Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

vakıfbank world kartı için taksit kampanyası yok mu ? sitesinde de açıklama yok

Sadece 6 taksit yapıo die biliorum MTV ile ilgili baskada bi kampanyası malesef yok..
  • Bu arada kampanya ile otostartan yağ ve pas pas siparişi vermiştim bugün elime ulaştı..gözükürde herhangi bir sıkıntısı yok..hatta michelin paspası ihtiyacı olanlara tavsiye ederim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: koc000

quote:

Orijinalden alıntı: sonsusturucu

ne açıklayıcı olmuş laf salatasından ibaret ulusa sesleniş gibi olmuş,
    açık ve net olarak yazsanıza neden bu MTV kampanyasıyla eş zamanlı olarak fiyatları yükselttiğinizi?

+1453

demişki otostart fırsat sitesi değildir.ozaman neden buralarda reklam yapıyorsunuz.neden konu açıyorsunuz.adı üstünde burası sıcak fırsatlar burdaki insanlar herzaman f/p oranı iyi ürünler bekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostart_com

quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: poman

bende world card arıyordum otostart kampanyasından yararlanmak için , böyle uyanık firmadan bir şey alınmaz . yetkilisi buralarda bazen uğruyordu eminim bir açıklaması vardır . ( iyiki yapıkredi ile ödememişim )

Sorunuz tam olarak nedir. Cevap vermeye çalışalım.

Saygılarımızla

Son 3 sayfayı okursanız kampanya sürecinde bir çok kalemin fiyatlarının zamlandığına dair şikayetlerin olduğunu göreceksiniz.

Otostart.com 2007 yılından beri faaliyet gösteren ve Türkiye'de otomotiv piyasasına getirdiği her uygulamayla çığır açan ve araç sahiplerini her geçen gün yepyeni hizmetlerle tanıştıran bir hizmet modeli.

Bu yüzden forum donanım haber'de "otostart" diye aratınca onlarca mesaja ulaşabilirsiniz. Kimi mesajlar olumludur kimi mesajlar olumsuz. Ancak önemli olan otostart.com'un müşteri odaklı düşünmesi ve olumsuz yargıları en aza indirecek uygulamalar yapması. Ve bunu da mecrasından kopmadan yapabilmesi. Sonuç olarak parmaklarınızın ucundayız. Ekranlarınıza 24 saat bilgi aktarıyoruz. Bunun sorumluluğu var üzerimizde. Sadece Türkiye'nin en büyük online yedek parça ve lastik marketi değil aynı zamanda alanında tüm Avrupa bölgesinin en büyük ilk 5 e-ticaret hizmet modeliyiz. Ve bu da sorumluluğumuzu artırıyor.

Kendi bünyesinde sosyal mecra ekibi bulunduran, müşteri hizmetleri departmanına satınalma ve satış ekibi kadar yatırım yapan, yenilikleri hep ilk deneyen ve yol açıcı olan otostart.com için yapılan TÜM eleştirileri, olumlu ya da olumsuz raporlayan ve buna göre hareket eden bir ekibiz biz.

Yapı Kredi Worldcard ile yaptığımız anlaşmayla MTV ödemelerini Worldcard ile yapan müşterilerimize 50 TL yedek parça bakım aksesuar ve akü'de 50 TL de lastikte olmak üzere 100 TL indirim veriyoruz.
    Bu ve buna benzer indirimler yaptığımız dönemlerde TEK kârımız "internetten araçlar için de bir şeyler satın alınabileceğini" fark eden yeni müşterilerimizdir. Bu yeni müşterilerimize hem sanal ticaretin bu alanda da var olduğunu göstermek hem de bundan sonraki ticaretlerini sanal ortamdan yürütmelerinin mümkün olduğunu göstermek istiyoruz.

Otostart'ın tek kampanyası Yapı Kredi ile yaptığı MTV ödemesi değildir.

