Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
290.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Denizinbabası

Hocam zaten panel yanmış bir şekilde, hatta şunu da söyleyeyim; bazen ps4 açıkken bazı ekranlar bir süre açık kalıyor, ardından tvye falan geçtiğimde bekleyen ekrandaki görüntüler yanık izi şeklinde kalıyor ve kısa sürede geçiyor, normalde oled ekranlarda olur denen burn in gayet kolay oluyor 2 saatlik görüntü ile.

Yani onun için sordum acaba ekranı koruyan ya da soğuk tutan bir şey vardı da servis mi bozdu, ya da askıya aldığım için esnemeden oluşan baskı mı ortaya çıkardı. Ona göre yeni tv alma durumunda dikkat edeceğim şeyler olsun istiyorum.
    Sizin bu sorununuz bildiğim kadarıyla bizim TVnin kronik arızalarından biri değil.
    Duvara asmaktan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü askıya asarak kullanan birçok kişi var, illaki onlarda da olurdu. Başka markalarda da duvara asmanın TVye zarar verdiğine hiç şahit olmadım.

Sizin bu televizyona aynadan sekerek ya da direkt olarak güneş ışığı çarpıyor mu?

• ***Respect*** kullanıcısına yanıt
    Yok hocam güneşten değil. Panele dokununca sararan yerler zaten sıcak. Biri anakarta denk geliyor. Alt kısımda ne var bilmiyorum orası da çok sıcak. Sizde bu bölgelerde ısı yoksa ya da ısı hissedilmesine rağmen sararma yoksa benimkine servis bir şeyler yapmış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizinbabası kullanıcısına yanıt
    Sizin için 1-2 gün TVnin nerelerinin ısınıp ısınmadığını kontrol edeyim, daha sonra haberdar ederim sizi.
  • Denizinbabası kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin televizyonun sararan bölgeleri benim ekranda da sıcak. Ancak yazdığınız gibi çok sıcak değil, üstelik tv 3-4 saat açık kaldıktan sonra kontrol ettim özellikle. Hatta hissetmek için dikkat etmeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Hocam sizin televizyonun sararan bölgeleri benim ekranda da sıcak. Ancak yazdığınız gibi çok sıcak değil, üstelik tv 3-4 saat açık kaldıktan sonra kontrol ettim özellikle. Hatta hissetmek için dikkat etmeniz gerekiyor.
    Teşekkürler hocam. Demek ki benimkinde aşırı ısınmasına yol açacak bir şey yaptılar. İlk anakartın olduğu bölgede sararma fark etmiştim sonra artarak devam etti ve durum ortada.

Olur da bir sararma fark eden olursa erken çözüm arasın bu duruma.
  • Evet benim tv nin de anakart değişmişti ama yine bozuldu. Bu sefer servisten dönüşe göre adımlar atacam

• Benim de kronik kendi kendine açılıp kapanıyor yıllardı git gidd kötüleşti en son kapandı bir daha da açılıyor 2-3 kez kırmızı ışık yanıyor. Ankarada iyi bir servis önerbilecek var mı? Anakart değişecek sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Buzyeli

Benim de kronik kendi kendine açılıp kapanıyor yıllardı git gidd kötüleşti en son kapandı bir daha da açılıyor 2-3 kez kırmızı ışık yanıyor. Ankarada iyi bir servis önerbilecek var mı? Anakart değişecek sanırım
    Bir fiyat isteyin ne kadar diyecekler. Bana da söylerseniz sevinirim.

• quote:

Benim de kronik kendi kendine açılıp kapanıyor yıllardı git gidd kötüleşti en son kapandı bir daha da açılıyor 2-3 kez kırmızı ışık yanıyor. Ankarada iyi bir servis önerbilecek var mı? Anakart değişecek sanırım
    Bir fiyat isteyin ne kadar diyecekler. Bana da söylerseniz sevinirim.

• 2 yıl önce 600TL ye bir yakınım yaptırmıştı.
  • Selam.
    Bu tv ye soundbar bağlayabilen oldu mu? Hdmi arc kullanarak deniyorum ses akışı sağlanamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

2 yıl önce 600TL ye bir yakınım yaptırmıştı.
    3 yıl önce yanılmıyorsam 400 liraya yaptırmıştım.

