Şimdi Ara

2013 passat 1.6tdi dgs 3 ay beklemeye değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
6.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thexyz

quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

quote:

ARKADAŞLAR FORUMDA GENELDE OKUYUCU DURUMUNDAYDIM İLK DEFA KONU AÇACAĞIM ARADIĞIMI BULAMADIM BİR HATAMIZ OLURSA AFFEDİN.

Bugün Ankara doğuş otoyu ziyaret ettim. Genel olarak yine aynı ilgisizlikle karşılaştım ama sorun bu değil. Şuan ki aracımız 2005 superb 1.9 dizel otomatik km.si 210.000e dayandı bakım istiyor bunu satmadan passat almayı düşünüyorum.Eşim superbi seviyor ona vericem. Fakat hanımefendiler 2013 için marta gün veriyorlar.Çok kararsızım şuanki arabamdan memnunum ama 11 litreyi rahat görüyorum şehiriçinde şerhirdışındada 6 7 litereye kadar düşüyor. Superbi almamamın sebebi elimizdekinin sıfırına 115.000 tl civarında istiyorlar.Yakıt tüketimi açısındanda gayet uygun geldi 7-8 litreyi gezmez gibi geliyor. 2012 ise almak istemiyorum madem bu kadar para veriyoruz satarken kayıp yaşamayalım diye bu konuda herhangi bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekktür ediyorum.Saygılar..

2012 alacaksin diye deger kaybindan korkuyorsun ama iyi bir pazarlik yaparsan o aradaki farktan fazlasini cikartabilirsn

hocam haklısınız ama ticarette işler bazen yolunda gitmeyebiliyor allah bozmasın işlerimizi inş. ama bunları da düşünmem lazım.

Ben gectigimiz ayin basinda vw den arac satin aldim.ocak basinda 2013 araclar uretilecek ocak sonu subat basi gibi tr de olur tarzi birsey soylemisti satis gorevlisi arkadas.biraz sıkıştirabilirseniz belki 3 aydan kisa surede gelebilir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Beklemeye değmez, performans açısından da yetersiz bir araç.

superb'in 1.6 sı beni üzdü performans bakımından ama passat dsgden dolayı daha iyi hızlanıyor gibi söylentiler var daha hafif bildiğim kadarıyla zaten aşırı hız yapan biri değilim sollamalardaçok üzmesin yeter
  • 1.6 dizel 105hp'lik arabadan performans değil ekonomi beklenir..
    neye göre kime göre yetersiz?
    rakipleri olan latitude, 508, c5 ten daha iyi 0-100'e sahip bir araç..
    Performans isteyenlerin 1,6 dizel araçlara bakması saçma olurdu zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

3 ay beklemektenseeski süperb devam etmelisin 3 ay sonra ne olacağı belli değil. Ha sorumluluk taahüt vermeden sipariş alıyorlar ise ver gitsin ama paranı 3 ay evvelden bağlama derim

benimde canımı bu sıkıyor işte durup dururken başımıza iş almaktan korkuyorum. kapora aralığın sonunda vericekmişiz ama teslimattan önce para isterlermi onu sormadım çünkü önce mal sonra para kuralının bunlarda da geçerli olduğunu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHIVASREGALSMILE

Komşum beklerken öldü.

ağzını hayra aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

1.6 dizel 105hp'lik arabadan performans değil ekonomi beklenir..

bu konuda size katılıyorum hocam ama çokta hantal olmaması lazım çünkü pahalı ama kaliteli
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ARKADAŞLAR FORUMDA GENELDE OKUYUCU DURUMUNDAYDIM İLK DEFA KONU AÇACAĞIM ARADIĞIMI BULAMADIM BİR HATAMIZ OLURSA AFFEDİN.

Bugün Ankara doğuş otoyu ziyaret ettim. Genel olarak yine aynı ilgisizlikle karşılaştım ama sorun bu değil. Şuan ki aracımız 2005 superb 1.9 dizel otomatik km.si 210.000e dayandı bakım istiyor bunu satmadan passat almayı düşünüyorum.Eşim superbi seviyor ona vericem. Fakat hanımefendiler 2013 için marta gün veriyorlar.Çok kararsızım şuanki arabamdan memnunum ama 11 litreyi rahat görüyorum şehiriçinde şerhirdışındada 6 7 litereye kadar düşüyor. Superbi almamamın sebebi elimizdekinin sıfırına 115.000 tl civarında istiyorlar.Yakıt tüketimi açısındanda gayet uygun geldi 7-8 litreyi gezmez gibi geliyor. 2012 ise almak istemiyorum madem bu kadar para veriyoruz satarken kayıp yaşamayalım diye bu konuda herhangi bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekktür ediyorum.Saygılar..

