Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orijinalden alıntı: adem_2c

2009 focus dizel bakım kam pan yası otostart 50tl indirimle 124tl geliyor bu fiyat nasıl?
    Özelde yaptırsak nekadar tutar?
    Son bakım zamanı mayıs sonu imiş
    http://otostart.com/bakim/?bakim=PERIYODIK-BAKIM

Bu seti satın aldığınızda
    1 Bosch Polen Filtresi
    1 Bosch Yakıt Filtresi
    1 Bosch Yağ Filtresi
    1 Bosch Hava Filtresi
    4 Litre Shell Helix Motor Yağı

Servisi aradım 5-30 yağ kullanıyoruz dedi.

Hocam 2008 dizel c4 için almak istiyorum ama araç için seçenek çıkmıyor siz ford focus için özellikle seçim yaptınız mı?

hyundai accent benzinli de yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

Tebden 7,5 luk puan:) maksımum 50 TL kazanılıyo

TEB Worldcard sahipleri zamdan etkilenmiyor 24-31 Ocak arası gib.gov.tr'den yapacaginiz MTV odemelerine tam %7,5puan ve 6 taksit ençok 50TLpuan Tebworld.com

TEB Bonus sahipleri zamdan etkilenmiyor 24-31 Ocak arası gib.gov.tr'den yapacaginiz MTV odemelerine tam %7,5 bonus ve 6 taksit ençok 50TLbonus Tebbonus.com
    ,

Kaynak ?
  • sonaxın bonus kampanyasını alan oldu mu ?
    şahsen sonaxta ki kampanyayı almayı düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cngmtj

sonaxın bonus kampanyasını alan oldu mu ?

Sonax kampanyasını kesinlikte tavsiye etmiyorum. Geçen sene garanti Mtv kampanyasıyla Ortaköy Sonax'a gitmiştim, sözde boya koruma yaptırdım, kış dönemi bu işlemler için ölü dönem olduğu için yapıyorlar zaten bu kampanyayı, onda da kesinlikle doğru düzgün işçilik ve malzeme kullanmıyorlar, illa da en pahalısını(nano vs. diye adlandırıyorlar, birkaç seçenek daha var) satmaya çalıştılar ben de kabul etmedim, ben aracın başında durmamıştım, işlem bitince aracın başına geldim ve sonuç çok kötüydü, memnun kalmadığımı söyledim. boya koruma yaptıklarını iddia ediyorlardı ama araçtaki kılcal çizikler bile hala duruyordu. Adama bu ne böyle deyince de, "işte bununla bu kadar oluyor, nano alsaydın daha iyi olurdu" dedi yüzsüzce. Benim hatam biraz da işlem uzun süreceği için aracın başında durmamak oldu, araca cila atıp bırakmışlardı. Neyse Sonax mtv kampanyasından ve Ortaköy Sonax'tan uzak durun derim. Eğer aracınızın ihtiyacı varsa doğru düzgün mevsimde adam akıllı bir yerde kampanyasız dönemde yaptırın, kampanyalı haliyle bile zaten hatırı sayılır bir para veriyorsunuz, bari o paranız da boşa gitmesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt_17 -- 16 Mart 2013; 23:49:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tt_17

quote:

Orijinalden alıntı: Cngmtj

sonaxın bonus kampanyasını alan oldu mu ?

Sonax kampanyasını kesinlikte tavsiye etmiyorum. Geçen sene garanti Mtv kampanyasıyla Ortaköy Sonax'a gitmiştim, sözde boya koruma yaptırdım, kış dönemi bu işlemler için ölü dönem olduğu için yapıyorlar zaten bu kampanyayı, onda da kesinlikle doğru düzgün işçilik ve malzeme kullanmıyorlar, illa da en pahalısını(nano vs. diye adlandırıyorlar, birkaç seçenek daha var) satmaya çalıştılar ben de kabul etmedim, ben aracın başında durmamıştım, işlem bitince aracın başına geldim ve sonuç çok kötüydü, memnun kalmadığımı söyledim. boya koruma yaptıklarını iddia ediyorlardı ama araçtaki kılcal çizikler bile hala duruyordu. Adama bu ne böyle deyince de, "işte bununla bu kadar oluyor, nano alsaydın daha iyi olurdu" dedi yüzsüzce. Benim hatam biraz da işlem uzun süreceği için aracın başında durmamak oldu, araca cila atıp bırakmışlardı. Neyse Sonax mtv kampanyasından ve Ortaköy Sonax'tan uzak durun derim. Eğer aracınızın ihtiyacı varsa doğru düzgün mevsimde adam akıllı bir yerde kampanyasız dönemde yaptırın, kampanyalı haliyle bile zaten hatırı sayılır bir para veriyorsunuz, bari o paranız da boşa gitmesin..

çok sağaolun hocam. aracımı sıfır aldım 2 ay oldu renkte siyah olunca değerlendiriyim dedim. neyse başka kampanyaları değerlendiriyim diyorumda ortada doğru düzgün bi kampanyada yok be hocam

• gib üzerinden vakıfbank world kartla ödeme yaptım, kendiliğinden 6 taksit yaptı.
  • Arkadaşlar aracım henüz 2000 km de. Herhangi bir şeye de ihtiyacım... Otostart ve Bosch Car servis gibi. Acaba tavsiyeniz nedir? Worldcard da var Ziraat Maksimum da. İkisinde de 6 taksitle ödenebiliyor. Nasıl yapsam acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgk90

en hesaplısı world, aradığımız bütün parçaları bulduk otostartta, 2 günde elimize ulaştı, uygun fiyata hemde piyasa fiyatına, indirimle süper oldu, kargo dahil 47 liraya onca parça aldık..

ne aldınız hocam ?

balata,hava filtresi,2 polen filtresi, bide fren hidrolik yağı,
  • Parafla 6 Taksit ve anında %5 ektre indirimi... Gib'den ödedim geçtim.

