Şimdi Ara

corollaya sonradan hız sabitleyici takılması video eklendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
5
Favori
14.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetmajere

Merhaba 1.33 corolla icin cc uygulama sini bandirma bursa balikesir bolgesinde yapan yaptiran varmi kim takabilir bilen varsa

kolu aldıktan sonra her elektrikçi takar. Tek yapılması gereken direksiyon kapağını sökmek. Zaten cc'nin fişi hazır takıp 2 vida atıp kapağı kapatıyosunuz çalışıyor.
  • Sagolun hocam birde kolu almak icin bi link yazarsan gerisini elektrikciyle halledelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmajere

Sagolun hocam birde kolu almak icin bi link yazarsan gerisini elektrikciyle halledelim

konunu içinde var biraz araştırın çıkar linki
  • O direksiyon kapagini sokmek cok zor elinin yatkin olmasi gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tırnak açtım, üçüncü ve son olanı bir türlü açamadım. Geri kapattım. Havanın sıcak olduğu başka bir zaman da tekrar edececeğim.

• şöyle bir ipucu vereyim , tırnakları içeri doğru itin sadece
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Airbag i nasıl söktünüz? Videoya da baktım bir şey yapamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Airbag i nasıl söktünüz? Videoya da baktım bir şey yapamadım.

Airbag zaten oraya monteli değil elinizle tutun çekin okadar

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    Direksiyonun arkasında 3 delik var. Oralara tornavida sokuyor ve bir şey yapıyor sanki. Ne yaptığını zerre anlamadım. Orada bir şeyleri mi açmamız gerekiyor?
  • Emeğinize sağlık. Başarılı uygulama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 TL'ye CC bu kadarı yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Direksiyonun arkasında 3 delik var. Oralara tornavida sokuyor ve bir şey yapıyor sanki. Ne yaptığını zerre anlamadım. Orada bir şeyleri mi açmamız gerekiyor?

Hiç araştırmayıp anca yazıyorsunuz orda 3 delik varsa tornavidayı sokuyorsa sizce ne yapıyor ?

• ceykıb kullanıcısına yanıt
    Merhaba bendede 1.33 2012 Comfort var acaba siz araciniza hiz sabitleyici taktirdinizmi veya takilabiliyormu vereceğiniz cevap için teşekkür ederim

• Sanırım araç benzinli...Zira dizel modellerinde cc yok diye biliyorum.Peki dizel modellerine takılabilir mi?
  • 2012 model manuel vites d4d corolla aracım var hız sabitleme konusunda yardıma ihtiyacım var .Bizim araçlara hız sabitleme montajı yapılabiliyormu .

• Airbag çıkarırken akünün arabaya giden elektriği kestikten sonra bir 10-15 dk beklemenizi tavsiye ederim. Bu sayede işinizi biraz daha garantiye alabilirsiniz eğer kendiniz sökecekseniz.
    Edit: konu hortmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E0C9946C5 -- 24 Nisan 2017; 12:0:42 >
  • Hocam kutup basini sokmek aracin elektrik aksamina zarar vermez mi? Ben de aldim cc kolu ve bi airbagi sokme noktasinda kutup basini sokmemiz gerektigini tam anlayamadim..

• versolarda aynı mantıklamı takılıyor...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.