Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
290.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kulaklarım çınladı birden. Ben bu saatten sonra 42inç ancak monitör niyetine kullanırım yada telefon ekranı olarak. Abi inan her akşam sinema seyrediyoruz evde. yerel kanalların yüzünü görmüyorum haberlerden başka. 3 yaşındaki oğlum bile ben işten eve gelir gelmez baba viy açç (film aç) diyor

• o kadar da değil ya, sadece büyük ekran, kaliteli bi panelde film izlemenin yaşattığı hissiyatları anlatmaya çalışıyorum , anlatılmaz yaşanır cinsinden o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

7008 in cazip tarafı 3 taraflı amb. ve pasif 3d olması
    biz iki kişiyiz :D 2 tane aktif gözlük bize yetecektir
    amb. o kadar takılmam
    benim icin büyüklük daha ön planda :) filmleri yaşayarak izlemek cok farklı şeyler
    basis35 arkadaşımız bilir
    46pfl7008 in fiyatı 1600 euro
    o fiyata 55pfl7007 almak daha mantıklı diye düşünüyorum ?

aynı fiyata 55 inç olduğu için bilgi vermek ıstedım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 11 Mayıs 2013; 16:34:45 >
  • Bence de 55 lik al
    7007 in panel frekansı 200 Hz miş , 7008 in ise 100 Hz miş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 11 Mayıs 2013; 18:20:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Bence de 55 lik al

o biraz tartışılır hocam, elbetteki 7008 in 7007 den üstün tarafları var, vardır
    ama kullanılan parcanın kalitesi artmış olabilir veya daha başka şeyler eklenmiş olabilir
    ses dede benim takıldığım yerler vardı fakat sonradan 7008 de saf bas olduğunu ve sesin kalitesinin yükseldiğini anladım
    7007 2*20 = 40W
    7008 2*10=20W saf bass
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Bence de 55 lik al

o biraz tartışılır hocam, elbetteki 7008 in 7007 den üstün tarafları var, vardır
    ama kullanılan parcanın kalitesi artmış olabilir veya daha başka şeyler eklenmiş olabilir
    ses dede benim takıldığım yerler vardı fakat sonradan 7008 de saf bas olduğunu ve sesin kalitesinin yükseldiğini anladım
    7007 2*20 = 40W
    7008 2*10=20W saf bass

Haklı oldugun taraflar var tabi ama tv nin asıl işlevi görüntü, smartmış falan hikaye. Bence orijinal ses sisteminden çok bi şey beklememk lazım, hiç biri harici ses sisteminin yerini tutmaz. Yeni tv lerde görüntü etkileyecek yenilikler dışındakiler göz boyamaktan öteye gitmez. Pazarlama taktiği bunlar, LG ve Samsung un yaptıgı gibi.

• 7007 ve 7008 arasında panel farkı var tabi ...aktif-pasif ----dts güncellemeyle gelecek başka fark yok gibi ....

3500 liraya 47 7008 yerine 55 7007 almak daha iyidir

40w-20w fark yapmışlar A+ sınıfı yapmaya çalışıyor Philips çevreci nede olsa

ben sesi çok beyendim 50 ye getirdim mağazada süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 11 Mayıs 2013; 22:15:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

42 inç 2800 lira verilir mi ayrıca 8007-7007 bunların neresi eski sen yapma bari 55inç bakan adama 42 önermişsin

Hocam parası olan verır vallahı. bende olsa su an verırım ama yok maalesef. Ben arkadasa 42 dedım ama fıyat acısından

• hocam 55pfl 7008 3432 TL bunu tercih edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharapnell

quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

Eski serilere bakıyorsun hocam. 42PFL7008K al rahatla.

ben aldım rahatlayamadım

Nıye hocam ya ıyı televızyon .