Bir de 0,45 Paraf para vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenun -- 25 Ocak 2013; 8:39:30 >
  • Arkadaşlar world kampanyasında sadece mtv'sini ödediğimiz araç içinmi bakım yaptırabiliyoruz yoksa istediğimiz bir araç içinde yaptırabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacivert25

Arkadaşlar world kampanyasında sadece mtv'sini ödediğimiz araç içinmi bakım yaptırabiliyoruz yoksa istediğimiz bir araç içinde yaptırabiliyormuyuz?

ödediğin kartın kart numarası sana indirim çeki üretiyor maile geliyor.otostarttan istediğin arabaya istediğin kartla öde sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orijinalden alıntı: adem_2c

2009 focus dizel bakım kam pan yası otostart 50tl indirimle 124tl geliyor bu fiyat nasıl?
    Özelde yaptırsak nekadar tutar?
    Son bakım zamanı mayıs sonu imiş
    http://otostart.com/bakim/?bakim=PERIYODIK-BAKIM

Bu seti satın aldığınızda
    1 Bosch Polen Filtresi
    1 Bosch Yakıt Filtresi
    1 Bosch Yağ Filtresi
    1 Bosch Hava Filtresi
    4 Litre Shell Helix Motor Yağı

Servisi aradım 5-30 yağ kullanıyoruz dedi.

Hocam 2008 dizel c4 için almak istiyorum ama araç için seçenek çıkmıyor siz ford focus için özellikle seçim yaptınız mı?

bende bu kampanyayı inceledim ve kampanya açıklamasında aracınız listede yoksa genede sztın aldın bosch marka değilde gene 1. kalite filitreler kullanrak yapalım diyorlar bence alabilirsiniz

ben astraj 2010 için servisten 580 % 1-015 indirim teklifi aldım özel servis 370 fiyat verdi
    bosch ta ise 174-50 124 tl bir de buji değişimi için 50-60 tl verecem bir iki ufak şeyde olsa 200 e çıkacak bakım

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

Arkadaşlar aracım henüz 2000 km de. Herhangi bir şeye de ihtiyacım... Otostart ve Bosch Car servis gibi. Acaba tavsiyeniz nedir? Worldcard da var Ziraat Maksimum da. İkisinde de 6 taksitle ödenebiliyor. Nasıl yapsam acaba?

nasılsa ilerideki bakımda ihtiyacınız olacak şeyler alabilirsiniz aracınıza uygun yağ gibi yada trafik seti yangın tüpü kriko yada paspas tarzı şeyler de var sitede onlara da bakabilirsiniz
  • quote:

TEB Worldcard sahipleri zamdan etkilenmiyor 24-31 Ocak arası gib.gov.tr'den yapacaginiz MTV odemelerine tam %7,5puan ve 6 taksit ençok 50TLpuan Tebworld.com

TEB Bonus sahipleri zamdan etkilenmiyor 24-31 Ocak arası gib.gov.tr'den yapacaginiz MTV odemelerine tam %7,5 bonus ve 6 taksit ençok 50TLbonus Tebbonus.com
    ,

üstad ben şimdi teb bonusla yatırırsam bana %7,5 bonusmu verıyor...yanlısmı anladım yoksa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bana sms gelmiş yapı krediden .kişiye özel galiba. 31 ine kadar 400 tl harcayın 15 puan verelşim diye. acaba bu harcamayı mtvv olarak yapsam sayılır mı 400

Kişiye özel kampanyalarda nerden ve nasıl harcama yaptığınızın önemi yok yeterki kredi kartını kullanın buna sanal karttta dahil.
    Yani ayın 30una kadar 400tl harcarsanız 15tl WP yatar
  • quote:

,

kampanyayı sayfasında göremedim?

tebworld'e puan+zibart+6 taksit mi oluyor yani??
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenun

Parafla 6 Taksit ve anında %5 ektre indirimi... Gib'den ödedim geçtim.

Bir de 0,45 Paraf para vermiş.

ben de biraz önce paraf ile ödedim. %5 indirimi ne zaman kontrol ediyoruz hocam ?(310 tl ödedim)
  • Helal Olsun TEB e . Beklediğimize değdi.
  • TEB herhangibirşey vermiyor ki nerden baktınız puan olayına link alabilirmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kgs vardı, malum bitti. denizbank ogs cihaz bedeli almıyormuş. bence ogs cihazı alacaklar düşünsün

MTV ödemenizi DenizBank ATM’lerinden banka kartınızla veya DenizBank Şubeleri’nden, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı veyawww.gib.gov.tr'den kredi kartınız ile 6 taksitle yapın, Autowax’tan aracınıza özel fırsatları kaçırmayın! Üstelik OGS başvurusu yapan müşterilere cihaz bedeli iade!
    Kampanya Detayları:
    Kampanyamızdan; 01 Ocak–31 Ocak tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesini
    AçıkDeniz İnternet Bankacılığı,
    DenizBank ATM ve Şubeleri,
    DenizBank Bireysel Kredi Kartları ve Denizbank Banka Kartları ilewww.gib.gov.tr üzerinden gerçekleştiren tüm bireysel müşterilerimiz yararlanabilir.

01 Ocak-31 Ocak 2013 tarihleri arasında OGS başvurusu yapan müşterilerden cihaz bedeli otomatik olarak tahsil edilecektir. İade işlemi Şubat ayı içerisinde müşterilerin kredi kartlarına bonus olarak yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astalavista_b -- 25 Ocak 2013; 11:22:37 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.