Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hapsini maksimum yaparsanız biraz rahatsız edebilir parlaklık ve renkler açısından , ama arta ayar iyidir;rahatsız etmez...
    1400hz farkını ankayamazsınız , nasıl anlarsınız hiç bir şekilde tekılma frame atlaması karelenme olmaz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Hapsini maksimum yaparsanız biraz rahatsız edebilir parlaklık ve renkler açısından , ama arta ayar iyidir;rahatsız etmez...
    1400hz farkını ankayamazsınız , nasıl anlarsınız hiç bir şekilde tekılma frame atlaması karelenme olmaz ...

BU olayı açmak veya kapatmak gibi bir durumumuz yoktur değilmi direk panelin kendi özelliği bu ?
  • hasskabal kullanıcısına yanıt
    Evet panel kendisi gereksinime göre bu yenileme hızını kendisi ayarlar
    bol hareketli görüntülerde üst seviyeye alır normal kullanımda alt orta seviyede tutar değeri...
  • Dün Teknosa'da 5,389 TL olan Philips 55PFL8008K, 8,289 TL olmuş. Bu ne işdir anlamadım Geçen hafta sonunda 5,039 TL'den satılan televizyona 3,250 TL zam mı olur. Üşenmedim gittim Teknosa'ya harbiden bu fiyata satıyorlar. Satış görevilisi de bir anlam veremedi. Merkezden değiştirdiler dedi. Üstelik Philips'in sadece 55PFL8008K modelinde artış var. Başka hiçbir modelinde fark yok. Artış yok. Benim takip ettiğim Sony 55W905 ucuzlamaz ise Philips 55PFL8008K alırız diyorduk. O da yalan oldu.

Teknosa - Philips 55PFL8008K - Link...

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhone -- 3 Ekim 2013; 21:42:28 >

• Teşekkürler Bayburt
    Bu arada çok komik olmuş teknosanın yaptığı olay :)
    işin komik tarafı ben 46'' aldım en ucuz teknosa da idi oranın fiyatını mediamarkt a söyledim bana o fiyattan sattılar :) (3729 lira idi teknosa da fakat mediamark fiyatı 3899 lira...)

46'' fiyatıda uçurmuşlar 4279 lira olmuş Turuncu Bindirimmidir nedir bu hafta :DDD

http://www.teknosa.com/urunler/110012715/philips-46pfl8008k12-dvb-s-amb-fhd-smart-3d-led-lc?term=8008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasskabal -- 3 Ekim 2013; 23:22:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhone

Dün Teknosa'da 5,389 TL olan Philips 55PFL8008K, 8,289 TL olmuş. Bu ne işdir anlamadım Geçen hafta sonunda 5,039 TL'den satılan televizyona 3,250 TL zam mı olur. Üşenmedim gittim Teknosa'ya harbiden bu fiyata satıyorlar. Satış görevilisi de bir anlam veremedi. Merkezden değiştirdiler dedi. Üstelik Philips'in sadece 55PFL8008K modelinde artış var. Başka hiçbir modelinde fark yok. Artış yok. Benim takip ettiğim Sony 55W905 ucuzlamaz ise Philips 55PFL8008K alırız diyorduk. O da yalan oldu.

Teknosa - Philips 55PFL8008K - Link...

Saçmalamışlar..4K mı bu tv yaw
    hafta sonu% 50 indirmmi yapacaklar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elninoartist -- 4 Ekim 2013; 0:29:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar ne olduda bu tv fiyatı 8000 tl çıktı bunlar ya bu formmu çok takip ediyorlar yada bizimle dalga geçiyorlar şaşırdım kaldım
  • Vakıfbank sizinyeriniz'de 46" olanı bu fiyat ;
    arada dağlar kadar fark olamaz,teknosa neyin peşinde anlamak güç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 4 Ekim 2013; 19:17:58 >
  • designline ve 9000 serisinde de dtd ve dosya oynatma sıkıntıları ile yavaş menü geçişi, zayıf smart uygulamaları vb problemler mevcut mu?
    Aylardır pasif olarak takip ediyorum forumu.
    Samy f8000-sonyw905-philips8008 yada designline...hala karar veremiyorum.
    Her markanın artısı eksisi ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aylardır 6 ve 7 serisini araştırdıktan sonra dün en nihayetinde 46pfl8008 aldım 3499 liraya... bilmiyorum 7 serisiyle arasındaki aşağı yukarı 700-800 liraya değer mi... (200 hz olması ve perfect pixel motorundan dolayı değeceğini düşündüm) bu fiyattan aşağı düşer mi... düşse de piyasada kalır mı... bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü... herhalde iyi yaptım diye düşünüyorum henüz eve gelmedi. inşallah bir problem çıkmaz. bir de 3d gözlüğün pilli olduğunu öğrenince biraz canım sıkıldı açıkçası.
  • Hakikaten 3D Gözlük neden şarjlı değil anlayabilmiş değilim...
  • benimde bir sorum olacak samsung F8000 mi lg La860v mi philips 8008k mı
    öncelik lig tv ve sinema olacak veya baska bir öneri varmı 55 inç plazma önerilerine de açığımbütçemax 5000tl
    yardımcı olurmusunuz tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: osgemrah

benimde bir sorum olacak samsung F8000 mi lg La860v mi philips 8008k mı
    öncelik lig tv ve sinema olacak veya baska bir öneri varmı 55 inç plazma önerilerine de açığımbütçemax 5000tl
    yardımcı olurmusunuz tesekkurler

