Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beklerim 4000 tl vermem zaten dediğin aralığı bekliyorum bir yerde bulsam kaçırmam
  • Samsung UE-46F7000 vs Philips 47PFL7008K hangisini tercih edersiniz ve nedeniniz ne olur. samsung philipse göre 400-500 tl daha pahalı
  • F7000 yerine 7008 derim
    8008 mi olacaktı yazımda sorun yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 9 Eylül 2013; 19:18:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzunca bir araştırmadan sonra bugün itibarı ile 46" 8008 siparişi verdim. Hepsiburda.com 3850 TL(4 aktif gözlük) 12 taksit.Tüm inceleme sürecim boyunca bu forumda edindiğim bilgiler ile bir kitap yazarım desem yeridir,öncelikle tüm forum yorumcularına ve müdavimlerine çok çok teşekkür ederim.

Televizyon elime ulaştığında performans bilgilerini dilim döndüğünce paylaşacam inşallah.Alım sürecinde kalite plazmalar-sony 805-905, philips 7007-8007-7008-8008 modelleri arasında baya bi dolaştım 55" düşünüyordum BURSA VATAN da açılmamış 1 adet 55" 7007 var bilginiz olsun (3299 TL.tek aktif gözlük).7008 i paneli 100hz(yazılımsal 700hz) olduğu için eledim 4299 TL idi.7007 ve 8007 lerin yazılımsal sorunlarını duyuyordum genelde ve 55" 8007 modeline çok yakındım fiyatı 3950 TL idi.Son anda aynı paraya 1 boy küçüğü olsun son modeli olsun dedim ve 8008 aldım.Tüm bu süreçleri ve yaşadığım karasızlıkları, gitgellerinizi tahmin ettiğim için yazdım vardığım tek sonuç kendimce şudur.DONANIM SAĞLAM OLDUĞU SÜRECE YAZILIM SORUNLARI ZAMANLA ÇÖZÜLÜR.Şu anda EDGE LED ler içerinde en kaliteli donanım kanaatimce 8008 de bulunmakta performans bilgilerini denedikçe ayrıca paylaşacağım.Tekrar yardımlarınız için teşekkür ederim

• 1400 Hz olayı gerçeği ne kadar yansıtıyor acaba? 400 Hz tv bile müthiş bizim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redline25 kullanıcısına yanıt
    her markanın sallama değeri onlar 50-100-200 gerçek olanları

8008 ise 200 hz üst seri ürünlerden biri fiyatından da belli zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 10 Eylül 2013; 3:45:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patrimonyal

Uzunca bir araştırmadan sonra bugün itibarı ile 46" 8008 siparişi verdim. Hepsiburda.com 3850 TL(4 aktif gözlük) 12 taksit.Tüm inceleme sürecim boyunca bu forumda edindiğim bilgiler ile bir kitap yazarım desem yeridir,öncelikle tüm forum yorumcularına ve müdavimlerine çok çok teşekkür ederim.

Televizyon elime ulaştığında performans bilgilerini dilim döndüğünce paylaşacam inşallah.Alım sürecinde kalite plazmalar-sony 805-905, philips 7007-8007-7008-8008 modelleri arasında baya bi dolaştım 55" düşünüyordum BURSA VATAN da açılmamış 1 adet 55" 7007 var bilginiz olsun (3299 TL.tek aktif gözlük).7008 i paneli 100hz(yazılımsal 700hz) olduğu için eledim 4299 TL idi.7007 ve 8007 lerin yazılımsal sorunlarını duyuyordum genelde ve 55" 8007 modeline çok yakındım fiyatı 3950 TL idi.Son anda aynı paraya 1 boy küçüğü olsun son modeli olsun dedim ve 8008 aldım.Tüm bu süreçleri ve yaşadığım karasızlıkları, gitgellerinizi tahmin ettiğim için yazdım vardığım tek sonuç kendimce şudur.DONANIM SAĞLAM OLDUĞU SÜRECE YAZILIM SORUNLARI ZAMANLA ÇÖZÜLÜR.Şu anda EDGE LED ler içerinde en kaliteli donanım kanaatimce 8008 de bulunmakta performans bilgilerini denedikçe ayrıca paylaşacağım.Tekrar yardımlarınız için teşekkür ederim

