Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • büyükşehir insanı için en ideal araç 1.2 ve 1.3 benim fikrimce... model biraz düşükse vergi avantajı oluyor
  • Ay sonu kampanya ihtimalini beklerken ödeyememe durumunda kalmayın. site ay sonları çok yoğun oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

evet geçen sene 570 lira ödediğim vergi bu yıl 620tl olmuş.. zama gel, şaka gibi!
    2008 model arabaya biniyoruz 620 lira vergi ödüyoruz!

benim tek taksit 520 TL.
    2006 model:(
  • ödenmediğinde nasıl yaptırımlar var süreye göre ve faizi ne kadar bilgisi olan var mı ?
  • İş bankası ile ödedim 4'e böldü. Nasılsa haftaya kartı iptal etmek zorundayım o yüzden isterse 12'ye bölsün farketmez. Peşinden de ücreti yatırdım karta.

258.50
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

ödenmediğinde nasıl yaptırımlar var süreye göre ve faizi ne kadar bilgisi olan var mı ?

2010 yılında zamanında ödemediğim 38 TL'ye karşılık 1 ay sonra 40 TL ödedim.
  • 2001 model araç 12-15 yıl vergi dilimine mi yoksa 7-11 yıl arasına mı giriyor? Arada yıllık 105 tl fark var. Umarım bir alt dilime düşmüştür.
  • Biz mi arabaya biniyoruz acaba araba mı bize?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

Biz mi arabaya biniyoruz acaba araba mı bize?

B şıkkı...

İmza güzelmiş bu arada...
  • Yapı kredi'nin kampanyası :
    Kampanya Koşulları
    1 - 31 Ocak 2013 tarihleri arasındawww.gib.gov.tr adresinden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 3 taksit uygulanacaktır. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları ve Albaraka, Anadolubank Worldcard'lar dahildir.TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmayacaktır. 3 taksit imkanı 31 Ocak 2013 tarihine kadar geçerlidir. 31 Ocak 2013 tarihine kadar motorlu taşıtlar vergisi ödemeleriniwww.gib.gov.tr adresinden gerçekleştiren kart sahipleri 28 Şubat 2013 tarihine kadar otostart.com adresine girerek kampanya banner'ından ulaşacakları ortak kampanya sayfasından vergi ödemesini yaptıkları Worldcard'larının ilk 6 son 4 hanesini girerek, en az 100 TL'lik ilk işlemlerinde, tüm ürünlerde 50 TL indirimden ve 8 taksit imkanından faydalanacaklardır. Aynı 50 TL'lik indirim kuponu ayrıca en az 2 lastik alımında da kullanılabilecektir. İndirimden yararlanılması için ödemenin Worldcard ile yapılması gerekmektedir. Bosch Car Service bayilerinden ücretsiz check-up hizmetinden yararlanılması içinwww.gib.gov.tr adresinden yapılmış olan ödemenin dekontu ile Bosch Car Service bayisine gidilmesi gerekmektedir. Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Yapı Kredi ATM'leri aracılığı ile vadesiz hesaptan ödeme yapan müşterilerimiz dewww.otostart.com adresinden 50 TL indirim alabileceklerdir. İnternet Bankacılığından ödemeyi gerçekleştirdikten 2 gün sonra araç plakalarını giriş yaparak alım yapabilecekler.
    http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/motorlu-tasitlar-verginizi-oderken-kazanin/s-23/c-958.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

2001 model araç 12-15 yıl vergi dilimine mi yoksa 7-11 yıl arasına mı giriyor? Arada yıllık 105 tl fark var. Umarım bir alt dilime düşmüştür.

2002-1998 model arası 12-15'e giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: meceng

quote:

Orijinalden alıntı: isolayn007

2012 yılı boyunca işe her gün otobüsle gidip gelen birisinin, otobüs durağına doğru giderken otopark'ta duran arabasıyla iç çekerek bakışmasının bedeli;

768 vergi
    980 kasko
    360 trafik sigortası
    320 servis bakımı
    800 kış lastikleri
    200 yediğim 2 ceza
    3000 yakıt

6500 tl/12=550 civarı

1,5 yaşına gelen oğlum için hiçbir ay 550 tl harcamadım ne yazık ki.

Her ne kadar yazilanlarin MTV sicak firsatlar ile ek ilgisi olmasa da, aynı dertten muzdarip oldugum icin ekleme yapmak istiyorum..

