Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
290.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkangl

quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Orijinalden alıntı: ati39

burada built in dahili demek yani içerisinde ..ben de her ne kadar tv konusunda fazlaca bir bilgim olmasa da elektrik mühendisi olduğum için bazı teknik terimleri biilrim :)benim de bir katkım olsun dedim bu arada :)

Bilgi için teşekkürler hocam .

Ama bayağı bi ezildim şimdi burada karıştırdım diye. Özür dilerim konuyu okuyan arkadaşlardan.

Estağfurullah kardeş, o kadar çok bilgi var ki yanlış, sen aydınlatıyorsun herkesi her zaman, ellerine sağlık :)

ne demek toprağım bilgi böyle bir şey senin yaşadıklarını ben de çok yaşadım ..mühim olan iyi niyetli olmak o da sen de var :) sen de bizi güzel bilgilendiriyorsun ve bilgilendirmeye devam toprağım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 18 Mart 2013; 14:25:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

Estağfurullah kardeş, o kadar çok bilgi var ki yanlış, sen aydınlatıyorsun herkesi her zaman, ellerine sağlık :)

Estağfurullah hocam teşekkür ederim .

Elimden geldiğince bilgilendirme yapmaya devam edeceğim Allah izin verirse elbette .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

ne demek toprağım bilgi böyle bir şey senin yaşadıklarını ben de çok yaşadım ..mühim olan iyi niyetli olmak o da sen de var :) sen de bizi güzel bilgilendiriyorsun ve bilgilendirmeye devam toprağım :))

Teşekkürler hocam, elimden geldiğince devam edeceğim bilgilendirmeye .
  • bugün itibariyle almanya berlinde 46pfl7008 modeli yerini almış arkadaşlar :) fiyatı ise 1599 eurocuk :D yanındada 4 tane pasif 3d gözlük
    Tr ye ne zaman gelir bilinmez
    birazdan foto paylaşırım
  • buyrun 7008 fiyati

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

buyrun 7008 fiyati

quote:

bugün itibariyle almanya berlinde 46pfl7008 modeli yerini almış arkadaşlar :) fiyatı ise 1599 eurocuk :D yanındada 4 tane pasif 3d gözlük
    birazdan foto paylaşırım

Hocam öncelikle bilgi için teşekkürler. Ama resim hasarlı olduğu için açılamıyor.

Hem Türkiye'de de satışa sunuldu. Bimeks'te 3760 TL'den satılıyor.

• quote:

quote:

buyrun 7008 fiyati

quote:

bugün itibariyle almanya berlinde 46pfl7008 modeli yerini almış arkadaşlar :) fiyatı ise 1599 eurocuk :D yanındada 4 tane pasif 3d gözlük
    birazdan foto paylaşırım

Hocam öncelikle bilgi için teşekkürler. Ama resim hasarlı olduğu için açılamıyor.

Hem Türkiye'de de satışa sunuldu. Bimeks'te 3760 TL'den satılıyor.

bugünlerde resimler bir türlü açılmıyor sitede

• quote:

Orijinalden alıntı: basis35

bugünlerde resimler bir türlü açılmıyor sitede

Evet, bende denk geldim bir iki yerde.
  • evet linkde bi problem var galiba tekrardan deneyim bakalım,

• ok acılıyor simdi ama :) fiyatlar tr dede belli olmus :) pek bi ise yaramadı
  • quote:

ok acılıyor simdi ama :) fiyatlar tr dede belli olmus :) pek bi ise yaramadı

quote:

evet linkde bi problem var galiba tekrardan deneyim bakalım,

Hocam teşekkür ederiz ne demek öyle işe yaramaz olur mu yaradı tabi ki .

Keşke panelide çekseydiniz hocam.

