Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
290.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu tabloları nerden buluyosunz :)))
    Bütün tv panellerinin oldugu bi tablo varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharapnell

arkadaşlar 47PFL7008 tv aldım incelememi buradaki birkaç arkadaşa sunacağımı söyledim fakat hem vaktim olmadı hemde bir sorunum devam ediyor onun için henüz incelemeye geçmedim.

Tv'harddisk bağladığımda 3d film açılınca ve dönüştürme için yan yana 3d yi seçince tv kendine restart atıyordu.Bugün servisten geldiler izlediğiniz filmler x264 değil h264 olmalı dediler bunun için tv kendini restartlayabilir vs vs.Ayrıca servis menüsünden baktıklarında hata kodu cidden yoktu anlamadım gitti.Şimdi bitane h264 indirip izlicem ama bakalım artık zaten h264 çok az var ve restart sorununun bundan kaynaklandığı açıkcası beni pek tatmin etmedi.TV çok iyi ama dediğim gibi şu sorunu halledince ufak bi inceleme yapacağım bende...

hocam selamlar. Nasıl boyle sacma bır sey olur anlamıyorum. Ne demek h264 fılm ındıreceksınız onu acıyor. H264 fılm mı kalmıs ya ? Hazıran ayında dts destegı gelecek dedıler, oraya kadar bıraz sabredın.

Incelemenızı merakla beklıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

arkadaşlar 47PFL7008 tv aldım incelememi buradaki birkaç arkadaşa sunacağımı söyledim fakat hem vaktim olmadı hemde bir sorunum devam ediyor onun için henüz incelemeye geçmedim.

Tv'harddisk bağladığımda 3d film açılınca ve dönüştürme için yan yana 3d yi seçince tv kendine restart atıyordu.Bugün servisten geldiler izlediğiniz filmler x264 değil h264 olmalı dediler bunun için tv kendini restartlayabilir vs vs.Ayrıca servis menüsünden baktıklarında hata kodu cidden yoktu anlamadım gitti.Şimdi bitane h264 indirip izlicem ama bakalım artık zaten h264 çok az var ve restart sorununun bundan kaynaklandığı açıkcası beni pek tatmin etmedi.TV çok iyi ama dediğim gibi şu sorunu halledince ufak bi inceleme yapacağım bende...

hocam selamlar. Nasıl boyle sacma bır sey olur anlamıyorum. Ne demek h264 fılm ındıreceksınız onu acıyor. H264 fılm mı kalmıs ya ? Hazıran ayında dts destegı gelecek dedıler, oraya kadar bıraz sabredın.

Incelemenızı merakla beklıyoruz.

valla kardeş varya sırf sen tunca17 ve 666azazel dostum için elimden geldiğince incelicem ama bakalım yarın müşteri hizmetlerini bi arayayım tekrar nedir ne değildir.Düşünsene sen git 3500 lira ver 2013 model tv al sonrada saçma sapan şeylerle uğraş olmadı mediamrket e iade etcem bakalım artık ama iade de etmek istemiyorum çünkü Tv genel anlamda çok çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharapnell -- 10 Mayıs 2013; 1:10:34 >

• Bu nedir ya, türkçeyi zor konuşuyoruz zaten:))

Sağolasın @666azazel
  • bulgarca kiril alfabesi ilk baş rusça sanmıştım
  • Biz azimli milletiz o dilide çözeriz

Sende TV olarak ne var ?

Yoksa sende terzi söküğünü dikemez modundamısın
  • tv ilk başlarda sorunlarını belli eder güncellemeyle düzelir her markada var

düzelemeyecek birşey varsa kötü olur .... dse gibi (bu düzeliyor mu acaba )

ben mağazada usb ile 2 tane 3d mkv film ve başka formatta(480-720-1080p) filmler denedim hiç sorun yok hdd denemedim o yüzden bilmiyorum benimde filmlerim h264

son güncelleme sürüm notları çeviri

EXIT tuşu tutarlı davranışları hakkında çözüm.

