Şimdi Ara

2013 opel corsa lp uyumlumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşım sıfır opel corsa almayı düşünüyor
    http://www.arabalar.gen.tr/opel-corsa-1-2i-twinport-essentia-i669.html

bu araca sonradan lpg takılabiliyrmu
    takıldıktan spnra 100 kmde kaç lira yakıyor bilginiz varmı
    lpg takma maliyeti nedir .duruma göre karar vercekmiş
    şimdide sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 10 Nisan 2013; 18:51:31 >

• Bildiğim kadarıyla bu motora lpg uygulanıyor.
    Ancak kullanmadığım için yakıt tüketimi hakkında bilgi veremeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Bildiğim kadarıyla bu motora lpg uygulanıyor.
    Ancak kullanmadığım için yakıt tüketimi hakkında bilgi veremeyeceğim.

burtycan diye bir üye var o eskiden 2010da falan lpg taktırmış galiba..
    ona pm attım bakalım nasıl bir cevap gelecek yada gelcekmi görcez :)
  • Merhabalar, bende 2013 model corsa aldım araç lpg uyumlu olduğunu teyit ettim ve taktıracağım şuan benzinde 42-45kr arası yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren

arkadaşım sıfır opel corsa almayı düşünüyor

şimdide sağolun

Avrupa da direk fabrika çıkışı lpg li bu motor. Opel Almanya sayfasına bir göz atarsanız görebilirsiniz. Ben taktırmayı düşünmüyorum, benzinle 30-35 kuruş yakıyorum şuan daha da düşecektir bu değer...

• quote:

Orijinalden alıntı: compiler23

Merhabalar, bende 2013 model corsa aldım araç lpg uyumlu olduğunu teyit ettim ve taktıracağım şuan benzinde 42-45kr arası yakıyor.

14:27 nerden teyit ettin arkadaşım bence seni kandırmışlar 2012 aracı almadan banada lpg uyumlu dediler garanti bozulamz dediler aracı aldım lpg taktırayım dedim AXER13 motoruna GM lpg uyumu için onay vermiyor garantiniz bozulur dediler ya kardeş bunlar böle ... kağıtçı satıcı lar işte
  • Opel servisinden ve Landirenzo anabayisinden teyit ettim. Araştırabilirsin. Landirenzo olunca 2 yıl motor garantisi veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar,
    DH yeni katıldım.2009 1.2 enjoy sahibiyim.şuan 106binde ilk günden beri kullanıyorum.15binde iken lpg takdırdım. LPG de ortalama 0,17krş yakıyor.Jantı değiştirmeden lastiklerin yanaklarını 55 yaptım orjinalı 65 idi. sanırım yakıtı çok etkiledi.eskide LPG deposu ile 380-430km arası gidiyordu(tabi kullanıma göre farklılık gösteriyor) Şuan 530 km gidiyor. Çok ekonomik bir araç LPG de Tabi bu verileri arabayı hiç kasmadan alıyorum.Genelde 2000-2500devirde vites geçişlerini sağlarım.
  • quote:

Jantı değiştirmeden lastiklerin yanaklarını 55 yaptım orjinalı 65 idi. sanırım yakıtı çok etkiledi.eskide LPG deposu ile 380-430km arası gidiyordu(tabi kullanıma göre farklılık gösteriyor) Şuan 530 km gidiyor. Çok ekonomik bir araç LPG de Tabi bu verileri arabayı hiç kasmadan alıyorum.Genelde 2000-2500devirde vites geçişlerini sağlarım.

Eğer lastikleri ölçü tablosuna göre değiştirmediysen tüm değerlerin hatalıdır. Jant eğiştirmeden sadece yanak ölçüsü ile lastik değiştirilmez. Lastik genişliğininde değişmesi gerekli. Tahminim tabloya göre değiştirmedin. Çünkü ortalamada 0,17 krş LPG yakan aracın benzinli tüketimi 0,26 krş yani 5,5 lt/100 km dir. Bu değeri ortalamada yakalaman çok zor.

Lastik değişimi öyle bir anda % 25 yakıt tasarrufu yapamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sero36

quote:

Orijinalden alıntı: gren

arkadaşım sıfır opel corsa almayı düşünüyor

şimdide sağolun

Avrupa da direk fabrika çıkışı lpg li bu motor. Opel Almanya sayfasına bir göz atarsanız görebilirsiniz. Ben taktırmayı düşünmüyorum, benzinle 30-35 kuruş yakıyorum şuan daha da düşecektir bu değer...

teşekkürler arkadaş dizel corsa 2.el almaya karar verdi..

• sıfır araçlarda LPG markası zaten motor garantisi veriyor. BRC 2 yıl motor garantisi veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.