Şimdi Ara

2013 passat 1.6tdi dgs 3 ay beklemeye değer mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
6.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende beklemeye değer derim hem citti alıcı gözükün ve direkt satış müdürü ile görüşün derim daha öne alınabiliyor, gidin başka araçları da inceleyin sonra kararınız belli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Bende beklemeye değer derim hem citti alıcı gözükün ve direkt satış müdürü ile görüşün derim daha öne alınabiliyor, gidin başka araçları da inceleyin sonra kararınız belli olacaktır.

octavia dsg aynı motor için fullüne 60.000 dediler en son buda kafa mı karıştırdı güzel araba ama bi passat değil gerçi 60.000e bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: thexyz

quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Bende beklemeye değer derim hem citti alıcı gözükün ve direkt satış müdürü ile görüşün derim daha öne alınabiliyor, gidin başka araçları da inceleyin sonra kararınız belli olacaktır.

octavia dsg aynı motor için fullüne 60.000 dediler en son buda kafa mı karıştırdı güzel araba ama bi passat değil gerçi 60.000e bu kadar

octavia jetta ile kıyaslanır bence, tabi güzel araçtır yine ikinci el değeri açısından passat çok öndedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

iş yerinde arkadaşta var 1.6 tdi+dsg 6.4/100 gösteriyor istanbul şehiriçi kullanımında ki bana göre çok iyi bir değer.aynı kombinasyona sahip volvolar 8 lt lerde geziyor.passat al derim.

Dsgler yarı otomatik olması yakıt tüketimini çift kavrama olması konforu destekliyor. arkadaşın 1.9 tdi zaten çok yakan bir motor e bu birde tam otomaik şanzımanla birleşince 11-12 litre normal oluyor.
  • değmez çok net
  • Superb 2.0 Tdi 140 hp 86.000 alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabreden dervis beklemeden gebermis

• quote:

Hocam haddin pahalı haklısınız ama ailemize geniş konforlu bir araç lazım bi kerede wv alalım dedik superbden önce octavia 1.9 tdi vardı 2000 model hantaldı baya sonra superbe geçince konfora alıştık galiba superb zarar ve fiyatı pahalı olduğundan salladık zaten otomatik olması şart senede 30- 40 bin km yol yapıyoruz düz vites baya yorucu oluyor ve superb 1.6tdi performans olarak beni üzdü pek seri değil coralla dizel otomatikte şanzımanı çok dandik geldi vites geçişleri flan hiç iyi değil.Avensis 1.8e baktım otomatik onunda hembenzinli olması hemde ikinci elde çok değer kaybettirmesi dezavantaj doğuş gurubunun çalışma prensibi iseşaka gibi bir arkadaşım yeni kasa 3.20 önerdi onunda bakım maliyeti ve servisi pahalı diyorlar ama pek bir bilgim yok açıkcası..

Şimdi 320 önermişler ama sıfırda 320d fiyatları inanılmaz pahalı.Sağlam 5 bin euro kazığı var söyliyeyim.
    Performans,prestij,kalite olarak bu dediklerinden çok önde ama içi ve bagajı da Passat ve SuperB den bir o kadar dar.Bakım fiyatı ise dedikleri gibi abartılı değil.En büyük avantajı kullanıma göre yağ bakımına 30 bin km civarında girmesi.Ben kısa zamanda satarım diye bakım paketi almamıştım ama baştan bakım paketi alırsan bakımlar daha da hesaplı oluyor.Benim aracım 56 binde,2 kere servise girdim ödediğim para 1900 lira civarı.
    Geniş,otomatik,dizel,sıfır,ikinci elde az zarar ettirecek bir araç arıyorsan en iyi seçenek Passat.Bana hitap etmez ben almam ama en mantıklısı herhalde o.İkinci el düşünürseniz dizel otomatik uygun fiyata Mondeo lar var.Ben olsam onlara bakarım.
    2012 2013 muhabbetine gelince bence hiç değmez.Şimdiki fiyatları bulamazsın hem de beklemeye değmez.
    Ama baştan 1.6 dsg yi test edin ona göre alın sonra yavan kalmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı çok yüksekmiş yahu. Bence birde 2.0 cdti 130 hp İnsignia + yeni stil paketi için fiyat alın derim. Sizi memnun edecektir.
  • Satarken zarar etmeyim diyorsunuz ama zaten 2013 modelleri 4-5 milyar fazla para vererek alıyorsunuz 2012 ye göre . Bence 2013 almaya gerek olmadığı gibi 3 ay beklemek daha anlamsız.Ama işin ucunda hayallere ulaşmak varsa mantık 2.planda kalır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam haddin pahalı haklısınız ama ailemize geniş konforlu bir araç lazım bi kerede wv alalım dedik superbden önce octavia 1.9 tdi vardı 2000 model hantaldı baya sonra superbe geçince konfora alıştık galiba superb zarar ve fiyatı pahalı olduğundan salladık zaten otomatik olması şart senede 30- 40 bin km yol yapıyoruz düz vites baya yorucu oluyor ve superb 1.6tdi performans olarak beni üzdü pek seri değil coralla dizel otomatikte şanzımanı çok dandik geldi vites geçişleri flan hiç iyi değil.Avensis 1.8e baktım otomatik onunda hembenzinli olması hemde ikinci elde çok değer kaybettirmesi dezavantaj doğuş gurubunun çalışma prensibi iseşaka gibi bir arkadaşım yeni kasa 3.20 önerdi onunda bakım maliyeti ve servisi pahalı diyorlar ama pek bir bilgim yok açıkcası..

Yeni kasa 320 düşünecek bir bütçeniz olduğunu tahmin ederek yazıyorum;

E90 kasa 320D almanızı tavsiye ederim makyajlı 184bg olanlarından..