En çok sorulan malum soruyu sormuşsun. Lg LA860V serisi, Samsung F8000 ve Philips PFL8008 ayarında pek değil. Özellikle siyahları iyi verme konusunda. Aslında film ve spor karşılaşmaları için herkes plazma önerir. Plazma ile ilgili özellikle Panasonic başlığına bakmalısın. Samsung ve Philips arasında benim tercihim, Philips PFL8008 olur. Siyah renk verme konusunda Samsungtan daha iyi olduğu söyleniyor. Vatan yada Teknosa mağazalarında test edebilirsin. Bütçeyi artırırsan Sony W905 ikisinden de daha iyi gibi duruyor. Ben W905 takip ediyordum ama fiyatı 6,000 TL'den aşağı düşmüyor. Philps 8008 şu anda 5,250 TL Bimekste. Bayramda daha da düşmesini bekliyorum. Teknosa 5,39 TL'den satmıştı.

• Rhone kullanıcısına yanıt
    yoksa bu nasıl sence 55stw60

http://www.bimeks.com.tr/urun/129023/panasonic-tx-p55stw60-140-ekran-3d-plazma-tv.aspx

sence bu fiyattan alıınırmı yoksa

55f8000 mi yoksa

http://www.n11.com/samsung-ue-55f8000-led-tv-samsung-turkiye-garantili-P13616411

yoksa bugun vatan bilgisayarda philips 8008k 5000tl ye vereceklerdi almadım hala kararsızım tam phlips diyorum oradan işlemci kötü yorumu geliyor ne zor işmiş arkadaş w905 6000tl civarı oralara cıkamamm

heralde bayramı bekleyecegiz gibi duruyoz...

• 55pfl8008 mi sammy f8000 mi panasoniz 55stw60 mı?

ligtv ve bilgisayarla ve hardiskten film izlemek öncelikli

tüm yorumları bekliyorum.....
  • smart'ın yavaş olması -ki son güncellemeden sonra baya hızlandığını söylüyorlar- işlemcinin kötü olduğunu gösterir mi? bilemiyorum. üstatlardan yorum almak lazım. kaldı ki işlemcinin sadece smart için değil kanal geçişleri görüntü iyileştirmeleri vs ile de ilgili olduğunu düşünüyorum. smart içeriği yetersiz diyorsan o başka... herkesin evinde çifter çifter laptopların, tabletlerin akıllı telefonların bulunduğu ve bunların tv'ye her türlü bağlanabildiği bir ortamda bu smart olayına neden bu kadar takılıyor insanlar, onu da anlamış değilim, neyse...

15 gün önce babama 47pfl6097 aldık. menülerde bariz bir yavaşlık hissetmedim ve görüntüsü de beklediğimin çok çok üstündeydi. ben de iki gün önce 46pfl8008 aldım ama daha getirmediler. 8 ve 9 serisinde 5 6 7 serisinden farklı olarak perfect pixel hd motoru kullanıldığını ve panelin 200 hz olduğunu düşünürsek... nasıl bir şeyle karşılaşacağımı inanın merak ediyorum. 3499 liraya aldım ve bu kadar parayı hak etse iyi olur. çünkü aynı ebat bir 7008 aşağı yukarı 2500-2700 aralığında alınabilir.

osgemrah

herkes birşeyler söylüyor. e ben de aylardır çok okudum, çok kafa patlattım, çok inceledim... ben de bişeyler söyleyeyim... :) plazma olayına hiç girmedim, bilmiyorum ama led olarak samsung'un renkleri çok çok canlı. o kadar canlı ki rengin parlaklığından detayı göremiyorsun. siyah alanlar simsiyah. philips'in görüntüleri bana çok doğal geldi. insanı yormuyor. samsung'cu arkadaşlar da zıttı şeyler söylüyordur mutlaka... o yüzden sen kendi gözlerine güven. yan yana izle. doğru kararı verdiğinden emin olduktan sonra da fazla bekleme. 100-200 tl için riske girmeye inan değmez. çünkü ilgilendiğin model bir anda indirime girebilir ve sen farkedinceye kadar yerlerinde yeller esebilir :) örneğin 46pfl8008 ben almadan önce koca vatan bilgisayar'da topu topu 5 tane kalmıştı. bimeks'te 2 tane... birini ben aldım... o kadar çok insan takip ediyor ki fiyatları... ve son olarak karar verip ödemeyi yaptıktan sonra üzerinden bir fil kalkmış gibi hissedeceksin... hafifleyeceksin... kurtulacaksn :) ve sonra da benim gibi millete akıl vermeye başlayacaksın

• Arkadaşlar elektrik gidip gelince otomatik açılıyor bunu nasıl iptal ederiz birde kablosuz bağlantıyı nasıl kapatacam var mı bilgisi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: komkarbey

Arkadaşlar elektrik gidip gelince otomatik açılıyor bunu nasıl iptal ederiz birde kablosuz bağlantıyı nasıl kapatacam var mı bilgisi olan

merhaba tv yi sizmi kurdunuz yoksa servismi gelip kurdu?
  • Açma dostum servis kendi açsın ben servis gelmeden ellemedim servis açtı kurdu gitti
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.