Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Finans bank ın yönlendirdiği vergi kolay sayfasından ödeme yapanlar sorun yaşadımı bi bilgi verirseniz.
  • Tartışmasız bu MTV dönemine World imzasını attı. Paralar dökeceğim parçaları uygun fiyata getirdim. Resmen vergiyi az ödemiş gibi oldum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanko86

quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

Arkadaşlar bence biraz abartıyorsunuz. Adamlar anlasma yapıp bir kampanya ortaya çıkarmislar. Ve bence gayet de güzel olmuş. Diğer bankalar ne sundu da bunu beğenmiyorsunuz anlamıyorum.
    Bende Ykb ile ödedim ve otostarttan da mobil marka 4 lt yağ ( 110 TL piyasada ) + Vw Caddy Yağ filtresi ( 10 TL ) aldım. Otostart card da aldım aynı zamanda ve toplam kargo dahil 60 TL ödedim. ( 5 TL Kart parası dahil. ) Yani bunun neresi pahalı veya neresinde avantaj yok anlayamadım. Kampanya için tekrar teşekkürler.

Bende aynen katılıyorum albea için yağ ve filtre seti aldım fiyatlar sanayiye göre çok iyiye geldi.

arkadaşlar siz olayı anlamamışsınız kampanya yapmışlar eyvallah ona bişey diyen yok ama kampanya başladığı gün 10 lira olan ürün 3-5 gün sonra 18 lira oluyor olay bu, sitenin art niyeti

• 2009 focus dizel bakım kam pan yası otostart 50tl indirimle 124tl geliyor bu fiyat nasıl?
    Özelde yaptırsak nekadar tutar?
    Son bakım zamanı mayıs sonu imiş
    http://otostart.com/bakim/?bakim=PERIYODIK-BAKIM

Bu seti satın aldığınızda
    1 Bosch Polen Filtresi
    1 Bosch Yakıt Filtresi
    1 Bosch Yağ Filtresi
    1 Bosch Hava Filtresi
    4 Litre Shell Helix Motor Yağı

Servisi aradım 5-30 yağ kullanıyoruz dedi.
  • World LE 6 TAKSİT ÖDEDİM 180 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otostart kampanyası için world sanal kart kullanan var mı ?

hiç bir açıklamada yazmıyor ama sıkıntı olmaz sanırım.
  • yaklaşık 2 saattir siteyi karıştırıyorum ama neye baksam Bu ürün şu an satışa kapalıdır. kampanya bitince hepsi açılacak bence
  • Garanti bonus ile gib.gov.tr üzerinden ödememi yaptım. Sonax kampanyası için mesaj gelmesi gerekli ama gelmedi. Mesaj gelmeyince kampanyaya dahil olamıyor muyuz?
  • en hesaplısı world, aradığımız bütün parçaları bulduk otostartta, 2 günde elimize ulaştı, uygun fiyata hemde piyasa fiyatına, indirimle süper oldu, kargo dahil 47 liraya onca parça aldık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetgk90 -- 24 Ocak 2013; 0:56:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgk90

en hesaplısı world, aradığımız bütün parçaları bulduk otostartta, 2 günde elimize ulaştı, uygun fiyata hemde piyasa fiyatına, indirimle süper oldu, kargo dahil 47 liraya onca parça aldık..

ne aldınız hocam ?
  • Aynı kartla ikinci alışverişi otostarttan yapamadık :( her kartla bi kere katılınabiliyor..
  • halkbankta paraf günüm ile ödeme yapıp indirim alan arkadaşlar var sanırım gördüğüm kadarı ile. ayın 25 i şeklinde mesaj attım.Yarın ödeme yapacagım.Bakalım indirim olacak mı ?

Ödemeyi hangi site üzerinden yapiyoruz bu indirim için? internet bankaciligindan mi , yoksa gib.gov.tr den mi arkadaşlar?
  • Finans bank ın yönlendirdiği vergi kolay sayfasından ödeme yapanlar sorun yaşadımı bi bilgi verirseniz.

hiç bir sorun yaşamadım. 6 taksitli olarak işlem bölündü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

halkbankta paraf günüm ile ödeme yapıp indirim alan arkadaşlar var sanırım gördüğüm kadarı ile. ayın 25 i şeklinde mesaj attım.Yarın ödeme yapacagım.Bakalım indirim olacak mı ?

Ödemeyi hangi site üzerinden yapiyoruz bu indirim için? internet bankaciligindan mi , yoksa gib.gov.tr den mi arkadaşlar?

gib den oluyor gerçi farketmez
  • Yine adam gibi kampanya olmadı, bekle bekle yok yeni birşey, ödeyeyim de kurtulayım şu yükten
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem_2c

2009 focus dizel bakım kam pan yası otostart 50tl indirimle 124tl geliyor bu fiyat nasıl?
    Özelde yaptırsak nekadar tutar?
    Son bakım zamanı mayıs sonu imiş
    http://otostart.com/bakim/?bakim=PERIYODIK-BAKIM

Bu seti satın aldığınızda
    1 Bosch Polen Filtresi
    1 Bosch Yakıt Filtresi
    1 Bosch Yağ Filtresi
    1 Bosch Hava Filtresi
    4 Litre Shell Helix Motor Yağı

Servisi aradım 5-30 yağ kullanıyoruz dedi.

Hocam 2008 dizel c4 için almak istiyorum ama araç için seçenek çıkmıyor siz ford focus için özellikle seçim yaptınız mı?

• bana sms gelmiş yapı krediden .kişiye özel galiba. 31 ine kadar 400 tl harcayın 15 puan verelşim diye. acaba bu harcamayı mtvv olarak yapsam sayılır mı 400
  • Ödesek mi artık doğru düzgün kampanya olmayacak gibi...
  • arkadaşlar garantiden ödeyince taksit görünmüyor banka sonradan mı yapıyor bilen varmı acaba
  • Tebden 7,5 luk puan:) maksımum 50 TL kazanılıyo

TEB Worldcard sahipleri zamdan etkilenmiyor 24-31 Ocak arası gib.gov.tr'den yapacaginiz MTV odemelerine tam %7,5puan ve 6 taksit ençok 50TLpuan Tebworld.com

TEB Bonus sahipleri zamdan etkilenmiyor 24-31 Ocak arası gib.gov.tr'den yapacaginiz MTV odemelerine tam %7,5 bonus ve 6 taksit ençok 50TLbonus Tebbonus.com
    ,
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.