• 2D den 3D Dönüşümü

2D’den 3D’ye stereoskopik görüntü dönüşümünde sorun var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: basis35

42 inç 2800 lira verilir mi ayrıca 8007-7007 bunların neresi eski sen yapma bari 55inç bakan adama 42 önermişsin

Hocam parası olan verır vallahı. bende olsa su an verırım ama yok maalesef. Ben arkadasa 42 dedım ama fıyat acısından

para olsa aaah ah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sharapnell

quote:

Eski serilere bakıyorsun hocam. 42PFL7008K al rahatla.

ben aldım rahatlayamadım

Nıye hocam ya ıyı televızyon .

Kardeş aynen iki tane yan yana görüntü çıkıyorya bunları 3D yapmak için kumandadan 3D yi tıklayıp 'yan yana' seçeneğini seçmek gerekiyor.İşte o anda resetliyor tv'yi..Bugün hiç yapmadı ama kıllandım bikere...Bugün media mrket' gittim TV takım lideri ile görüştüm eleman dedi tamam abi değiştireyim..Şimdi philips den soğumadım desem yalan olur fakat tv de çok iyi bir tv panasonic mi alsam diyorum ama philips den de vazgeçmek istemiyorum görüntü vs muazzam çünkü..Birkaç ekran resmi çekip atacağım buraya ama haftaya düğünüm olduğundan inanın evde duramıyorum eve gelincede yorgun düşüyorum yoksa mini bir inceleme yapacağım..

• bu incelemede belirtilmiş

http://gizpoint.com/smart-3d-and-ambilight-philips-pfl7008-review/

We found that in some movies Stereoscopic 3D, the conversion may not be carried out correctly ,but this problem will be solved once the tv software updates itself.

Bazı filmlerde Stereoskopik 3D, dönüşüm doğru şekilde yapılmazsa olmayabilir bulundu, ancak bu sorun tv yazılım güncellemeleri kendisi bir kez çözülecektir.

-----

2D yi 3D yapınca sorun oluyor denilmiş , yarın usb ile gideyim bir daha bakayım şu tvye hdd yok malesef

usb ile filmlerde hiç sorun yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 11 Mayıs 2013; 23:36:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

bu incelemede belirtilmiş

http://gizpoint.com/smart-3d-and-ambilight-philips-pfl7008-review/

We found that in some movies Stereoscopic 3D, the conversion may not be carried out correctly ,but this problem will be solved once the tv software updates itself.

Bazı filmlerde Stereoskopik 3D, dönüşüm doğru şekilde yapılmazsa olmayabilir bulundu, ancak bu sorun tv yazılım güncellemeleri kendisi bir kez çözülecektir.

-----

2D yi 3D yapınca sorun oluyor denilmiş , yarın usb ile gideyim bir daha bakayım şu tvye hdd yok malesef

usb ile filmlerde hiç sorun yaşamadım

valla kardeş ist bahçelievlerdeyim yakınsan bu tarafa gel burda istediğin gibi kır dök parçala

• mutluluklar dilerim.

Antalyadayım ...

hdd ile başka kısa video denedin mi h264 falan ... yada usb ile deneyimin var mı mağazada başka 7008 ile denersen sorun nerde öğrenirsin aslında ama zamanın yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

mutluluklar dilerim.

Antalyadayım ...

hdd ile başka kısa video denedin mi h264 falan ... yada usb ile deneyimin var mı mağazada başka 7008 ile denersen sorun nerde öğrenirsin aslında ama zamanın yok

h264 bulamadım ama sorun x264 de değil zaten çünkü x264 lü olan bütün videoları izliyorum anlamadım gitti :) flashla servisten gelen arkadaşlar denedi bişi olmadı bende media mrket e gidince denedim HDD ile ordada sorun olmadı ki zaten bendekide sürekli yapmıyor en azından 3 4 gün önceye kadar daha iyi durumda daha nadir yapıyor :)

• Çok ilginç dediğim gibi. Ama adam madem değiştireyim diyor. Bence değiştir.

Düğünün şimdiden hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.