Hayırlı olsun dostum güle güle kullan. Bizden önce aldın tvye dalıp bizi yorumsuz bırakma :)

• quote:

Uzunca bir araştırmadan sonra bugün itibarı ile 46" 8008 siparişi verdim. Hepsiburda.com 3850 TL(4 aktif gözlük) 12 taksit.Tüm inceleme sürecim boyunca bu forumda edindiğim bilgiler ile bir kitap yazarım desem yeridir,öncelikle tüm forum yorumcularına ve müdavimlerine çok çok teşekkür ederim.

Hayırlı uğurlu olsun Sağlıklı ve keyifli günlerde kullanmak nasip olsun. Siz bu sorundan kurtulmuşsunuz darısı bizim başımıza. Bende philips 7008 de karar kılmıştım lakin 8008 e yöneldim bir kaç inceleme sitesini gözden geçirince Sizdende kapsamlı bi inceleme bekliyoruz bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

F7000 yerine 7008 derim
    8008 mi olacaktı yazımda sorun yoksa

8008 ler çok pahalı sadece bu ikisi arasında tercih şansım var :(
  • O zaman 7008 daha doğru olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

O zaman 7008 daha doğru olabilir

bende philips diye düşünüyordum teşekkür ederim yardımlarınız için
  • İyi dileklere teşekkür ederim,kargo bugün geldi baktım kutunun üstü açık hiç bakmadan yolladım geri kabul etmiyorum bunu diye,eğer kapalı saağlam bir tv gönderebilirlerse mutlaka paylaşacam deneyimlerimi...Bu arada philips kutusu oğlanın angry bird oyuncak kutusundan daha adi ve korunaksız uzaktan alacakların dikkatine.
  • 4000 TL Para veriyorsun gelene bak hepsiburada sanal mağaza değil mi teşhir olamaz heralde mağzaya bildirdiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komkarbey

4000 TL Para veriyorsun gelene bak hepsiburada sanal mağaza değil mi teşhir olamaz heralde mağzaya bildirdiniz mi?

Aslında yorumunuza paralel düşünerek hepsiburada yı tercih etmiştim ama gelen ürün kuvvetle muhtemel teşhir veya servis işlemi görmüş bir üründü,Öyle olmasa bile kutusu açılan bir elektronik ürünün onca yolu muhafasız hasar almadan gelmesi mümkün değil.O sebeple ürünü kabul edip servisin insafına kalmaktansa kabul etmemek en iyisi.Ayrıca sipariş verirken 4 gözlük promosyonu vardı lakin kutuda 2 tanesini görebildim,eğer kutunun derinliklerine özellikle atmadılarsa ürün 4 değil 2 aktif gözlükle geliyor alacak arkadaşların bilgisine.
  • En iyisini yapmışsınız o kadar para verirsem içime sinmesi lazım. 4 demişse 4 alırsınız 2 tane kutudan çıktı 2 tanede onlar yollar. Birde kutudan çıksa 2 tane teknosada yazar 2 gözlük hediye diye? ayrı veriyorlar belkide gözlüğü koymak için açtılar kutuyu diyecem ama mantıklı gelmiyor
  • 8008 ürün sağlamından bulamadım dün itibarı ile 1 adet 7108 aldım 47"...
    1.Eğer bu forumu bu noktadan itibaren okumaya başladıysanız kesinlikle alabilirsiniz pişman olmazsınız.
    2.Eğer forumu baştan sonu okuyup sağlam bi araştırma sonucu alacaksanız ve philips istiyorsanız kesinlikle almayın 8008 tercih edin.
    3.100 hz ile 200 hz lik paneller arasında fark yok diyenlere inanmayın, lakin panelim 1400 hz diyenlere de inanmayın mutlaka test edin.
    4.8008 den daha iyisi sadece sony 9 serisi eğer para sorununuz yoksa 8008 değil sony 9 serisi tercih edin.
    5.Amblight ve pointer kullanışlı değil olması güzel fakat olmazsa inanın aramazsınız, sony 8 serisi 3100 tl idi ben 7108 i 3000TL den aldım hemen hemen aynı fiyattı ama fazlası ambligt ve pointer olduğu için tercih ettim.Şu an aynı tercihi yapacak olsam sony 8 serisi alırım.
    6.Netten oynadığım oyunlarda monitör ötesi bir lag sorunu yaşamıyorum performansı gayet güzel.
    7.Cahillik en büyük erdemdir))Fazla bilmezsen sorun yaşamazsın bu yüzden bulutlanma,ışık sızması gibi testler yapmayacam))
    8.TV ye yönelik test isteyen varsa yazsın burdan yapıp yorumlayalım hep beraber.
    9.Alacağınız en kötü TV benimkinden iyi olur inşallah iyi forumlar.

