oyun konsolu yada intput lag değerleri çok önemliyse Sony w905 alıp keyfinize bakacaksiniz yok değilse en iyi şık 8008'dir
6 yıldır philips 42pfl9603 kullanıyorum çok memnun kaldım.O yüzden ilk tercihim philips.42pfl9603 input lag değeri 32 ms olduğu yazıyor yabancı bir forum sitesinde.Eğer değer buysa bir sıkıntı çekmedim 6 yıldır.55pfl8008 49.5 ms ise çok rahatsız eder mi?
Bu siteler hep birbirlerine zıt değerler vermiş ya da ben yanlış anlıyorum.Yoksa ekran boyutu çok mu fark ediyor bu değerde.
quote:
Orijinalden alıntı: uzun07
6 yıldır philips 42pfl9603 kullanıyorum çok memnun kaldım.O yüzden ilk tercihim philips.42pfl9603 input lag değeri 32 ms olduğu yazıyor yabancı bir forum sitesinde.Eğer değer buysa bir sıkıntı çekmedim 6 yıldır.55pfl8008 49.5 ms ise çok rahatsız eder mi?
Bu siteler hep birbirlerine zıt değerler vermiş ya da ben yanlış anlıyorum.Yoksa ekran boyutu çok mu fark ediyor bu değerde.
prof. anlamda 20-25ms nin üzerinde olan tepkime süreleri başarısız olarak nitelendiriliyor diye biliyorum ama yanlışım varsa düzeltsinler.. benim klullandıgım st30 un 16ms oldugu yazılıyor ne gibi farkı var oyun cahili oldugumdan bilemiyorum açıksası
quote:
Orijinalden alıntı: komkarbey
Hızlıda site kargoya verilmiş bile tv
Kliksa gerçekten de hızlıymış...
Cumartesi günü siparişini verdiğim TV'yi bugün teslim ettiler yarında servis gelip kurulumu yapacak...
İstanbulda mı oturuyorsun bu ne acale benim tvden ses yok yarın anca kutuyu kontrol ettin mi kapatılmış olmasın sağına soluna bakın