Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben de bu televizyondan almayı düşünenlerdenim. ancak bir arkadaşım bana philips in diğer tv lere göre kanal geçişlerindeki bekleme süresinin fazla olduğunu söyledi. bu süreyi çok önemsemeli miyim. önemsenecek kadar uzun mudur. bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
  • bu televizyona digiturk bağlatmak istersek tv deki mevcut receiveri kullanabilir miyiz. yoksa harici receiveri mi kullanmamız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apoo -- 21 Ağustos 2013; 16:32:31 >
  • Dahili alıcısı modellerin kronik sorunu kanal geçiş hızındaki yavaşlıktır
    Ortalama 1,4ms ile değişim yaparlar bu +/-0,5ms fark olabilir
    Digitürk için alıcı almak zorundasınız ki modül tek satılmıyor digitürk için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 21 Ağustos 2013; 17:11:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55PFL8008K modelini dün mediamarkt da inceleme fırsatım oldu..
    Cidden kalite kokuyo ve bana smartıda yavaş gelmedi...
    Dün Dsmartın hd maxi paketnide aldım, ikisi süper bi ikili olcak
    Kısmetse Eylül'ün sonuna doğru kesinlikle alıyorum bu modeli..
  • ON NUMARA bir tv arkadaşlar. bütün testlerde yüksek puan almış. kaçacak bir tv değil. fiyatı da kaliteye oranla uygn.
  • vatanda 46inc 3732 tlye inmiş ama stokta yok
  • Sizin yeriniz sanal ma?azada vakyfbank kart sahiplerine 3400 tl bu tv...
  • Kart numarası olan varmı bir girip baksak
  • teknosada 46 8008 3700 artı 300 tl hediye çekide var. ama birde vodafone un kamupanya sitesinde 55 8008 4600tl idi yanılmıyorsam
  • vodafonun linki verebilir misiniz?
  • komkarbey K kullanıcısına yanıt
    http://www.kamupanya.com.tr/ProductDetail.aspx?PID=3191

şikayet sitelerinde pek iyi şeyler söylenmemiş yalnız
  • komkarbey K kullanıcısına yanıt
    Sizin yeriniz vakıfbank için paylaşılmıştı
    542119 görebilirsiniz.

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 24 Ağustos 2013; 11:27:15 >
  • Teknosada şuan 55/8080k, 5400, 500 lirada hediye çeki 4900'a geliyo.. Alsammı acaba çok kararsız kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar biraz daha düşer umudu ile bekliyoruz biryandan da döviz yükseliyor alayım gitsin diyorum.. Kararsızlık ne kadar sürer acep 46 3000 bulsam tamamdır da çok zor gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: komkarbey

fiyatlar biraz daha düşer umudu ile bekliyoruz biryandan da döviz yükseliyor alayım gitsin diyorum.. Kararsızlık ne kadar sürer acep 46 3000 bulsam tamamdır da çok zor gibi

Acil değilse acele etme sene sonuna doğru 3 kagita 55 olanını alırsın. 700 tl olan 9706 yi 2400 tl den yine aynı fiyatlarda olan 9705 i benim gibi 2500 tl den aldı millet. 800s yi de yine uygun fiyattan alanlar var. Yeni modeller gelmeye yakın fiyatlar düşer bir kere alırsın yıllarca kullanırsın

• ekim ayı sonuna kadar kendimi zorlaya bilirim yani 2 ay daha bekleye bilirim. 55 3000 inermi dersen biraz zor gibi şuan 55 8007 3000 tl mi? Yıllarca kullanmaya gelince umarım memnun kalırım da uzun yıllar kullanırım...

• 8007 55 inç olanını 3500 ya da daha aşağı aldı arkadaşlar sanırım başlığa bakabilirsin. Ekim e kadar bekle bu fiyattan aşağı alacağın kesin.

• sagol dostum bekleyelim biraz daha. bakalım sonuç ne olacak dövizdeki yükselişten sonra

• Olağan üstü Aksi bir şey olmaz ise Daha ucuz alacağın kesin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 26 Ağustos 2013; 20:02:04 >
  • aşkta kaybettik bunda kazanırız o zaman

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.