Şimdi Ara

2013 Öncesi Kasaya Hız Sabitleyici ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski kasa için hız sabitleyici sordum,250lira dediler.Sizce uygunmu?

• orjinal mi
  • önceki kasa olduğundan orjinal olduğunu sanmam.Aslında markasını da sormadım
  • orjinal değilse pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnsyln

orjinal değilse pahalı

garaj kapılarını açan kumanda gibi bi kumanda koyacaklarmış

orjinalden kastımız nedir? :) aracın orjinal sabitleyicisi gibi mi?yoksa ürünün orjinalliği mi?
  • krmcskn kullanıcısına yanıt
    eski kasanında yurt dışı son versiyonlarında hız sabitleyici geldi ondan diyordum yoksa kumandadan takılan için fazla para
  • mtnsyln kullanıcısına yanıt
    Fiyatı kurtay otodan aldım.Forumda biri yeni sanderoya birşeyler taktırmış orda.onlar 250 fiyatını verdiler.

az önce baktımda,eski kasaya hız sabitleyicinin gelip gelmediği ile ilgili bir bilgi bulamadım

birde hariçten takılan harbi aparatlara baktım.en ucuzu 1500liradan başlıo dışarda.gelişi-ustalığı falan 2000i bulur zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmcskn -- 19 Haziran 2014; 19:39:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hamza abiyi bilirim benim usta yokuş kalkış desteğini vs orada açtırdım banada söylemişti hız sabitleyici olayını ama ben orjinal olmadığı için pek sıcak bakmamıştım tabi birde takılan cihazı görmek lazım kumanda haricince araçta boş slot vs varsa düme montesi yapılabilir uzaktan kumanda olayı çok çakma oluyor

eski kasanın 2013 modellerinde var 3. dünya ülkelerinde satılıyor diyebilirim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnsyln -- 20 Haziran 2014; 9:59:08 >
    Bana cruise control bulunan eski kasanın resmini,bilgisini bulabilirmisiniz?Ben halen bulamadım
    http://www.youtube.com/watch?v=tMd61KUkbbI

burda var koldan

ama benim daha önce gördüğüm konsoldan dı

bir tane daha

http://cartweet.com/nl/occasions/1180436/dacia-sandero-1-6-mpi-stepway-airco-cruise-control-trekhaak-elektrisch-pakket.html

elektronik paket diye geçiyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnsyln -- 20 Haziran 2014; 16:08:39 >

Bunu satan siteyi bulmuştum.bu en kapsamlı kol.en basit kollu fiyat,yukarda bahsettiğim gibi 1500 civarında.Acaba yeni kasanın sitemi kurtarmaz mı?
    ben yeni kasaya, cruize controll butonları olan deri direksiyon takıp hamza ustanın söylediği sistemi taktırıcam yine direksiyondan kontrol olacak yani

ama eski kasaya o direksiyon vs uyarmı bilmiyorum
    ozaman bi ara gidip hamza ustayı,arabaya neler yapabileceğim konusunda didiklemem lazım :) pazar açıkmı?
    açık ben konuştumda frenler konusunda megane 2-3 disk - kaliper montajı için de dönmediler malesef :D
    uygun zamanda bi dönim kendilerine :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.