2012 alacaksin diye deger kaybindan korkuyorsun ama iyi bir pazarlik yaparsan o aradaki farktan fazlasini cikartabilirsn

hocam haklısınız ama ticarette işler bazen yolunda gitmeyebiliyor allah bozmasın işlerimizi inş. ama bunları da düşünmem lazım.

Ben gectigimiz ayin basinda vw den arac satin aldim.ocak basinda 2013 araclar uretilecek ocak sonu subat basi gibi tr de olur tarzi birsey soylemisti satis gorevlisi arkadas.biraz sıkıştirabilirseniz belki 3 aydan kisa surede gelebilir araç.

hocam bana martın başı yada ortası gibi gelir dediler ama sıkıştırsakta en fazla 10 gün oynar

• Bütçeniz yeter ise Yeni Avensis Dizel 2.0 D-4D Premium 99,000
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanyıldırım

quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Ben sevgilimi beklemem 3 ay, teneke yığını mı bekliycem?

Birde sevgilisi askere gittiği an aldatan kızlar var ki sormayın, evlerden ırak.

Kız olsaymışsın sen de bekleyemezmişsin asker yolu

beklemezdim valla

• quote:

quote:

bu konuda size katılıyorum hocam ama çokta hantal olmaması lazım çünkü pahalı ama kaliteli

kesinlikle hantal değil.. sakin kullanmayı seven sürücüler için gayet tatminkar bir performansı var..
    250nm tork sayesinde de sollamalarda adrenalin yaşatmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Bütçeniz yeter ise Yeni Avensis Dizel 2.0 D-4D Premium 99,000

hocam biraz aşar ama hem değer kaybı hem vergi hemde yakıt olarak uygun değil inceledim avensisi çok hoş araba
  • 65000 TL ise bence değer.
  • quote:

quote:

quote:

kesinlikle hantal değil.. sakin kullanmayı seven sürücüler için gayet tatminkar bir performansı var..
    250nm tork sayesinde de sollamalarda adrenalin yaşatmaz..

torkun ne olduğunu bmw yi kullanınca anlamıştım hocam teknik bilgim pek yok ama passata güveniyorum şanzımanı hariç motorun gücünde şüphem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

65000 TL ise bence değer.

hocam onlar 2012 modellerin fiyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

hocam passatta değer kaybı yaşamayacağınızı nereden çıkardınız? Passatın ilk fiyatı fazla olduğu için ikinci eli daha fazla değer kaybediyor. Şimdi sıfır 78 bine alacağınız passatı 2 - 3 sene sonra kaça satabileceğinizi düşünüyorsunuz?

Aynen, genelleme yapmak yerine mevcut şartlara düşünmek gerekir. 2.0 cc ve üzeri ötv artışı sonrası 1.6 d sınıflarının fiyatı arttı dizel ve dsg ile bu fark tavan yaptı. TAvan dan alınan ürün daha yükselebilir. Devalüasyon (ALlah korusun) felan olmaz ise zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş yerinde arkadaşta var 1.6 tdi+dsg 6.4/100 gösteriyor istanbul şehiriçi kullanımında ki bana göre çok iyi bir değer.aynı kombinasyona sahip volvolar 8 lt lerde geziyor.passat al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

iş yerinde arkadaşta var 1.6 tdi+dsg 6.4/100 gösteriyor istanbul şehiriçi kullanımında ki bana göre çok iyi bir değer.aynı kombinasyona sahip volvolar 8 lt lerde geziyor.passat al derim.

Al hocam gitsin.Altın gibi bütün vw ler.1 haftadır bi araba alamadık arkadaşa hem sıfır hem ikinci el
  • quote:

iş yerinde arkadaşta var 1.6 tdi+dsg 6.4/100 gösteriyor istanbul şehiriçi kullanımında ki bana göre çok iyi bir değer.aynı kombinasyona sahip volvolar 8 lt lerde geziyor.passat al derim.

evet yakıt değerleri çok hoşuma gitti superbim 11.4 yakmış şimdi baktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

quote:

Al hocam gitsin.Altın gibi bütün vw ler.1 haftadır bi araba alamadık arkadaşa hem sıfır hem ikinci el

katılıyorum size halkımızın ön yargılarından dolayı altın gibi bir piyasası var hyundaı yakmayan araba yapsa itibar görmez bizde
  • dsg gibi problemli bir şanzımanı bırak 3 ay 3 gün bile beklemem.almam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.