Şimdi Ara

corollaya sonradan hız sabitleyici takılması video eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
5
Favori
14.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba bir sürü ergen konusundan gına gelmiş biri olarak buralarda çok konuşulmayan bir konuda bilgi vermek istedim
    2015 corolla life aracım var. bu araçlarda bildiğiniz üzere hız sabitleyici yok
    2 hafta önce 13$a alirxpress üstünden kolu satın aldım ve dün geldi.
    bugün direksiyonda hava yastığı modülünü söktüm ve hazır olan jack a kolu bağladım. 2 tane vida ile sabitledim.
    kolun direksiyondan çıkan kısmındaki parçayıda servisten 7tl ye aldım ve değiştirdim
    sonuçta hiçbir tadliat yazılım yapmadan hız sabitleyici çalıştı. tek sıkıntısı aktif olduğunda ışığı yanmıyor

maliyeti ;
    cc kolu : 13$
    direksiyon parçası 7tl
    airbagi söktürmek uzun tornavida varsa bedava yoksa ben 15tl verdim.

takip ettiğim kadarıyla dizellerde çalışmıyor , auriste çalışmıyor
    garanti bozulur mu ? sanmıyorum kimse farketmeyecek
    işlevsellik 10 numara
    uygulama videosu

http://youtu.be/vLyRH5eSpps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airarmada -- 23 Ağustos 2015; 14:41:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz soylemezseniz garanti bozulmaz.Hayirli olsun.Gaz teli elektronik olan araclara sonradan hiz sabitleyici takiliyor.Eski sistemlerde olmuyor malesef.Auriste yada dizel corollada olmamasinin sebebi bu olabilir

• Demek ki yazılımsal olarak aktifmis, ışık yanması için göstergeye led direnç vs eklemeniz gerekebilir.

Elinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Demek ki yazılımsal olarak aktifmis, ışık yanması için göstergeye led direnç vs eklemeniz gerekebilir.

Elinize sağlık.

ışık yanması için araştıran bir hayli olmuş ama sonuç alamamış , ürküttüğümüz taş kurbağaya değmiyor o yüzden böylede güzel.
    Hiç zahmetsiz 50 TL'ye orjinal hız sabitleyicim olduğu için mutlu oldum.
    Kendi aracına taktırmak isteyen olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

Bir sonraki sefere de clio 4'e geri görüş kamerası aktiflenmesini anlatacağım.
  • Bizde de touch donanimlisi var, bende almayi planliyorum ama hangisini alacagim konusunda kafam karisti. Siz aldiginiz urunun linki verir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

Bizde de touch donanimlisi var, bende almayi planliyorum ama hangisini alacagim konusunda kafam karisti. Siz aldiginiz urunun linki verir misiniz?

Promotion Free Shipping Cruise Control Switch for Toyota Camry Corolla Matrix Tundra Lexus 84632-34011,84632-34017
    aliexpress.com
    US $8.24 25% OFF|Blue Bag Cruise Control Switch for Toyota Camry Corolla Highlander RAV4 Matrix Tundra for Lexus Yaris Scion 84632 34011|switch for toyota|cruise control switchcruise control - AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Hot-Selling-CHEAP-Cruise-Control-Switch-for-Toyota-Camry-Corolla-Matrix-Tundra-Lexus-84632/2040897632.html

ben bunu aldım

• Servis beyinden o ısıgı aktiflestirir. Bakim da ve ya baska zaman gittiginizde rica edin. İki dk lık iş. Hayırlı olsun ucuza güzel sistem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    cc nin tadı uzun yolda bambaska oluyor , güle güle kullanın
  • Helal olsun. Güzelmiş. 30 liraya al sana sürüş konfor paleti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1.3 linea urban aracima taktirdim.
    Yaklaşık 2 saat sürdü takması.
    İsigi vs hepsi yanıyor, herşey nizami çalışıyor masallah.
    Garanti konusuna gelince. Garantiyi bozmuyor. Sadece elektrik aksamla ılgili sıkıntı olursa garanti dışı bırakırlar. Geçenlerde direksiyonu sağa sola çevirince aşağıdan tıkır tıkır sesler geliyordu servise götürdüm sol amortisör takozunu garanti den değiştirdiler.
    Sıkıntı olmadı yani.