• oguz707 O kullanıcısına yanıt
    Benim 42 inç de 5.5 yıl oldu.3 yıl önce anakart değiştikten sonra tekrar sorunum olmamıştı.Hep ayrı receiver ile kullandım. Bu sefer receiver arızası sandığım bir durum oldu.Dahili alıcısı ile kullanıyorum.Sizce alıcısının görüntü kalitesi ve tunerinin gücü nasıl?KanalD ve CNN Türkte yayın bozuluyor bazen de. Antenimin mi ayarı gerekiyor merak ettim de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvadordali03

Benim 42 inç de 5.5 yıl oldu.3 yıl önce anakart değiştikten sonra tekrar sorunum olmamıştı.Hep ayrı receiver ile kullandım. Bu sefer receiver arızası sandığım bir durum oldu.Dahili alıcısı ile kullanıyorum.Sizce alıcısının görüntü kalitesi ve tunerinin gücü nasıl?KanalD ve CNN Türkte yayın bozuluyor bazen de. Antenimin mi ayarı gerekiyor merak ettim de?
    Hocam ben aldığım günden beri nerdeyse hep kendi alıcı ile kullandım. Ben hd yayınları beğeniyorum. Yani beni çok rahatsız etmiyor. Ama bilgisayarı başladığımda full HD görüntüler daha kusursuz. Lakin bizim uydu yayınları ile alakaları da olabilir. Kısaca iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 15 Nisan 2019; 19:58:34 >
  • Arkadaşlar anakart tamire 650 Android li yeni anakarta 1300 istedi Gimat Philips servis son zamanlarda yaptıranınız var mı fazla gibi geldi

• quote:

Arkadaşlar anakart tamire 650 Android li yeni anakarta 1300 istedi Gimat Philips servis son zamanlarda yaptıranınız var mı fazla gibi geldi
    nasıl bir yol izlediğini ve nasıl bir sonuç aldığını bizimle paylaşır mısın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Dredd

Kapanıp açılma sorunu baş gösterdiğinden internette araştırma yaparken YouTube da bir videoya denk geldim. Adam ayni sorunlu TV nin arkasına eski usül vuruyordu. TV düzeliyordu. Sonra bir yerlerde TV nin arkasına toz dolması sebebiyle bu sorunun meydana gelebileceği söylenmişti. Ben de bugün kapanıp açılma başlayınca arkasına birkaç kez patlattım. Toz çıktı. Sonra TV şimdilik düzeldi. Bakalım bozulacak mı. Bilgilerinize arkadaşlar.
    Ayrıca arkadaşlar tv en son 3 gündür sürekli açılıp kapanıyordu. Yazılım güncelleme fiş değişikliği fabrika ayarlarına geri dönme tvyi yeniden kurma vs her ne yaptıysam olmadı. Sürekli açılıp kapanıyordu. Sonra Judge Dredd@ arkadaşımızın bu yorumunu okudum. Artık yeni tvi araştırırken son ihtimal açtım tvinin arka kapağını. Anakartın bir kaç soketini söküp tekrar taktım. Hafiften bir fırça yardımıyla kartların üzerindeki tozları falan aldım. Bir umut işte... Sonra kapattım kapağını ve tekrar kurulum yaptım. Ve sonuç. Yaklaşık bir gündür sürekli açılıp kapanan tvide böyle bir sorun kalmadı. Tekrar hortlayana kadar tabii:)) Sonuçta şimdilik çözmüş oldum...İlginç olan yaptığım toz alma ve soket söküp takma dışında bir şey olmamasına rağmen sorunun düzelmesine ne sebep oldu bir anlam veremedim doğrusu... Tvinin kapağını sökecek arkadaşlara şimdiden diyeceklerim bu aşamaya geldiyseniz benim gibi tvden tamamen umudunuzu kesmiş olmanız açarken bir ferahlık veriyor insana.. Ona göre karar veriniz...

• absurde A kullanıcısına yanıt
    İşinize yaramasına sevindim. O yazıyı Yazdığım günden beri bir daha ayni sorunla karşılaşmadım. Ayrıca ben arka kapağı sökme gibi bir işlem bile yapmadım. Sadece arka kapağa bir kaç tokat atıp toz çıkmasını sağladım. Ondan sonra sorun çözüldü.

• quote:

Arkadaşlar anakart tamire 650 Android li yeni anakarta 1300 istedi Gimat Philips servis son zamanlarda yaptıranınız var mı fazla gibi geldi
    Ben de tamire 500 lira ödedim. Daha üç ay önce. Bakalım ne olacak.

• PC'den televizyona wifi üzerinden bağlanmaya çalışıyorum ama şifre soruyor. Bizim bu televizyonun wifi şifresini bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.