Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
290.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 800 pmr ve 700 pmr yazılımla olan bir şey ..ama bana göre gerçek hız ,panellerin 100 ya da 200 hz oluşu benim mantığıma göre ..benim de bu işleri bildiğim pek söylenemez ..sadece merak işte..:) ama işin için de bambaşka şeyler olabilir tabii.. gerçeği teknik incelemelerlle görecez zamanla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 17 Mart 2013; 14:24:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modric14

quote:

Orijinalden alıntı: cazip2012

Yabancı sitelerde 6008-7008 serilerin gerçek hz değerin 100 hz-8008 serisinin 200hz yazıyor doğru mu acaba bilgisi olan varmi %)

Slim-bezel design
    Pixel Precise HD
    Ambilight (3-sided)
    100 Hz panel (700 Hz PMR)
    Easy 3D (passive 3D) + Dual View gaming
    Micro Dimming Plus
    Smart TV Premium
    Miracast
    Multi-room
    USB recording
    Skype camera
    Built-in WiFi

Bu arada 7108 ve 7008 olarak iki versiyonda çıkacak sanırım. 7108 beyaz renk olacak

Hocam emin misiniz ? 7008 modelinde built-in wifi demek harici wifi demek yani aparatla demek. Ama 7008'de dahili wifi var.

7108 konusunda bir şey diyemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aramazmert -- 17 Mart 2013; 16:21:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

55" 8008 kaç liradan girer acaba bizim pazara:)

Çok rahat bir şekilde 5.500'den fazlaya girer bizim pazara .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

arkadaşlar 7008 in 42,8008 40 inc modeli türkiyeye gelirmi acaba.Mesala 8007 nin yutdışında
    46 inc modeli satışta iken türkiyede yoktu...

Birde 7008 in panel bilgisi hakkında hala bir bilgi yok mu?Lg mi samsung mu acaba...

Hocam o konuda bana da biraz sıkıntı çıkacakmış gibi geliyor. Şu an için Philips Türkiye sitesinde 42 7008 var ama daha satışa sunulmadı ki 47 olanı satışa sunuldu.

Panel yüksek ihtimal LG..
  • Daha 8007 piyasası bile oturmamışken heralde 8008 in satılmaya başlaması en az 6 ayı bulur ne dersiniz?
  • quote:

hz olayı önemli ama buradaki pmr kavramı kafa karıştırıcı. sonuçta birisi 800 hz pmr diğeri 700 hz pmr. teknik bir bilgiye sahip olmadığım için düz mantık yürütecek olursam bana biri 200 hz diğeri de 175 hz gibi geliyor. ne derece doğru onu bile bilmiyorum inan:) ama ikisi arasında seçim yapmada en büyük etkenler AMBILIGHT ve 3D özellikleri olacaktır. Bir de fiyat tabi:)

Hocam konu içindeki bilgiler için teşekkürler. Ama bazılarında ufak yanlışlıklar var düzelteyim. Üst mesajda alıntı yapmıştım 7008'de de dahili wi-fi var. Ayrıca üstteki tabloda 7007'de harici wi-fi var yazmışsınız o da yanlış çünkü dahili wi-fi mevcut.

PMR yani Perfect Motion Rate yazılımsal değerdir. 800 ya da 700 olması çok farketmez. Ama gerçek değer konusunda sıkıntılı. Çünkü 7007 200 Hz ise (bunu araştıracağım) 7008'in 100 Hz olması mantıksız. Üstüne üstlük 175 Hz gibi bir değeri şu an için görmedik.

Bir de üst tabloda 7007'nin 3D'sini yeşile boyamışsınız. Aktif (1080P) panel diye mi yaptınız ? Çünkü bu göreceli kavramdır bana göre.

Ambilight versiyonu gerçekten çoğu kişi için bir etken.

Fiyat açısından şu an 47 7008 3760'tan girdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Daha 8007 piyasası bile oturmamışken heralde 8008 in satılmaya başlaması en az 6 ayı bulur ne dersiniz?