Söz gelimi aynı zamanda motor yağlarında süper fiyatlar sunuyoruz. Bunun MTV kampanyasıyla ilgisi yok. Motor Yağı kampanyamız stoklarla sınırlı bir kampanyadır. Bundan yaklaşık 2-3 ay öncesinde 10W40 Motor yağını 29 TL'ye sattığımız bir kampanyamız da vardı. Biz kampanyalrımızı tedarikçilerimizle birlikte yapıyoruz. Ve tabii ki amacımız bir bilinirlik yaratmaktır. Ve elbette ki kampanyalı ürün fiyatları stoklarla sınırlıdır.

Otostart.com sürekli ucuz ürün satın alınabilen bir "fiyat fırsat sitesi" değildir. Otostart.com kimi zaman stoklarla sınırlı kampanyalı ürünler de satan ama asıl amacı modern, müşteri odaklı hizmet çözümleri sunmak için gayret eden ve araç sahiplerine uzun süreli hizmet etme amacı güden bir iş modelidir.

Umuyoruz ki bizimle bu MTV döneminde tanışıp hizmet kalitemizi fark eden forum donanım habercilere daha uzun yıllar hizmet etme fırsatı buluruz.

Saygılarımızla

Bende yapıkrediden ödeyip sitenizden alışveriş yapmayı düşünüyordum donanımhaberde konusu vardır bakayım bi dedim ama son yazılanları gördükten sonra açıkçası vazgeçtim. Bi kampanyaya girmişseniz buna önceden hazırlanıp fiyatlarınızı ona göre hazırlamalıydınız,kampanya devam ederken değil. şu ürüne talep var biz buna zam yapalım mantığıyla devam ederseniz buradaki arkadaşlar bunu yemez. İnternetten alışverişe teşvik demişsiniz, sizin sattığınızla sanayideki fiyat aynı hatta fazla ise ben niye internetten alayım ? bende sürekli internetten alışveriş yapan biriyim niye internetten alıyorum çarşı pazar çıkıp alabileceğim şeyi daha ucuza alabiliyorum çünkü. Donanımhaberin Sıcak fırsatlarıyla barışırsanız güzel satışta yaparsınız ama indir bindiri buradakiler yemez Çiğ köfte satan arkadaşın konusu var kaç sayfa oldu bakın bi

Ayrıca sitenizi katagorilere ayırsanız katagoriler altından marka model girilip arama yapılsa güzel olur şu haliyle ben aradığım hiç bişeyi bulamadım. Örnek araç ekle diyip honda>accord>sedan>90 seçersen parça çıkıyor ama honda accord yazıp aramaya basarsan bişey çıkmıyor. honda>accord>sedan>90 yazıp far çıkmıyor ama honda far yazarsan çıkıyor gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: poman

bende world card arıyordum otostart kampanyasından yararlanmak için , böyle uyanık firmadan bir şey alınmaz . yetkilisi buralarda bazen uğruyordu eminim bir açıklaması vardır . ( iyiki yapıkredi ile ödememişim )

Sorunuz tam olarak nedir. Cevap vermeye çalışalım.

Saygılarımızla

Son 3 sayfayı okursanız kampanya sürecinde bir çok kalemin fiyatlarının zamlandığına dair şikayetlerin olduğunu göreceksiniz.

Otostart.com 2007 yılından beri faaliyet gösteren ve Türkiye'de otomotiv piyasasına getirdiği her uygulamayla çığır açan ve araç sahiplerini her geçen gün yepyeni hizmetlerle tanıştıran bir hizmet modeli.

Bu yüzden forum donanım haber'de "otostart" diye aratınca onlarca mesaja ulaşabilirsiniz. Kimi mesajlar olumludur kimi mesajlar olumsuz. Ancak önemli olan otostart.com'un müşteri odaklı düşünmesi ve olumsuz yargıları en aza indirecek uygulamalar yapması. Ve bunu da mecrasından kopmadan yapabilmesi. Sonuç olarak parmaklarınızın ucundayız. Ekranlarınıza 24 saat bilgi aktarıyoruz. Bunun sorumluluğu var üzerimizde. Sadece Türkiye'nin en büyük online yedek parça ve lastik marketi değil aynı zamanda alanında tüm Avrupa bölgesinin en büyük ilk 5 e-ticaret hizmet modeliyiz. Ve bu da sorumluluğumuzu artırıyor.