Performans olarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır, 1.9TDI Superb'den kat kat daha hızlı..

Yakıt olarakda 7-8lt civarında kullanabilirsiniz şehir içinde dahi.. Eski nesil 1.6 dizel araçlar kadar yakıt cimrisi bir motor, yüklenmediğiniz sürece..

Sürüş dinamikleri olarak VW ve Skoda'dan 1-2 gömlek üstündür en az..

Konfor olarakda yeterli bir aile aracı..

Birde donanımlısını bulursanız tadından yenmez ;) Bi-Xenon, Deri, Isıtma, Sunroof ve hatta iDrive olanlarını bile bulabilirsiniz..

Buraya kadar herşey iyi, sadece ikinci el araç alır mısınız, almaz mısınız, burası size kalmış..

Farklı bir tavsiyede bulunmak istedim, birde Volvo S60'a bakmanızı tavsiye ederim, 1.6Dizel motora eyvallah derseniz, 90-100.000TL arasında donanıma göre değişken bir fiyatı var.. Dolusu kesinlikle ihtiyaçlarınız karşılayacaktır.. Powershift yani DSG gibi çift kavramalı otomatik şanzumana sahip olan model için yazdım fiyatları.. Bence bir bakın ;)

• 55bin civarına 2012 model ikinci el avensis 1.8 elegant cvt alabilirsiniz. Performans olarak da konfor olarak da superbi aratmaz. Satarken de fazla zarar ettirmez.
    Ya da ikinci el peugeot 508, ford mondeo vs alabilirsiniz. Sıfır passattan her türlü mantıklı olur ve daha az zarar ettirirler. En az 20bin tl de cebinizde kalır.
  • 2013 kasada makyaj görmüyor kasa değişmiyor ek özellik gelmiyor. Zaten bu 2013 modeller mart sonu anca gelir o zamana kadar beklemek anlamsız.Size önerim başka markalara da bakmanız 115.000 tlye donanımlı bir sürü araç alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Ben sevgilimi beklemem 3 ay, teneke yığını mı bekliycem?

Birde sevgilisi askere gittiği an aldatan kızlar var ki sormayın, evlerden ırak.

O değilde dizel araç al hacı hikayesiz kaldık,yaşama sevincimiz bitti yeminle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

Birde sevgilisi askere gittiği an aldatan kızlar var ki sormayın, evlerden ırak.

Torku sayesinde boyun hasarı veren corsa yerine 3.0 benzinli x5 bile geçemiyor hacım. Astranın içinde bulunan 115 tane sütçü beygiri de fena sayılmaz. Forumdan cihanair 'in 1.6 dizel dsg seat leon'ununu tokatladım. Onu mu yazsam foruma ne

• quote:

quote:

quote:

Torku sayesinde boyun hasarı veren corsa yerine 3.0 benzinli x5 bile geçemiyor hacım. Astranın içinde bulunan 115 tane sütçü beygiri de fena sayılmaz. Forumdan cihanair 'in 1.6 dizel dsg seat leon'ununu tokatladım. Onu mu yazsam foruma ne

Bekliyoruz,yazın akarsam oralara tokat manyağı yapayım seni.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sanmıyorum tokatlanacağımı ama hadi bakalım

Ayrıca facebook grubumuza beklerim, herkes burada yazıyor artık

http://www.facebook.com/groups/otomobilgenel/

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sanmıyorum tokatlanacağımı ama hadi bakalım

Ayrıca facebook grubumuza beklerim, herkes burada yazıyor artık

http://www.facebook.com/groups/otomobilgenel/

0-100'de 0,7 saniye fark atmış arabam,istekmeyi filanda atarsam.

2013 passat 1.6tdi dgs 3 ay beklemeye değer mi?

• Aracin icindeki bozukluklari bile atsan sansin yok dayioglu

• quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

quote:

Yeni kasa 320 düşünecek bir bütçeniz olduğunu tahmin ederek yazıyorum;

E90 kasa 320D almanızı tavsiye ederim makyajlı 184bg olanlarından..

Performans olarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır, 1.9TDI Superb'den kat kat daha hızlı..

Yakıt olarakda 7-8lt civarında kullanabilirsiniz şehir içinde dahi.. Eski nesil 1.6 dizel araçlar kadar yakıt cimrisi bir motor, yüklenmediğiniz sürece..

Sürüş dinamikleri olarak VW ve Skoda'dan 1-2 gömlek üstündür en az..

Konfor olarakda yeterli bir aile aracı..

Birde donanımlısını bulursanız tadından yenmez ;) Bi-Xenon, Deri, Isıtma, Sunroof ve hatta iDrive olanlarını bile bulabilirsiniz..

Buraya kadar herşey iyi, sadece ikinci el araç alır mısınız, almaz mısınız, burası size kalmış..

Farklı bir tavsiyede bulunmak istedim, birde Volvo S60'a bakmanızı tavsiye ederim, 1.6Dizel motora eyvallah derseniz, 90-100.000TL arasında donanıma göre değişken bir fiyatı var.. Dolusu kesinlikle ihtiyaçlarınız karşılayacaktır.. Powershift yani DSG gibi çift kavramalı otomatik şanzumana sahip olan model için yazdım fiyatları.. Bence bir bakın ;)

hocam bmwyi çocuklar çok istedi yaşım 47 3.20 biraz gençlere hitap ediyor bana göre eski kasa 5.20lere baktım onlardada benim bütçeme göre olanlar 100.000 kmyi aşmış durumdalar çoğuvolvo s60ın içi hoşuma gitmedi öneriniz için teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.