Dunyanin en pahali araba zevkini Türkiye'de yasamanın bedeli;

540 vergi
    0 kasko (2000-3000 arası fiyat verdikleri icin Allah'a emenet kaskosuz biniyorum.
    200 trafik sigortası
    180 muayene
    70 ruhsat yenileme
    500 servis bakımı
    930 kış lastikleri
    6000 yakıt (daha 2 saat once eşimle yakıt konusunda tartıştık)

8420 tl/12=700 civarı

Herkese sabır diliyorum.

Sizin araç asgari ücretle işe girmiş yanınızda...

asgari ücret iyimiş çok güldüm yaww

• takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

quote:

Orijinalden alıntı: hayali

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

iski ve superonline faturalarını bir türlü ödeyedim ben..
    müş.tems. ile iki defa görüşmeme rağmen bizden kaynaklanmıyor dedi ama işlemin son raddesinde ''cep tlf.nuz sistemimize kayıtlı değildir'' anlamında halkbank uyarısı çıkıyor ve işlem tamamlanamıyor..
    forumdaki paraf konusunda da 3d şifresi altyapısı hazır olmadığı için internetten alışveriş yapamayanları okumuştum..

mtv'yi ödedim şimdi parafcardla.
    sms şifresi geldi ve ödeme işlemi tamamlandı.
    hiç sorun çıkmadı, haberiniz ola:)

eyvallah
    şikayetim üzerine teknik destekten aradılar demin de, sözde benim cep no.mu şubede yanlış yazmış eleman da şubeye gitmem lazımmış...
    neyse müdür kaç taksit yaptı size sevgili! halkbankası?

• HSBC Advantage : 6 taksit + Speedy den kış lastiklerinde %15 indirim ve ücretsiz check up.

http://www.hsbc.com.tr/tr/
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iski ve superonline faturalarını bir türlü ödeyedim ben..
    müş.tems. ile iki defa görüşmeme rağmen bizden kaynaklanmıyor dedi ama işlemin son raddesinde ''cep tlf.nuz sistemimize kayıtlı değildir'' anlamında halkbank uyarısı çıkıyor ve işlem tamamlanamıyor..
    forumdaki paraf konusunda da 3d şifresi altyapısı hazır olmadığı için internetten alışveriş yapamayanları okumuştum..

mtv'yi ödedim şimdi parafcardla.
    sms şifresi geldi ve ödeme işlemi tamamlandı.
    hiç sorun çıkmadı, haberiniz ola:)

eyvallah
    şikayetim üzerine teknik destekten aradılar demin de, sözde benim cep no.mu şubede yanlış yazmış eleman da şubeye gitmem lazımmış...
    neyse müdür kaç taksit yaptı size sevgili! halkbankası?

Hala provizyonda. Taksit yapmasini istemiyorum ben:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ödeyememe durumunda faiz durumunu soranlar olmuş Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bundan 3 ya da 4 ay önce mtv taksidini zamanında yatırmayanlar için 2013 yılından itibaren yasal işlem yapılacağını söylemişti.

• quote:

quote:

quote:

E
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hala provizyonda. Taksit yapmasini istemiyorum ben:)

Anladım ızdırabını..;)
    Sen de bizdensin.. (100 tl tenzilat isterukculer)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a z i z -- 2 Ocak 2013; 20:28:12 >

• quote:

2012 yılı boyunca işe her gün otobüsle gidip gelen birisinin, otobüs durağına doğru giderken otopark'ta duran arabasıyla iç çekerek bakışmasının bedeli;

768 vergi
    980 kasko
    360 trafik sigortası
    320 servis bakımı
    800 kış lastikleri
    200 yediğim 2 ceza
    3000 yakıt

6500 tl/12=550 civarı

madem işe otobüsle gidiyorsunuz neden kış lastiği aldınız bi de 3000 lira yakıt az kullanan biri için fazla değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz ağacı

quote:

768 vergi
    980 kasko
    360 trafik sigortası
    320 servis bakımı
    800 kış lastikleri
    200 yediğim 2 ceza
    3000 yakıt

6500 tl/12=550 civarı

madem işe otobüsle gidiyorsunuz neden kış lastiği aldınız bi de 3000 lira yakıt az kullanan biri için fazla değil mi ?

Bende bu sorunun cevabını merak etmiştim ama sormamıştım arkadaş yanıtlarsa merakım gider :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.