Kendi bünyesinde sosyal mecra ekibi bulunduran, müşteri hizmetleri departmanına satınalma ve satış ekibi kadar yatırım yapan, yenilikleri hep ilk deneyen ve yol açıcı olan otostart.com için yapılan TÜM eleştirileri, olumlu ya da olumsuz raporlayan ve buna göre hareket eden bir ekibiz biz.

Yapı Kredi Worldcard ile yaptığımız anlaşmayla MTV ödemelerini Worldcard ile yapan müşterilerimize 50 TL yedek parça bakım aksesuar ve akü'de 50 TL de lastikte olmak üzere 100 TL indirim veriyoruz.
    Bu ve buna benzer indirimler yaptığımız dönemlerde TEK kârımız "internetten araçlar için de bir şeyler satın alınabileceğini" fark eden yeni müşterilerimizdir. Bu yeni müşterilerimize hem sanal ticaretin bu alanda da var olduğunu göstermek hem de bundan sonraki ticaretlerini sanal ortamdan yürütmelerinin mümkün olduğunu göstermek istiyoruz.

Otostart'ın tek kampanyası Yapı Kredi ile yaptığı MTV ödemesi değildir.

Söz gelimi aynı zamanda motor yağlarında süper fiyatlar sunuyoruz. Bunun MTV kampanyasıyla ilgisi yok. Motor Yağı kampanyamız stoklarla sınırlı bir kampanyadır. Bundan yaklaşık 2-3 ay öncesinde 10W40 Motor yağını 29 TL'ye sattığımız bir kampanyamız da vardı. Biz kampanyalrımızı tedarikçilerimizle birlikte yapıyoruz. Ve tabii ki amacımız bir bilinirlik yaratmaktır. Ve elbette ki kampanyalı ürün fiyatları stoklarla sınırlıdır.

Otostart.com sürekli ucuz ürün satın alınabilen bir "fiyat fırsat sitesi" değildir. Otostart.com kimi zaman stoklarla sınırlı kampanyalı ürünler de satan ama asıl amacı modern, müşteri odaklı hizmet çözümleri sunmak için gayret eden ve araç sahiplerine uzun süreli hizmet etme amacı güden bir iş modelidir.

Umuyoruz ki bizimle bu MTV döneminde tanışıp hizmet kalitemizi fark eden forum donanım habercilere daha uzun yıllar hizmet etme fırsatı buluruz.

Saygılarımızla

Merhaba ,

Uzun uzun bunları yazarak sitenin reklamını yapacağınıza keşke kampanya öncesi 50 TL olan metal gövdeli kompressör'ün şimdi neden bu fiyat olduğunu anlatsaydınız...

http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=aksesuar&filtre=18.13.02

........

Hala bir değişiklik yok iddasındaysanız ben sitenizdeki tüm aksesuar fiyatlarının biraz önce ekran görüntüsünü aldım ve saklıyorum , bakalım kampanya sonrasındaki süreçte fiyatlarınız ne noktaya gelecek..
    Ozaman sohbet ederiz sizinle...

• Arkadaşlar,

Otostart kampanyası hakkındaki yorumlarım şöyle. Ben ayın 19 unda mobil 1 yağ aldım. Ayın başından bu yana fiyatını takip ediyordum, 85 küsür TL idi (tam piyasadaki fiyatı), ekstremin kesilmesini bekliyordum, biraz şansızım sanırım 18 inde ekstrem kesildi, 19 unda almak için siteye girdim 99 küsür TL olmuş. Yine de avantajlıydı, sonuçta 50 TL indirim var, ben de aldım. Tabi ki bir gün önce alsam çok daha fazla avantajım olacaktı.

İndirimde şuna dikkat ettim. KDV öncesi fiyat üzerinden indirim uygulanıyor. Bu durumda 50*1,18=59 TL indirim var aslında. Kargo ücretini düşünce 54 TL diyebiliriz.

