Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende öğretmenim arabanın bu yıl bana masrafını yazacağım.

180 muayene
    350 mtv
    200 bakım
    okula giderken 8 ay 150 1200

yAklaşık 2000 bin lira bir ay bedava çalışıyoruz işte :(
  • TEB Bonus Card’la Motorlu Taşıtlar

Vergisi'ne Tam 6 Taksit Fırsatı!

31.01.2013 tarihine kadarwww.gib.gov.tr adersinden yapacağınız motorlu taşıtlar vergisi ödemelerinize tam 6 taksit fırsatı sizi bekliyor.

Motorlu taşıtlar vergisini TEB Bonus Card ile ödeyen müşterilerimiz ayrıca Ziebart'tan

79 TL değerindeki Ozon Temizliği'ni ücretsiz olarak yaptırabiliyor.
    En çok satılan ürün olan araç camları film kaplamasında %20 indirim kazanıyor.

Kampanya Detayları:

Ticari kartlar kampanyaya dahildir.
    Ziebart kampanyasından faydalanmak isteyen müşterilerimiz dekontlarını ibraz ederek hizmet alabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz ağacı

quote:

Orijinalden alıntı: isolayn007

2012 yılı boyunca işe her gün otobüsle gidip gelen birisinin, otobüs durağına doğru giderken otopark'ta duran arabasıyla iç çekerek bakışmasının bedeli;

768 vergi
    980 kasko
    360 trafik sigortası
    320 servis bakımı
    800 kış lastikleri
    200 yediğim 2 ceza
    3000 yakıt

6500 tl/12=550 civarı

1,5 yaşına gelen oğlum için hiçbir ay 550 tl harcamadım ne yazık ki.

madem işe otobüsle gidiyorsunuz neden kış lastiği aldınız bi de 3000 lira yakıt az kullanan biri için fazla değil mi ?

Bende bu sorunun cevabını merak etmiştim ama sormamıştım arkadaş yanıtlarsa merakım gider :)

2 farklı zamanda ankara-trabzon, yine 2 farklı zamanda ankara-izmir yaptım.yaklaşık 6000 km bu şekilde.250 tl'ye 1000 km gittiğimi varsayarsak 1500 eder yani 3000 tl'nin yarısı bunlar diyebiliriz.kalanı da 1 yılda yapılan şehiriçi gezmeleri falan.lastik olayında da geçen kış arabayı otoparktan çıkartamadım yaz lastiği ile.çok feci kayıyordu karda.arabasız idare etmek zorunda kalmıştık geçen sene.artık bu sene mecbur aldık.lastiklerde 16 jant olunca 800 tl tuttu.umarım aydınlatabilmişimdir.

• maximuuum bana gel maximum
  • Finansbank
    Motorlu Taşıt Vergisi ödemelerinize 6 taksit!
    Kampanya Detayları
    1-31 Ocak 2013 tarihleri arasında Finansbank kredi kartları ilewww.gib.gov.tr,www.finansbank.com.tr ve Finansbank şubeleri üzerinden yapılacak Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinin 50.000 TL’ye kadar olan kısmına 6 taksit fırsatı sunulacaktır. Bu dönemde yapılacak ödemeler için tek çekim opsiyonu olmayacaktır.
  • MTV Ödemesi AsyaCard ile 4 Taksit!

Motorlu Taşıtlar Vergisini 01-31 Ocak 2013 tarihleri arasında gib.gov.tr adresinden AsyaCard ile 4 taksitte ödeyin, 1 Ocak - 31 Mart 2013 tarihleri arasında Beniyika.com.tr’ den araç boya koruma sistemlerinde %50 indirim hakkı kazanın!

http://www.asyacard.com.tr/avantajlari/kampanya_mtv_4taksit.jsp
  • Bu ne iş arkadaş. Vergi vergi vergi. Araba alırsın bir araba kadar vergi, benzin alırsın %67si vergiye, Araba kullanırsın vergi. Yok yüzdelik dileme girdin vergi yok şu oldu vergi.
  • Takip kalsın mesajım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennis06

ah maximum ah onun yaptıgını bdaha kimse yapmadı 50TL maxipuan vermişti 2012 ocak doneminde.

onu isteyerek değil yanlışlıkla verdiler. internet alışverişlerine dahil etmişlerdi o zaman öyle bir hedef tutturma kampanyası vardı ve sanırım 30 liraydı
  • en iyisi yine paraf parafgünü öderim yüzde 5 indirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan50

en iyisi yine paraf parafgünü öderim yüzde 5 indirim

paraf 6 ya bölüyor haberiniz olsun.
    paraf günüm ise toplam fiyat üzerinden hesaplanıyor.
    520 TL'lik MTV ilk taksidi için 26 TL paraf günüm indirimi yansımış hesabıma.
  • En güzeli paraf yine hakikaten. %5 az değil neticede...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek cazıp kanpanyalar çıkmadı

ay sonuna dogru degişebılırmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poet3333 -- 3 Ocak 2013; 10:02:38 >

• konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim de bazı arkadaşlar ağlama duvarına döndürmüş konuyu.
    bu yıl yapılan kampayalardan puan bekliyoduk olmadı maalesef. sağlık olsun.
  • Puan kampanyası bir daha olmaz sanırım. 6 taksitle yetineceğiz bu sene .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

pek cazıp kanpanyalar çıkmadı

ay sonuna dogru degişebılırmı

bir umut onu beklemek kaldı
  • takip
  • ykbnin otostart indiirm olayı nasıl oluyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRoN55

MTV'ye Zam Gelmiş Geçen Yıl 6 aylık 46 TL ödemiştim şimdi 49,5 TL 3.5 TL zam gelmiş

Gene biz az ödüyoruz, 0 km alanlar yandı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.