Şimdi Ara

2013 PHILIPS 6008 Serisi (42/47/55/60PFL6008K/12)- ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
8
Favori
51.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bitter end

Selamlar

426008 i metro mağazasında 1999 tl ye buldum . Web den alışveriş yapmak istemediğim için bana iyi fiyat gibi geldi . Neredersiniz , bu ürünü bu fiyata metro dan almak mantıklımıdır

Tesekkürler

eğer tv yi halen almadıysanız şu anda metroda 1800 tl ve worldcarda 150 tl wp hediyesi var ... yani tv 1650 tl ye gelmiş oluyor ... bende ciddi ciddi almayı düşünüyorum ama net bir karar veremiyorum ...
  • erxmen E kullanıcısına yanıt
    evet sony , philips , panasonic daha iyidir ama lg ve samsung da kendini biraz geliştirmiştir geçen yıl daha rezillerdi . samsung doğası gereği daha parlak.

önemli olan panellerin lg yada samsung gibi aynı olması değil tvde iyi işlemesi sony daha iyi ama kazık

philipsdeki sorun smartın vasat olmasıdır , flashplayerda yok . alacaksanız bunu bilerek alın.
    piyasada tek lg ve samsung da var sanırım adamlar sadece smartla tvleri pazarlıyor zaten ...

menüde sorun yok , dahili uydu alıcıları genelde kötüdür zaten .
  • 6198 kullanıyorum.. 6008 ile aynı seri.. bu tv ile birlikte modüllü dsmart kullanan var mı? sinema kanallarında altyazılar beyaz iken siyaha dönüşüyor bu problemi yaşayan var mı?
  • 47pfl6008k kullanıyorum smart tv de youtube videoları hd değil standart açıyor çözümü var mı çözünürlüğü değiştirme nin yolu var mı dır ve internet de hızlı fiber yani netle alakası yok
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    2500 tl ye kadar hangi 47 inç 6xxx modelini önerirsiniz ? Bir çok çeşit var anladığım kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 5 Ocak 2014; 11:32:52 >
  • şimdi fiyat olarak değerlendirdiğimizde 6008 en uygunu... ben hepsiburadadan 2399 tl ye aldım... teknosada aynısı 2349 tl idi...
    sonra 6158-6198-6188 gibi modeller var fiyatları değişiklik gösteriyor. benim yaptığı incelemeler neticesinde bütün tvleri aynı olduğu sadece kasa renklerinin farklı olduğu sunucu ortaya cıktı... bir de 6008 500hz pmr diğerleri 700hz pmr ancak bunun bir fark yaratacağını düşünmüyorum çünkü aynı görüntü işleme motorunu kullanıyor ve aynı panele sahipler...
  • 6 ve 7 serisi ma?azalara göre modeller ayrylmy? durumda internetten belki daha ucuza blabilirsiniz .

47PFL7108 2800 tl
    47PFL7008 2800 tl

47PFL6678 2650 tl
    47PFL6198 2650 tl
    47PFL6188 2500 tl
    47PFL6158 2400 tl
    47PFL6008 2400 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 6 Ocak 2014; 3:58:27 >
  • Arkadaşlar kumandayı kaybettik yenisi ne kadar dur bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yazilim sonrasi tv türkçe alt yazi destekliyor.. altyazi dil seceneklerinde türkçe diye bir secenek eklenmis ancak boyut biraz kucuk ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil yardım gerekli beyler 20 mb fiber net var smart youtube uygulaması hd açmıyor hiç bir görüntüyü bluray görüntü açıyorum yine düşük çözünürlükte açıyor uygulamalar takılmıyor net hızlı smart hızlı youtube böyle bir problem çıkarıyor mesela vimeo diye video uygulaması var orda direk hd açıyor ama youtube açmıyor
  • Merhaba Donanımhaber kullanıcıları...
    Teknosadan dün ürünü satın aldım 47PFL6008K/12 tabi satıcı arkadaşın anlatmasıda cok etkili oldu forumlarıda daha önceden gözden geçirmiştim.
    Benim sıkıntılarımda şu şekilde

Flash player destegi yokmu ?
    İnternet uygulamasından girip film seyretmeye çalışınca herhangibir film sitesinden tam ekran olmuyor?
    BUnların herhangibir çözümü varmı ?
    flash belekten film izlemedim akşama deneme yapacam umarım o sorun çıkarmaz (1080p ve 3D)
    birde diz üstü bilgisayar için DNLA oynatıcı program lazım sanırım hangi programı bulmalı ve ayarları yapmam gerek?

claudecan arkadaşın dedigi gibi youtube den videolar hd degil çözümü varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustat4 -- 12 Ocak 2014; 11:30:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

6 ve 7 serisi ma?azalara göre modeller ayrylmy? durumda internetten belki daha ucuza blabilirsiniz .