• neden vazgeçtin ki 8008den paranı alıp başka yerden alsaydın keşke. Güle güle kullan tvni.

Cahillik en büyük erdemdir))Fazla bilmezsen sorun yaşamazsın bu yüzden bulutlanma,ışık sızması gibi testler yapmayacam))
  • quote:

8008 ürün sağlamından bulamadım dün itibarı ile 1 adet 7108 aldım 47"...
    1.Eğer bu forumu bu noktadan itibaren okumaya başladıysanız kesinlikle alabilirsiniz pişman olmazsınız.
    2.Eğer forumu baştan sonu okuyup sağlam bi araştırma sonucu alacaksanız ve philips istiyorsanız kesinlikle almayın 8008 tercih edin.
    3.100 hz ile 200 hz lik paneller arasında fark yok diyenlere inanmayın, lakin panelim 1400 hz diyenlere de inanmayın mutlaka test edin.
    4.8008 den daha iyisi sadece sony 9 serisi eğer para sorununuz yoksa 8008 değil sony 9 serisi tercih edin.
    5.Amblight ve pointer kullanışlı değil olması güzel fakat olmazsa inanın aramazsınız, sony 8 serisi 3100 tl idi ben 7108 i 3000TL den aldım hemen hemen aynı fiyattı ama fazlası ambligt ve pointer olduğu için tercih ettim.Şu an aynı tercihi yapacak olsam sony 8 serisi alırım.
    6.Netten oynadığım oyunlarda monitör ötesi bir lag sorunu yaşamıyorum performansı gayet güzel.
    7.Cahillik en büyük erdemdir))Fazla bilmezsen sorun yaşamazsın bu yüzden bulutlanma,ışık sızması gibi testler yapmayacam))
    8.TV ye yönelik test isteyen varsa yazsın burdan yapıp yorumlayalım hep beraber.

Neye göre W9 daha iyi??Beyaz renklerde az bir açıda pembeleşiyor , Trimulus teknolojisinin kusuru bu

• quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

quote:

8008 ürün sağlamından bulamadım dün itibarı ile 1 adet 7108 aldım 47"...

Neye göre W9 daha iyi??Beyaz renklerde az bir açıda pembeleşiyor , Trimulus teknolojisinin kusuru bu

İnput lag,pixel doldurma donanım yazılım senkronizasyonu açısından daha iyi,ayrıca renklerde patlama yok.Adamlar beyazda değilse de kırmızıda oldukça iddialı))

• quote:

Orijinalden alıntı: komkarbey

neden vazgeçtin ki 8008den paranı alıp başka yerden alsaydın keşke. Güle güle kullan tvni.

Cahillik en büyük erdemdir))Fazla bilmezsen sorun yaşamazsın bu yüzden bulutlanma,ışık sızması gibi testler yapmayacam))

Aslında 8008 almaya gittim mağazaya,internette yazan 400 tl hediye çekini mağazadan vermiyoruz dediler kızdım bunu aldım,,iyi dileklerin için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.