• Evet arkadaşlar, @modric14 arkadaşımızın verdiği linkte DTS desteklediği yazıyordu lakin ben bu konuda Philips'e mail attım ve sonuç olarak bana aşağıdaki şekilde döndüler. Aldığım cevap karşısında bende ne yazık ki çok üzüldüm. Bende ne yazdıkları hakkında inanmanız için direk maili buraya resim olarak attım:

Philips'in müşteri memnuniyeti bayağı düşmüş. Mailime ancak 3 gün sonra cevap alabildim.
  • Bir sürü özellik koyuyorlar ama şu kronik sorunların önüne bir türlü geçemiyorlar.O sorunlar da olmasa 10 numara olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Bir sürü özellik koyuyorlar ama şu kronik sorunların önüne bir türlü geçemiyorlar.O sorunlar da olmasa 10 numara olur

Aynen öyle. Görüntü kalitesine diyecek bir şey zaten yok. Çok iyi bir görüntü kalitesine sahip.

Ama şu DTS konusunda neden hala bu kadar ısrarcı olduklarını anlamak mümkün değil.
  • quote:

quote:

ok acılıyor simdi ama :) fiyatlar tr dede belli olmus :) pek bi ise yaramadı

quote:

evet linkde bi problem var galiba tekrardan deneyim bakalım,

Hocam teşekkür ederiz ne demek öyle işe yaramaz olur mu yaradı tabi ki .

Keşke panelide çekseydiniz hocam.

hocam cekecektim fakat, sürekli slayt gösterileri olduğu için, gerek duymadım.. Pek farklı bişey gözükmüyor zaten :D

• quote:

hocam cekecektim fakat, sürekli slayt gösterileri olduğu için, gerek duymadım.. Pek farklı bişey gözükmüyor zaten :D

Hocam bizim için önemli olan panelin görüntüsü. Eğer çekersen koyarsın, çekmezsen sıkıtı değil .
  • DTS konusu halen belirsiz olsa da bana göre yeni serilerde olacaktır. Nedense Philips'in sitesine pek güvenmiyorum.. Ayrıca birden fazla inceleme sitesinde DTS den bahsediliyor.

recensione-tv-led.blogspot.com
    Philips PFL8008: 1400Hz, MKV e DTS supporto, ...
    http://recensione-tv-led.blogspot.com/2013/03/philips-46pfl8008k12-pfl8008-recencioni.html

http://www.hdfever.fr/2013/02/22/philips-pfl8008/
    guiacompratv.blogspot.com
    Philips PFL8008: El mejor TV LED de Philips 2013 | Analisis TV LED
    http://guiacompratv.blogspot.com/2013/03/philips-pfl8008-opinion-consejo-review.html

http://www.audiovideohd.fr/actualites/9465-Philps-42PFL6008-47PFL6008-55PFL6008-60PFL6008.html

• quote:

Orijinalden alıntı: modric14

DTS konusu halen belirsiz olsa da bana göre yeni serilerde olacaktır. Nedense Philips'in sitesine pek güvenmiyorum.. Ayrıca birden fazla inceleme sitesinde DTS den bahsediliyor.

http://recensione-tv-led.blogspot.com/2013/03/philips-46pfl8008k12-pfl8008-recencioni.html
    http://www.hdfever.fr/2013/02/22/philips-pfl8008/
    http://guiacompratv.blogspot.com/2013/03/philips-pfl8008-opinion-consejo-review.html
    http://www.audiovideohd.fr/actualites/9465-Philps-42PFL6008-47PFL6008-55PFL6008-60PFL6008.html

Hocam umarim yanlis anlamadiniz bu dts olayini philipse mail atmami. Bunun amaci tamamen kisisel merak ve siz degerli forum uyelerini bilgilendirmek.

Umarim sizin dediginiz gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok hocam neden yanlış anlayım..sen en doğrusunu yaptın ancak philipsin sitesinde yazanı göndereceği belliydi. Ayrıca ben olduğunu iddia etmiyorum..üstelik benim için hiç önemli değil DTS olup olmaması ben laptopu hdmi ile bağlayıp izleyeceğim. Ama yinede konuyu takip eden arkadaşları aydınlatmak için birkaç yurtdışı sitesinde yazan bilgileri paylaşma gereği duyuyor insan.
  • quote:

quote:

Hocam bizim için önemli olan panelin görüntüsü. Eğer çekersen koyarsın, çekmezsen sıkıtı değil .
    hocam panelin görüntüsü 7007 ile hemen hemen aynı, bi alt tarafta philips yazan yerin yanında kamera var bi de koyu lacivert metalik renkte baskada bisey göremedim farklı olarak :D

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.