Şimdi Ara

2013 PHILIPS 6008 Serisi (42/47/55/60PFL6008K/12)- ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
8
Favori
51.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze selamlar son güncelemeden sonra görüntü kötü oldu demişsiniz tv ünütesinden cihazı kapatıp acın görüntü inşALLAH düzelecek ama kumandadan acıp kapayınca görüntü kötüleşiyor gölgelenme yakın cekim görüntülerde bulanıklık falan ben servise gönderdin cihazı ordanda genel merkeze sorunu test ediyorlar 19 gündür hayırlısı deneyimlerinizi bekliyorum benimle aynı sorunu yaşıyanlar varmı kapatıp acma hususu dediğimi deneyip forma yazarsanız sevinirim saygılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. iki hafta önce 47pfl6008 serisi ürünü teknosadan aldık. geçen gün sol alt köşesinde yatay beyaz bi çizgi oluştuğunu gördüm ve fotoğrafladım. arıza kaydı oluşturdum. bugün kurulum yapan aynı teknik servis geldi ve ürünü kutusuyla aparatlarıyla vs aldı götürdü. fotoğrafları da yetkili servis çalışanına gönderdim fakat onlar geldiğinde sorunu göremediler. sizce ürün değişimi olur mu ve kaç güne sonuç alırız?
  • Arkadaş sonunda aradığım tv yi buldum dedim habire arızalı çıkıyor. Vazgeçeceğim galiba almaktan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6xx8 serisi bir tv almaya niyetliyim. Smart yavaşlığı,dts vs tüm eksileri görüntü kalitesi hatırına göze aldık. Ancak kendiliğinden kapanma sorunu konusunda ne düşünüyorsunuz? Şikayet sitelerini inceledim firma yeni versiyon yükleyin diyor. Yeni versiyon yükleyip sorunu düzelmeyenler var. Yeni yazılım kapanma sorununu gidersede görüntü kalitesini düşürdüğü söyleniyor. Görüntüde giderse tv nin bir artısı kalmıyor.

Kapanma ve yeni yazılım için düşünceleriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: outgoer1

6xx8 serisi bir tv almaya niyetliyim. Smart yavaşlığı,dts vs tüm eksileri görüntü kalitesi hatırına göze aldık. Ancak kendiliğinden kapanma sorunu konusunda ne düşünüyorsunuz? Şikayet sitelerini inceledim firma yeni versiyon yükleyin diyor. Yeni versiyon yükleyip sorunu düzelmeyenler var. Yeni yazılım kapanma sorununu gidersede görüntü kalitesini düşürdüğü söyleniyor. Görüntüde giderse tv nin bir artısı kalmıyor.

Bendede usb hdd takinca kapanma sorunu oldu servis geldi tv yi goturdu %90 değişir dedi daha 1 hafta olmustu cihazi alali ama görüntü kalitesi süper

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkan123

Merhabalar. iki hafta önce 47pfl6008 serisi ürünü teknosadan aldık. geçen gün sol alt köşesinde yatay beyaz bi çizgi oluştuğunu gördüm ve fotoğrafladım. arıza kaydı oluşturdum. bugün kurulum yapan aynı teknik servis geldi ve ürünü kutusuyla aparatlarıyla vs aldı götürdü. fotoğrafları da yetkili servis çalışanına gönderdim fakat onlar geldiğinde sorunu göremediler. sizce ürün değişimi olur mu ve kaç güne sonuç alırız?

Hocam noldu sizin değişim işi?

• quote:

Orijinalden alıntı: outgoer1

6xx8 serisi bir tv almaya niyetliyim. Smart yavaşlığı,dts vs tüm eksileri görüntü kalitesi hatırına göze aldık. Ancak kendiliğinden kapanma sorunu konusunda ne düşünüyorsunuz? Şikayet sitelerini inceledim firma yeni versiyon yükleyin diyor. Yeni versiyon yükleyip sorunu düzelmeyenler var. Yeni yazılım kapanma sorununu gidersede görüntü kalitesini düşürdüğü söyleniyor. Görüntüde giderse tv nin bir artısı kalmıyor.