Haklısınız belki 6 ayı bile geçebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

hz olayı önemli ama buradaki pmr kavramı kafa karıştırıcı. sonuçta birisi 800 hz pmr diğeri 700 hz pmr. teknik bir bilgiye sahip olmadığım için düz mantık yürütecek olursam bana biri 200 hz diğeri de 175 hz gibi geliyor. ne derece doğru onu bile bilmiyorum inan:) ama ikisi arasında seçim yapmada en büyük etkenler AMBILIGHT ve 3D özellikleri olacaktır. Bir de fiyat tabi:)

Hocam konu içindeki bilgiler için teşekkürler. Ama bazılarında ufak yanlışlıklar var düzelteyim. Üst mesajda alıntı yapmıştım 7008'de de dahili wi-fi var. Ayrıca üstteki tabloda 7007'de harici wi-fi var yazmışsınız o da yanlış çünkü dahili wi-fi mevcut.

PMR yani Perfect Motion Rate yazılımsal değerdir. 800 ya da 700 olması çok farketmez. Ama gerçek değer konusunda sıkıntılı. Çünkü 7007 200 Hz ise (bunu araştıracağım) 7008'in 100 Hz olması mantıksız. Üstüne üstlük 175 Hz gibi bir değeri şu an için görmedik.

Bir de üst tabloda 7007'nin 3D'sini yeşile boyamışsınız. Aktif (1080P) panel diye mi yaptınız ? Çünkü bu göreceli kavramdır bana göre.

Ambilight versiyonu gerçekten çoğu kişi için bir etken.

Fiyat açısından şu an 47 7008 3760'tan girdi.

düzeltmeler için teşekkürler.
    built in wifi flatplanet sitesinde yer alan bilgi. 8008 serisinde de aynı şekilde yazılmış.
    philipsin sitesinde ki karşılaştırma da şu şekilde.

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K)

Hz konusunda dediğim gibi çok sağlıklı bir bilgiye sahip değilim.. son tv mi 2008 yılında almıştım ve o zamanlar gerçek hz olayı vardı sadece.

Sanırım 7 serisi Philips in satış politikası kubanı oldu. 2012 7 ve 8 serisi arasında ki fark çok azdı. Bu sene 8 serisinin önünü açmak için böyle bir yöntem seçmiş olabilirler. Aslında 2012 7 serisi olmasa bu oldukça normal karşılanabilirdi. Aklında 7007 olanların yeni serileri beklemesen bir gerek yok gibi. sonuçta 8008 ulaşılması biraz zor bir seri gibi duruyor..en azından giriş fiyatıyla.

• quote:

düzeltmeler için teşekkürler.
    built in wifi flatplanet sitesinde yer alan bilgi. 8008 serisinde de aynı şekilde yazılmış.
    philipsin sitesinde ki karşılaştırma da şu şekilde.

Hz konusunda dediğim gibi çok sağlıklı bir bilgiye sahip değilim.. son tv mi 2008 yılında almıştım ve o zamanlar gerçek hz olayı vardı sadece.

Sanırım 7 serisi Philips in satış politikası kubanı oldu. 2012 7 ve 8 serisi arasında ki fark çok azdı. Bu sene 8 serisinin önünü açmak için böyle bir yöntem seçmiş olabilirler. Aslında 2012 7 serisi olmasa bu oldukça normal karşılanabilirdi. Aklında 7007 olanların yeni serileri beklemesen bir gerek yok gibi. sonuçta 8008 ulaşılması biraz zor bir seri gibi duruyor..en azından giriş fiyatıyla.

Önemli değil hocam.

Bak bu görselde Philips Türkiye sitesindeki 7007 tanıtım sayfasından alıntı:

Onun haricinde geri kalan dediklerinizede katılıyorum.