Almanya için ana ekran adaptasyon. (Kablo / Antennen Fernsehen)

İbranice metin EPG Sonraki + 8 gün En Şimdi devre dışı. (Temelde İsrail pazarı için çözüldü)

İyileştirme istikrar davranış HDMI kaynaktan devreye.

TXT altyazılı canlı yayın artık olmayan bir kaydın oynatımı sırasında gösterilen
    altyazılar.

BBCiPlayer, video ve radyo programı tekrar İşleyen edilir.

Yükleme sırasında Philips Smart TV portalı bakire bazen hiçbir bağlantısı hakkında çözüm.
    QF2EU-0.64.15.0 (Yayımlanma günü: 2013/03/26)

8000-aralığı için ilk üretim yazılımı.
    QF2EU-0.64.12.0 (Yayımlanma günü: 2013/02/18)

6000-ve 7000-aralığı için ilk üretim yazılım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 10 Mayıs 2013; 1:23:17 >

• bende tv almak istiyorum... 1 yıl araştırdım sayılır ...

7007 ve 6877 almak istemiştim paramda yoktu acelemde nasipse 7008 alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 10 Mayıs 2013; 1:17:44 >
  • Sana uyup 7008 alıp diyorum ama hemen hemen aynı özelliklere sahip 6198 var onu görünce kafam karışıyor.
    Bi amb farkı var gibi ?
    1000 TL fiyat farkı var değer mi sence ?

• Bu arada nasıl olduysa youtube çalıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Sana uyup 7008 alıp diyorum ama hemen hemen aynı özelliklere sahip 6198 var onu görünce kafam karışıyor.
    Bi amb farkı var gibi ?
    1000 TL fiyat farkı var değer mi sence ?

http://www.teknosa.com/urunler/110012601/philips-47pfl6198k12-dvb-s-amb-fhd-smart-3d-led-lc

http://www.teknosa.com/urunler/110012602/philips-47pfl7008k12-dvb-s-amb-fhd-smart-3d-led-lc

kardeş şöyle bir durum var hani almışken son çıkanını al derlerya mesela benim 7008 almamın en büyük nedeni 2013 olması

• 7008 3500-3400 e satılıyor aslında bu çakallar 4000 demiş vatan da 3700 di ama şuan listede yok siteler hatalı

panel bilgisi ve kullanıcı yorumları olsa aradaki farkları anlarız ama şuan görünen sadece am3 farkı
  • dizimag dan video açılıyor mu bir yerde gördüm 6-7-8 serisi flash var diyor ben 5008 denedim flash yok
  • 6198 de 2013 model merak etme

Hafta sonu anneler günü, fiyatlar makul seviyeye gelir gibime geliyor
  • 7008'de kamera da var sanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

6198 de 2013 model merak etme

Hafta sonu anneler günü, fiyatlar makul seviyeye gelir gibime geliyor

hee öylemi Bu arada tv de kamera mevcut =)
  •  2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K)
  • doğru kamera farkını unutmuşum

philips resmi site ve teknosa belirtmiş

1-2 tane youtube den 3d belgesel fragman indir dene

Desteklenen Formatlar (USB) AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC

Multimedya Uygulamaları
    Video Oynatma Formatları: Kapsamlar: AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1
    Müzik Çalma Formatları: AAC, MP3, WMA (v2 - v9.2 arası)
    Fotoğraf Görüntüleme Formatları: JPEG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 10 Mayıs 2013; 1:53:06 >
  • quote:

Servis sallamış arkadaşım, öyle bir şey olmaz.H264 ve x264 aynıdır.Divx le xvid gibi.Bende pfl6907k var, biraderde pfl8605 var, bunlarda niye gösteriyor.Aşağıdaki linki baştan sona oku, hatta mümkünse gelen servisede göster.Çoğu servisin hala doğru düzgün bilgisi yok, tüplü tv ve çift kaset çalarlı müzik seti tamircisi olmaktan öteye gidemediler.

http://forum.donanimhaber.com/m_39866030/tm.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.