Bildirim
2013 Öncesi Kasaya Hız Sabitleyici ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
orjinal mi -
önceki kasa olduğundan orjinal olduğunu sanmam.Aslında markasını da sormadım -
orjinal değilse pahalı -
quote:
Orijinalden alıntı: mtnsyln
orjinal değilse pahalı
garaj kapılarını açan kumanda gibi bi kumanda koyacaklarmış
orjinalden kastımız nedir? :) aracın orjinal sabitleyicisi gibi mi?yoksa ürünün orjinalliği mi? -
eski kasanında yurt dışı son versiyonlarında hız sabitleyici geldi ondan diyordum yoksa kumandadan takılan için fazla para -
Fiyatı kurtay otodan aldım.Forumda biri yeni sanderoya birşeyler taktırmış orda.onlar 250 fiyatını verdiler.
az önce baktımda,eski kasaya hız sabitleyicinin gelip gelmediği ile ilgili bir bilgi bulamadım
birde hariçten takılan harbi aparatlara baktım.en ucuzu 1500liradan başlıo dışarda.gelişi-ustalığı falan 2000i bulur zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmcskn -- 19 Haziran 2014; 19:39:53 > -
hamza abiyi bilirim benim usta yokuş kalkış desteğini vs orada açtırdım banada söylemişti hız sabitleyici olayını ama ben orjinal olmadığı için pek sıcak bakmamıştım tabi birde takılan cihazı görmek lazım kumanda haricince araçta boş slot vs varsa düme montesi yapılabilir uzaktan kumanda olayı çok çakma oluyor
eski kasanın 2013 modellerinde var 3. dünya ülkelerinde satılıyor diyebilirim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnsyln -- 20 Haziran 2014; 9:59:08 > -
Bana cruise control bulunan eski kasanın resmini,bilgisini bulabilirmisiniz?Ben halen bulamadım -
http://www.youtube.com/watch?v=tMd61KUkbbI
burda var koldan
ama benim daha önce gördüğüm konsoldan dı
bir tane daha
http://cartweet.com/nl/occasions/1180436/dacia-sandero-1-6-mpi-stepway-airco-cruise-control-trekhaak-elektrisch-pakket.html
elektronik paket diye geçiyor sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnsyln -- 20 Haziran 2014; 16:08:39 >
-
Bunu satan siteyi bulmuştum.bu en kapsamlı kol.en basit kollu fiyat,yukarda bahsettiğim gibi 1500 civarında.Acaba yeni kasanın sitemi kurtarmaz mı? -
ben yeni kasaya, cruize controll butonları olan deri direksiyon takıp hamza ustanın söylediği sistemi taktırıcam yine direksiyondan kontrol olacak yani
ama eski kasaya o direksiyon vs uyarmı bilmiyorum -
ozaman bi ara gidip hamza ustayı,arabaya neler yapabileceğim konusunda didiklemem lazım :) pazar açıkmı? -
açık ben konuştumda frenler konusunda megane 2-3 disk - kaliper montajı için de dönmediler malesef :D -
uygun zamanda bi dönim kendilerine :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X