47PFL6678 2650 tl
    47PFL6198 2650 tl
    47PFL6188 2500 tl
    47PFL6158 2400 tl
    47PFL6008 2400 tl

merhaba,
    bu 6xxx serisi tvler arasında ne fark var? örneğin 6008 ile 6158 arasında? fark sadece kozmetik mi, yoksa dişe dokunur donanım farkı var mı?
    teşekkürler.

Edit: ilk sayfayı okudum ve anladım farklılıkları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 13 Ocak 2014; 11:46:08 >
  • 3. sayfada 6 serisi ile ilgili resimler mevcut
  • Herkese merhaba, uzun süredir TV alabilmek için araştırma içerisindeyim fakat her geçen gün kafam daha da karıştı tahmin edebileceğiniz üzere :) İlk başta Lg almaya niyetliydim, sonrasında Samsung'a dönüş yaptım şimdi ise Philips'e daha yakınım. Tv'den beklentilerimi aşağıdaki gibi görebilirsiniz.

1.Öncelikle Tv'de smart özelliği çok aradığım bir özellik değil. Bilgisayar bağlantısı olarak kullanmayı düşünüyorum.
    2.Tv'yi Digitürk HD paketi ile izleyeceğim.
    3.Tv'nin HD filmler ve maçlarda göstereceği performans en önemli beklentim. Özellikle Lg'lerde görülen vertical bonding gibi bir durum çıkması benim için bir eziyete dönüşür.

Bu beklentilerime yönelik olarak 47pfl6xx8 serisinden bir TV'yi almayı düşünüyorum sizlerin de yorumlarını bekliyorum.
  • emre1928 E kullanıcısına yanıt
    Vertical banding her ne kadar LG modellerindeki gibi olmasa da philips 6XXX serisinde de karşılaşma olasılığı pek düşük olmayan bir bozulma. Ben yine de görüntü kalitesi açısından philips i öneririm. Ürünü alırken ya da servis ile birlikte kamera hareketi olan bir maç videosunu oynatırsanız düşey bozulmaları kontrol edebilirsiniz.
  • şuan tv başında olan bir philips kullanıcısı var mı?acil
  • Merhaba Teknosa dan PHILIPS 55PFL6198K tv aldık. Daha önce yine Philips tüplü tv kullanıyorduk. Uydu kanallarında hiç bir sıkıntı yaşamazken yeni tv yi aynı anten hattına bağladığımızda 10 kadar kanal gösterebiliyor. TRT kanalları bile yok. Gösterdiği kanallarda arada gidip geliyor. Anten ve kabloları kontrol ettik. Hiç değişiklik yok. Bu tv nin uydu alıcısı biraz zayıfmı ne? Adeta hevesimiz kursağımızda kaldı. Ayrıca normal kanallardaki alttan kayan yazılar ekrana sığmıyor. Biraz karıştırdım. Ekran boyutu ilemi alakalı diye birşey bulamadım. Özellikle görüntü ve uydu alıcısı hakkında bir yardımcı olsanız...
  • halil altın H kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de vardı. Servis merkezi uydunun sinyali zayıf dedi. Kurcaladım biraz. İlk kurulumda uydu aramada tek lnb seçeneğini 2 lnb yaptım. Sorun çözüldü. Başka etkenler de olabilir belki ama denemekte fayda var.
  • yusuf___42 Y kullanıcısına yanıt
    Bu Philips servislerinin pek çoğu çok cahil. Amaçları bir an önce işini bitirip payını almak. Yukarıdaki mesajımı yazdıktan sonra nette araştırırken sizin dediğinize yakın bilgilere ulaştım. Uydu seçiminde türksat uydusunu seçip aratıyormuşum sorun oradaymış. Birden çok uyduyu seçip o şekilde arama yapmak gerekiyor.

Ayrıca tv yi teknosadan almıştık. 300 lira indirim çeki verdi. Onu kullanıp birde teknosada casper marka nın alt modellerinden bir laptop aldık. Siparişi vereli 10 gün oldu. Laptop hala gelecek. Tv de 5. gün gelmişti. Teknosanın internet şubesinden ilk kez alışveriş yaptım. Hiç memnun kalmadım.
  • philips 6008k/12 televizyonu teknosadan aldıgımı daha önce yazmıştım.satan yetkiliye dts ses destegini sordugumda var demişti hatta bölge müdürüne bile sorduklarını cavabın kesinlikle var dedigini ilettiler. bunu üzerine araştırma yaptım yetkili servise ve philips müşteri hizmetlerine sordum dts desteginin olmadıgını ögrendim
    teknosa müşteri hizmetlerine yanlış bilgilendirildigimi ilettim.

VEEEE

Azönce teknosadan aradılar istedigim ürünle degişim hakkı verdiler

ŞİMDİ SORUM ŞU PHİLİPS 47PFL6008K/12 YERİNE LG 47LA 660S ALSAM DAHA MANTIKLI BİR SEÇİM YAPMIŞ OLURMUYUM TAVSİYELERİNİZ NEDİR ACİL CEVAP BEKLİYORUM.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.