Şimdi Ara

2013 PHILIPS 6008 Serisi (42/47/55/60PFL6008K/12)- ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
8
Favori
51.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maclarda bulanıklaşma ve hızlı sahnelerdeki durumu çözdüm (ayarlardan bazılarını kaattım şimdi olmuyor oluyorsada ben fark edemiyorum) 3 d 2 tane film izledik tek kelime ile mükemmel (daha önce çok 3d izlemediğimide belirteyim) usb den ne taktıysak açtı (çok fazla bir şeyde takmadık aslında) kumadası bence çok hoş klavye işi gerçekten iyi düşünülmüş. Ambilight ise gerçekten çok iyi düşünülmüş bir ıvır zıvır.ancak smart olayını deneyemedim onun için bir şey diyemeueceğim.sonuç olarak biz gerçekten çok memnun kaldık iyiki bunu almışız diyoruz.(ilgilenenler için amatör birinin yorumlarıdır kale almayın ama adam tv yi aldı 2 kelamda etmedi demeyin diye yazmak istedim )Şu an tek sorunum var oda cnn de ntv de alttaki yazılar titreyerek geçiyor bunu nasıl çözebiliriz bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı HDMI girişleride denedim HDMI to HDMI bağlantı yapıyorum
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    altyazı olayı kanala göre değişiyor . bu ayarlara yakın ayar çekebilirsin.

görüntü tarzı : kişisel

backlight kontrast : 80 (60-80 arası )
    renk : 70 (50-70 arası )
    netlik : 0 (0-2 arası )
    parazit azaltma : kapalı
    mpeg parazit azaltma : kapalı

percect natural motion : kapalı
    clear cld : açık
    gelişmiş netlik : kapalı
    dinamik kontrast : kapalı
    dinamik arka ışık : standart
    renk geliştirme : kapalı

ışık sensörü : açık
    gama : +2 (0, +2 arası)
    renk sıcaklığı : normal
    video kontrast : 90
    parlaklık :50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 9 Aralık 2013; 19:55:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

Miracast i becerebildin mi ustat.s4 tel varbende olmuyor.lg tv lerde yapiyorlar su ekran paylasim isini.tv deki goruntuyu telefona kendi android yazilimiyla aktardim ama telefonu tv ye yansitamadim?

ben bugün 47 pfl 6198 televizyona general mobile discovery ile bağlanıp telefon görüntüsünü aktardım you tube
    dan videoları televizyondan izleye biliyorum.
    Telvizyonda Miracast ı acıyorsunuz.
    tefondan( dicovery) için
    ayarlar-cihaz-ekran menüsünden kablosuz ekran modunu açıyoruz
    ekran ara diyoruz telefon philips 6198 diye görüyor.(telefonun wifi si açık olacak)
    bağlan dediğimizde tefon ekranı televizyonda.
    telefonda yaptığınız herşeyi televizyondan izleye bilirsiniz.
    telefonunuza son güncellemeyi yapmayı unutmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kürek

quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

Miracast i becerebildin mi ustat.s4 tel varbende olmuyor.lg tv lerde yapiyorlar su ekran paylasim isini.tv deki goruntuyu telefona kendi android yazilimiyla aktardim ama telefonu tv ye yansitamadim?

ben bugün 47 pfl 6198 televizyona general mobile discovery ile bağlanıp telefon görüntüsünü aktardım you tube
    dan videoları televizyondan izleye biliyorum.
    Telvizyonda Miracast ı acıyorsunuz.
    tefondan( dicovery) için
    ayarlar-cihaz-ekran menüsünden kablosuz ekran modunu açıyoruz
    ekran ara diyoruz telefon philips 6198 diye görüyor.(telefonun wifi si açık olacak)
    bağlan dediğimizde tefon ekranı televizyonda.
    telefonda yaptığınız herşeyi televizyondan izleye bilirsiniz.
    telefonunuza son güncellemeyi yapmayı unutmayın.

Tablette dediğiniz gibi fakat s4 le bağlanmıyor?