Diğer tüm kampanyalar bundan kötü olduğu için bence kampanya kötü değil. Sadece şunun olmasını isterdim. 50 TL olmasın indirim, 20 TL olsun ama fiyatlar değişmesin. Bunu da Türkiye'de çoğu şirket uygulamadığı için otostart.com'u kötülemek doğru olmaz. Sonuçta kampanyayı kullanmayacaksak başka kartların kampanyasına bakılmalı.

Kampanya sayesinde Mobil 1 new life 0w40 yağı piyasada 80-85 TL ye alacağıma burdan 48 TL ye aldım. otostart.com a teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktufan -- 22 Ocak 2013; 9:21:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goktufan

Arkadaşlar,

Otostart kampanyası hakkındaki yorumlarım şöyle. Ben ayın 19 unda mobil 1 yağ aldım. Ayın başından bu yana fiyatını takip ediyordum, 85 küsür TL idi (tam piyasadaki fiyatı), ekstremin kesilmesini bekliyordum, biraz şansızım sanırım 18 inde ekstrem kesildi, 19 unda almak için siteye girdim 99 küsür TL olmuş. Yine de avantajlıydı, sonuçta 50 TL indirim var, ben de aldım. Tabi ki bir gün önce alsam çok daha fazla avantajım olacaktı.

İndirimde şuna dikkat ettim. KDV öncesi fiyat üzerinden indirim uygulanıyor. Bu durumda 50*1,18=59 TL indirim var aslında. Kargo ücretini düşünce 54 TL diyebiliriz.

Diğer tüm kampanyalar bundan kötü olduğu için bence kampanya kötü değil. Sadece şunun olmasını isterdim. 50 TL olmasın indirim, 20 TL olsun ama fiyatlar değişmesin. Bunu da Türkiye'de çoğu şirket uygulamadığı için otostart.com'u kötülemek doğru olmaz. Sonuçta kampanyayı kullanmayacaksak başka kartların kampanyasına bakılmalı.

Kampanya sayesinde Mobil 1 new life 0w40 yağı piyasada 80-85 TL ye alacağıma burdan 48 TL ye aldım. otostart.com a teşekkür ederim.

burdaki yorumlardan sonra bende şüpheli yaklastım..ürünler dün elime ulaştı ve takdir etmekten başka bişi söylemek haklarını yemek olur..75 liraya mobil 1 yağ ve michelin paspas aldım..başka diyişle paspas 75 tl, yağ bedavaya geldi..şimdi çalıştığım kurumda tavsiye ediorum..

• dereyi geçerken at değiştiren site istemiyorum...
  • puan kampanyası filan olmayacak belli ödeyip kurtulayım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulyunus

Şu anda en iyi kampanya kesinlikle PARAF...

PARAF GÜNÜM %5 indirim günü ile en avantajlı seçenek bu şimdilik..

413 Lira vergi ödedim. Ertesi gün 21 lira kartıma iade edildi. Üstelik 6 taksit..

Ben de simdi mesaj attim Indirim günü belirledim. Sonrasında da Diger günleri belirtlemek için bir mesaj daha attım,hata mesajı geldi. Acaba bunlardan sadece birisi için mi gün belirliyoruz?

Açıklamaları: Kampanya kodu Kart numarasının son 6 hanesi Seçilen gün
    İndirim için: I 123456 5
    Ekstra ParafPara için: P 123456 12
    Artı Taksit İçin: T 123456 18
    Erteleme için: E 123456 31

İndirim ayın 25 i ,
    Artı Taksit ayın 5 i ..vs gibi birden fazla gün belirleyip ,birden fazla uygulamadan yararlanamıyormuyuz? Sadece birisini mi seçmeliyiz ?

