detaylı temizliğini ucuza yaptıracak bir kampanya var mıdır??
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Garanti bonusla ödeyen oldumu 415 lira diyor 1.taksit ama taksit seç ekranı falan yok arkadaşlar gelir başkanlıgının sitesinde ?

Taksit sec ekrani zaten hicbir zaman yoktu kampanyasina gore kendi bankan yapiyor taksidi cekildikten sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Garanti bonusla ödeyen oldumu 415 lira diyor 1.taksit ama taksit seç ekranı falan yok arkadaşlar gelir başkanlıgının sitesinde ?

garanti gib.gov.tr'den ödeme yaparsan taksit yapmıyor. buna dikkat et derim. geçen sene ödemiştim, tek çekim geçti ve öylece kaldı... sanırım sadece internet şubesinden ödeme yapınca otomatik taksit yapıyor.
  • ay sonu yaklaşıyor halen puan kampanyası yok,boşuna bekliyoruz
  • otostart kampanyasından faydalanmak için yapı kredi kartımı kullanacaktım. Ancak fiyatlar konusunda tereddütüm var. Ürünleri pahalı mı? Yani 100 liralık bir ürün alsam, aslında zaten 50 lira edecek birşeymi satın almış oluyorum. Mesela motor yağı yada araç parçalarında. Fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Non Bis in idem

otostart kampanyasından faydalanmak için yapı kredi kartımı kullanacaktım. Ancak fiyatlar konusunda tereddütüm var. Ürünleri pahalı mı? Yani 100 liralık bir ürün alsam, aslında zaten 50 lira edecek birşeymi satın almış oluyorum. Mesela motor yağı yada araç parçalarında. Fikri olan?

geçen hafta yağ filtreleri piyasa fiyatına idi. 50 tl indirmle çok iyi fiyata alabilinirdi ancak şimdi zam yaptılar.yinede piyasadan yüzde 40 falan indirimliye gelir.
  • (Teyid edemedim) teb bonus % 5 puan veriyor

• lastik kampanyası var mı :)))
  • Şu anda en iyi kampanya kesinlikle PARAF...

PARAF GÜNÜM %5 indirim günü ile en avantajlı seçenek bu şimdilik..

413 Lira vergi ödedim. Ertesi gün 21 lira kartıma iade edildi. Üstelik 6 taksit..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulyunus

Şu anda en iyi kampanya kesinlikle PARAF...

413 Lira vergi ödedim. Ertesi gün 21 lira kartıma iade edildi. Üstelik 6 taksit..

paraf gunum ne demek ozel bir gnu mu var odemenın
  • quote:

Orijinalden alıntı: narsess

quote:

Evet . kişiye özel gün var. siz ayın belli bir gününü seçiyorsunuz ve yaptığınız alışverişin %5 i size ertesi gün iade diliyor... link aşağıda;
    https://www.parafcard.com.tr/ParafiTaniyin_ParafliGunum.aspx

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: narsess

quote:

Evet . kişiye özel gün var. siz ayın belli bir gününü seçiyorsunuz ve yaptığınız alışverişin %5 i size ertesi gün iade diliyor... link aşağıda;
    https://www.parafcard.com.tr/ParafiTaniyin_ParafliGunum.aspx

Taksit yapmasa hemen öderdim. Taksit yapmadan kredi kartıyla ödeyeceğimiz bir banka yok mu ya

• var garanti bankası müşterilerine pirelli % 20 indirim
  • quote:

www.gib.gov.tr adresinde taksit seçeneği yok zaten hangi bankanın kredi kartı ile öderseniz O banka gib'den ödenen vergilere otomatik taksitlendirme yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimone

quote:

www.gib.gov.tr adresinde taksit seçeneği yok zaten hangi bankanın kredi kartı ile öderseniz O banka gib'den ödenen vergilere otomatik taksitlendirme yapıyor

Bana Garanti'den Gelen mesaj aynen Şöyle!
    31Ocak'a kadar Bonus ilewww.gelirler.gov.tr VEwww.garanti.com.tr'den yapılan Tüm MTV ödemelerine 6Taksit
    Saygılar...

• Yapı krediyle ödeyip bosch car service'te aracını check-up yaptıran varmı ? İşleyiş nasıl oluyor

• ben de otostart kampanyasından faydalanacaktım ancak sitenin kampanya devam ederken sonradan bindirdiği zamlar yakışmadı sitenin profosyonelliğini görmüş olduk böylece
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.