Şimdi Ara

2013 PHILIPS 6008 Serisi (42/47/55/60PFL6008K/12)- ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
8
Favori
51.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende 42PFL6008 aldım taksit olayı sona ermeden :) gerçi bi kaç ay sonra kullanmaya başlayacağım... Dts sorunu hala devam ediyor anladığım kadarıyla.. Kullanan arkadaşlar bu sorunu nasıl aştı yazabilirler mi acaba... Direk pc den mi görüntü aktarıyorlar.. Media player kullanan arkadaşlar ne önerir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cronos10 kullanıcısına yanıt
    Çözüm filmi indirirken DTS değil ac3 kodlu olanları indirmek...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Çözüm filmi indirirken DTS değil ac3 kodlu olanları indirmek...

daha iyi çözüm, hiç film izlememek de olabilir..
  • cronos10 kullanıcısına yanıt
    O kesin cözüm

• arkadaşlar babama 42pfl6158k/12 aldık, görüntüye ayar çekicem ama bulamıyorum motion vb gelişmiş ayarlar nerede bende sadece doğal standart canlı film çıkıyor
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    Kişisel fen seç.. Bir de gizli görüntü ayarlarinin altında TV aysrlari var oradan ayarlayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Kişisel fen seç.. Bir de gizli görüntü ayarlarinin altında TV aysrlari var oradan ayarlayabilirsin

İşte o gizli görüntü ayarlarının yerini bulamadım görüntü ayarları diye bi yer var ona tıklıyorum Kişisel-Doğal-Canlı-Film-Enerji Tasarrufu çıkıyor başka bir şey yok hocam
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    örnek 7008 video

Home - ayarlar - görüntü

• Öncelikle herkese merhaba
    ben yaklaşık bir hafta önce 47PFL6008K modelini aldım yanındada philips HTB3540/12 1000W 3D BLU-RAY EV SİNEMA SİSTEMİnide aldım tv yi dsmart ile kullanıyorum.fakat bu 3nü bağladığımda ses sisteminden ses gelmiyor.dsmart scart ile tv ye bağlı bluray de hdmı ile tvye bağlı dsmart ise ses sitemine PHILIPS SWA3302S/H OPTİK KABLO ile bağlı ama normal kanalları izlerken ses sisteminden faydalanamıyorum sadece blurayde film izlerken ses sitemim çalısıyor.Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?
  • marotty M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle görüntü ile ilgili bir tavsiyem olacak . dsmarti TV te HDMI dan bağla daha güzel görüntü alirsin sonuçta dijital baglanti yapmis olursun . sonra optik kabloyu dsmarttan cikar tvye tak yani tvnin sesini ses sistemine aktar. Sonra TV bin ses menüsünden harici hoparloru sec . büyük ihtimalle sorunun cozulur

• 6++8 .İçin hangi uydu reciver ve media player kullanıyorsunuz. Yada Tavsiyeniz ne olur.
  • ayhanjan kullanıcısına yanıt
    Ben şuan dahili uydusunu kullanıyorum. Ama atlanta hd box gerçekten son derece kaliteli görüntü veriyor.

Media player olarak ise android box tavsiye edebilirim. Ben çinden aldim. Hem smart özellikleri hwmde media player olarak oldukça basarili

• teşekkürler .

uydu reciverinden memnunsun o zaman..

peki android box hangisi ve kaça aldın?

saygılar.
  • ayhanjan kullanıcısına yanıt
    Kumanda kumanda her yer kumanda sıkıldım. Bir de renkte uygulaması ile her şeyi kontrol etmek kolay oluyor. Şuan da dsmart modül takmayi düşünüyorum. 279 TL spor paket var bimekste. 31 hd kanal veriyorlar. Dahili uydu performansı ile ilgili video yuklemistim. İzle istersen. Ben uydusunu beğendim yoksa atlanta varken kullanmazdim.

Medua playeri çinden getirttim. Çok kullanis bir alet forumda konusu da var . ben 175 TL verdim. Konuda telefonla kumanda ediyorum cok güzel oluyor. İnternetten film dizi ayrıca androidin en kral oyunlari oynanabiliyordu. Digiturk play de kullanıyorum.

• phill 47 inc 6158 media markt dan aldım kardeş.
    şu dedeğin media player alt yazı 3d ve codec dts falan nasıl memnunmusun vede hangi model bu forumda bir sürü model var ı uygun fiyatlı işimi görecek bir şey bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanjan -- 23 Şubat 2014; 7:46:25 >
  • birşey daha sorucam son güncellemede sıkıntımı var eski yazılıma dönmek istediğini okudum 8008 in forumunda ..

bu arada dikkkatli ol tavsiye etmiyorlar down grade i ..
  • Evet hatta sende yazilimi kontrol et son güncellemesi yapma ben memnun kalmadim. Bu arada TV kurulduktansonra benim incelememdeki ayarlari uygula mutlaka. SSeviş hazir kanal listesi yüklüyor TVyte onu kullanabilirsin.

Nen k-r42 kullaniyorum memnunum. Sen t-r42 de alabilirsin. Ancak ben android box kullanıyorum media player demeyelim. Alt gazi DTS falan sorun yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar 47 pfl 6188k televizyonum var. Kendi uydu alıcısını kullanıyorum bazen tv yi kumandadan açtığımda uydu kanallarını göstermiyor sadece siyah ekran çıkıyor,
    tv yi arkasındaki açma kapatma düğmesinden açıp kapatınca sorun düzeliyor bu normal midir böyle bir problemle karşılaşan var mı
  • Tabiki normal değil. Yaziliminiz eski is güncelleyebilir sini z ama son yazilimin görüntüsü çok iyi değil . tabi sorun sizi çok eahatsiz ediyorsa güncelleme ile düzelme ihtimali yuksek

• krizalit17 cevap için teşekkürler sıklığı artarsa güncelleyim o zaman
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.