1 ay önce aldığım 47PFL6008K tv de de kendi kendine kapanıp açılma sorunu var.
    Servis ile görüştüğümde yeni versiyona güncelleyin dedi, henüz denemedim.
    Bu konuda aynı sorunu yaşayan arkadaş var mıdır?
    Problem konusunda yorumu olan varsa yardım rica ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: tosoon

quote:

Merhabalar. iki hafta önce 47pfl6008 serisi ürünü teknosadan aldık. geçen gün sol alt köşesinde yatay beyaz bi çizgi oluştuğunu gördüm ve fotoğrafladım. arıza kaydı oluşturdum. bugün kurulum yapan aynı teknik servis geldi ve ürünü kutusuyla aparatlarıyla vs aldı götürdü. fotoğrafları da yetkili servis çalışanına gönderdim fakat onlar geldiğinde sorunu göremediler. sizce ürün değişimi olur mu ve kaç güne sonuç alırız?

Hocam video formatıyla ilgiliymiş. Yetkili servisinde benim gözümün önünde format atıldı yeni sürüm yüklendi şuan çok şükür hiçbir sıkıntısı yok.

• quote:

quote:

quote:

Hocam video formatıyla ilgiliymiş. Yetkili servisinde benim gözümün önünde format atıldı yeni sürüm yüklendi şuan çok şükür hiçbir sıkıntısı yok.

Bu modele bayağı bi niyet ettim tavsiye edermisiniz?

• halilBU kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin cihaz değişti mi ? Son verisyona güncellemiş miydiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@K@

Hocam sizin cihaz değişti mi ? Son verisyona güncellemiş miydiniz?

Hocam cihaza degisim raporu verdiler ve degisimini sagladim vatandan almistim birebir degistirdiler simdi hicbir sorun yok

• 55PFL6188 modeli için en iyi görüntü kalite ayarını bulumadım bir türlü. Hızlı sahnelerde görüntünün bozulduğu çok belli oluyor. Sahne geçişleri hızlı olunca bozulan görüntü sizin gözünüze takılmıyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu modele bayağı bi niyet ettim tavsiye edermisiniz?

Hocam gayet memnunum. Tavsiye edebilirim. Teknosadan indirimden faydalanıp 2500 tlye sahip olduk. Bu hafta sonu gidip baktığımda fiyat 2800 tlye çıkmıştı.. Hafta sonu indirimleri beklemenizi öneririm.

• nothingman34 N kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86112148&p=1

• tv açtığımda sinyal yok uyarısı alıyorum. 2.3 açmada bir yapıyor. Aç kapa yapınca ancak açılıyor. Uydu Sinyalide güçlü anlamadım. Aynı sıkıntıdan yaşayan varmı.

• ayhanjan kullanıcısına yanıt
    bende digitürk var hdmi1 de duruyor tv ilk açılışta bazen sinyal yok diyor ama kumandadan tvye tıklayınca digitürk geliyor yada digitürkü açıp kapatıyorum geliyor ...

bende de direk hdmi1 i görmüyor ... o yüzden uyarı yazısı çıkıyor ekran gelmiyor ...sinyalle ilgili değil bu durum fazla da takmıyorum bu sorunu ...

kendi uydusunu mu kullanıyorsun başka birşey mi .
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    teşekküler kardeş verdiğin görüntü ayarıyla görüntü muazzam güzel oldu gelen bayılıyor.

Kendi uydusunu kullanıyorum.

dün servisi aradım merkezi sistemmi dedi sinyal güçlümü dedi .
    evet merkezi sistem ama sinyal güçlü dedim.

açtıktan sonra kanal değiştirin dedi led lerin uydusu çok hassas reciverlearı çok güçlü sinyal ister dedi dediğim gibi sinyal güçlü ama her zaman yapmıyor.

birde kumandadan kapatıyorum hangi kanaldan kapatsam yinede 4 kanal(star)dan açılıyor..

artık uydu reciver bakıcaz ....

tekrardan teşekkürler kardeş..
  • arkadaşlar mkv oynatmıyor tv. 42pfl6008 aldım. ses geliyor ama görüntüyü çözemiyor. tv nin üstünde çizgi çizgi bişeyler çıkıyor o kadar.
    aynı sorunu yaşayan var mı?
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90172162

• Arkadaslar 6008 almayi dusunuyorum ama sizin yasadiginiz sorunlar gozumu korkuttu, acaba alsam mi?teknosada 47 inch 6008 2300 tl haftasonu, ne dersiniz almali miyim yoksa baska bi modele mi yonelmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralkarga -- 13 Nisan 2014; 11:07:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.