• Burada söylendiğine göre DTS desteği gelmiş.

http://www.hdfever.fr/2013/02/22/philips-pfl7008-pfl7108/
  • quote:

Burada söylendiğine göre DTS desteği gelmiş.

http://www.hdfever.fr/2013/02/22/philips-pfl7008-pfl7108/

USB & UPnP : DivX Plus HD, MKV, AVI, TS, M2TS, WMV, AC3, MP3, WMA, DTS, Sous-titres

Burada dediğine göre var hocam ama neden Philips Türkiye yazmamış. Bir mail atayım hemen yarın cevap verirler büyük ihtimal.

Bilgilendirme için teşekkürler umarım doğrudur.
  • 7008 de dts destekliyorsa muhtemelen yazılımla 2012 modellere de gelecektir değilmi arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

7008 de dts destekliyorsa muhtemelen yazılımla 2012 modellere de gelecektir değilmi arkadaşlar

Yazilimla olmuyor o is donanimsal

• O zaman yapılacak bir şey yok tabi 7007 için gideceksin media player alacaksın

• quote:

quote:

quote:

Yabancı sitelerde 6008-7008 serilerin gerçek hz değerin 100 hz-8008 serisinin 200hz yazıyor doğru mu acaba bilgisi olan varmi %)

Slim-bezel design
    Pixel Precise HD
    Ambilight (3-sided)
    100 Hz panel (700 Hz PMR)
    Easy 3D (passive 3D) + Dual View gaming
    Micro Dimming Plus
    Smart TV Premium
    Miracast
    Multi-room
    USB recording
    Skype camera
    Built-in WiFi

Bu arada 7108 ve 7008 olarak iki versiyonda çıkacak sanırım. 7108 beyaz renk olacak

Hocam emin misiniz ? 7008 modelinde built-in wifi demek harici wifi demek yani aparatla demek. Ama 7008'de dahili wifi var.

7108 konusunda bir şey diyemeyeceğim.

Hocam Built in Wifi demek, dahili Wifi demek yani Wifi içerisinde var demek.
    Ondan o özellik doğru :)
    Aynı şekilde Built in Skype Camera'da var 7008'deç

• quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

Hocam Built in Wifi demek, dahili Wifi demek yani Wifi içerisinde var demek.
    Ondan o özellik doğru :)
    Aynı şekilde Built in Skype Camera'da var 7008'deç

Vallahi hocam ben Built-In Wi-Fi'yi harici wi-fi diye biliyorum. Neden diye sorarsan built kelime anlamıyla yapı demek, yani buradan mantıkla aklımda kalmış. Ama wi-fi var olduğuna göre zaten sıkıntı yok. Kamerada Philips logosundaki S'den hemen sonra diye biliyorum.
  • burada built in dahili demek yani içerisinde ..ben de her ne kadar tv konusunda fazlaca bir bilgim olmasa da elektrik mühendisi olduğum için bazı teknik terimleri biilrim :)benim de bir katkım olsun dedim bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 18 Mart 2013; 12:57:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

quote:

7008 de dts destekliyorsa muhtemelen yazılımla 2012 modellere de gelecektir değilmi arkadaşlar

Yazilimla olmuyor o is donanimsal

++

Bu donanımsal bir durumdur. İşlemciyle alakalıdır bir bakımada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

burada built in dahili demek yani içerisinde ..ben de her ne kadar tv konusunda fazlaca bir bilgim olmasa da elektrik mühendisi olduğum için bazı teknik terimleri biilrim :)benim de bir katkım olsun dedim bu arada :)

Bilgi için teşekkürler hocam .

Ama bayağı bi ezildim şimdi burada karıştırdım diye. Özür dilerim konuyu okuyan arkadaşlardan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ati39

burada built in dahili demek yani içerisinde ..ben de her ne kadar tv konusunda fazlaca bir bilgim olmasa da elektrik mühendisi olduğum için bazı teknik terimleri biilrim :)benim de bir katkım olsun dedim bu arada :)

Bilgi için teşekkürler hocam .

Ama bayağı bi ezildim şimdi burada karıştırdım diye. Özür dilerim konuyu okuyan arkadaşlardan.

Estağfurullah kardeş, o kadar çok bilgi var ki yanlış, sen aydınlatıyorsun herkesi her zaman, ellerine sağlık :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.