• kadaslar bende philips60 pfl6008s modelini almak isteiyorum birsey diyecegim smart menusu gercektn cikan haberlere gøre cokmu zzayif.
  • Bende almayı düşünüyorum haftaya youtube da videolar için sorun yapmıyor izlenebiliyor dimi
  • Arkadaşlar dün izmir optimum mağazasını dolaştım. Kafamdaki fiyat maximum 1600 1700 tl arası bir fiyattı. Teknosaya girdim çalışan bir arkadaş philips 42pfl6008k/12 led tv yi önerdi, tanıttı, anlattı. Diğer televizyonlarla karşılaştırdığımda gerçekten görüntü kalitesi, 500 Hz oluşu, 3D kalitesi ve 5 yıl garanti sağlaması hoşuma gitti. Fakat internette araştırdığımda biraz;

1- Güncelleme sonrası görüntü kalitesinin kötüleştiği
    2- Smart tv özelliğinin ve kanal geçişlerinin yavaş olduğu (smart tv yavaşlığı bilinen birşeymiş konuyu okuyunca öğrendim)
    3- Smart tv de iken ve menü geçişlerinde cihazın donduğu

Ürün fiyatı 2099 tl. Ben bütçemin yaklaşık bi 400 tl üzerine çıkıp almışken iyisi olsun diye düşündüm. Bu sorunlar benim biraz midemi bulandırdı açıkçası. Bir kere alıp uzun yıllar kullanacağımız bir cihaz. Bu konuda ürün sahibi arkadaşlar veya ürünü bilen arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirlerse çok memnun olurum.

Bkz. Philips'in kendi sitesindeki kullanıcı yorumları :http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/6000-series-107-cm-42-inc-easy-3d-dvb-t-c-s-s2-42pfl6008k_12/prd/;jsessionid=37081FD674F8E82BE3763E12ACAEECC5.app121-drp2?st=user&t=awards

• 666azazel kullanıcısına yanıt
    Phillips 6xx serisinin birbirlerinden tek farkı ayaklık ve çerçeve midir? Teknik özellik olarak hepsi birbirinin aynısı mıdır?
    Dts özelliği olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz?

• evet farklılıklar ayak ve çerçeve diğer özellikler aynı 100 hz +2 ambxl -- - dts yok philips satış strajesi 7 serisinden başlıyor .

güncellenmiş tvde dts video denemek gerekir her dts videoda gerçekte dts değildir. o yüzden 2-3 farklı video denemek gerekir .

her mağazada farklı ürün var .
    fiyatlar

42PfL6678 2150 tl
    42PFL6198 2300 tl
    42PFL6188 2100 tl
    42PFL6158 2100 tl
    42PFL6008 2000 tl

2013 PHILIPS 6008 Serisi (42/47/55/60PFL6008K/12)- ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 23 Aralık 2013; 3:23:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

evet farklılıklar ayak ve çerçeve diğer özellikler aynı 100 hz +2 ambxl -- - dts yok philips satış strajesi 7 serisinden başlıyor .

güncellenmiş tvde dts video denemek gerekir her dts videoda gerçekte dts değildir. o yüzden 2-3 farklı video denemek gerekir .

her mağazada farklı ürün var .
    fiyatlar

42PfL6678 2150 tl
    42PFL6198 2300 tl
    42PFL6188 2100 tl
    42PFL6158 2100 tl
    42PFL6008 2000 tl

Yalnız pfl6877yi yazmamışsınız. Onda ambilight 3 taraflı. Ama o da hiçbir yerde yok

• sebzelicorba kullanıcısına yanıt
    6877 teşhir ve kapalı kutu boşver o modeli sonu 8 ile bitenlere bak
  • Arkadaşlar philips 42pfl6008 almayı düşünüyorum. Genelde annemler izleyecek fakat almışken biraz iyisi olsun dedik ve bütçemizi biraz zorladık. Görüntü kalitesini gidip bir elektronik mağazasında gördük hatta yan yana olan fiyatı bize uygun gelen bir samsung ve lg tv ile yanyanaydı. Gözle görülür büyük bir fark var. Smart olayına ilk heves takılırız ama smart bizim için ilk planda olmayacak. Bu tv'yi kullanan varsa;