• Hocam tebrik ediyorum. Aracinizi ve uygulanmis halini merak ettim direksyona montajli halini. Onuda paylasirsaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam tebrik ediyorum. Aracinizi ve uygulanmis halini merak ettim direksyona montajli halini. Onuda paylasirsaniz sevinirim
    hayırlı olsun
    bende aynı satıcıdan 2 hafta önce siparişi verdim. gelmedi henüz. bugün yarın gelir inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Bende 1.3 linea urban aracima taktirdim.
    Yaklaşık 2 saat sürdü takması.
    İsigi vs hepsi yanıyor, herşey nizami çalışıyor masallah.
    Garanti konusuna gelince. Garantiyi bozmuyor. Sadece elektrik aksamla ılgili sıkıntı olursa garanti dışı bırakırlar. Geçenlerde direksiyonu sağa sola çevirince aşağıdan tıkır tıkır sesler geliyordu servise götürdüm sol amortisör takozunu garanti den değiştirdiler.
    Sıkıntı olmadı yani.

Fiorino için olur mu peki , bilginiz var mı? 1,3 mjet bu arada.

• Gule gule kullanin.
    Hic dusunmediniz mi takili kalir. Kapanmaz. Devamli gaz basmaya calisir diye. Benim aklima o geldi cunku isik yanmadi demissiniz bi uyumsuzluk vs olmasin ?

• forumda böyle faydalı konular görmek çok hoşuma gidiyor ☺

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Benim focusta cc çalışmıyor yaptıracağım bu işin ehli hangi ustalar anlıyor size maliyeti ne oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Gule gule kullanin.
    Hic dusunmediniz mi takili kalir. Kapanmaz. Devamli gaz basmaya calisir diye. Benim aklima o geldi cunku isik yanmadi demissiniz bi uyumsuzluk vs olmasin ?

Benim aracımda standart donanımda geldi cruıse control bazen kendi kendime tribe giriyorum

Örneğin çevre yolunda 70 le giderken ilerde trafiğin yoğunlaştığını görüp CANCEL tuşuna basıyorum ayağım frende ufak dokunuşlar temaslar Allah esirgesin takılı kalır falan diye On/Off tuşundan komple sistemi kapatıyorum. Allah korusun kul yapısı. Kullanmadığım zamanlarda mutlaka kapatırım sistemi.

Buna sebep olan da özellikle Kore arabalarının gaz pedalının takılı kalıp facialara sebep olmasını anlatan haberler ve videolara rast gelmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın, bende 2010 model linea 1.3 multijet emotion kullanıyorum yağmur, far sensörü gibi donanımlar olmasına rağmen CC yok uzun yolda CC işe çok yarıyor bu nedenle bende aracıma taktırmak istiyorum. siz nerede taktırdınız, maliyet ne oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: educationist

güle güle kullanın, bende 2010 model linea 1.3 multijet emotion kullanıyorum yağmur, far sensörü gibi donanımlar olmasına rağmen CC yok uzun yolda CC işe çok yarıyor bu nedenle bende aracıma taktırmak istiyorum. siz nerede taktırdınız, maliyet ne oldu?
    sorunsuzluğu bozulur olmaz
  • muallimadayı M kullanıcısına yanıt
    Fiorinoyu bilmiyorum.
    Facede linea clup tr var lineacilarin toplandığı bi grup. O gruptaki elektrikçi bi abi var o takıyor. Rahat 15-20 kişinin aracına takmıştır yani.
    Ama sormami isterseniz sorarım sizin için.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.