Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar çok inmez bekliyenlere duyurulur philips çok kati 300-500 arası maksimum . Tv yi test ettim herseyi güzel . Eksik olan şeyler internet kullanişsiz ve bazi film dosyalarini tanımıyor hdd den denedim . Ama 3D kalitesi şuanda hepsinden iyi sony w905 serisi hariç :) ve gözlükleri pahali iyi düşünün !!! Benim size tavsiyem ilk olarak lg la860 sonra 7008 ... Samsung f8000 de şikayetler bitmiyor .. Mağazadaki saticilara aldanmayin sakın . Safa yattim en uyduruk cihazi satmak için türlü türlü yalanlar söylüyorlar. Lg la860 alicam 3D ve film formatlarini başarili okuyor . İnterneti iyi . Tek eksiği lg la860 black colour black level olayi çok da belli olmuyor . 3000-5000 arası para veriorsunuz iyi düşünün ... Param çok olsa sony w905 amazing !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla 46 905 e 5bin vermem pliphs de inmezse adam gibi bir tv çıkana kadar oled mi yada başka bir teknoloji mi bilmem ama beni bir kaç sene idare edecek vestel 46 9060 alırım biss de girebiliyorsun görüntüde fena dell(fiyatta iyi 2000 tl) vestel alırım ne yapam ekim ayı gelsin hele

• quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Sizin yeriniz vakıfbank için paylaşılmıştı
    542119 görebilirsiniz.

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine]

hala aynı fiyat ise o tv için bedava olmuş 3400 tl ..vakıfbank'ın yıllık aidati..vb nedir acaba, gözü karartip başvursam mi diyorum ..
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Mevcut fiyata +30TL bindirmişler
    55"7008'i de 4.125,00 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 28 Ağustos 2013; 14:26:06 >
  • 46 ınc tv 3400 tl bedava ? Tv fiyatları o kadar ucmuşki 3400 tlye bedava der haline geldik :) bu ara gözlük yokmu kutuda ve kaç para gözlüğü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kinggx

Fiyatlar çok inmez bekliyenlere duyurulur philips çok kati 300-500 arası maksimum . Tv yi test ettim herseyi güzel . Eksik olan şeyler internet kullanişsiz ve bazi film dosyalarini tanımıyor hdd den denedim . Ama 3D kalitesi şuanda hepsinden iyi sony w905 serisi hariç :) ve gözlükleri pahali iyi düşünün !!! Benim size tavsiyem ilk olarak lg la860 sonra 7008 ... Samsung f8000 de şikayetler bitmiyor .. Mağazadaki saticilara aldanmayin sakın . Safa yattim en uyduruk cihazi satmak için türlü türlü yalanlar söylüyorlar. Lg la860 alicam 3D ve film formatlarini başarili okuyor . İnterneti iyi . Tek eksiği lg la860 black colour black level olayi çok da belli olmuyor . 3000-5000 arası para veriorsunuz iyi düşünün ... Param çok olsa sony w905 amazing !!!

İnternet kullanışsız derken hangi yönden biraz açarmısın.

• Siteleri açmiyor film izlenmiyor smart tv olayi kötü . Diger rakiplerine göre en kötü philips . Görüntüsü iyi ama 3D hd güzel . Tv almak zor hepsinin kötü yönleri war ...

• philips alacaklar smart için almasın flashplayer yok ---- ve smart ağır aksak

flashplayer çok sorun çıkaran birşey yakında hepsi html5 geçecek ...gibi

philips ambilight + görüntü kalitesi için alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinggx

Siteleri açmiyor film izlenmiyor smart tv olayi kötü . Diger rakiplerine göre en kötü philips . Görüntüsü iyi ama 3D hd güzel . Tv almak zor hepsinin kötü yönleri war ...

Bugün philips bayisiyle görüştüm internet ile olan problem için bir güncelleme yapmışlar. Yeni güncellemeyi yükleyince düzeliyormuş.
  • Smart içerik ve özellikleri kısıtlı yoksa internet ile ilgili sorunu yok modelin
  • umarım içerikle ilgilide birşeyler yapmışlardır güncelleme ile biraz daha içerik ekleseler daha iyi olur hız yavaş diyorlardı oda hızlanmıştır belki. En iyisi güncelleme yapan arkadaşlar fikirlerini belirtseler ne değişmiş anlarız

• smart için tv alınmaz ama derdiniz buysa ..lg 860v yada samsung f7-8000 serisine bakacaksınız ama 160-200 tl arası bir android tv box alıp zaten bunu çözümlersiniz ..önemli olan görüntü kalitesi ve menü geçiş hızıdır ki philips de menuler arası geçiş hızının yavaş oldugundan ozellikle uydu kanal geçişlerinin 1-2 sn buldugu belirtilmişti ki umarım böle değildir ...

bu arada oyun konsolu icin de samsung,lg ve philips ledler alınmaz keza input lag'lar eziyet seviyelerinde onu soleyim ...oyun konsolu icin tv alıyorsaniz da sony w805 yada w905 alacaksiniz
  • Test yorumu: Plazmanın pabucunu dama atabilecek kadar iyi bir LCD

Bıçak kadar keskin
    Ayrıntıları, harika siyahlık düzeyleri ve kontrastıyla Philips’in görüntüsü, testimizin en iyisi. Tercihimizi bir nevi renklerden oluşan bir paletten yana kullandık ama bunların hepsi duruma göre değişebilir.

http://www.stuff.com.tr/2013/09/su-an-satin-alabilecegin-en-iyi-akilli-tvler.html/6
    sony 905 samsung f8000 lg 860 ı geride bırakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komkarbey -- 4 Eylül 2013; 18:50:11 >
  • http://www.engadget.com/2013/09/05/philips-9000-series/

http://www.engadget.com/2013/09/05/philips-intros-65-and-84-inch-4k-tvs-priced-at-4-999-and-14-9/

• Pliphs çok iyi yoluna devam ediyor salondaki ambilayt ne kadar güzel görünüyordu 9000 serisinin 47 ekranı var mıdır acaba

• 19000tl ve 42000tl mi? bu ne ya bu kadar para versem filimlerin içine girip oynamak isterim yada yemeklerin tat ve kokusunu almak isterim:)

biz en iyisi 8008de bir indirim yakalamayı bekliyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: komkarbey

teknosada hediye çekini düşersek 3700tlye geldi fiyatlar yavaş yavaş düşüyor gibi.

http://www.teknosa.com/urunler/119961176/philips-46pfl8008k12-dvb-s-amb-fhd-smart-3d-led-lc

bu daha avantajlı fiyat hediye çekiyle 3700tl

PHILIPS 46PFL8008K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV , DIGITURK 12 AY GİRİŞ PAKETİ + 2 KEYİF P + HD + CI PLUS MODUL UYDU ABONELIGI

http://www.teknosa.com/urunler/119961325/philips-46pfl8008k12-dvb-s-amb-fhd-smart-3d-led-lc

Satışlar iyi heraldeki hediye çeklerini kaldırmışlar bi ara 3700 ve 300 tl hediye çeki verdiler 3400 tlye geliyordu şimdi....

• Bekleme noktası 3000-3200 seviyesi elbet gelecektir bu seviyeye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony W905 fiyatında indirim olmayacak sanırım philips 8008 e kayacağım.
    55 inc en uygun fiyat nerede şu an?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.