- İlk güncellemeden sonra görüntü kalitesi düşüyor mu ?
    - Kanal geçişleri insanı sinir edecek kadar yavaş mı ?
    - Bir de medimarkta 2099 tl kliksa.com 1999 tl. 100 tl fark için internetten alışverişe yönelmeli miyim yoksa arkadaş git mağazadan kendin al mı dersiniz ?
  • arkadaşlar devamlı altyazılı film izleyen birisi olarak türkçe karakterlere uygun altyazılı film izleyebilir miyim acaba?
  • Philips yazılım destegi cok kotu yeni modeli gelir gelmez, eski modele destegi sonlandırıyor ama görüntü kalitesi iyidir. Kararı siz verin.

• Arkadaşlar 42pfl6008k aldık. 6 gündür kullanıyoruz. Almayı düşünen arkadaşlar varsa merak ettikleri konularda yardımcı olmaya çalışabilirim.
  • bende tv almaya karar verip önce samsung sonra lg ye aklım kaydı özellikleri ve çok tercih edilmesinden dolayı.ama her zaman yaptığım gibi bir şey almadan once incelerim araştırırım hep.yaptıgım araştırmalar sonucunda aşırı pahalı olmayan paramın karşılığını en iyi vereni araştırırım.
    sonuç sharp ve phılips in görüntü kalitesi ve daha az problem çıkartması diğerlerine göre gerçekten daha kaliteli görüntü vermesi sonucunda bu markalara yöneldim.tv yi kaliteli görüntü için alıyoruz sonuçta.smart olayı zayıfta olsa uzaktan bağlantı ile pc ile istediğime girip tv min ekranından herşeyi izleyebiliyorum.
    yani görüntü kalitesine çözüm yok ama smart yaha yazalım olayının çözümü bir şekilde oluyor. o yüzden gittim 6008 serisi aldım.5 yıl garanti ve ambilight özelligide hiçbirinde olmayan artısı olarak kar benim için.herkese şiddetle tavsiye ederim

• Arkadaşlar philips'in panelleri lg ya da samsung dan aldığı ifade ediliyor.
    Ancak görüntü kalitesi olarak ise lg ve samsung dan çok iyi olduğu görüşü hakim. Paneller aynı ise görüntü farkı neden?
    Yazılım desek Philips'in smart, menü , dahili uydu daki yazılım zaafları ortada. O zaman nedir durum?
  • erxmen E kullanıcısına yanıt
    TV üzerinde sizin gördüğünüz yazılım yavaş olabilir ancak görüntü işleme tarafından kaynaklanıyor bu farklılık. Bazı firmaların kendilerine has görüntü işleme motorları mevcut, mesela philips ve sony nin bu konuda iyi oldukları ifade edilir.
  • Arkadaşlar smart olayı gerçekten beklenileni karşılamıyor ancak biz tv den pc performansı beklediğimiz için öyle olduğunu düşünüyorum. @mesdi 'nin de dediği gibi pc bağlantısı ile bir çözüm bulunabiliyor. wifi den ağa bağlanıp pc den paylaştığım video resimleri direkt kumanda ile tv den açabiliyorsunuz kablosuz şekilde. Bende alırken kafamda Lg veya Samsung vardı ama mağazada şansıma 3 marka teşhirleri yanyana sıralanmıştı ve görüntü kalitesi bariz şekilde farklıydı. Başka bir arkadaşımda Lg 120 ekran bir tv ile philips 6008 3D karşılaştırması yaptık. Sonuçta philipsin derinlik ve görüntü kalitesinin daha iyi olduğunu Lg sahibi arkadaşım kendi söyledi. Ambilight özelliği ise size gerçekten diğer tvlerde olmayan bambaşka bir özellik katıyor. Bizim tv duvara monteli harika bi havası var ledlerin :). Bir artı ses sisteminde var incelediğim kadarıyla diğer tvlerde olmayan bass özelliği tvnin kendinde. Ayrıca çerçevesiz (ince çerçeve) olması çok şık bi tasarım. Tv alacaklara öneririm. İsteğiniz kaliteli görüntü, daha gerçekçi bir 3D ise philips yok ben smartla çok uğraşırım diyorsanız diğer tvlere yönelmenizi öneririm.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.