Şimdi Ara

2013 passat 1.6tdi dgs 3 ay beklemeye değer mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
6.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

55bin civarına 2012 model ikinci el avensis 1.8 elegant cvt alabilirsiniz. Performans olarak da konfor olarak da superbi aratmaz. Satarken de fazla zarar ettirmez.
    Ya da ikinci el peugeot 508, ford mondeo vs alabilirsiniz. Sıfır passattan her türlü mantıklı olur ve daha az zarar ettirirler. En az 20bin tl de cebinizde kalır.

hocam dizel olması lazım yakıt tüketimi fazla lpg mantıklı ama 1.8 lpgdede az yakmaz gibi geliyor passattan diğer modelleri pek düşünmüyorum superb daha iyi gibi geliyor bana 508den eski olmasına rağmen ama mondeoyu bilmem

• Şöyle bir şey var Passat pahalı bir araba 1.6 TDI 7-DSG ve Highline olayına da girince araba 90.000 TL'yi buluyor ama o parayı ikinci elde bulabiliyorsunuz. Yani bence verilir, parayı vermek kadar almak da önemli o yüzden Passat açısından şüpheniz olmasın.

• kahramanmaraş vw bayisinde 1 tane mavi renkli comfortline tdi-dsg passat vardı satılmayı bekleyen. 2012 almak isteyenler arasın sabah erken, belki satılmadan yakalarlar.
  • Dizel ve dsg için 18.000 tl farka değermi? dizel için alınabilir makul fark ve otomatik vites için fark nekadar olmalı? bazı firmalar otomatik farkı için 3000 tl, 4000 tl talep ediyorlar.

Bana göre 78.000 tl.ye orta donanımlı ama performansı zayıf bir araba olacak.

Passat 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Comfortline 60.300

Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Comfortline 70.500

Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline 78.700

• Araç tercihiniz hakkında yorum yapmayacağım fakat 2013 Mart'a kadar beklemek de ne demek ya. Çok uzun bir süre. Kesinlikle beklemezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: thexyz

Hocam haddin pahalı haklısınız ama ailemize geniş konforlu bir araç lazım bi kerede wv alalım dedik superbden önce octavia 1.9 tdi vardı 2000 model hantaldı baya sonra superbe geçince konfora alıştık galiba superb zarar ve fiyatı pahalı olduğundan salladık zaten otomatik olması şart senede 30- 40 bin km yol yapıyoruz düz vites baya yorucu oluyor ve superb 1.6tdi performans olarak beni üzdü pek seri değil coralla dizel otomatikte şanzımanı çok dandik geldi vites geçişleri flan hiç iyi değil.Avensis 1.8e baktım otomatik onunda hembenzinli olması hemde ikinci elde çok değer kaybettirmesi dezavantaj doğuş gurubunun çalışma prensibi iseşaka gibi bir arkadaşım yeni kasa 3.20 önerdi onunda bakım maliyeti ve servisi pahalı diyorlar ama pek bir bilgim yok açıkcası..

volvo s60 ihtiyaçlarınızı karşılayabilir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Ben sevgilimi beklemem 3 ay, teneke yığını mı bekliycem?

Birde sevgilisi askere gittiği an aldatan kızlar var ki sormayın, evlerden ırak.

+1
  • Bence beklemelisiniz. Dsg problemi konusunda ise arabayı alırken garanti uzatımını düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abruzzi

Bence beklemelisiniz. Dsg problemi konusunda ise arabayı alırken garanti uzatımını düşünebilirsiniz.

Ne kadar güzel iş bu yaaa

hem ne zaman sorun çıkaracağı belli olmayan bir şanzıman al

hem de ek olarak garanti süresini 4 yıla çıkarmak için para ver.

millet 5 sene ücretsiz garanti veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abruzzi

Bence beklemelisiniz. Dsg problemi konusunda ise arabayı alırken garanti uzatımını düşünebilirsiniz.

Ben olsam beklemezdim o paralara gider 3.20d alırdım. Passat o kadar çok görünen bir araç oldu ki artık, taksilerde ve şirketlerde bile bolca var. Sizde onların arasına karışır gidersiniz.
  • Artık aracın yılının pek önemi kalmayacak trafiğe çıkış tarihi önemli olacak , şuan kampanya varken alın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme_oki

1. dgs değil dsg
    2. 1.9 dizelden sonra 1.6 tatmin etmeyebilir
    3. 2.elde superb zarar ettirebilir
    4. passat almanı öneririm
    5. araç alınacak tam ay aralıktır korkacağın birşey yok oda ne dersen iki aracında yeni modeli çıkmayacak al geç kampayalı olarak
    6. eğer superb den memnunsan superb 1.6 dizelini al
    7. takasa girme sahibinden.com da sat hangisini istiyorsan onu al
    8.

bütün maddelere katıldığımı belirtmeliyim .
  • Canınız Passat istiyorsa eğer 3 ay beklenir. Hem anladığım kadarıyla arabasız da değisiniz. Hem acele etmeyim kış geçsin, yeni arabanıza binersiniz. Passat' a bindikten sonra başka arabalara bakmazsınız bile.
  • haftaya yurtdışına çıkazsam kapora vericem karar verdim
  • Arkadaslar dayanamayıp bi arkadasımdan megane aldım dizel otomatik 2012 model ilginizicin teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence beklenmez onun yerine 1.4 tsi bluemotion düşün derim
  • hocam ankarada hava alanı yolunda eski hisar
    ve çorumvw servisne bakınız
    superb 1,6tdi otm yoktur ama yşnede suoerb almanızı tavsşye ederim
    and otomotiv arabanın değerine yakın veren bir yerdir tavsiye edebilirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.