• Bende 4 adet lastik almayı düşünüyordum dün yapıkrediden ödememide yaptım, maaşallah lasitk fiyatlarını görünce iştah falan kalmadı bu satten sonra 50 tl fazla veririm bizim burada taktırırım uyanıklık yapıp burada rekalm yamaya çalışıyor otostar ama bilsinlerki sıcak fırsatları takip eden birçok kullanıcı bunu yemez ve haklı olarakta eleştirininde kralını yapar sonra kimsenin zoruna gitmesin
  • Arkadaşlar bence biraz abartıyorsunuz. Adamlar anlasma yapıp bir kampanya ortaya çıkarmislar. Ve bence gayet de güzel olmuş. Diğer bankalar ne sundu da bunu beğenmiyorsunuz anlamıyorum.
    Bende Ykb ile ödedim ve otostarttan da mobil marka 4 lt yağ ( 110 TL piyasada ) + Vw Caddy Yağ filtresi ( 10 TL ) aldım. Otostart card da aldım aynı zamanda ve toplam kargo dahil 60 TL ödedim. ( 5 TL Kart parası dahil. ) Yani bunun neresi pahalı veya neresinde avantaj yok anlayamadım. Kampanya için tekrar teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

Arkadaşlar bence biraz abartıyorsunuz. Adamlar anlasma yapıp bir kampanya ortaya çıkarmislar. Ve bence gayet de güzel olmuş. Diğer bankalar ne sundu da bunu beğenmiyorsunuz anlamıyorum.
    Bende Ykb ile ödedim ve otostarttan da mobil marka 4 lt yağ ( 110 TL piyasada ) + Vw Caddy Yağ filtresi ( 10 TL ) aldım. Otostart card da aldım aynı zamanda ve toplam kargo dahil 60 TL ödedim. ( 5 TL Kart parası dahil. ) Yani bunun neresi pahalı veya neresinde avantaj yok anlayamadım. Kampanya için tekrar teşekkürler.

Bende aynen katılıyorum albea için yağ ve filtre seti aldım fiyatlar sanayiye göre çok iyiye geldi.
  • eskiden böyle çeklermi vardı ben 1986 dan beri mtv ödüyorum hiç bir promosyon yoktu,adamlar beleş 50 tl çek vermiş onada laf edenler var ,bende 150 tllik uygun alışveriş yaptım 50 tl indirim oldu daha ne olsun
  • kızdık ettikte elf 10 40 yağ- 4 bosch buji -fren yağı -filtre seti- 2 tane babama yağ fitresine toplam kargo dahil otostart kart indirimiyle 45 verdim.tşkler
  • otostart.com'un yaptığı kampanya gayet yerinde bende yararlandım ve gereksiz spekülasyon yapanları anlamıyorum. Fakat otostart.com'un tek hatası indirimde olan ve ana safyada olan ürünlerde ani artış sağlaması oldu.
  • alt lımıt varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcoll1

alt lımıt varmı

http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=yapikredi
  • Yağ alanlar memnun. Otostart'ın tek amacı yağ stoklarını eritmekse sorun yok. Alan memnun satan memnun.
    Ama benim gibi Bosch bakım ve lastik almayı planlayanlar ile kampanya gösterip zam vuran uyanık esnaflığa kızanlar haklı eleştirilerini paylaşıyorlar.

Bir de otostart'taki profesyonellik şu aşamada;

"Yaşadığınız şehirde anlaşmalı olduğumuz Bosch servisi yoksa bize yazın."
    "X şehrindeki Bosch servisle anlaşma yaparsanız bakım paketi almak istiyorum."
    "O şehirde anlaşmalı Bosch servisimiz yoktur."
    - - 3 gün sonra ilgili sayfada - -
    "Yaşadığınız şehirde anlaşmalı olduğumuz Bosch servisi yoksa Bosch müşteri hizmetleri ile iletişime geçin."

"Sitenizden lastik almak istiyorum. X şehrinde anlaşmalı olduğunuz bayi kimdir?"
    "Lastikleri herhangi bir markanın bayisi ile değil anlaşmalı olduğumuz lastik bayilerinde montaj yaptırmaktayız. Saygılarımızla..."
    "X şehrinde anlaşmalı olduğunuz kim işte?!"
    "Tırt"

otostart değil yağstart olmalı

• motor yağı güzel fiyatlara denk geliyor otostart ile..bence en iyisi şuan world gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.